Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Θα δοκιμαστεί ξανά ο Κουίνσι!!

Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, Ίαν Χόλογουεϊ, δεν θέλει να βγάλει βιαστικά συμπεράσματα για τους Κουίνσι και Νουχίου που δοκιμάστηκαν στη φιλική νίκη (2-1) επί της Ντάγκεναμ και θα τους δοκιμάσει ξανά

Θα δοκιμαστεί ξανά ο Κουίνσι
Ο Κουίνσι, έχει εξασφαλίσει εξτρά άδεια από τον Παναθηναϊκό για να βρεθεί στην Αγγλία και το μεσημέρι του Σαββάτου, δοκιμάστηκε για ένα ημίχρονο στη φιλική νίκη (2-1) της Κρίσταλ Πάλας επί της Ντάγκεναμ.

Ο Γκανέζος μέσος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και μάλιστα, έβγαλε και στην ασίστ στον Νουχίου που άνοιξε το σκορ για τους «αετούς».

Οι δυο τους, δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά και όπως τόνισε ο Χόλογουεϊ, αν το επιτρέψουν οι εκπρόσωποι των παικτών, θα τους δοκιμάσει ξανά.

«Δεν μου αρέσει να βγάζω συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν σαν χαρακτήρες, αλλά για τις ικανότητές τους δεν θα αποφασίσω έπειτα από ένα μόλις παιχνίδι. Θα μιλήσω με τους ατζέντηδές τους για να παίξουν και την Τρίτη απέναντι στη Τζίλιγχαμ» ήταν τα λόγια του προπονητή της Κρίσταλ Πάλας.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, περιμένουν προτάσεις για τον Κουίνσι και τα νέα από την Αγγλία, μέχρι στιγμής είναι θετικά…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: