Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Επίκειται… ενίσχυση!

Τις τελευταίες πινελιές στην ολοκλήρωση του ρόστερ του Άρη προσπαθούν να προσθέσουν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Κοντά σε παίκτη για τις ηλικίες κάτω των 24 ετών οι «κίτρινοι».

Επίκειται… ενίσχυση
Η περαιτέρω ενίσχυση του Άρη εν όψει της επόμενης σεζόν ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη χθεσινή σύσκεψη του Δημήτρη Ηλιάδη με τους Δημήτρη Μούτα και Γιάννη Χατζηνικολάου.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τις διαθέσιμες επιλογές στις θέσεις που έχει ζητήσει παίκτες ο Έλληνας προπονητής (δεξί-αριστερό μπακ, αριστερό χαφ, στόπερ και «δεκάρι») και αποφασίστηκε να επισπευστούν οι διαδικασίες.

Απομένουν 25 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο σχεδιασμός των «κίτρινων» έχει μείνει λίγο πίσω, αφού ο Σερραίος τεχνικός επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του τρεις με τέσσερις παίκτες από αυτούς που προορίζει για την ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της SportDay, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τις ηλικίες κάτω των 24 ετών και δεν αποκλείεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να γνωρίζουν την τελική του απάντηση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: