Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

«Πρασινίζει» ο Καρέλης!!

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άμκαρ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σε καλό δρόμο και του στόπερ.

«Πρασινίζει» ο Καρέλης
Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος είχε προταθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Μετά το «ναυάγιο» που υπήρξε στην υπόθεση του Καστιλιόν οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν για τον 21χρονο φορ για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή.

Ο Έλληνας άσος έμεινε ελεύθερος, αφού δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Ρωσίας και δεν έπαιξε σε πολλούς αγώνες της πρώην ομάδας του.

Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 9 ματς στο πρωτάθλημα (με 207 λεπτά συνολικά) και σε ένα του Κυπέλλου (63 λεπτά), χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Μάλιστα, η τελευταία συμμετοχή του ήταν στις 8 Μαρτίου 2013 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κράσνονταρ.

Όπως γράφει η SportDay, ο νεαρός φορ θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Καρέλης είχε παίξει στον Εργοτέλη και δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη, αν και θεωρούνταν σπουδαίο ταλέντο.

Εφόσον, όμως, αποχωρήσει ο Χάρης Μαυρίας, το «τριφύλλι» πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση και άλλου ποδοσφαιριστή για την επίθεση.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την Βίκτορα Κλωναρίδη, παραμένει ανοιχτό το θέμα, αλλά η διοίκηση υποστηρίζει πως υπάρχουν λίγες πιθανότητες. Ο λόγος είναι η εμπλοκή της ΑΕΚ στην υπόθεση (βάσει σχετικής ρήτρας), που φέρεται να θέλει και παίκτες και χρήματα.

Προχωράει του στόπερ

Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας για την υπόθεση και του κεντρικού αμυντικού, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του παίκτη που θα καλύψει με την εμπειρία του το κενό που υπάρχει στα μετόπισθεν.

Χθες αναπτύχθηκε φημολογία ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, όμως η ΠΑΕ διέψευσε άμεσα το θέμα και παρέπεμπε στο υψηλό κασέ του παίκτη (800.000 ευρώ στη ρωσική ομάδα, από την οποία βέβαια δεν υπολογίζεται, αν κι έχει συμβόλαιο έως το 2015).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: