Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Έρχεται και υπογράφει ο Μπέγκιτς!!

Μέσα στην ημέρα (Κυριακή, 21/7) αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Μίρζα Μπέγκιτς.

Έρχεται και υπογράφει ο Μπέγκιτς
Κάτοικος… Πειραιά θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μίρζα Μπέγκιτς, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο Σλοβένος σέντερ αναμένεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, βρισκόταν στην Σλοβενία για διακοπές όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ευρώπης αλλά θα πρέπει να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του.
Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί κανένας παίκτης»

Παρά την φημολογία που θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη του Άρη, ο πρόεδρος των «κίτρινων» τονίζει ότι δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί κανένας παίκτης.

«Δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί κανένας παίκτης»
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μίλησε στην εφημερίδα «Αθλητικά Νέα των συντακτών» για την προσπάθεια εξυγίανσης του τμήματος, για τη φιλοσοφία που υπάρχει ενόψει της χρονιάς που έρχεται και το πλάνο βιωσιμότητας, ενώ με αφορμή τις φήμες για τους «μνηστήρες» του Λευτέρη Μποχωρίδη ξεκαθαρίζει ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να μην παραχωρηθεί κανένας παίκτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λευτέρης Αρβανίτης

Για την διατήρηση του κορμού της περσινής ομάδας: «Όλοι έμειναν με μειώσεις των συμβολαίων τους. Η αλήθεια είναι αυτή που κερδίζει στο τέλος. Δεν είχαμε ακάλυπτους τους παίκτες, έβλεπαν ότι κάναμε μεγάλο αγώνα για να είμαστε συνεπείς. Το όποιο άνοιγμα δημιουργήθηκε από παλιές υποχρεώσεις και έλλειψη ρευστότητας και το λύσαμε μέσα σε Ιούνιο – Ιούλιο. Όλοι οι παίκτες είπαν ότι θέλουν να μείνουν. Αυτό δείχνει ότι έβλεπαν την προσπάθεια που γίνεται. Οι αθλητές παίζουν για τον Άρη, θέλουν να διακριθούν σ’ αυτόν. Αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να αξιολογήσουμε, θα το δούμε. Πάντως στο μυαλό μας δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί κανένας παίκτης»

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Ξεκινήσαμε με πολλά προβλήματα αλλά αυτό που λέμε μαζί με τον προπονητή είναι ότι σημασία δεν έχει πώς ξεκινάς, αλλά πώς τελειώνεις. Το τέλος ήταν θετικό για την ομάδα και καταφέραμε να κάνουμε τον κόσμο του Άρη υπερήφανο. Ξεκινήσαμε με άλλο κόουτς, ήρθε ο Αγγέλου που δεν μπορούσε να αλλάξει παίκτες και έπρεπε με το υλικό που είχε να περάσει τη φιλοσοφία του. Ήθελε καιρό και κάναμε μήνες για να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που ήθελε ο κόουτς. Στηρίχθηκε ο προπονητής από τη διοίκηση, δε νιώσαμε κάποια πίεση για να σκεφτούμε κάτι άλλο»

Για τη διοίκηση που ασκεί στην ΚΑΕ: «Είναι δύσκολο να διοικείς μια ομάδα σαν τον Άρη, το βάρος είναι μεγάλο, είναι τεράστια ομάδα και σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Ο κόσμος είναι πιεσμένος, οι επιχειρηματίες δε θέλουν να διαθέσουν χρήματα. Έκλεισε η ΕΡΤ όπου είχαμε μεγάλο έσοδο. Όμως το χειρότερο ήταν τα μεγάλα χρέη που έχουμε στις πλάτες μας από κακές συμπεριφορές. Όλοι ξέρουμε ότι οι χρήσεις ήταν ελλειμματικές όλα αυτά τα χρόνια, από τους κ.κ. Τζεβελέκη και Δαμιανίδη. Τα χρέη από τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ έφτασαν στα 4,8 εκατ. ευρώ. Δώσαμε πολλά χρήματα σε παλιές υποχρεώσεις. Κατασχέσεις, Εφορία, ΙΚΑ, δύσκολες καταστάσεις. Το ύψος των χρεών το γνωρίζαμε, στα 5 – 5,6 εκατ. ευρώ. Γνωρίζαμε τη δυσκολία αλλά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την ομάδα σ’ αυτήν την κατάσταση, θα πήγαινε απευθείας στη Β’ Εθνική. Ο κ. Γεωργούλης με παρότρυνε μήπως και προχωρήσει η ομάδα σε αλλαγή διοίκησης. Θεώρησα χρέος μας να αναλάβουμε, το τμήμα μπάσκετ έδωσε πολλά στο σύλλογο. Βγήκαμε μπροστά για να εξυγιάνουμε το τμήμα. Πιστεύουμε πολύ σ’ αυτό που κάνουμε»

Για τη χρονιά που έρχεται: «Πιστεύουμε στη φιλοσοφία της δημιουργίας και της παραγωγής. Εγώ ήμουν χρόνια στα τμήματα υποδομής όπου πρέπει να παράγεις, να μαθαίνουν σωστά τα βασικά του μπάσκετ οι νεαροί. Το στήσιμο της ομάδας γίνεται πάνω σ’ αυτήν τη βάση, με νέα παιδιά και Έλληνες. Είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε αλλά δε θα παίρναμε έτσι κι αλλιώς πάνω από δύο ξένους. Οι έμπειροι είναι καλοί χαρακτήρες και θεωρώ ότι θα γίνει μία καλή ομάδα, να χαίρεται κάποιος να τη βλέπει, με πάθος. Όπως λέει ο Αγγέλου θα είμαστε μέσα στη ζούγκλα και θα παλεύουμε να επιβιώσουμε».

Για το πλάνο βιωσιμότητας: «Βασίζεται στο χαμηλό αγωνιστικό μπάτζετ με νέους παίκτες και φυσικά πρέπει να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Πέρα από τη Nova και τον ΟΠΑΠ να δούμε το τμήμα μάρκετινγκ, ενώ προσδοκούμε περισσότερα έσοδα από τα διαρκείας. Πιστεύουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια περισσότερο από πέρυσι όπου το Αλεξάνδρειο δεν ήταν η έδρα που γνωρίσαμε. Με υπομονή και κουράγιο θα τα βγάλουμε πέρα. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να υπαχθεί η ΚΑΕ στο άρθρο 99. Μετά βέβαια θα πρέπει να υπάρχει σωστή οικονομική διαχείριση» 


Πόσα δίνει ο Ολυμπιακός για εξτρέμ;

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να τα «σκάσουν» για να πάρουν παίκτη στα άκρα. Τι αλλάζει η υπόθεση του Αμπντούν; Διαβάστε το θέμα στον sportdog!Με ταχύτατους ρυθμούς και άκρα μυστικότητα τρέχουν οι μετραγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς οι πρωταθλητές θέλουν να ανακοινώσουν μεταγραφή στις αρχές της εβδομάδας!

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να... σπρώξουν αρκετά χρήματα για την αγορά εξτρέμ, καθώς θέλουν έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά.

Όπως αναφέρει μάλιστα η στήλη «
sportdog penalty», στον αρχικό προγραμματισμό του Ολυμπιακού προβλεπόταν για την συγκεκριμένη μεταγραφή η δαπάνη περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ (μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη για τον πρώτο χρόνο).

Αυτό βέβαια πριν προκύψει θέμα (πώλησης ή τιμωρίας) Αμπντουν. Άλλωστε ο Αλγερινός προοριζόταν για βασικός στον ΟΣΦΠ της νέας περιόδου και για αυτό δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ποσό να ανέβει ακόμα παραπάνω! πηγή: sportdog.gr

Ο ΠΑΟ δεν είχε να τον πάρει, ο Αστέρας τον έκοψε!!

Ποιον παίκτη ήθελαν σαν... τρελοί στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήρθε λόγω χρημάτων, προτάθηκε μόνος του στον Αστέρα Τρίπολης και τελικά «κόπηκε»; Διαβάστε με ένα κλικ! Ένα από τα μεγαλύτερα «στραπάτσα» του φετινού καλοκαιριού γλίτωσε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Νο1 μεταγραφικός του στόχος για τη μεσαία γραμμή, που έφτασε πολύ κοντά αλλά δεν υπέγραψε λόγω χρημάτων, λίγο έλειψε να καταλήξει στον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «
sportdog penalty», πρόκειται για τον Ερικ Φάλκενμπεργκ, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο των «πρασίνων», ήρθε μάλιστα και στην Ελλάδα για να υπογράψει, όμως τελικά αποχώρησε χωρίς να συμφωνήσει.

Ο Ολλανδός μετά το «ναυάγιο« με τον Παναθηναϊκό προτάθηκε στην ομάδα της Τρίπολης, που είχε και το δέλεαρ της Ευρώπης, όμως η περίπτωση του δεν προτιμήθηκε. Τα λεφτά φυσικά δεν ήταν πρόβλημα για τους Μπακοκαυμενάκηδες, ωστόσο προτίμησαν αντι του Φάλκενμπεργκ να πάνε στη πετυχημένη (στον Αστερα) λύση των λάτιν.

Έτσι, λοιπόν, πρώτα κινήθηκαν για την αγορά του Σουμπίνιο απο τον ΟΣΦΠ πριν καταλήξουν στον Αργεντινό "magico" Γκρατσίνι...

Ο 32χρονος Γκρατσίνι μετράει 12 μεταγραφές, αγωνιζόμενος σε 11 διαφορετικές ομάδες αλλά και 7 χώρες (με την Ελλάδα)! Ο ορισμός του παίκτη-γυρολόγου δηλαδή...


πηγή: sportdog.gr

Εκεί θα πάει ο Τζιμπούρ!!

Το σήριαλ Τζιμπούρ κορυφώνεται και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να έχουμε και... happy end. Διαβάστε σε ποιο πρωτάθλημα τελικά καταλήγει ο Αλγερινός!
Εξελίξεις θα υπάρχουν μέσα στις επόμενες ημέρες στο θέμα του Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος αφήνει τον Ολυμπιακό για άλλες... πολιτείες!
 
Ο Αλγερινός, που δεν συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας, εδώ και καιρό τρέχει με τον ατζέντη του το θέμα της μεταγραφής του και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος για τις ανακοινώσεις. 
 
Άλλωστε, μεταγραφή που"βρωμίζει" και γίνεται...σήριαλ στα ΜΜΕ δύσκολα κλείνει. Αντίθετα deal που δουλεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας έχουν μεγάλη τύχη.
 
Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Ραφίκ, όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty» και συμπληρώνει πως το πιο πιθανό για τον «τρομοκράτη» με τα τωρινά δεδομένα, είναι να παίζει Πρέμιερ Λιγκ την νέα σεζόν...
πηγή: sportdog.gr

Συμμαχία Μέταλιστ-Άρη κατά ΠΑΟΚ!!

Μια είδηση που θα συγκλονίσει. Ένα ντοκουμέντο που θα συζητηθεί. Ποιο πρόσωπο που έχει σχέση με τον Άρη μπήκε στο επιτελείο της Μέταλιστ για να αποκαλύψει τα μυστικά του ΠΑΟΚ στους Ουκρανούς; Ο Μίλων Φιρίκης έχει τις καυτές απαντήσεις. Κυριακή 12:21 ακριβώς. Ενώ βρισκόμουν στη Ρόδο σε μυστική αποστολή για ανακαλύψω τη Σοφία Βεργκάρα και τον Τριαντάφυλλο (τον αοιδό του “Βλέπω κάτι όνειρα”, αμόρφωτοι) με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου, ο Βελισάριος (τρελό ΠΑΟΚτσάκι). Ακουγόταν βιαστικός και λαχανιασμένος. «Κατάσκοπος, κατάσκοπος. Είναι κατάσκοπος. Με ακούς ρε μαλάκα;». Τον άκουγα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα σημασία. Σκέφτηκα πως δεν είχε ξενερώσει ακόμα από τα χθεσινά και ότι σε λίγο θα αρχίσει να μου τραγουδάει «Ναταλίιιι, Ναταλίιιι» σαν τον Θέμη Γεωργαντά. Ο Βελισάριος όμως συνέχισε στο ίδιο ύφος, χαμηλώνοντας κι άλλο τον τόνο της φωνής του:
«Ξέρω τον κατάσκοπο. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, γιατί μπορεί να με παρακολουθούν. Ξέρω τον κατάσκοπο, στο ορκίζομαι». Για να πω την αμαρτία μου, στο σημείο αυτό ταράχτηκα ελαφρώς! Φοβήθηκα μήπως συνάντησε κάνα Σνόουντεν χθες στα λαδάδικα κι είχαμε τίποτα τραβήγματα με το FBI και το CSI Μαϊάμι καλοκαιριάτικα. «Θα στα πω με γρίφους για να μη μας καταλάβουν» ψιθύρισε ο Βελισάριος!
«Πάμπλο, Κάτσε και Ροναλντίνιο. Τρίμπαλο…». Το μυαλό μου πήγε αμέσως στη Μέταλιστ. Τόσα υπολογίζει ο Βελισάριος ότι θα φάνε οι Ουκρανοί (μέχρι το 15’). «Σωτήρης Κωνσταντινίδης» συνέχισε θέλοντας να μου αποκαλύψει και τη δεύτερη λέξη-κλειδί. «Βασίλης Λυπηρίδης» απάντησα (Δεν γέλασε). «Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του Ρούντολφ Γκέργκελι;». «Ο γιατρός», σκέφτηκα και το πρόσωπό μου φωτίστηκε! Ήθελε να βρω τον γιατρό της Μέταλιστ!
«Είναι κατάσκοπος. Ξεσκέπασέ τον», ήταν τα τελευταία λόγια του Βελισάριου, πριν μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα. Μισή ώρα αργότερα η φίλη μου η Μαρούσκα και «το κανόνι της Ουκρανίας», ο Θεός Όλεγκ Βιενλίνσκι με βοήθησαν να βρω μια φωτογραφία του γιατρού της Μέταλιστ!
Μόλις αντίκρισα το αφράτο πρόσωπό του, έκανα συγκλονισμένος το σταυρό μου. Ο φερόμενος ως γιατρός της Μέταλιστ, με το κωδικό όνομα «Anton Khudayev» ήταν ο Χρύσανθος Τσαλτίδης (δεν λέω ποιος είναι ο Χρύσανθος Τσαλτίδης, γιατί είναι να σαν να με ρωτάτε ποιος είναι ο Μάικλ Τζάκσον).
Έτσι εξηγείται ο πανικός του Βελισάριου! Κατάλαβε ότι ο Τσαλτίδης πήγε στη Μέταλιστ ως γιατρός για να αποκαλύψει τα μυστικά του ΠΑΟΚ στους Ουκρανούς, να αποκλειστεί η ομάδα του Ιβάν και να τη γλεντάει μετά στο Blog του! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βιενλίνσκι μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει και το Live από το Χάρκοβο για λογαριασμό του gazzetta.gr.
Δυο είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνωμοσία. Το πρώτο, οι φωτογραφίες. Δείτε τα ντοκουμέντα για να το πιστέψετε. Το δεύτερο θα το διαπιστώσετε την ώρα του ματς από την αντίδραση των παικτών της Μέταλιστ όταν τραυματίζονται. Σε 3 δευτερόλεπτα θα σηκώνονται και θα αρχίζουν να τρέχουν οι καψεροί για να αποφύγουν την εξέταση από τον Τσαλτίδη. Πιο εύκολα θα εμπιστεύονταν να τους εξετάσει ο Ανευλαβής ύστερα από 32 σφηνάκια, παρά ο «γιατρός» τους.         
πηγή: gazzetta.gr

Πέμπτη η Εθνική Νέων!!

Η Εθνική Νέων βρήκε ξανά στο δρόμο της την Τουρκία, αυτή την φορά όμως έκανε το καθήκον της (60-74) και «κλείδωσε» την πέμπτη θέση του Eurobasket Νέων της Εσθονίας.  
Η Τουρκία είχε σταματήσει το αήττητο σερί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης.
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά για τον αγώνα που έδινε την πέμπτη θέση της διοργάνωσης.
Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα με τους Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Μποχωρίδη να κάνουν μεγάλη εμφάνιση, ανέβασαν την απόδοσή τους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επιστροφή φρόντισαν να κρατήσουν τη διαφορά κι έτσι έφτασαν σε ξεκούραστη νίκη που τους έδωσε την πέμπτη θέση.
Νωρίτερα το Μαυροβούνιο επιβλήθηκε της Λιθουανίας και τερμάτισε έβδομο.
Τα δεκάλεπτα: 13-12, 24-35, 45-52, 60-74
Τουρκία (Τοκέρ): Αλτίν 6 (2ριμπ.), Έρογλου 10 (5ασ.), Κάνταν 17 (7ριμπ.), Τουρέν 5 (6ριμπ.), Ντόκουγιαν 2 (6ριμπ., 3ασ.), Τουντσέρ 8 (5ριμπ., 3ασ.), Μουτλού, Ερντογάν 4 (5ριμπ.), Τεκίν 8 (4ριμπ.)
Ελλάδα (Μίσσας): Μποχωρίδης 12 (2/5δίπ., 1/3τρίπ., 5/6βολ., 11ριμπ., 6ασ., 4λάθ.), Λαρεντζάκης 8 (0/2δίπ., 2/5τρίπ., 1ριμπ., 2ασ.), Παπαπέτρου 21 (8/11δίπ., 1/4τρίπ., 2/5βολ., 7ριμπ., 1ασ.), Καραμαλέγκος (1ριμπ., 1ασ.), Καλογιαννίδης, Σλαφτσάκης, Μίτσιαλος (1ριμπ., 1ασ.), Αντετοκούνμπο 3 (1/3δίπ., 1/2βολ., 7ριμπ., 1ασ., 3λάθ., 1κλ.), Αγραβάνης 17 (6/11δίπ., 1/6τρίπ., 2/3βολ., 7ριμπ., 2ασ., 1λάθ., 2κλ.), Καμπερίδης 7 (3/4δίπ., 0/1τρίπ., 1/2βολ., 3λάθ.), Γόντικας 6 (1/2δίπ., 4/6βολ., 7ριμπ.)
EUROBASKET 2013 ΤΑΛΙΝ
ΘΕΣΕΙΣ 5-8
20/7
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ 52-67
20/7 ΤΟΥΡΚΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 70-68
ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 7-8
21/7
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 84-51
ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 5-6
21/7 15:45
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ
πηγή: gazzetta.gr

Νεκρός ο αναβάτης Αντρέα Αντονέλι!! (vid)

Πένθος στα μηχανοκίνητο αθλητισμό, αφού ο Αντρέα Αντονέλι έχασε τη ζωή του μετά από τρομακτικό δυστύχημα στον αγώνα των Superbike στη Μόσχα!
Ο Ιταλός αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του μόλις στον πρώτο γύρο του Superbike World Championship round.. Η κούρσα ξεκίνησε υπό καταρρακτώδη βροχή και ενώ πλησίαζε στην τελευταία στροφή συνέβη το δυστύχημα, με τον Λορέντζο Ζανέτι και τον Αντονέλι να εμπλέκονται.
 Οι αρμόδιοι σταμάτησαν τον αγώνα και ο Ιταλός, ο οποίος έμεινε στο έδαφος με το κράνος του να φεύγει από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης πήγε στο νοσοκομείο. Αρχικά, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ήταν σε κόμμα, ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής, έχασε τη μάχη με το θάνατο.




Πηγή: gazzetta.gr

Εν αναμονή της γεννήσεως του θείου βρέφους!!

Απελευθερώνεται ψυχικά το άτομο, επισημαίνει ο Αποδυτηριάκιας, σαν ανώνυμο πλήθος στο γήπεδο…
Εν αναμονή της γεννήσεως του θείου βρέφους

Κάθε μέρα έξω από το νοσοκομείο Σαιν Μαίρυ μαζεύεται κόσμος, νοικοκυρεμένος και καθαροντυμένος, χαρωπός και ενθουσιώδης. Άγγλοι και τουρίστες, με κάμερες και κινητά, και όλα αυτά, άτομα ψηφιακά και γκάτζετ ηλεκτρονικά, εν όψει της γέννησης του πρώτου παιδιού της πριγκιπίσσης Κατίνας. Μιλάμε για την Αποκάλυψη Τώρα του αιώνιου ανθρωποειδούς.

Ίδιο σκηνικό εδώ και μέρες. Άνδρες και γυναίκες, που δεν έχουν σχέση καμμία με το ζευγάρι που θα γίνει γονείς. Ούτε πρόκειται να τους συναντήσουν ποτέ. Δεν είναι φίλοι τους, ούτε συγγενείς με την μέλλουσα μαμά Καίητ και τον μέλλοντα μπαμπά Ουίλιαμ. Κι όμως συμμετέχουν σ’ ένα ακαταλαβίστικο πάρτυ, λόγω του επικείμενου τοκετού.

Μήπως, αλήθεια, γνωρίζουν ότι θα έρθει στον κόσμο ένα τέρας; Χωρίς χέρια, ίσως. Ένα θείο βρέφος; Με τρία κωλομέρια, πιθανόν.

Καμμία έκπληξη. Έτσι συμπεριφερόταν πάντα το δίποδο. Τόσο εύκολα, τόσο φθηνά γινόταν όχλος. Επειδή έτσι τη βρίσκει, απελευθερώνεται η ψυχή του στο μπούγιο, μαζύ μ’ άλλους, στο γήπεδο, στην εκκλησία, στη συναυλία ροκ, στην προεκλογική συγκέντρωση. Σε κάθε πανηγύρι.

Τα παληά τα χρόνια, όχι και τα πολύ παληά, μέχρι πριν 200-250 χρόνια, απολάμβανε τους απαγχονισμούς εγκληματιών. Όχι πως αρέσκοταν στο εν λόγω δημόσιο σώου, όσο να είναι παρών σε μάζα, σαν πολτός στα εικονογραφημένα γεγονότα της εποχής του.

 Ακατάλληλον δι’ ανηλίκους το τι υποκρύπτει ο ιντερνετικός οπαδικός χαβαλές, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
 
Όταν απευθύνεσαι στον μαλάκα έχεις υποχρέωση να τον πεις μαλάκα. Σύμφωνα με τη σύγχρονη πια ιατρική αντίληψη ο γιατρός θα μιλήσει με ειλικρίνεια στον καρκινοπαθή. Αγαπητέ μου, έχετε καρκίνο.

Κάποτε δεν αναφερόταν καν η λέξη. Λέγανε «η κακιά αρρώστεια». Σήμερα επιβάλλεται ο κόσμος και πολύ περισσότερο οι ασθενείς να μάθουν να ζουν παρέα με τον καρκίνο.

Ο αποδυτηριάκιας έχοντας πλήρη επίγνωση ότι οι μαλάκες αποτελούν πλειοψηφία, πολύ περισσότερο όταν ο ατομικός άνθρωπος παραδίδεται στον συλλογικό άνθρωπο, από την πρώτη κιόλας ημέρα ξεκαθάρισε τα πράγματα. Αποκαλούσε μαλάκα τον αναγνώστη. Και απέδιδε τίτλο τιμής στον μαλάκα εκείνον που έχει αποφασίσει να σταματήσει να σκέπτεται σα μαλάκας, να συμπεριφέρεται σα μαλάκας.

Γι’ αυτό τους εκπαιδευμένους αναγνώστες του ο αποδυτηριάκιας τους έλεγε ότι είστε «κύριοι μαλάκες». Όχι σκέτοι μαλάκες. Αυτό είναι, κύριοι μαλάκες, έγραφε σ’ όσους επιθυμούσαν να αποκτήσουν ατομική συνείδηση, ατομική ελευθερία. Να ξεκοπούν από την ακατανίκητη δυναμική του όχλου, αυτή που συντρίβει το άτομο.

Γράφει π.χ ο αποδυτηριάκιας για το θεϊκό πλάσμα που λέγεται Μπρους Λη, ένα αξεπέραστο σε αρετές και ικανότητες άτομο, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, κι ένα σκουπίδι «σχολιάζει»: «Ποιος Μπρους Λη, της πλάκας είναι, μια μπατσιά του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι».

Το πιο φοβερό είναι ότι το «σχόλιο» του τίποτα εισέπραξε απαντήσεις κι άρχισε ιντερνετικός «διάλογος». Ο χαβαλές. Που παίζεται σ’ όλους τους τόνους και σ’ όλους τους ρυθμούς στο σπορ της οπαδικής αντιπαλότητας. Οπωσδήποτε θα επανέλθω.
 
Πηγή: gazzetta.gr

Πετάει για Μάντσεστερ!

Το απόγευμα της Κυριακής (19:00) πετάει για Αγγλία η αποστολή του Ατρομήτου που θα δώσει στο Νησί σειρά δυνατών φιλικών.

Πετάει για Μάντσεστερ
Η ομάδα των δυτικών προαστίων θα καταλύσει στο Τσέστερ και για το διάστημα 22-29 Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί μερικοί φιλικοί αγώνες με πολύ δυνατούς αντιπάλους, αρχής γενομένης κόντρα στη Γουΐγκαν.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γρομητσάρης, Γιαννούλης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τζαμάλ, Αρκούδας, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γεωργίου, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καλλέργης, Μπρίτο, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Φάμπιο.
Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθεί ο Γκρατσίνι!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Γκρατσίνι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθεί ο Γκρατσίνι
Μετά την απόκτηση του Ντόριν Γκοϊάν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται εν αναμονή της έλευσης του Σεμπαστιάν Γκρατσίνι στην Ελλάδα.

Οι Αρκάδες προσπαθούσαν όλο αυτό τον καιρό να βρουν τον διάδοχο του Ρούμπεν Ράγιος και κατέληξαν στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και μόλις φτάσει στην Τρίπολη θα πέσουν οι υπογραφές.

Χθες ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «κυανοκίτρινων», οι οποίοι πλέον προετοιμάζονται για τους αγώνες με την Ραπίντ Βιέννης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (το πρώτο ματς την 1η και ο επαναληπτικός στις 8 Αυγούστου).
Πηγή: sport-fm.gr

Ζίτο ο… εκλεκτός!!

Την περίπτωση του Ταμλά Λατζί, γνωστού και ως Ζίτο, προκρίνουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου για το κέντρο της ομάδας.

Ζίτο ο… εκλεκτός!
Ο 28χρονος Ιβοριανός έμεινε ελεύθερος από τη Λε Μαν με την οποία την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε σε 35 ματς.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πέρασε από τις γνωστές ακαδημίες ASEC Mimosas, όμως η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη που πολλοί θα περίμεναν, λόγω κυρίων τραυματισμών και λανθασμένων μεταγραφικών επιλογών.

Στην Μπέβερεν υπήρξε συμπαίκτης με σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως οι Τουρέ, Ζερβίνιο, Ρομαρίκ και Εμπουέ.
Πηγή: sport-fm.gr

Κλείνει Τσάβες, ακολουθεί κι άλλος!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσάβες στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προτίθεται να αποκτήσει και τον Απόστολο Σκόνδρα.

Κλείνει Τσάβες, ακολουθεί κι άλλος
Χωρίς κανένα πρόβλημα πέρασε ο Κρίστιαν Γκάμπριελ Τσάβεζ τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε και θα αποτελέσει την τελευταία «ενδεκαδάτη» μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλέον έχουν απομείνει τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Τόμας Ντε Βινσέντι στη μεσαία γραμμή του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Από χθες στις προπονήσεις του ΠΑΣ συμμετέχει ο Απόστολος Σκόνδρας. Ο 24χρονος μπακ -έχει ξεκινήσει από τον Ατρόμητο- φαίνεται πως θα δοκιμαστεί από τον «Αγιαξ της Ηπείρου». Ακολουθείται από καλά στοιχεία και ενδέχεται να αποκτηθεί.
Πηγή: sport-fm.gr

Με φόντο τη… Μέταλιστ!

Σύντομα θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση του παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, αφού έρχονται οι αγώνες με την Μέταλιστ.

Με φόντο τη… Μέταλιστ
Μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, όπως έχει εισηγηθεί ο Χουμπ Στέφενς στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο αρχικός σχεδιασμός του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε λόγο για έναν μεσοεπιθετικό, όμως στη συνέχεια – και μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαν οι ιθύνοντες του συλλόγου – ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε έναν παίκτη «μπαλαντέρ» που θα μπορεί να παίξει στον άξονα και στα άκρα.

Ο 60χρονος προπονητής επιθυμεί να έχει παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις και οι όποιες επαφές γίνονται με φόντο… τους αγώνες με την Μέταλιστ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ελεύθεροι και προπονούνται μόνοι τους όλο αυτό το διάστημα, και ο βαθμός ετοιμότητάς τους είναι αμφίβολος.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, σύντομα θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην θέλουν να βιαστούν για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη που θέλουν να κάνει τη διαφορά και ίσως γίνει τελικά η υπέρβαση για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
Πηγή: sport-fm.gr

Επιμένει για Μολό, πάει για φορ!!

Σε πρώτο πλάνο παραμένει για τον Ολυμπιακό η υπόθεση του Γιοάν Μολό, την ώρα που η Νανσί δεν έχει δεχθεί πρόταση από άλλο σύλλογο. Στο προσκήνιο η απόκτηση ενός επιθετικού.

Επιμένει για Μολό, πάει για φορ
Μετά την εξέλιξη που υπήρξε με τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει δυναμικά για την απόκτηση του Γιοάν Μολό.

Η υπόθεση του Γάλλου μεσοεπιθετικού παραμένει δύσκολη, όμως οι Πειραιώτες δεν παρουσιάζονται διατεθειμένοι να την εγκαταλείψουν.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που η Νανσί δεν έχει δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα για να τον παραχωρήσει και όσο περνούν οι μέρες αναμένεται να ρίξει περισσότερο τις απαιτήσεις της για τον 23χρονο παίκτη.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιμένουν για την απόκτηση του Μολό και ο λόγος δικαιολογείται πως «όποιος φεύγει (Αμπντούν) θα αντικαθίσταται από καλύτερο ποδοσφαιριστή».

Εν τω μεταξύ, υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν σύντομα εξελίξεις για την απόκτηση ενός επιθετικού. Παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ, στον Ολυμπιακό έχουν προχωρημένες επαφές για τον αντικαταστάτη του.

Ψηλά στη σχετική λίστα είναι το όνομα του Γιόχαν Ελμάντερ για τον οποίο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τόνιζε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες φαίνεται πως περιμένουν κάτι ακόμη, ίσως κάποιος παίκτης το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα στη Γαλλία για τον Σιλβέν Μαρβό, δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακό.

Χθες η «Εquipe» έγραφε το πρωί πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 27χρονο εξτρέμ της Νιούκαστλ και το απόγευμα πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τις «καρακάξες» για τον δανεισμό του παίκτη! Πηγή: sport-fm.gr

Επαναπατρίζεται ο Γκρέκο!

Δεδομένη θεωρούν στην Ιταλία την επιστροφή του Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος είναι πολύ κοντά στη Λιβόρνο.

Επαναπατρίζεται ο Γκρέκο
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει και άλλη αποχώρηση από το ρόστερ του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος - σύμφωνα με την Corriere dello sport – θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λιβόρνο.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ενδιαφέρον επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Το δημοσίευμα

«Η Λιβόρνο έφτασε σε συμφωνία με τον 27χρονο μέσο του Ολυμπιακού Λεάντρο Γκρέκο. Ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε περίπου 50 εμφανίσεις όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ρόμα, ενώ άλλες επτά με την Πίζα το 2009. Οπως γίνεται γνωστό από τη συμφωνία, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ένα ποσοστό στον Γκρέκο για την αποδέσμευσή του».Πηγή: sport-fm.gr

Βασική προτεραιότητα ο στόπερ!!

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού επείγει στην ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σημειωθούν εξελίξεις εντός εβδομάδας στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Βασική προτεραιότητα ο στόπερ
Τρεις κεντρικοί αμυντικοί υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για τους Τσούπρο, Σταθάκη και Ντούμπερετ.

Για αυτό τον λόγο στην Ένωση θέλουν να πλαισιώσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με έναν έμπειρο στόπερ, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και θα βοηθήσει στην εξέλιξη των υπολοίπων.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένει το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο, χωρίς όμως – σύμφωνα με την SportDay - να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο «Δικέφαλος» να προχωρήσει για την απόκτηση δύο παικτών για τη συγκεκριμένη θέση.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις από το εξωτερικό (κυρίως από την ιταλική και ισπανική αγορά) και από την Ελλάδα (υπάρχει εκείνη του Σαρρή), με τον Τραϊανό Δέλλα να αποφασίζει σύντομα για αυτό το θέμα.

Την ίδια ώρα, στην Ένωση ψάχνουν ποδοσφαιριστές και για τα άκρα της μεσαίας γραμμής και για έναν επιθετικό, αν και απομένει πολύς καιρός μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.
Πηγή: sport-fm.gr

«Πρασινίζει» ο Καρέλης!!

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άμκαρ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σε καλό δρόμο και του στόπερ.

«Πρασινίζει» ο Καρέλης
Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος είχε προταθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Μετά το «ναυάγιο» που υπήρξε στην υπόθεση του Καστιλιόν οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν για τον 21χρονο φορ για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή.

Ο Έλληνας άσος έμεινε ελεύθερος, αφού δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Ρωσίας και δεν έπαιξε σε πολλούς αγώνες της πρώην ομάδας του.

Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 9 ματς στο πρωτάθλημα (με 207 λεπτά συνολικά) και σε ένα του Κυπέλλου (63 λεπτά), χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Μάλιστα, η τελευταία συμμετοχή του ήταν στις 8 Μαρτίου 2013 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κράσνονταρ.

Όπως γράφει η SportDay, ο νεαρός φορ θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Καρέλης είχε παίξει στον Εργοτέλη και δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη, αν και θεωρούνταν σπουδαίο ταλέντο.

Εφόσον, όμως, αποχωρήσει ο Χάρης Μαυρίας, το «τριφύλλι» πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση και άλλου ποδοσφαιριστή για την επίθεση.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την Βίκτορα Κλωναρίδη, παραμένει ανοιχτό το θέμα, αλλά η διοίκηση υποστηρίζει πως υπάρχουν λίγες πιθανότητες. Ο λόγος είναι η εμπλοκή της ΑΕΚ στην υπόθεση (βάσει σχετικής ρήτρας), που φέρεται να θέλει και παίκτες και χρήματα.

Προχωράει του στόπερ

Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας για την υπόθεση και του κεντρικού αμυντικού, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του παίκτη που θα καλύψει με την εμπειρία του το κενό που υπάρχει στα μετόπισθεν.

Χθες αναπτύχθηκε φημολογία ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, όμως η ΠΑΕ διέψευσε άμεσα το θέμα και παρέπεμπε στο υψηλό κασέ του παίκτη (800.000 ευρώ στη ρωσική ομάδα, από την οποία βέβαια δεν υπολογίζεται, αν κι έχει συμβόλαιο έως το 2015).Πηγή: sport-fm.gr

«Όλοι μαζί ενωμένοι για την ΑΕΚ»

Ανακοίνωση που καλεί άπαντες να σταθούν στο πλευρό της ΑΕΚ εξέδωσε η «Original» μέσω του επίσημου γκρουπ της στο facebook.

«Όλοι μαζί ενωμένοι για την ΑΕΚ»
Κάλεσμα σε όλους να σταθούν δίπλα στην ΑΕΚ έκανε η «Original».

Με ανακοίνωσή της μέσω του επίσημου γκρουπ στο facebook καλεί άπαντες να είναι ενωμένοι, ώστε να έρθουν τα καλύτερα για την «Ένωση» στη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Original»:

«Η ΑΕΚΑΡΑ μας χρειάζεται δίπλα της ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ...ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ χωρίς προαπαιτούμενα, πρόσωπα και προσωπικά κολλήματα...
Τα αφήνουμε πίσω όλα αυτά... Η περιπέτεια-εμπειρία που ζούμε έχει γεύση πικρή στην αρχή (Γ΄Εθνική) αλλά σίγουρα γλυκιά στη συνέχεια (ΓΗΠΕΔΟ- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ -ΕΥΡΩΠΗ)...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ σαν να λέμε.. και εμείς σταθεροί "συνδαιτυμόνες" στο ποιο όμορφο "τραπέζι " του κόσμου...
ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ...
Με ψυχή (περισσότερο) και μυαλό (απαραίτητο)... με φωνή, τραγούδι και προσμονή για τα καλύτερα που σίγουρα θα έρθουν...
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΉΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
Περιμένουμε όλα τα αδέλφια μας σε όλες τις στεγασμένες φωλιές μας στην Αθήνα και την επαρχία να τα προμηθευτούν.
Πληροφορίες στα 6946102270 & 6985820488
Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή , 19.00-21.00 στο κέντρο της Αθήνας στο Δωματιάκι μας (Πλατεια Αργεντινής Δημοκρατίας 4, Λεωφόρος Αλεξάνδρας)
...καθώς επίσης και σε όλα τα στεγασμένα μας club :
ΑΤΤΙΚΗ :
ΚΥΨΕΛΗ Club - Κρίσσης 5
ΕΞΑΡΧΕΙΑ club - Τζαβέλλα 9-11
Σεπόλια - Κολωνός Club - Αθανάτων 19Α
Περιστέρι club - Πλατεία Δέγλερη
Ανάκασα Club - Κυπριων Αγωνιστων 21
Mενίδι club - Αγ.Δημητριου & Κατράκη 2
Αγ.Παρασκευή club - Δημοσθένους 10
Μαρκόπουλο club - Πλατεία Μαρκοπούλου
Νεα Μάκρη club - Πλατεία Ν.Μάκρης
Νέα Ιωνία club - Μπουμπουλίνας
Νέα Φιλαδέλφεια Club - Δεκελείας 250
EΠΑΡΧΙΑ/EΞΩΤΕΡΙΚΟ :
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ club Δημοκρατίας 2
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Club Eμπορίου 7
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ club Γρηγόρη Αυξεντίου 37 Παραλίμνι
ΑΡΓΟΣ club Φείδωνος 13
ΑΡΤΑ club Σκουφα 43
ΒΟΛΟΣ club Ανθίμου Γαζη 177
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ club Μαδύτου 7
ΓΙΑΝΝΕΝΑ club Καλούδη 8
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ club Βασιλεως Γεωργιου 126
ΔΡΑΜΑ club Βεργίνας 36
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Club 25ης Αυγούστου 28
ΘΗΒΑ club ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 17
ΚΑΒΑΛΑ club ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 30-32
ΚΑΛΑΜΑΤΑ club Υδρας & Δημοσθενους
ΚΑΡΔΙΤΣΑ Club Χατζημήτρου 32
ΚΑΣΤΟΡΙΑ club Αβέρωφ 3
ΚΕΡΚΥΡΑ club 4η πάροδος Aγίας Σοφίας 2
ΚΟΜΟΤΗΝΗ club Παρασίου 10
ΚΟΖΑΝΗ club Ολυμπίου Γεωργάκη 4
ΚΟΡΙΝΘΟΣ club Πυλαρινου 91
ΛΑΜΙΑ club Καραϊσκάκη 52
ΛΕΙΒΑΔΙΑ club Καραγιαννοπουλου 26
ΛΕΥΚΩΣΙΑ club Αριστείδου 19 * Τηλ. επικ. 99886362
LONDON club 424 Edgware Road, W2 1EG
ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ club ΑΣΗΜΑΚΗ ΦΩΤΗΛΑ 4
ΜΥΤΙΛΗΝΗ club - Λιμάνη Μυτιλήνης
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ club Εμμανουήλ Ρήγα 10
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ club Πλατεία Τσαλίκη
ΠΑΤΡΑ club Ζαϊμη 66
ΠΑΦΟΣ club
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ club Aγίας Τριάδος 21
ΤΗΝΟΣ club Ζανάκη Αλαβάνου 47
ΤΡΙΚΑΛΑ club Ομήρου 2
ΤΡΙΠΟΛΗ club Kαλαμών 3
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ club Φηρά Σαντορινης
ΣΕΡΡΕΣ club Ερμού 75
ΣΠΑΡΤΗ club Αρχιδάμου 44
ΣΥΡΟΣ club Νεάπολη, Σύρος
ΦΛΩΡΙΝΑ club - 6937011158
ΧΑΛΚΙΔΑ club Ελευθρίου Βενιζέλου 22
ΧΑΝΙΑ club Αποκορωνου 41
ΧΙΟΣ club Aντωνίου Μπουρνιά 10
Υ.Γ.1: Εννοείται ότι στα CLUB θα υπάρχουν διαρκείας για όλα τα Τμήματα του Συλλόγου μας.
Υ.Γ.2: ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΜΕ TΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ !
Υ.Γ.3: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ...
ΜΟΝΟ ΑΕΚ - ORIGINAL 21
»

Επίκειται… ενίσχυση!

Τις τελευταίες πινελιές στην ολοκλήρωση του ρόστερ του Άρη προσπαθούν να προσθέσουν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Κοντά σε παίκτη για τις ηλικίες κάτω των 24 ετών οι «κίτρινοι».

Επίκειται… ενίσχυση
Η περαιτέρω ενίσχυση του Άρη εν όψει της επόμενης σεζόν ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη χθεσινή σύσκεψη του Δημήτρη Ηλιάδη με τους Δημήτρη Μούτα και Γιάννη Χατζηνικολάου.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τις διαθέσιμες επιλογές στις θέσεις που έχει ζητήσει παίκτες ο Έλληνας προπονητής (δεξί-αριστερό μπακ, αριστερό χαφ, στόπερ και «δεκάρι») και αποφασίστηκε να επισπευστούν οι διαδικασίες.

Απομένουν 25 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο σχεδιασμός των «κίτρινων» έχει μείνει λίγο πίσω, αφού ο Σερραίος τεχνικός επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του τρεις με τέσσερις παίκτες από αυτούς που προορίζει για την ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της SportDay, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τις ηλικίες κάτω των 24 ετών και δεν αποκλείεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να γνωρίζουν την τελική του απάντηση.
Πηγή: sport-fm.gr

Ξεκαθαρίζει αύριο το θέμα της παράτασης στην υποβολή δηλώσεων!

Κλειστά τα χαρτιά του κρατά ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.

Ξεκαθαρίζει αύριο το θέμα της παράτασης στην υποβολή δηλώσεων
Αύριο Δευτέρα εκπνέει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων για όσους έχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου που λήγει σε 1 και 2, ωστόσο ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το εάν θα δοθεί παράταση.

Κανονικά μέχρι αύριο θα πρέπει να έχουν υποβληθεί 200.000 δηλώσεις που λήγουν σε ΑΦΜ 1 και 2 , ωστόσο φοροτεχνικοί εκτιμούν πως οι υπόχρεοι που θα ανταποκριθούν εγκαίρως θα είναι περίπου 100.000.

Σε αυτή την βάση ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη αναμένεται να ανακοινώσουν ότι η 31ης Αυγούστου 2013 θα είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2013 ανεξαρτήτου κατάληξης ΑΦΜ.

Σήμερα εξάλλου ολοκληρώνεται από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων η τρίτη εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων που αφορά περίπου 400.000 δηλώσεις.

Πρέπει να τονισθεί πως τα ποσά των φόρων που καταλογίζονται σε μισθωτούς, συνταξιούχους και λοιπά φυσικά πρόσωπα, με τα εκκαθαριστικά σημειώματα των φετινών φορολογικών δηλώσεων είναι σημαντικά μειωμένα σε σύγκριση με πέρυσι. Τα συνολικά έσοδα που έχουν βεβαιωθεί μέχρι στιγμής από την εκκαθάριση των δηλώσεων είναι μειωμένα κατά 60% σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ μόνο 1 στα 3 εκκαθαριστικά είναι χρεωστικά.

Πηγή: Newsbeast.gr

«Να κάνουν άγαλμα στους προέδρους τους»

Δεν άφησε ασχολίαστη την αποχώρηση του Μοράτι από την Ίντερ ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος τόνισε ότι οι οπαδοί της Ίντερ και της Μίλαν θα πρέπει κάνουν αγάλματα στους προέδρους τους.

«Να κάνουν άγαλμα στους προέδρους τους»
Γλαφυρός στις δηλώσεις του ήταν για μία ακόμη φορά ο Αντριάνο Γκαλιάνι, καθώς κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Μοράτι από την Ίντερ.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, τόνισε ότι τόσο οι φίλαθλοι της Ίντερ, όσο και αυτοί της Μίλαν θα πρέπει να φτιάξουν αγάλματα για τους προέδρους τους, τον Μπερλουσκόνι και τον Μοράτι, για την σημαντική προσφορά τους.

Επιπλέον χαρακτήρισε αδύνατη την επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς στην Ιταλία.

«Έμαθα από τις εφημερίδες για την αποχώρηση του Μοράτι από την Ίντερ. Ο Μοράτι έχει κάνει πάρα πολλά για την Ίντερ, όπως και ο πρόεδρός μας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τη Μίλαν. Κανονικά θα έπρεπε οι οπαδοί των δύο ομάδων να φτιάξουν αγάλματα γι’ αυτούς τους δύο προέδρους. Οι ομάδες του Μιλάνο έχουν πετύχει πάρα πολλά χάρη σε αυτούς και η πόλη μας είναι η κορυφαία σε αθλητικό επίπεδο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τον Ιμπραΐμοβιτς: «Η επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι κάτι πραγματικά αδύνατο, καθώς το κασέ του είναι πάρα πολύ υψηλό για τα ιταλικά δεδομένα».

Ενώ αναφορικά με τις περιπτώσεις των Χόντα και Ρομπίνιο: «Ο Ρομπίνιο ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Σάντος, ωστόσο, δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και ανανεώσαμε για τα επόμενα τρία χρόνια την συνεργασία μας. Όσον αφορά τον Χόντα, είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει και ίσως τον αποκτήσουμε τον Ιανουάριο, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση».
Πηγή: sport-fm.gr

Με πλαστές ιατρικές συνταγές αγόραζε ναρκωτικά χάπια στα Ιωάννινα!

Φωτοτυπούσε ιατρικές συνταγές και τις συμπλήρωνε μόνος του για να προμηθεύεται νομότυπα ναρκωτικά χάπια, ένας 36χρονος που έπεσε στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στα Ιωάννινα.

Με πλαστές ιατρικές συνταγές αγόραζε ναρκωτικά χάπια στα Ιωάννινα
Μάλιστα, φαίνεται ότι ετοιμαζόταν για νέες «αγορές», αφού είχε έτοιμα δεκάδες έγχρωμα φωτοαντίγραφα ιατρικών συνταγών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί πώς προμηθεύτηκε τις αρχικές συνταγές και πώς τις σφράγιζε και ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Έξω από τις εγκαταστάσεις του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας διακινούσε ναρκωτικά χάπια σε χρήστες που παρακολουθούσαν προγράμματα απεξάρτησης μια 37χρονη Ελληνίδα! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τη συνέλαβαν, κατέσχεσαν πάνω της 37 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Όταν πήγαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι της δράστιδας, οι αστυνομικοί είδαν την 59χρονη μητέρα της να πετάει στον κάδο απορριμμάτων μία νάιλον σακούλα με άλλα 127 ναρκωτικά χάπια και μία συσκευασία με βουπρενορφίνη βάρους 0,9 γραμμαρίων! Έτσι, τη συνέλαβαν και αυτή και τις οδήγησαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: protothema.gr

Εικοσιένας φόροι σε έξι μήνες!!

Τι θα πληρώσουμε μέχρι τον Φεβρουάριο

Εικοσιένας φόροι σε έξι μήνες!
Είκοσι φορές θα χτυπήσει μέχρι τον Φεβρουάριο η Εφορία την πόρτα των φορολογουμένων για να εισπράξει 7,2 δισ. ευρώ, ενώ μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας ο λογαριασμός αγγίζει τα 8.5 δισ. ευρώ.

Έως τον Νοέμβριο θα φτάσουν στην πόρτα του κάθε φορολογούμενου πολίτη αυτή της χώρας έξι διαφορετικά ειδοποιητήρια πληρωμής για συνολικά εννέα φόρους:

-Φόρους εισοδήματος (που ενσωματώνει την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος)
-Ενιαίο εκκαθαριστικό για ΦΑΠ 2011-2012
-Άλλο εκκαθαριστικό για ΦΑΠ 2013
-Ξεχωριστό εκκαθαριστικό για τον φόρο πολυτελείας
-Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων που θα συνεισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ανά δίμηνο,
-Τα τέλη κυκλοφορίας Ι.Χ. του 2014.

Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», ένα νοικοκυριό με ακίνητα και αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού θα πρέπει να πληρώσει ακόμη και τέσσερις φόρους μέσα σε έναν μήνα:

Ιούλιος: 2 φόρους. Πρώτη από τις πέντε δόσεις για το ΕΕΤΑ μέσω των λογαριασμών ρεύματος και α’ δόση του φόρου εισοδήματος 2013.

Αύγουστος:1 φόρο. Πρώτη δόση ΦΑΠ για τα έτη 2011 και 2012

Σεπτέμβριος: 3 φόρους. Δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος, δεύτερη δόση ΕΕΤΑ και δεύτερη δόση ΦΑΠ για το 2011 και το 2012

Οκτώβριος: 2 φόρους. Καταβολή τρίτης δόσης ΦΑΠ για το 2011 και το 2012, πληρωμή φόρου πολυτελείας (για ιδιοκτήτες Ι.Χ. κ.λπ.)

Νοέμβριος: 4 φόρους. Τέταρτη δόση ΦΑΠ για το 2011 και το 2012, πρώτη δόση ΦΑΠ του 2013, τρίτη δόση για τον φόρο εισοδήματος, τρίτη δόση ΕΕΤΑ

Δεκέμβριος: 3 φόρους. Πληρωμή της 5ης δόσης για το τέλος ακινήτων, 6η δόση για τον ΦΑΠ του 2011 και του 2012, δεύτερη δόση ΦΑΠ του 2013

Ιανουάριος 2014: 2 φόρους. Καταβολή 6ης δόσης για τον ΦΑΠ του 2011 και του 2012 και 3ης δόσης ΦΑΠ του 2013

Φεβρουάριος 2014: 3 φόρους. Πληρωμή 5ης δόσης μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ για το ειδικό τέλος ακινήτων, καταβολή της 7ης και τελευταίας δόσης για τον ΦΑΠ των ετών 2011 και 2012, πληρωμή 4ης (τελευταίας) δόσης ΦΑΠ για το 2013.

Πηγή: newsbeast.gr

Ο Τρινκιέρι κερδίζει τις εντυπώσεις!

Ο Αντρέα Τρινκιέρι από τις πρώτες μέρες δουλειάς του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Το www.sport-fm.gr εξηγεί το γιατί.

Ο Τρινκιέρι κερδίζει τις εντυπώσεις
Ασφαλώς θα κριθεί-όπως και όλοι-εκ του αποτελέσματος. Όπου «αποτέλεσμα» η πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Όμως σε πρώτη φάση, ο Αντρέα Τρινκιέρι δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Γιατί όπως λένε κάποιοι, δεν έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία να κάνεις πρώτη εντύπωση.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής από τις τελευταίες μέρες του 2012, όταν και ολοκληρώθηκε η συμφωνία του με την ομοσπονδία, ασχολείται ενεργά με την «επίσημη αγαπημένη» κι όχι στα… διαλείμματα των υποχρεώσεων που είχε τότε με την Καντού. Εξ αρχής παρακολουθούσε αγώνες των παικτών που αποτελούν ή θα μπορούσαν να αποτελέσουν στελέχη της ομάδας, ενώ είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί τους για να τους κρατήσει «ζεστούς».

Ο σχεδιασμός της προετοιμασίας σε συνεργασία με την ομοσπονδία έγινε από νωρίς και κλείστηκαν δυνατά φιλικά (η Εθνική θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων Γαλλία, Κροατία, Γερμανία, Λιθουανία και Ιταλία), ενώ γρήγορα είχε κατασταλάξει στους παίκτες που ήθελε να έχει στη διάθεσή του.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ήρθε στην Αθήνα σχεδόν δέκα μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και βρίσκεται στα γραφεία της ομοσπονδίας καθημερινά από νωρίς το πρωί, όπου έχει διαρκή συνεργασία με τους βοηθούς του (Λιμνιάτη, Παπανικολάου, Καντζούρη), αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του σταφ (τον τιμ μάνατζερ Νίκο Φιλίππου, το νέο γενικό αρχηγό Λιβέρη Ανδρίτσο, αλλά και τους γυμναστές) ώστε να έχουν πανέτοιμο το πλάνο για τη δουλειά που θα αρχίσει την Τετάρτη στο Καρπενήσι.

Η ενασχόληση του Αντρέα Τρινκιέρι δεν περιορίζεται στην Εθνική Ανδρών. Παρακολούθησε όσα παιχνίδια της Εθνικής Νέων ήταν δυνατό μέσω ίντερνετ, ενώ ταξίδεψε μέχρι την Εσθονία για την τελική φάση του τουρνουά. Είδε και σχημάτισε άποψη για όλους τους παίκτες, ενώ είχε αρκετές φορές επικοινωνία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Μίσσα. «Είμαστε στην ίδια ομάδα. Θέλω να γνωρίζω καλά τους παίκτες που έρχονται από πίσω, γιατί σύντομα μπορεί να είναι στελέχη της Εθνικής Ανδρών», έλεγε χαρακτηριστικά.

Σε όλα αυτά προσθέστε την διάθεσή του να μάθει ελληνικά (ήδη χρησιμοποιεί αρκετές λέξεις και φράσεις) και την ευγένεια που διακρίνει τον ιδιαίτερα επικοινωνιακό Αντρέα Τρινκιέρι.

Οι πρώτες εντυπώσεις, λοιπόν, είναι άριστες. Όμως επειδή η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει και τα αποτελέσματα θα κρίνουν πόσο πετυχημένος ή όχι θα είναι στην αποστολή που ανέλαβε, μακάρι όλοι να λένε τα καλύτερα για τον 45χρονο κόουτς κάπου εκεί, στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Σεπτέμβρη.
Πηγή: sport-fm.gr

Ο Κωστάκης δούλεψε και δικαιώθηκε…!!

Ο Τάσος Νικολόπουλος γράφει στο www.sport-fm.gr γιατί η μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου στη Μπαρτσελόνα, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι όποιος δουλεύει, στο τέλος δικαιώνεται.

Ο Κωστάκης δούλεψε και δικαιώθηκε…
Από τότε που με θυμάμαι μικρό παιδί, αυτό που άκουγα από τους δικούς μου ανθρώπους ήταν ότι όποιος δουλεύει, αργά ή γρήγορα, θα δικαιωθεί για τους κόπους του. Απόλυτο δεν είναι τίποτε στη ζωή, αλλά νομίζω ότι ο Κώστας Παπανικολάου και η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, αποτελούν την πιο μεγάλη απόδειξη ότι όποιος προσπαθεί και μοχθεί, στο τέλος δικαιώνεται.


Σαν τώρα έχω στο μυαλό μου την πρώτη γνωριμία με τον… ψαρωμένο Κωστάκη το καλοκαίρι του 2007 στη Μαδρίτη, όπου η εθνική εφήβων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τότε, μόλις είχε κλείσει τα 17 του χρόνια, ήταν ο βενιαμίν της ομάδας και δεν είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα και έχοντας εικόνα, έστω και μέσα από τις προπονήσεις, είπα στον κουμπάρο μου: «Φίλε, να μου το θυμηθείς, αν έχει μυαλό και δουλέψει, αυτός ο πιτσιρικάς θα γίνει μεγάλος παίκτης».

Κάθε χρόνο που περνούσε και βλέποντας την συνεχή του βελτίωση, του θύμιζα την ατάκα του 2007. Και να που ο Κωστάκης τότε, είναι τώρα μεγάλος και τρανός, αλλά και παίκτης της Μπαρτσελόνα. Πριν κλείσει τα 23 του χρόνια, έχει ήδη κατακτήσει πέντε συλλογικούς τίτλους με τον Ολυμπιακό και άλλους τόσους με τις μικρές εθνικές ομάδες. Καθόλου άσχημα, έτσι δεν είναι;

Εκ του αποτελέσματος, αποδείχθηκε ότι ο Ολυμπιακός έκανε διάνα όταν τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2009 από τον Άρη, αλλά για να φτάσει κάποιος σε top επίπεδο, δεν φτάνουν μόνο οι συμβουλές από τους μεγαλύτερους, οι καλοί συμπαίκτες και οι καλοί προπονητές. Το ταλέντο μπορεί να... ξεχειλίζει, αλλά το μυαλό πρέπει να είναι μέσα στο κεφάλι και η όρεξη για δουλειά να περισσεύει. Επίσης αποδείχθηκε ότι ο διεθνής φόργουορντ εφάρμοσε όλα τα παραπάνω και… «ψήλωσε».

Μπορεί τα χρήματα που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι υπερβολικά πολλά, κυρίως για την ηλικία του, αλλά δύσκολα μπορεί κάποιος να απορρίψει τόσο εύκολα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο χειρισμός της υπόθεσης, κυρίως απέναντι στον Ολυμπιακό, μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος δυνατός (στα δικά μου μάτια), αλλά θα το προσπεράσω και θα σταθώ στην προοπτική που ανοίγεται μπροστά του.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο παίκτης μόνο ωφελημένος θα βγει από αυτή τη μεταγραφή και δεν αναφέρομαι στο οικονομικό. Μετά από τέσσερα γεμάτα χρόνια στον Ολυμπιακό, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα άλλο πιο προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Μπαρτσελόνα. Δουλεύοντας με τον ίδιο ζήλο και αποκτώντας νέες εμπειρίες, θα μπορέσει πιο εύκολα να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της μεταγραφής σε ομάδα του ΝΒΑ. Το σίγουρο είναι ότι ο rising star της φετινής Ευρωλίγκας θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια, είτε αγωνιζόμενος στην Ευρώπη, είτε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μπράβο ρε Κωστάκη…
Πηγή: sport-fm.gr

Βραζιλία: Ντου σκύλου στο Μποταφόγκο – Ναούτικο!! (video)

Σκύλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μποταφόγκο και Ναούτικο (2-0) για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.
Μάλιστα, το συμπαθέστατο ζωάκι δεν ήθελε με τίποτα να βγει εκτός των τεσσάρων γραμμών σαν να επιθυμούσε να… παίξει ποδόσφαιρο και αυτό! Όσο και αν προσπαθούσαν οι παίκτες και οι άνθρωποι των δύο ομάδων δεν μπορούσαν να το βγάλουν έξω! Τελικά, ένας παίκτης της Ναούτικο το πήρε αγκαλιά και το οδήγησε εκτός του αγωνιστικού χώρου!
Δείτε το βίντεο:





Πηγή: onsports.gr

Ιντερνασιονάλ: «Βραζιλιάνος» ο Σκόκο! (video)

Στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νάτσο Σκόκο.
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έκανε τις τελευταίες σεζόν πράγματα και θαύματα με την Νιούελς, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όχι μόνο στην Λατινική Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη, ωστόσο νικήτρια στην συγκεκριμένη… κούρσα ήταν η Ιντερνασιονάλ.
Ο σύλλογος από τη χώρα του «καφέ» ανακοίνωσε το Σάββατο (20/7) αργά το βράδυ την ανακοίνωση για τον «υδραυλικό», ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Πόρτο Αλέγκρε για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση της μεταγραφής, η ομάδα της Βραζιλίας «ανέβασε» το παρακάτω βίντεο, με τις καλύτερες στιγμές του Νάτσο Σκόκο…




Πηγή: onsports.gr

MLS: «Τεσσάρα» για Φάιρ!! (videos)

Οι Σικάγο Φάιρ του Φρανκ Κλόπας υποδέχτηκαν την αδύναμη Ντι Σι Γιουντάιτεντ και έφτασαν εύκολα στο τελικό 4-1 με δύο γκολ του Κρις Ρολφ.
Επίσης, ο Εσθονός Τζόελ Λιντμπέρ σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ εντός του πρώτου ημιχρόνου, που έληξε 3-0. Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Μάικ Μακ Γκι διαμόρφωσε το 4-0, πριν ο 24χρονος Λουίς Σίλβα πετύχει το γκολ της τιμής για τους «πρωτευουσιάνους», το οποίο ήταν και το ομορφότερο της βραδιάς. Από την πλευρά τους, η πρωτοπόρος του MLS, Ρεάλ Σολτ Λέικ, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι μετά από γκολ του Ικέ Οπάρα στο… 97ο λεπτό, αφού πρώτα ο Σόνι Σαντ ισοφάρισε σε 1-1 στο 67ο λεπτό με ωραία προσπάθεια, λίγα δευτερόλεπτα μετά από αποβολή του Κρις Βίνγκερτ των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ανατροπή πέτυχαν και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, καθώς οι Βανκούνβερ Ουάιτκαπς προηγήθηκαν με τον Καμίλο στο 19ο λεπτό, πριν ισοφαρίσει ο Χοσέ Βιγιαρέαλ στο 29ο λεπτό και ο Γκιάσι Ζάρντς διαμορφώσει το 2-1 στο 57ο.
Από την πλευρά τους, οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς του Τιερί Ανρί εμφανίστηκαν εκ νέου μακριά από τον καλό εαυτό τους και απέσπασαν εκτός έδρας 0-0 από το ανώτερο Τορόντο. Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν επίσης οι Μόντρεαλ Ίμπακτ και Ντάλας ενώπιον 20,801 θεατών, ενώ ο αγώνας των Φιλαδέλφεια Γιούνιον και Πόρτλαντ Τίμπερς διακόπηκε για περίπου μία ώρα λόγω κεραυνού, αλλά οι δύο ομάδες έμειναν επίσης στο 0-0. Τέλος, οι Κολοράντο Ράπιντς πήραν 1-1 στο «CenturyLink Field» των Σιάτλ Σάουντερς, ενώ οι Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον επιβλήθηκαν με 2-0 των Κολόμπους Κρου χάρη σε γκολ των Χοσέ Γκονσάλβες και Ντιέγκο Φαγκούντεζ στις καθυστερήσεις του αγώνα!
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Σιάτλ Σάουντερς-Κολοράντο Ράπιντς 1-1
Τορόντο-Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς 0-0
Μόντρεαλ Ίμπακτ-Ντάλας 0-0
Κολόμπους Κρου-Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον 0-2
Φιλαδέλφεια Γιούνιον-Πόρτλαντ Τίμπερς 0-0
Σικάγο Φάιρ-Ντι Σι Γιουνάιτεντ 4-1
Ρέαλ Σολτ Λέικ-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 1-2
Λος Άντζελες Γκάλαξι-Βανκούβερ Ουάιτκαπς 2-1
Και οι βαθμολογίες:
ΑΝΑΤΟΛΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
21
34
Μόντρεαλ Ίμπακτ
19
32
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
21
32
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
21
31
Χιούστον Ντάιναμο
19
29
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον
20
27
Σικάγο Φάιρ
19
24
Κολόμπους Κρου
20
23
Τορόντο
20
14
Ντι Σι Γιουνάιτεντ
20
10
ΔΥΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Ρέαλ Σολτ Λέικ
21
38
Πόρτλαντ Τίμπερς
20
34
Λος Άντζελες Γκάλαξι
21
33
Βανκούβερ Ουάιτκαπς
20
32
Ντάλας
21
32
Κολοράντο Ράπιντς
22
31
Σιάτλ Σάουντερς
18
25
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
21
24
Σίβας ΗΠΑ
20
17
Σημείωση: Οι πρώτοι πέντε από κάθε γκρουπ προκρίνονται στα playoffs.























 
Πηγή: onsports.gr

Gold Cup: Στους «4» το Μεξικό (videos)

Το Μεξικό πέρασε στα ημιτελικά του Gold Cup, καθώς πήρε δύσκολη νίκη με 1-0 σε βάρος του Τρίνινταντ και Τομπάγκο στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Το Μεξικό ήταν ανώτερο, αλλά «κόλλησε» στο 0-0 μέχρι το 84ο λεπτό, όταν ο Ραούλ Χιμένεζ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο 22χρονος στράικερ της Αμέρικα ευστόχησε με δυνατό μονοκόμματο σουτ έπειτα από φάση διαρκείας.
Προηγουμένως, ο Παναμάς συνέτριψε την Κούβα με 6-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν βρήκε δίχτυα ο Χοσέ Αλφόνσον Πίτα στο 21ο λεπτό. Ακολούθησαν δύο γκολ από τους Μπλας Πέρεζ και Γκάμπριελ Τόρες μεταξύ άλλων, ενώ η αποβολή του Άριελ Μαρτίνεζ στο 58ο λεπτό ευνόησε την ευρεία και αναμενόμενη νίκη του Παναμά.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Παναμάς-Κούβα 6-1
Μεξικό-Τρίνινταντ και Τομπάγκο 1-0
Και το υπόλοιπο πρόγραμμα των προημιτελικών του Gold Cup:
21/07, 23.00: Η.Π.Α.-Ελ Σαλβαδόρ
22/07, 02.00: Ονδούρα-Κόστα Ρίκα






Πηγή: onsports.gr

Brasileiro: Λουάν και κρίση στη Σάο Πάολο!! (videos)

O 24χρονος Λουάν, που έχει περάσει από την Τουλούζ, πέτυχε χατ τρικ στο εκτός έδρας 3-0 της Κρουζέιρο επί της Σάο Πάολο, που συμπλήρωσε σερί τεσσάρων ηττών.
Μάλιστα, οι «σομπεράνο» έμειναν χωρίς νίκη για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι. Στην προκειμένη υστέρησαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης εμφανίζοντας αστάθεια, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Κρουζέιρο από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, ο Λουάν άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό, ενώ συμπλήρωσε το χατ τρικ στο 78ο και στο 81ο λεπτό.
Πάντως, οι νικητές παραμένουν έναν βαθμό πίσω από την Μποταφόγκο, η οποία κέρδισε τη Ναούτικο με 2-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση του Brasileiro. Οι πρωτοπόροι ξεπέρασαν νωθρό πρώτο 45λεπτο και… εισβολή σκύλου στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πάρουν τη νίκη χάρη σε τέρματα των Ελίας και Ρενάτο. Τέλος, η Κρισιούμα εκμεταλλεύτηκε αποβολές των Ματέους Μπιτέκο και Εντουάρντο Βάργκας, ώστε να καταβάλει τη Γκρέμιο με 2-1, παρά ωραίο γκολ του Ζε Ρομπέρτο των ηττημένων.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Μποταφόγκο-Ναούτικο 2-0
Κρισιούμα-Γκρέμιο 2-1
Σάο Πάολο-Κρουζέιρο 0-3
Και η βαθμολογία του Brasileiro:
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Μποταφόγκο
8
16
Κρουζέιρο
8
15
Κοριτίμπα
7
15
Βιτόρια
7
13
Ιντερνασιονάλ
7
12
Γκρέμιο
8
12
Μπαΐα
8
12
Σάντος
7
11
Ατλέτικο Μινέιρο
7
10
Κρισιούμα
8
10
Φλουμινένσε
7
9
Φλαμένγκο
7
9
Κορίνθιανς
7
9
Γκοΐας
7
9
Σάο Πάολο
9
8
Πόντε Πρέτα
7
7
Βάσκο Ντα Γκάμα
7
7
Πορτουγκέζα
7
7
Ατλέτικο Παραναένσε
7
6
Ναούτικο
8
4
Σημείωση: Οι τέσσερις πρώτοι προκρίνονται στο Κόπα Λιμπερταδόρες και οι τέσσερις τελευταίοι υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.







Πηγή: onsports.gr