Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Από τον Παναθηναϊκό ο... αντι-Παπανικολάου;

Ο «Παπ» αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός, όπως σας γράφει εδώ και μέρες ο sportdog, κοιτά την λίστα με τους αντικαταστάτες. Ποιος πρώην πράσινος προτάθηκε; Το σήριαλ με τον Κώστα Παπανικολάου ολοκληρώθηκε, καθώς ο νεαρός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Μπαρτσελόνα και στον Ολυμπιακό κοιτάνε πλέον την επόμενη ημέρα και τον παίκτη που θα πιάσει Λιμάνι για να καλύψει το κενό του.
Άλλωστε, όπως γράφει εδώ και μέρες ο sportdog, οι Πειραιώτες από την πρώτη στιγμή που έσκασε η πρόταση των Καταλανών ετοίμασαν την λίστα με τους «αντι-Παπ», έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι αν τελικά έφευγε.
Τώρα λοιπόν που έβγαλε τα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός... φουλάρει για τον αντι-Παπ! Μάλιστα, όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» οι βασικοί υποψήφιοι είναι ο Μος (σύμφωνα μάλιστα με τους Ιταλούς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει ήδη και πρόταση στην Σιένα!), αλλά και οι Ουάτι και Ίνγκλις (το είχαμε γράψε και πριν λίγες μέρες με σχετικό βίντεο).
Το πιο πρόσφατο όνομα όμως στην λίστα είναι αυτό που κάνει και τον μεγαλύτερο... ντόρο! Πρόκειται για έναν παίκτη με πράσινο παρελθόν, ο οποίος πέρυσι πέρασε ως νικητής από το ΣΕΦ με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος προτάθηκε ήδη στον Ολυμπιακό!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: