Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ο… Τζιμπρίλαρος για Εσιέν!!

Με ένα tweet ο λατρεμένος της πράσινης εξέδρας, Τζιμπρίλ Σισέ, καλωσόρισε στην… Πανάθα –όπως αποκαλεί την ομάδα- τον Εσιέν και ελπίζει να τύχει αντίστοιχης στήριξης από τον κόσμο.

Ο… Τζιμπρίλαρος για Εσιέν!
Από την εποχή του Τζιμπρίλ Σισέ είχε να… πρασινίσει το αεροδρόμιο σε μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Υπό αυτήν την έννοια και τηρουμένων των αναλογιών αλλά και του γεγονότος πως μιλάμε για παίκτες διαφορετικής θέσης, ηλικίας και background, ο Μίκαελ Εσιέν κατά κάποιον τρόπο είναι ο διάδοχος του Γάλλου. Αν όχι στο γήπεδο, τουλάχιστον στις καρδιές και τις… φαντασιώσεις των οπαδών του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του, ο (για τους φίλους) Τζιμπρίλαρος ποτέ δεν σταμάτησε να διατηρεί τη σχέση του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δείχνοντας πως παραμένει κι αυτός δεμένος με το σύλλογο. Έτσι, στο άκουσμα της είδησης της μεταγραφής του Γκανέζου στην ομάδα, δεν άργησε να λειτουργήσει σαν… πρέσβης και να καλωσορίσει τον Εσιέν στους «πράσινους».

«Καλωσόρισες στην καλύτερη ελληνική ομάδα αδελφέ. Πανάθααααααα. Χρειάζεται οι φίλοι του Παναθηναϊκού να τον βοηθήσουν», ήταν η ανάρτηση του Σισέ στο λογαριασμό του στο twitter.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: