Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

«Λαβωμένος» στη Λεωφόρο!!


Τέσσερα νέα προβλήματα προστέθηκαν στα τρία που ήδη είχε ο Βεργέτης ενόψει του κρίσιμου ματς του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μόνο ο Ρόλε επέστρεψε.

«Λαβωμένος» στη Λεωφόρο
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα παραταχθεί με έξι βασικά προβλήματα στη Λεωφόρο, στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου άνοιξε η… όρεξη των Αρκάδων για τη δεύτερη θέση των πλέι οφ, όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τον Παναθηναϊκό.

Εκτός αποστολής παρέμειναν οι Μπαντιμπανγκά, Μάσα και Πάρα, οι οποίοι απουσίασαν και απ’ το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, ενώ προστέθηκαν τέσσερα νέα προβλήματα.

Οι Λούι και Κουρμπέλης έγιναν αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν ακολούθησαν στην Λεωφόρο, ενώ εκτός έμεινε και ο Γκοϊάν, ο οποίος ξεκίνησε θεραπεία αμέσως μετά το ματς για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά και ο Μπαράλες.

Με πρόβλημα στους κοιλιακούς βγήκε απ’ το γήπεδο και ο Ρόλε, όμως έσφιξε τα δόντια και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπαντή, Θεοδωρόπουλο, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Αλόκο, Καστριτσέα, Γογωνά, Παντελιάδη, Τσοκάνη, Παπαχρήστο, Τορμένα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεζ, Γιαννιώτα, Σκούρτη και Μούκαμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: