Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Χτύπησε το καμπανάκι για Κλάους!!

Για ποιο λόγο δεν θα πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα στον ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης και ποια κίνηση της "ασπρόμαυρης" διοίκησης τον …αγχώνει; Ο σκύλος έχει πάλι το θέμα! 
Μπορεί να πέρασε στα ψιλά η διευκρίνηση που έκανε τις προάλλες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Νέσιντ, αλλά έχουν μεγάλη σημασία τα όσα διευκρίνισε η "ασπρόμαυρη" διοίκηση. Και δεν αφορούν μόνο τον Τσέχο επιθετικό, αλλά και τον ...Στέφανο Αθανασιάδη. Και μάλιστα άμεσα.
Η εξήγηση, λοιπόν, είναι απλή. Ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι Νέσιντ θα έχει δικαίωμα να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μόνο στην περίπτωση που δεν θα παίξει στα μισά παιχνίδια όλων των διοργανώσεων που θα συμμετέχει φέτος ο Δικέφαλος.
Προφανώς, λοιπόν, αυτή η διευκρίνηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει ότι ο Τσέχος αποκτήθηκε για να παίζει βασικός. Αλλιώς δεν θα δέχονταν στον ΠΑΟΚ έναν τέτοιο όρο που θα επέτρεπε στον παίκτη να φύγει από την ομάδα στα μέσα της σεζόν. Ο Νέσιντ, λοιπόν, θα είναι πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ και το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Ο Στέφενς παίζει 4-2-3-1 με έναν καθαρό σέντερ φορ, οπότε είναι απορίας άξιον πώς θα χωρέσουν ο Νέσιντ με τον Κλάους στην ίδια 11άδα. Βεβαίως, ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να κάνει παραλλαγή του συστήματος και να παίζει με δύο σέντερ φορ, οπότε να τους δούμε μαζί ως δίδυμο στην επίθεση. Όπως και να έχει, όμως, ο Έλληνας άσος δεν θα πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα με τον Νέσιντ στην ομάδα.
Πέρυσι ο Κλάους είχε ...όλη την περιοχή μόνος του, αφού ο Σαλπιγγίδης έπαιζε στα άκρα. Τώρα, όμως, με ένα φορ κλάσης να τον συναγωνίζεται θα είναι πολύ πιο δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του. Το "καμπανάκι", λοιπόν, για τον Αθανασιάδη έχει χτυπήσει και μένει να δούμε αν ο περυσινός αρχισκόρερ του ΠΑΟΚ το έχει ακούσει... 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: