Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Παρέμβαση Λεβαδειακoύ κατά Βέροιας!!

Να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία επιθυμεί ο Λεβαδειακός, που με παρέμβασή του στηρίζει την έφεση που έχει ασκήσει ο κ. Καρράς στην υπόθεση της Βέροιας. 
Ότι περνάει από το χέρι του για να παραμείνει στην κατηγορία, είναι έτοιμος να κάνει ο Λεβαδειακός, με την διοίκηση των Βοιωτών να προχωρούν σήμερα σε παρέμβαση στην υπόθεση της Βέροιας και την την έφεση του κ. Καρρά που εκδικάζεται αύριο στις 16:00 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» στηρίζουν την εν λόγω κίνηση, διεκδικώντας τον υποβιβασμό της «βασίλισσας του Βορρά», κάτι που θα διατηρήσει τον Λεβαδειακό στην Super League, μιας και ακόμα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία.
ADVERTISEMENT
Η διοίκηση του συλλόγου, λοιπόν, μετά την πρόσθετη παρέμβασή τους στην έφεση της υπόθεσης της Βέροιας και των Αρβανιτίδη, Λαναρή, - κατηγορήθηκαν για χειραγώγηση αγώνα για στοιχηματικούς λόγους όπου ο σκοπός επετεύχθη - που αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών, θα έχει την δυνατότητα να παρασταθεί στην Επιτροπή Εφέσεων προκειμένου να υποστηρίξει τις θέσεις της.
Στην αυριανή εκδίκαση, θα... πέσουν στο τραπέζι και όλα τα νέα στοιχεία, καθώς υπάρχει η ομολογία του Αλέξανδρου Καλογέρη, αλλά και οι ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί σε ποδοσφαιριστές της Βέροιας, τα οποία είναι πολύ πιθανό να ανατρέψουν την κατάσταση.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: