Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

«Πλήρωσαν» την κούραση!!

Πρόωρα εκτός έμειναν η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη απ' το τουρνουά που έγινε στην Κροατία, μετά την ήττα 2-1 από τις Γκαλάι-Κλουγκ. Νίκη 2-1 στον πρώτο γύρο κόντρα στις Μπράακμαν-Σίνεμα.

«Πλήρωσαν» την κούραση

Το πρωί οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες νίκησαν στο tie break το πρωί τις Ολλανδέζες Ρίμκε Μπράακμαν και Γιολίεν Σίνεμα με 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλη μάχη, όμως το δίδυμο Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη επικράτησε δύσκολα με 21-19.

Οι αντίπαλές τους δεν κατάθεσαν τα… όπλα και ισοφάρισαν κατακτώντας το δεύτερο σετ με 21-17. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ το ελληνικό δίδυμο δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 15-8 και στη νίκη με 2-1 σετ.

Ένα εύκολο απόγευμα προϊδέαζε το ξεκίνημα του δεύτερου αγώνα. Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη ήταν σαρωτικές απέναντι στην Άνα Γκαλάι και την Τζορτζίνα Κλουγκ στο πρώτο σετ και το πήραν με 21-5.

Η συνέχεια όμως ήταν πολύ διαφορετική. Οι Αργεντινές αθλήτριες έκαναν την αντεπίθεσή τους και έφεραν το ματς στα ίσα μετά το 21-14 του δεύτερου σετ. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες πήραν το προβάδισμα με 10-7 στο tie break, ενώ βρέθηκαν μία ανάσα από τη νίκη, καθώς είχαν δύο match point. Οι Γκαλάι-Κλουγκ όμως ήταν πιο ψύχραιμες στο τέλος και ολοκλήρωσαν την ανατροπή κατακτώντας και το τρίτο σετ με 17-15, αφήνοντας το ελληνικό δίδυμο εκτός του κυρίως ταμπλό του τουρνουά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: