Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Federbet: «Χειραγωγημένοι» τέσσερις αγώνες της Σούπερ Λίγκας!!

Τέσσερις αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας είναι χειραγωγημένοι βάσει της παρουσίασης της Federbet που έγινε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Federbet: «Χειραγωγημένοι» τέσσερις αγώνες της Σούπερ Λίγκας
Στη διαπίστωση ότι τέσσερις αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας είναι χειραγωγημένοι έχει φτάσει η FederBet.

Αυτό ανέφεραν σήμερα οι υπεύθυνοί της στην παρουσίαση που έκαναν στο Ευρωκοινοβούλιο η οποία αφορούσε -γενικότερα- την κατάσταση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Βάσει της κρίσης της FederBet χειραγωγημένοι είναι οι παρακάτω αγώνες...

ΠΑΟΚ - Βέροια 4-1 (ημίχρονο 2-0) 26 Οκτωβρίου 2014
Ολυμπιακός - Πανθρακικός 5-1 (ημίχρονο 2-0) 9 Νοεμβρίου 2014
Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 4-0 (ημίχρονο 1-0) 14 Δεκεμβρίου 2014
Βέροια - ΟΦΗ 4-1 (ημίχρονο 3-1) 17 Ιανουαρίου 2015

Όπως υποστήριξε η FederΒet οι αγώνες αυτοί είχαν δεχθεί πολλά πονταρίσματα στο "Χάντικαπ 1" και στο "over".

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η FederBet είναι μια μη κερδοσκοπική ομοσπονδία, η οποία ασχολείται με τον παράνομο στοιχηματισμό και τα στημένα παιχνίδια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα... Ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με την Sportradar, η οποία διεξάγει τις ίδιες έρευνες αλλά για λογαριασμό της UEFA.

Οι κρίσεις της FederBet και της Sportradar ταυτίζονται σε δύο αναμετρήσεις σε αυτή του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό και σε εκείνη του ΠΑΟΚ με τη Βέροια.

Στην ειδική αναφορά της στο ελληνικό πρωτάθλημα η FederBet υποστήριξε ότι μεγάλο ρόλο στην αύξηση τέτοιων φαινομένων έχει παίξει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

«Οι περικοπές των μισθών και η οικονομική ύφεση στην Ελλάδα έχει ως αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί ο αριθμός των αγώνων αυτών», αναφέρει η FederBet η οποία -επίσης- υποστηρίζει πως ρόλο έχει παίξει το γεγονός ότι οι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι απλήρωτοι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: