Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Από άλλο πόστο ο Βιλανόβα!

Ο Τίτο Βιλανόβα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν και γενικότερα από την ομάδα.

Από άλλο πόστο ο Βιλανόβα
Ο Τίτο Βιλανόβα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν και γενικότερα από την ομάδα.

Όπως διευκρίνισαν οι Καταλανοί ο πρώην –πλέον- τεχνικός της ομάδας, αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα από άλλο πόστο.

Τα σχετικά δημοσιεύματα στην Ισπανία δεν διευκρινίζουν ποιο θα είναι αυτό το πόστο.

Σύμφωνα με άτομα από τη διοίκηση της ομάδας, θα επιλεγεί μια θέση η οποία δεν θα απαιτεί την καθημερινή ενασχόληση που όφειλε να έχει όταν επωμιζόταν τα βάρη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Η μια από τις σκέψεις που υπάρχει και ενδεχομένως να υπερισχύσει είναι η θέση του τεχνικού αναλυτή.

Πρόκειται για μια θέση την οποία και γνωρίζει ο Βιλανόβα από το παρελθόν πριν εκείνος προαχθεί σε βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Εάν τελικά αποφασιστεί να επιστρέψει στο παλιό του πόστο, τότε θα είναι υπεύθυνος για την τεχνική ανάλυση των αντιπάλων της Μπαρτσελόνα, παικτών που αποτελούν μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας καθώς και των ίδιων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ Μπάρτσελόνα, με σκοπό την βελτίωσή τους ή την καλύτερη εκμετάλλευση των ικανοτήτων τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: