Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

«Είμαστε πολύ κοντά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαιτζίδης και μίλησε για όλα τα θέματα των «κυανόλευκων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους παίκτες και είμαστε πολύ κοντά. Περιμένουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Ο Ηρακλής κερδίζει μέσα – έξω και την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε την άνοδο μας. Ο πρόεδρος έφερε την ανάσα στον Ηρακλή και πρέπει όλοι να πανηγυρίσουμε μαζί του».
Για την νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου:
«Είχαν άγχος τα παιδιά αλλά από την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να κερδίζουμε 4-0. Δικαιούμαστε όλοι να πανηγυρίζουμε και θέλουμε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα».
Για τον προγραμματισμό της ομάδας:
«Ο πρόεδρος προγραμματίζει τι θα γίνει αλλά είναι και πολύ συγκρατημένος. Έχει πει πως θα ησυχάσει μόνο όταν βγει μαθηματικά η ομάδα. Όταν κερδίσουμε και την Παναχαϊκή θα γίνουν πολλά. Ο προπονητής έχει πάει να δει το αθλητικό κέντρο».
Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Δικαιώθηκε επιτέλους ο κόσμος του Ηρακλή μετά από τέσσερα χρόνια. Πρέπει ο Ηρακλής όπως και άλλες ομάδες της πόλης μας να βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ».
Για την στήριξη που χρειάζεται η ομάδα:
«Η ομάδα θέλει την στήριξη όλων. Ο Παπαθανασάκης έχει δώσει ένα όραμα για να έρθουμε και να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα. Αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος δεν θα βρισκόμασταν εδώ και πρέπει να του δείξουμε πως είμαστε εδώ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: