Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

«Να κάνουν άγαλμα στους προέδρους τους»

Δεν άφησε ασχολίαστη την αποχώρηση του Μοράτι από την Ίντερ ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος τόνισε ότι οι οπαδοί της Ίντερ και της Μίλαν θα πρέπει κάνουν αγάλματα στους προέδρους τους.

«Να κάνουν άγαλμα στους προέδρους τους»
Γλαφυρός στις δηλώσεις του ήταν για μία ακόμη φορά ο Αντριάνο Γκαλιάνι, καθώς κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Μοράτι από την Ίντερ.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, τόνισε ότι τόσο οι φίλαθλοι της Ίντερ, όσο και αυτοί της Μίλαν θα πρέπει να φτιάξουν αγάλματα για τους προέδρους τους, τον Μπερλουσκόνι και τον Μοράτι, για την σημαντική προσφορά τους.

Επιπλέον χαρακτήρισε αδύνατη την επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς στην Ιταλία.

«Έμαθα από τις εφημερίδες για την αποχώρηση του Μοράτι από την Ίντερ. Ο Μοράτι έχει κάνει πάρα πολλά για την Ίντερ, όπως και ο πρόεδρός μας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τη Μίλαν. Κανονικά θα έπρεπε οι οπαδοί των δύο ομάδων να φτιάξουν αγάλματα γι’ αυτούς τους δύο προέδρους. Οι ομάδες του Μιλάνο έχουν πετύχει πάρα πολλά χάρη σε αυτούς και η πόλη μας είναι η κορυφαία σε αθλητικό επίπεδο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τον Ιμπραΐμοβιτς: «Η επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι κάτι πραγματικά αδύνατο, καθώς το κασέ του είναι πάρα πολύ υψηλό για τα ιταλικά δεδομένα».

Ενώ αναφορικά με τις περιπτώσεις των Χόντα και Ρομπίνιο: «Ο Ρομπίνιο ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Σάντος, ωστόσο, δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και ανανεώσαμε για τα επόμενα τρία χρόνια την συνεργασία μας. Όσον αφορά τον Χόντα, είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει και ίσως τον αποκτήσουμε τον Ιανουάριο, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: