Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Το παλεύει και για τελευταίος ο ΠΑΟΚ!!

Γράφουν οι Γρηγόρης Κόκκινος, Κωστής Ραπτόπουλος. 
Συνεχίζει ο ΠΑΟΚ να προβληματίζει με την εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο και μετά και από την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, είναι με την πλάτη στον τοίχο ακόμα και για την δεύτερη θέση των playoff. Θέλει νίκη με τον Ατρόμητο οπωσδήποτε, να μην κερδίσει ο Αστέρας στον Παναθηναϊκό και να πάρει αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Μπορεί;

Δεν ξέρω αν μπορεί η δεν μπορεί, αυτό που γνωρίζω σίγουρα και το λέω με βεβαιότητα, είναι ότι στην Τούμπα την Τετάρτη θα έχουμε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων, τουλάχιστον για φέτος. Εδώ ρε πήρα τηλέφωνο στον Κρόνο να κλείσω τραπέζι για τον αγώνα της Τετάρτης και μου είπε ο Ζήσης ότι είμαι τρελός και ότι δεν έχει ούτε μια κράτηση. Ούτε οι καφετέριες θα έχουν κόσμο, για τέτοιο χάλι μιλάμε.

Καλά ρε, εδώ ήρθε ένας από τους καλύτερους τεχνικούς διευθυντές του κόσμου να δουλέψει για τον ΠΑΟΚ και μου λες ότι δεν θα έχει κόσμο; Το μπάτζετ της ομάδας της νέας χρονιάς, έμαθα ότι από τα 8 εκατομμύρια ευρώ θα πάει στα 16 και οι παίκτες που αγωνίζονται σήμερα στην ομάδα λογικά θα έπρεπε να τα δίνουν όλα για να παραμείνουν και του χρόνου.  Αν δεν βγει δεύτερος ο ΠΑΟΚ, δύσκολα τα πράγματα Κωστάκη μου.

Μόνο με τον Κόντη τεχνικό διευθυντή θα είχε 16 εκατομμύρια ευρώ ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή θέλεις να μου πεις, ότι ο Κοροβέσης και ο Χαρίσης θα κοστίσουν στην ομάδα 1 εκατομμύριο ευρώ; Έτσι σχέδιο τα βγάζω και εγώ 16 τα εκατομμύρια της νέας χρονιάς. Εδώ ρε γίνεται μάχη μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή για το ποιος θα πάρει τον Κλέιτον και εσύ μου μιλάς για ένα τσουβάλι λεφτά;

Αυτά έμαθα από το ρεπορτάζ αυτά σου λέω, σαύρα.  Ο Δανός πήρε εγγυήσεις για το μπάτζετ της νέας χρονιάς για να έρθει στον ΠΑΟΚ και μου φαίνεται απολύτως λογικό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι όπως το πάει ο ΠΑΟΚ, ποιος θα έρθει να ξεκινήσει την προετοιμασία από τον Ιούνιο;


Αυτά εσύ να τα βλέπεις, που μου μιλάς για τόσα λεφτά. Αυτός Γρηγόρη μου μόλις πάρει χαμπάρι τι εστί Θεσσαλονίκη, θα κάνει δυο πράγματα. ‘Η θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει, ή τον βλέπω να χωρίζει με τη γυναίκα του.


Ηρακλής

Το αυτονόητο πέτυχε ο Ηρακλής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και νίκησε με 1-0. Πλέον χρειάζεται έναν βαθμό στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για να είναι 100% στη Σούπερ Λίγκα . Μοιάζει από πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατο να πετύχει το απόλυτο ο Απόλλων Σμύρνης και να χάσει τρία παιχνίδια ο Ηρακλής. Η ομάδα μπορεί να μην έκανε την καλύτερη της εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και το 1-0 να είναι φτωχό, πέτυχε όμως το σκοπό της που ήταν η νίκη και θα πρέπει να σημειώσω ότι δεν κινδύνεψε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα. Τα καλύτερα έρχονται για τον Ηρακλή, τώρα που επέστρεψε στην φυσική του θέση…..


Τελικοί Κυπέλλων

Σπουδαίους τελικούς Κυπέλλων είχαμε σε ολόκληρη την Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Άρσεναλ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 4-0 και να το κατακτήσει δίνοντας παράλληλα χαρά στην Σαουθάμπτον που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα και αυτή την Αθλέτικο Μπιλμπάο με 3-1 με το πρώτο γκολ του Λιονέλ Μέσι να είναι καταπληκτικό. Η Βόλφσμπουργκ πήρε το κύπελλο στην Γερμανία νικώντας 3-1 την Ντόρτμουντ, κόντρα στα προγνωστικά που ήθελαν τον Κλόπ να φεύγει από την ομάδα του με ένα τρόπαιο. Τέλος, η Παρί δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση της Οσέρ με 1-0, αλλά έστω και δύσκολα, το πήρε.


Eχει πολύ δουλειά να κάνει
ΚΟΚ Έρχεται με μεγάλες περγαμηνές και με μεγάλο μπάτζετ για του χρόνου
ΡΑΠ Μόλις γίνει καλά το δάχτυλο του Σαλπιγγίδη και τον δεις να αγωνίζεται του χρόνου, έλα μίλα μου για τον Άρνεσεν.

Ραπτόπουλος

Κομοτηνή (1)

Η περιήγηση μου στην Κομοτηνή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ήταν φανταστική. Το μενού είχε από καλό φαγητό, μέχρι τραγικά γεγονότα. Η θέα της Μαρώνειας ήταν ανεπανάληπτη και το ηλιοβασίλεμα συγκρίνεται μόνο με αυτό του Θερμαϊκού (Για την Σαντορίνη δεν μιλάω το θεωρώ απαίσιο)

Κομοτηνή (2)
Ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Κρόνος, Σταύρος Φανφάνης, ήταν ο καλύτερος περιηγητής και ετοιμάζει με την μπάντα του Μάρων 5 (παίζουν ροκ τραγούδια) τουρνέ στην Βόρεια Ελλάδα. Θα εμφανιστούν το καλοκαίρι σε Καβάλα, Χαλκιδική, Βέροια και σε πολλά ακόμη φεστιβάλ.

Κομοτηνή (3)
Στην πλατεία Κομοτηνής είδα και τον πατέρα του Μάνταλου, ο οποίος είναι ομορφάντρας σαν το γιο του. Επίσης μάθαμε από το θείο του Μπέρτου, ότι ο δεξιός μπακ της Ξάνθης θα συνεχίσει την καριέρα του σε μεγάλη ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος.


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: