Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

H παρουσίαση του Ηρακλή!

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τον τόπο διεξαγωγής της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής. Παράλληλα οι “κυανόλευκοι” αναμένεται να ξεκινήσουν και την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη του προπονητή.
Αναλυτικά:
“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 θα παρουσιάσει στο φίλαθλο κοινό, την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 και ώρα 14.00 στο εστιατόριο «Shark» αφενός τους νέους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014 και αφετέρου τη νέα κάρτα διαρκείας ενώ παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, Sinisa Gogic, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου.
Αρχής γενομένης, την ίδια ημέρα και στις 19.00, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση όπου υπό τις οδηγίες του προπονητή, Sinisa Gogic, τόσο τα νέα αποκτήματα της ομάδας, όσο και οι παλαιότεροι, θα δώσουν το πρώτο «στίγμα» της νέας αγωνιστικής χρονιάς, υποσχόμενοι στο κοινό που θα τους παρακολουθήσει, την πρωτιά στο τέλος του πρωταθλήματος.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ιδέα, είναι αθάνατη ιδέα με 105 χρόνια ιστορίας, απόδειξε το και εσύ ότι μπορείς να τον στηρίξεις να επανέλθει στη φυσική του θέση και στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», όλοι μαζί να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: