Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ο ΠΑΟ δεν είχε να τον πάρει, ο Αστέρας τον έκοψε!!

Ποιον παίκτη ήθελαν σαν... τρελοί στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήρθε λόγω χρημάτων, προτάθηκε μόνος του στον Αστέρα Τρίπολης και τελικά «κόπηκε»; Διαβάστε με ένα κλικ! Ένα από τα μεγαλύτερα «στραπάτσα» του φετινού καλοκαιριού γλίτωσε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Νο1 μεταγραφικός του στόχος για τη μεσαία γραμμή, που έφτασε πολύ κοντά αλλά δεν υπέγραψε λόγω χρημάτων, λίγο έλειψε να καταλήξει στον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «
sportdog penalty», πρόκειται για τον Ερικ Φάλκενμπεργκ, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο των «πρασίνων», ήρθε μάλιστα και στην Ελλάδα για να υπογράψει, όμως τελικά αποχώρησε χωρίς να συμφωνήσει.

Ο Ολλανδός μετά το «ναυάγιο« με τον Παναθηναϊκό προτάθηκε στην ομάδα της Τρίπολης, που είχε και το δέλεαρ της Ευρώπης, όμως η περίπτωση του δεν προτιμήθηκε. Τα λεφτά φυσικά δεν ήταν πρόβλημα για τους Μπακοκαυμενάκηδες, ωστόσο προτίμησαν αντι του Φάλκενμπεργκ να πάνε στη πετυχημένη (στον Αστερα) λύση των λάτιν.

Έτσι, λοιπόν, πρώτα κινήθηκαν για την αγορά του Σουμπίνιο απο τον ΟΣΦΠ πριν καταλήξουν στον Αργεντινό "magico" Γκρατσίνι...

Ο 32χρονος Γκρατσίνι μετράει 12 μεταγραφές, αγωνιζόμενος σε 11 διαφορετικές ομάδες αλλά και 7 χώρες (με την Ελλάδα)! Ο ορισμός του παίκτη-γυρολόγου δηλαδή...


πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: