Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Συμμαχία Μέταλιστ-Άρη κατά ΠΑΟΚ!!

Μια είδηση που θα συγκλονίσει. Ένα ντοκουμέντο που θα συζητηθεί. Ποιο πρόσωπο που έχει σχέση με τον Άρη μπήκε στο επιτελείο της Μέταλιστ για να αποκαλύψει τα μυστικά του ΠΑΟΚ στους Ουκρανούς; Ο Μίλων Φιρίκης έχει τις καυτές απαντήσεις. Κυριακή 12:21 ακριβώς. Ενώ βρισκόμουν στη Ρόδο σε μυστική αποστολή για ανακαλύψω τη Σοφία Βεργκάρα και τον Τριαντάφυλλο (τον αοιδό του “Βλέπω κάτι όνειρα”, αμόρφωτοι) με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου, ο Βελισάριος (τρελό ΠΑΟΚτσάκι). Ακουγόταν βιαστικός και λαχανιασμένος. «Κατάσκοπος, κατάσκοπος. Είναι κατάσκοπος. Με ακούς ρε μαλάκα;». Τον άκουγα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα σημασία. Σκέφτηκα πως δεν είχε ξενερώσει ακόμα από τα χθεσινά και ότι σε λίγο θα αρχίσει να μου τραγουδάει «Ναταλίιιι, Ναταλίιιι» σαν τον Θέμη Γεωργαντά. Ο Βελισάριος όμως συνέχισε στο ίδιο ύφος, χαμηλώνοντας κι άλλο τον τόνο της φωνής του:
«Ξέρω τον κατάσκοπο. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, γιατί μπορεί να με παρακολουθούν. Ξέρω τον κατάσκοπο, στο ορκίζομαι». Για να πω την αμαρτία μου, στο σημείο αυτό ταράχτηκα ελαφρώς! Φοβήθηκα μήπως συνάντησε κάνα Σνόουντεν χθες στα λαδάδικα κι είχαμε τίποτα τραβήγματα με το FBI και το CSI Μαϊάμι καλοκαιριάτικα. «Θα στα πω με γρίφους για να μη μας καταλάβουν» ψιθύρισε ο Βελισάριος!
«Πάμπλο, Κάτσε και Ροναλντίνιο. Τρίμπαλο…». Το μυαλό μου πήγε αμέσως στη Μέταλιστ. Τόσα υπολογίζει ο Βελισάριος ότι θα φάνε οι Ουκρανοί (μέχρι το 15’). «Σωτήρης Κωνσταντινίδης» συνέχισε θέλοντας να μου αποκαλύψει και τη δεύτερη λέξη-κλειδί. «Βασίλης Λυπηρίδης» απάντησα (Δεν γέλασε). «Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του Ρούντολφ Γκέργκελι;». «Ο γιατρός», σκέφτηκα και το πρόσωπό μου φωτίστηκε! Ήθελε να βρω τον γιατρό της Μέταλιστ!
«Είναι κατάσκοπος. Ξεσκέπασέ τον», ήταν τα τελευταία λόγια του Βελισάριου, πριν μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα. Μισή ώρα αργότερα η φίλη μου η Μαρούσκα και «το κανόνι της Ουκρανίας», ο Θεός Όλεγκ Βιενλίνσκι με βοήθησαν να βρω μια φωτογραφία του γιατρού της Μέταλιστ!
Μόλις αντίκρισα το αφράτο πρόσωπό του, έκανα συγκλονισμένος το σταυρό μου. Ο φερόμενος ως γιατρός της Μέταλιστ, με το κωδικό όνομα «Anton Khudayev» ήταν ο Χρύσανθος Τσαλτίδης (δεν λέω ποιος είναι ο Χρύσανθος Τσαλτίδης, γιατί είναι να σαν να με ρωτάτε ποιος είναι ο Μάικλ Τζάκσον).
Έτσι εξηγείται ο πανικός του Βελισάριου! Κατάλαβε ότι ο Τσαλτίδης πήγε στη Μέταλιστ ως γιατρός για να αποκαλύψει τα μυστικά του ΠΑΟΚ στους Ουκρανούς, να αποκλειστεί η ομάδα του Ιβάν και να τη γλεντάει μετά στο Blog του! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βιενλίνσκι μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει και το Live από το Χάρκοβο για λογαριασμό του gazzetta.gr.
Δυο είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνωμοσία. Το πρώτο, οι φωτογραφίες. Δείτε τα ντοκουμέντα για να το πιστέψετε. Το δεύτερο θα το διαπιστώσετε την ώρα του ματς από την αντίδραση των παικτών της Μέταλιστ όταν τραυματίζονται. Σε 3 δευτερόλεπτα θα σηκώνονται και θα αρχίζουν να τρέχουν οι καψεροί για να αποφύγουν την εξέταση από τον Τσαλτίδη. Πιο εύκολα θα εμπιστεύονταν να τους εξετάσει ο Ανευλαβής ύστερα από 32 σφηνάκια, παρά ο «γιατρός» τους.         
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: