Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

«Πρασινίζει» ο Καρέλης!

Σύμφωνα με πηγές του gazzetta.gr από την Ρωσία, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του διεθνή επιθετικού Νίκου Καρέλη!  
Μετά την επικείμενη παραχώρηση του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ, ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Αρκετές περιπτώσεις έπεσαν στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, σύμφωνα με τους Ρώσους το «τριφύλλι» είναι κοντά στην απόκτηση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στην κορυφή.
Ο διεθνής επιθετικός αποχωρεί από την Άμκαρ, στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και πηγές από την χώρα και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «sport express.ru, αναφέρουν στο gazzetta.gr ό,τι ο 21χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».
Αξίζει να σημειώσουμε, πως κατά την παραμονή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία και σε ένα «πηγαδάκι» με τον Γιάννη Αναστασίου, ο νεαρός τεχνικός του «τριφυλλιού» είχε αναφερθεί με κολακευτικά λόγια για τον Καρέλη, τον οποίο παρακολουθούσε όταν ο μικρός αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Εργοτέλη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: