Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Παρουσιάστηκε ο Αραβίδης

aravidis.jpgΤο συμβόλαιο του με την ομάδα του Άρη υπέγραψε ο Χρήστος Αραβίδης που παρουσιάστηκε κιόλας από τους «κίτρινους». Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε τόσο τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης όσο και τον Πανιώνιο που βοήθησε στην μεταγραφή.

Ο νεαρός άσος εξέφρασε και την πικρία του που δεν βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη που μου δίνουν την δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον Κώστα Τσακίρη που βοήθησε στην μεταγραφή. Ζήλεψα που δεν ήμουν στην πρώτη προπόνηση».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ:ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΕΚΕΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΣΙ


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Ήδη το κενό του Τότσιου υπερκαλύφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς οι «κυανόλευκοι» πήραν ίσως τον κορυφαίο σούτινγκ γκαρντ της κατηγορίας, ερχόμενοι σήμερα το απόγευμα σε συμφωνία με τον Αμερικανό (με βρετανικό διαβατήριο) Ραλφ Μπούτσι, που αγωνίστηκε με επιτυχία στο Περιστέρι. Πρόκειται για εξαιρετικό σκόρερ (ύψος 1.93, 34 ετών), απόφοιτο του κολλεγίου Σεντ Ρόουζ, με μεγάλη ελληνική θητεία (Δάφνη, Ηλυσιακός, Περιστέρι), ενώ έχει αγωνιστική και στην αγγλική λίγκα με την Τίσαϊντ. Η δεύτερη προσθήκη του Ηρακλή για τη νέα σεζόν είναι, επίσης, γεγονός. Ο Σπύρος Κέκελης συμφώνησε με τους "κυανόλευκους" και θα επιστρέψει στο Ιβανώφειο την επόμενη σεζόν.

HPAKΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:
Στο μεταξύ, στα "athlitikanea.gr" μίλησε ο Κύπριος επιθετικός και πρώην συμπαίκτης του Ματίας Λέκι, Γιαννάκης Οκκάς, ακτινογραφώντας την προσωπικότητα και τις αγωνιστικές ικανότητες του Αργεντινού αμυντικού του Ηρακλή.
Για τον παίκτη Ματίας Λέκι, τόνισε: "Ο Ματίας είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Εγώ τον πρόλαβα μόλις ένα χρόνο στην ομάδα της Θέλτα. Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Είναι αρκετά δυνατός και μπαίνει γρήγορα στις φάσεις. Μπορεί να χειρίζεται αρκετά καλά τη μπάλα για αμυντικός, κάτι που προσφέρει ηρεμία στην υπόλοιπη ομάδα. Βέβαια, το μεγάλο του «όπλο» είναι η τεράστια εμπειρία που έχει. Θα μπορέσει να προσφέρει στον Ηρακλή και να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα γίνει τη φετινή χρονιά. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως της Ιταλίας (Λάτσιο) και της Ισπανίας( Ατλέτικο Μαδρίτης, Θέλτα). Ο Ηρακλής πραγματοποίησε μια πολύ καλή κίνηση με την απόκτηση του», ενώ για τον χαρακτήρα του 28χρονου αμυντικού τόνισε:
"Ο Λέκι είναι πολύ καλός και ήσυχος χαρακτήρας. Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στα αποδυτήρια, ούτε στον προπονητή, ούτε στους συμπαίκτες του. Κάνει την δουλειά του ως σωστός επαγγελματίας".

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Οι "κυανόλευκοι" έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στην απόκτηση ενός επιθετικού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης προέρχεται από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης . Οι συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της "κυανόλευκης" ΠΑΕ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και απομένει να λυθεί η διαφορά στο οικονομικό.


ΦΙΛΙΚΑ
Δεύτερη φιλική αναμέτρηση επί ιταλικού εδάφους κλείστηκε για τον Ηρακλή. Έτσι, μετά την αναμέτρηση με την Πάρμα στις 29/06, οι "κυανόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν άλλη μια ομάδα της Serie A, την Κιέβο Βερόνα, την Πέμπτη 06/08. Απομένει ένα ακόμη φιλικό να οριστικοποιηθεί για το διάστημα της παρουσίας του "Γηραιού" στην Ιταλία.

Ειπε..........................

"Eκείνο που με πόνεσε πιο πολύ ήταν ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε o Νικοπολίδης μπροστά στους ανθρώπους της ΑΕΚ..."

Ισμαελ Μπλάνκο

(...ο παίκτης της ΑΕΚ απαντώντας σε ερώτηση πως ένιωσε όταν στον τελικό του Κυπέλλου ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού χάρισε τη νίκη στους "ερυθρόλευκους")

Ψιθυροι......................

  • Αίσθηση προκάλεσε στους κόλπους της Λίγκας η απουσία -για πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια ύπαρξης της Σούπερ Λίγκας- του προέδρου της διοργανώτριας αρχής από την κλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Πηλαδάκης δεν έδωσε το "παρών" στην Αλεξανδρούπολη, ενώ δεν έγινε καμία αναφορά από τους Πατρίκ Κομνηνό και Γιώργο Μποροβήλο για την απουσία του, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Από το περιβάλλον του Πηλαδάκη διαρρέεται ότι απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά στα "πηγαδάκια" που στήθηκαν τα σχόλια διαδέχονταν το ένα το άλλο...

  • Η διάσημη στήλη της "Daily Mail", που ασχολείται με τις μεταγραφές στην Αγγλία, "The Insider" έδωσε πιθανότητες 1/5 να ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Σίτι για τον Αντρέας Ιβανσιτς, παρότι ο αυστριακός μέσος αρέσει στους "σίτιζενς".
  • Γουρλίδικη χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΛ η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος που φέρνει την λαρισινή ομάδα αντιμέτωπη με τον Αστέρα στην Τρίπολη στην πρεμιέρα. Οι "βυσσινί" είχαν ξαναπαίξει πρώτη αγωνιστική με τους αρκάδες πριν από δύο χρόνια (σεζόν 2007-08), όπου είχαν επικρατήσει 1-0 με γκολ του κύπριου Νεκτάριου Αλεξάνδρου, ενώ στη συνέχεια της σεζόν έκαναν εκπληκτική πορεία μέχρι τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. "Διπλό στην Τρίπολη και καλή πορεία στο Europa League", έλεγαν με... νόημα οι άνθρωποι της ΑΕΛ στο άκουσμα της κλήρωσης.

Το πρόγραμμα για τον Άρη τη χρονιά 2009-2010

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΑΡΗΣ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ.

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ:ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ Ο ΚΕΚΕΛΗΣ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Την ομάδα του Πανθρακικού στην Κομοτηνή αντιμετωπίζει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στην πρώτη αγωνιστική του νέου Πρωταθλήματος της Super League, με βάση τη σημερινή κλήρωση στην Αλεξανδρούπολη.

Το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 έχει ως εξής:


1η αγωνιστική: Πανθρακικός - Ηρακλής

2η αγωνιστική: Ηρακλής - Αρης

3η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ηρακλής

4η αγωνιστική: Ηρακλής - Λάρισα

5η αγωνιστική: Καβάλα - Ηρακλής

6η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Ηρακλής

7η αγωνιστική: Ηρακλής - Πανιώνιος

8η αγωνιστική: Λεβαδειακός - Ηρακλής

9η αγωνιστική: Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης

10η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ηρακλής

11η αγωνιστική: Ηρακλής - Ατρόμητος

12η αγωνιστική: Ηρακλής - Εργοτέλης

13η αγωνιστική: Πανιώνιος - Ηρακλής

14η αγωνιστική: Ηρακλής - Παναθηναϊκός

15η αγωνιστική: Ξάνθη - Ηρακλής

Την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησαν στην κλήρωση της Αλεξανδρόπουλης ο Αντιπρόεδρος, κ. Πολύκαρπος, ο Διοικητικός Σύμβουλος, κ. Χαϊτογλου και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Παπαβασιλάκης.

Δήμος Πολύκαρπος: 'Προγραμματίζουμε την ομάδα, με βάση και το νέο προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε τους πάντες και συνεπώς δεν είχε σημασία για εμάς η σειρά των αγώνων. Πάντως, σημαντικό είναι το γεγονός ότι αρχίζουμε εκτός έδρας και αυτό σημαίνει ένα άγχος λιγότερο σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κομοτηνής, μαζί με τον κόσμο μας, όπως και για όλο τον Μαραθώνιο του πρωταθλήματος'.

Νίκος Χαϊτογλου: 'Δεν μας απασχολεί η σειρά των αγώνων, καθώς θα αγωνιστούμε όλοι με όλους. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για μια καλύτερη σεζόν, που τόσο πολύ επιθυμούμε όλοι μας, με έναν καλύτερο και διαφορετικό Ηρακλή. Εκεί αποβλέπουν οι κινήσεις μας και με την βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.


Σχόλιο για την κλήρωση του Πρωταθλήματος έκανε ο τεχνικός του ΗΡΑΚΛΗ, κ. Oleg Protasov:
Το πιο δύσκολο σχόλιο, που καλείται να κάνει κανείς στο ποδόσφαιρο, είναι το σχόλιο για μια κλήρωση Πρωταθλήματος. Λογικό είναι ότι η κλήρωση μπορούσε να είναι καλύτερη, ή χειρότερη, πιο εύκολη ή πιο πολύπλοκη. Οταν η λογική είναι όλοι να αντιμετωπίσουν όλους, δεν μπορούμε να μπούμε σε ανάλυση. Δεχόμαστε το πρόγραμμα, που καλούμαστε να ακολουθήσουμε, όπως μας προέκυψε.

Να συγκεντρωθούμε στην δουλειά, που αρχίζουμε από Δευτέρα και να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και την δική μας ετοιμότητα. Οι αντίπαλοι, είναι βέβαιο ότι, θα κάνουν το καλύτερο για τους εαυτούς τους, οπότε και εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, μέσα από την εντατική και μεθοδική δουλειά, όχι μόνο για τον πρώτο αγώνα, αλλά για όλες τις υποχρεώσεις μας στη νέα περίοδο. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για όλα'.

Η επίσημη ‘πρώτη’ του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουλίου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στις 19:00.

Είναι η εκκίνηση μιας νέας προσπάθειας για την «κυανόλευκη» ομάδα και μια πρώτη ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στον Oleg Protasov και τους ποδοσφαιριστές του ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ, ενόψει μιας φιλόδοξης συνέχειας.

Η είσοδος του κόσμου θα γίνει από τις θύρες 4, 5 και επισήμων.

Το IRAKLIS F.C. SHOP θα είναι ανοικτό (ειδικά την Δευτέρα 06/07) από τις 11:00 έως και μετά τη λήξη της ‘πρώτης’, διαθέτοντας στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ προϊόντα του, ενώ κανονικά θα συνεχιστεί από την «κυανόλευκη» μπουτίκ και η διαδικασία διάθεση εισιτηρίων διαρκείας.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρώτη προσθήκη του Ηρακλή για τη νέα σεζόν είναι γεγονός. Ο Σπύρος Κέκελης συμφώνησε πριν από λίγο με τους κυανόλευκος και θα επιστρέψει στο Ιβανώφειο την επόμενη σεζόν.Σύντομα ίσως και ενός της ημέρας οι κυανόλευκοι έλθουν σε συμφωνία με έναν ακόμη παίκτη που είναι σε θέση να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Πέντε πρώτες αγωνιστικές:Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις στη Σούπερ Λίγκα!

1η αγωνιστική
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Nova
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Nova
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός Nova
Άρης-Ατρόμητος ΣΚΑΙ
Ξάνθη-Γιάννινα ΝΕΤ
Πανθρακικός-Ηρακλής Nova

2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Ξάνθη Nova
Λάρισα-Ολυμπιακός Nova
Ατρόμητος-ΑΕΚ Nova ή ΣΚΑΙ
Ηρακλής-Άρης Nova ή ΣΚΑΙ
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός Nova ή ΣΚΑΙ

3η αγωνιστική
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός Nova
Αστέρας Τ.- ΠΑΟΚ Nova
ΑΕΚ-Ήρακλής Nova
Άρης-Γιάννινα ΣΚΑΙ
Ολυμπιακός-Καβάλα ΝΕΤ
Λάρισα-Ατρόμητος ή Λεβαδειακός-Πανιώνιος Nova\

4η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Άρης Nova
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Nova
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ Nova
Ηρακλής-Λάρισα ΣΚΑΙ
Ξάνθη-Πανθρακικός ΝΕΤ

5η αγωνιστική
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Nova
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ Nova
Άρης-Ξάνθη Nova
Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα ή Καβάλα-Ηρακλής ΣΚΑΙ
Ολυμπιακός-Πανιώνιος ΝΕΤ

Μια εβδομάδα αγωνίας για Βιτόλο

vitolo.jpgΌλα έδειχναν ότι η περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ από τώρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη ως απίθανη μετά τις αξιώσεις της Σανταντέρ. Πάντως ο Ισπανός μέσος ανέφερε ότι θα περιμένει μια εβδομάδα την Ρασίνγκ για να λυθεί το θέμα του.

Ο αμυντικός μέσος έχει οικονομικές διαφορές με την ισπανική ομάδα και τον πρόεδρο της που τ ου ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Βιτόλος μίλησε στο «Metrosport για την περιπέτεια του «Θα περιμένω ακόμα μια εβδομάδα την Ρασίγκ Σανταντέρ για να λυθεί το θέμα μου. Κυριότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό, αν και οι δυο πλευρές καταλήξαμε στο ό,τι δεν θέλουμε να είμαστε πλέον μαζί. Όμως έχουμε οικονομική διαφορά».

Σκέφτονται Οκκά στον Εργοτέλη


Ο Γιάννης Οκκάς από την άφιξη της Ομόνοιας Το διαφαινόμενο διαζύγιο του Εργοτέλη με τον Πάτρικ Ογκουνσότο, έχει πυροδοτήσει σενάρια στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τα οποία η διοίκηση της Κρητικής ομάδας σκέφτεται να κάνει πρόταση στην Ομόνοια για την απόκτηση του Γιάννη Οκκά.

Μάλιστα οι Κύπριοι κάνουν λόγο για επαφή των δύο πλευρών. Ομως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα από την διοίκηση του Εργοτέλη. Αυτό φυσικά όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ: Πρόγραμμα Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-2010

Επιμέλεια: Δ.Μ.

1η ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ
2η ΠΑΟΚ - ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ
3η ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΑΟΚ
4η ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
5η ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ
6η ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ
7ηΠΑΟΚ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ
8η ΠΑΟ-ΠΑΟΚ
9η ΠΑΟΚ-ΞΑΝ8Η
10η ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ
11η ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ
12η ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
13η ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
14η ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟΚ
15η ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ
16η Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
17η ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
18η Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
19η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
20η Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
21η ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
22η ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ.
23η Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
24η SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ.
25η Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
26η ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
27η Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
28η ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ
29η Π.Α.Ο.Κ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
30η Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Πρόεδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Σ. Κόκκαλη και του Εφοπλιστή, κ. Β. Μαρινάκη με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η συζήτηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και οι δύο πλευρές συμφώνησαν όπως πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες, ώστε να συζητηθούν περαιτέρω θέματα που σχετίζονται άμεσα με το όλο εγχείρημα". Βάζει 50 εκ. ευρώ για το 40% ο Μαρινάκης Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του Ολυμπιακού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι έτοιμος να βάλει 50 εκατομμύρια ευρώ για το 40% της ΠΑΕ. Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος να μπει δυνατά στην ΑΜΚ και να πάρει μεγάλο μερίδιο της ΠΑΕ σύμφωνα με δημοσίευματα του Τύπου. Η αποτίμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος φτάνει τα 169 εκατομμύρια ευρώ κάτι που σημαίνει πως το 40% ισοδυναμεί με περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ. Σ' ότι αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη πιστεύει πως με 50 εκ. ευρώ θα μπορέσει να πάρει το 40% της Καραϊσκάκης Α.Ε, εταιρείας συμφερόντων Κόκκαλη, που ελέγχει το φαληρικό γήπεδο και στο μέλλον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών να περάσει στα χέρια του. Συγκεκριμένα ο Έλληνας εφοπλιστής κοστολογεί την ΠΑΕ μαζί με το γήπεδο Καραϊσκάκη από 120 έως 150 εκ. ευρώ και γι' αυτό το λόγο προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ για το 40%. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει σκοπό να γίνει το μεγάλο αφεντικό τα επόμενα χρόνια στην ΠΑΕ. Αγγλικές "σειρήνες" για ΜπελούτσιΣτο μεταγραφικό στόχαστρο αγγλικής ομάδας φαίνεται πως βρίσκεται ο Φερνάντο Μπελούτσι. Ο μάνατζερ του Αργεντινού, Πίνι Ζαχάβι που έχει και το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη είναι έτοιμος να φέρει πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Το όνομα του συλλόγου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό όμως ο Ζαχάβι έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Πόρτσμουθ και δεν αποκλείεται να είναι αυτή τελικά η ομάδα που θα καταθέσει πρόταση για το μέσο των "ερυθρολεύκων". Από την πλευρά τους, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν μια πρόταση της τάξεως των 5 εκατομμύριων ευρώ, κάτι που θα τους βοηθήσει οικονομικά και με την περίπτωση του Κάλστρομ. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει βέβαια κάτι επίσημο και σ' ότι αφορά τον Αργεντινό μέσο επιθυμία του είναι να παραμείνει στο μεγάλο Λιμάνι εκτός αν προκύψει μια πρόταση από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κλήρωση Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-2010


Επιμέλεια: Δ.Μ.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Α.Ε.Κ.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
Α.Ε.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α.Ε.Κ.
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΑΡΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - Α.Ε.Κ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
Α.Ε.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΡΗΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΛΑΡΙΣΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - Α.Ε.Κ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΛΑΡΙΣΑ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Κ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - Π.Α.Ο.Κ.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
Α.Ε.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Α.Ε.Κ.
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
Α.Ε.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ε.Κ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΑΡΙΣΑ

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
Α.Ε.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ.

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
Α.Ε.Κ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Π.Α.Ο.Κ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Νέα Καβάλα - Πανιώνιος
Ηρακλής - Skoda Ξάνθη
ΑΕΛ - Λεβαδειακός
Ατρόμητος - Πανθρακικός
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός - Άρης
<


Σάουλο για φύλακα - άγγελο


Ο Σκουαρσόνε Ροντρίγκες ντος Σάντος ή αλλιώς Σάουλο Ο Σκουαρσόνε Ροντρίγκες ντος Σάντος ή αλλιώς "Σάουλο" αποτελεί την επιλογή του Ιομάρ Μαζίνιο για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ιταλική Αλμπινολέφε. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ροντρίγκες ξεκίνησε την καριέρα του στην βραζιλιάνικη Κρικιούμα, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της «μεγάλης» Σάντος, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα του. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο (1,91 μ.) στη νέα του ομάδα παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και τη διετία 2004-2006 κάνει 26 συμμετοχές. Την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 παραχωρείται δανεικός στην Παρανά, ενώ την επόμενη χρονιά φθάνει η ώρα για το άλμα στην Ευρώπη.

Η Ουντινέζε του δίνει τη δυνατότητα να δοκιμαστεί και ο Βραζιλιάνος τελικά κερδίζει την εμπιστοσύνη της. Παρά το γεγονός ότι δεν καταφέρνει να πάρει γεύση από επίσημο αγώνα στην Serie A, γίνεται βασικός στη δεύτερη ομάδα της ιταλικής ομάδας, δείχνοντας μάλιστα εξαιρετικά προσόντα.

Την ικανότητα του διακρίνει η Αλμπινολέφε, που επιλέγει να αγοράσει τα μισά δικαιώματα του σε συνιδιοκτησία με την Ουντινέζε. Στον δεύτερο ιταλικό σταθμό της καριέρας του, κατορθώνει να πάρει συμμετοχές στον θεσμό του Κυπέλλου, μέχρι να τον αποχαιρετήσει τον περασμένο Μαΐο.

Συμφωνία της Γαλατασαράι με Αμπντουλκαντέρ Κεϊτά


Ο Αμπντουλκαντέρ Κεϊτά Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμπντουλκαντέρ Κεϊτά, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Γαλατασαράι για τριετή συνεργασία, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο επιθετικός της Λιόν αναμένεται να μεταβεί στην τουρκική πρωτεύουσα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η απόκτηση του 27χρονου διεθνούς από την Ακτή Ελεφαντοστού αποτελούσε επιθυμία του νέου τεχνικού της «Γαλατά», Φρανκ Ράικαρντ.

Το συζητούν οι "νυχτερίδες"!


Ο Κάρλος Μαρτσένα με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για τον Μαρτσένα. Το ενδιαφέρον αυτό μετέφερε ο εκπρόσωπος του παίκτη στους ανθρώπους της Βαλένθια. Ο Κιλόν είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες των "νυχτερίδων" και μίλησε για επαφές με τους "πράσινους". Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας του ζήτησαν να πει στην ελληνική ομάδα πως πρέπει να συζητήσουν μαζί τους πρώτα. Γεγονός που δείχνει ότι η Βαλένθια το συζητά για την παραχώρηση του διεθνούς Ισπανού αμυντικού.

Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από τις δηλώσεις του προέδρου των "νυχτερίδων", Μανουέλ Γιορέντε, στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ": "Αν ο Παναθηναϊκός επιθυμεί τον Μαρτσένα ή οτιδήποτε άλλο από την Βαλένθια θα πρέπει να καταθέσει επίσημα τις προτάσεις του σε εμένα για να τις μελετήσω. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί λύση". Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, σχολίασε στην ίδια εφημερίδα: "Ο Κιλόν επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης τα γραφεία μας. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Ο Κιλόν είπε στον πρόεδρο ότι ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε μαζί του για την απόκτηση του Κάρλος Μαρτσένα. Ο πρόεδρος ζήτησε από τον Κιλόν να ενημερώσει τον Παναθηναϊκό πως επιθυμεί ο ίδιος να διαπραγματευτεί την μετακίνηση του Μαρτσένα και πως περιμένει επίσημη ενημέρωση από τους Έλληνες τις επόμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Βαλένθια από την Αθήνα. Ο πρόεδρος έχει πολύ καλή άποψη για τον Παναθηναϊκό και είναι πρόθυμος να συζητήσει με τα στελέχη του. Αν ο Κιλόν μετέφερε τις δηλώσεις του προέδρου στα στελέχη του Παναθηναϊκού, φαντάζομαι πως τις αμέσως επόμενες ημέρες θα με καλέσουν για να δρομολογήσουμε τις διαπραγματεύσεις".

Πέρα από τον Μαρτσένα, στη λίστα του ΠΑΟ για την άμυνα είναι πάντα και ο Ματίας Μπιάρσμιρ. Ο 23χρονος Σουηδός αρέσει πολύ στους "πράσινους" και θεωρούν ότι μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις. Πάντως, υπάρχει και ένα ακόμη όνομα που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ίσως αυτός να είναι ο Μπεν Χαϊμ που τον ξέρει ο Τεν Κάτε από την Τσέλσι και πλέον αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι. \

Έτσι απλά... με το Στέλιο Γελαστό

Παίρνοντας αφορμή από τη μεγάλη προσέλευση χθες των φιλάθλων του Άρη στο Κλ. Βικελίδης, θέλω να εξωτερικεύσω μερικά πράγματα που πιστεύω ότι αντανακλούν την πραγματικότητα. Ας μην πιστεύουν μερικοί ότι επειδή γέμισε το γήπεδο στην πρώτη, ο Άρης θα πάρει πρωτάθλημα. Επίσης, να μην επαναπαυθεί η διοίκηση ότι με το Χαριλαου γεμάτο έχει τον κόσμο δίπλα της. Ο κόσμος θα έρθει δίπλα στη διοίκηση, όταν αυτή υλοποιήσει όσα δεν υλοποίησαν οι προηγούμενοι: διαφάνεια, αλήθεια, σεβασμό στον κόσμο χωρίς εκμετάλλευση. Χρειάζονται έργα και όχι λόγια. Τα περυσινά (τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα), έφεραν τον Άρη εκτός Ευρώπης. Φέτος, βλέπω μια αισιοδοξία από μέρους της διοίκησης και λιγοστά λόγια. Το ίδιο βλέπω και στους ποδοσφαιριστές και μου άρεσαν ιδιαίτερα τα λόγια του Μ. Σιφάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο στόχος είναι η έξοδος στο UEFA και ό,τι μπορέσουμε στο κύπελλο. Όταν ο κόσμος ακούει αυτούς τους εφικτούς στόχους και όχι φανφάρες, θα σταθεί με όλο του το είναι στο πλευρό της ομάδας. Ο λαός του Άρη, πρέπει να καταλάβει, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της διοίκησης, ότι η ομάδα έχει γυρίσει σελίδα. Ήταν ωραίο το χθεσινό συναίσθημα, βλέποντας ένα γήπεδο γεμάτο στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ήταν ωραίο το χθεσινό συναίσθημα που δεν υπήρξαν δηλώσεις βγαλμένες από το παρελθόν, αλλά δηλώσεις για το μέλλον όπως το θέλουμε όλοι. Έτσι λοιπόν, στον Άρη πρέπει να επικρατήσει η διαφάνεια, η αλήθεια και ο σεβασμός και να γίνουν έργα και όχι λόγια.

Ανανέωσε η "καψούρα"

Kάτοικος Κάμπου για μια ακόμη σεζόν θα παραμείνει ο Τουμέρ Μετίν πρός τέρψιν των φιλάθλων της ΑΕΛ, αφού πρόκειται για τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή.




Ο τούρκος άσος βρέθηκε σήμερα (1/7) στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της λαρισινής ομάδας Κώστα Πηλαδάκη στα γραφεία των επιχειρήσεών του στην Γλυφάδα, όπου μετά από λίγη ώρα επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη μια σεζόν!

Πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν τα είχε βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή στο πρόσφατο ταξίδι που είχε κάνει στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, επειδή η περίπτωση του Τουμέρ ήταν ιδιάζουσα η πόρτα δεν έκλεισε ποτέ για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Ετσι, μετά το νέο ραντεβού που έγινε την Τετάρτη, επί αθηναϊκού εδάφους τούτη τη φορά, οι "βυσσινί" συμφώνησαν με τον τούρκο άσο και έτσι, ο Τουμέρ θα ενισχύσει την ΑΕΛ και την επόμενη περίοδο. Η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του τούρκου θα βγει την Πέμπτη (2/7) απο την ΠΑΕ, ενδεχομένως μαζί με εκείνη που θα αφορά την απόκτηση του Αρκάντιους Μάλαρτζ.

Αυτή η είδηση σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στους φιλάθλους της ΑΕΛ, καθώς, όπως έχουμε αναφέρει πρόκειται για τον αγαπημένο παίκτης της κερκίδας των λαρισαίων. Ο Τουμέρ θα αναχωρήσει το βράδυ για την Τουρκία και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στο Ομπερστάουφεν της Γερμανίας την προσεχή Κυριακή (5/7).

Δυνατά για Φερνάντεζ

Η περίπτωση του Ντάριο Φερνάντεζ "παίζει" πολύ δυνατά, πλέον για την ΑΕΛ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι "βυσσινί" έχουν επανέλθει για τον 31χρονο αργεντίνο χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Πανιώνιο και πέρυσι έπαιξε στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Οι ισραηλινοί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και εκεί "πατάει" η λαρισινή ομάδα, προκειμένου να τους πείσει να χαμηλώσουν τις αρχικές τους απαιτήσεις. Επιπλέον παίζει και το ενδεχόμενο του δανεισμού του με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Το θέμα είναι ότι ο παίκτης θέλει να φύγει από την Μπεϊτάρ, που του έχει προτείνει μείωση αποδοχών και επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα. Ετσι, είναι πολύ πιθανό μέσα στα προσεχή 24ωρα να έχουμε ευτυχή κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα και ο Φερνάντεζ να ντυθεί στα βυσσινί.

Κοιτάζει Ρούντι Φερνάντες ο Ολυμπιακός


Ρούντι Φερνάντεθ Ακόμα ένα όνομα από το ΝΒΑ συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος γίνεται για τον Ρούντι Φερνάντες των Μπλέιζερς, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος από την πρόθεση του Πόρτλαντ να εντάξει στο δυναμικό του τον Χινταγέτ Τούρκογλου. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν "χτυπήσει" την πόρτα του μάνατζερ του Ισπανού, ωστόσο το ίδιο έχουν πράξει και άλλες τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Είναι σίγουρο πως αν ο Φερνάντες επιλέξει την επιστροφή του στην Ευρώπη, τότε τα χρήματα που θα εισπράξει μπορεί να είναι τα τετραπλάσια από ότι θα βάλει στην τσέπη αν παραμείνει στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το συμβόλαιο του, την επόμενη σεζόν θα πάρει από το Πόρτλαντ περίπου 800.000 ευρώ, ενώ η προτάσεις που έχει από την Ευρώπη είναι για 10 εκ. ευρώ για τρία χρόνια συμβολαίου.

Ο 24χρονος Ισπανός επιλέχτηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα των πρωτοεμφανιζόμενων παικτών έχοντας μέσο όρο 10.4 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 2ασίστ, 1 κλέψιμο σε 74αγ.

Μιλάει με Μπακς ο Τσίλντρες

Με τους Μπακς θα μιλήσει ο Τζος Τσίλντρες, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Τζιμ Τάνερ. Τα δικαιώματα του "ερυθρόλευκου" άσου στο ΝΒΑ τα κατέχει η Ατλάντα, ως περιορισμένου free agent. Αυτό σημαίνει ότι οι Χοκς μπορούν να τον διατηρήσουν εφόσον καταθέσουν πρόταση ίση με αυτή που θα κάνει το Μιλγούοκι ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Αν και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στα ελληνικά ΜΜΕ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, τα δημοσιεύματα από την άλλη μεριά του Ατλαντικού αναφέρουν ότι ο Τσίλντρες δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αν πάντως το κάνει, τότε σίγουρα δεν θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα των Χοκς, οι οποίοι τον επέλεξαν στα ντραφτ

Σενάρια Αραβικής φαντασίας


Ο Τζιμπούρ ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στη νίκη επί του Πανσερραϊκού Μία ανάσα από την Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται ο Ρέφικ Τζεμπούρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σαουδική Αραβία. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την ΑΕΚ, ούτε από τον ίδιο τον παίκτη, με τον μάνατζερ του οποίου μάλιστα να διαψεύδει κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο.

Βέβαια επιβεβαιώνει πως έγινε μία επαφή, περισσότερο για φιλολογικό ενδιαφέρον είπε, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι. Ο Αλγερινός επιθετικός βρίσκεται στο Ντουμπάι για διακοπές και στις 5/7 θα βρίσκεται κανονικά στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στη προετοιμασία της Ένωσης.

Διαφορά με Ταχτσίδη
Σε ότι αφορά την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Παναγιώτη Ταχτσίδη η οικονομική διαφορά που χωρίζει την ΑΕΚ με τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων μέσο είναι τεράστια. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή απέρριψε την τελευταία προσφορά για 4ετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές (ξεκινούσε από 80.000 και έφτανε τις 120.000 ευρώ συν μπόνους). Οι απαιτήσεις του Ταχτσίδη ξεκινούν από τις 150.00 ευρώ συν μπόνους...

Τρία φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ΑΕΚ στην Αθήνα μετά την επιστροφή της από το Ζέεφελντ. Συγκεκριμένα, στις 5 Αυγούστου η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τρεις ημέρες αργότερα θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ το πρώτο φιλικό στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου με αντίπαλο την Μαγιόρκα. Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πήρε Μόγια η Βαλένθια


Ο Μιγκέλ Ανχελ Μόγια Την απόκτηση του Μιγκέλ Ανχελ Μόγια για τέσσερα χρόνια από τη Μαγιόρκα έκανε γνωστή η διοίκηση της Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες" ανακοίνωσαν ότι ο 25χρονος τερματοφύλακας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πως θα παρουσιαστεί σήμερα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η διοίκηση της Βαλένθια κατέβαλε πέντε εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη, ενώ η Μαγιόρκα ενδέχεται να βάλει στο ταμείο της άλλο ένα εκατομμύριο, ανάλογα με τις εμφανίσεις του

Ριμπερί: "Ρεάλ Μαδρίτης ή τίποτα"


Κοιτάζει προς Λονδίνο ο Ριμπερί Ο Φρανκ Ριμπερί εξέφρασε, με δηλώσεις του που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της "Equipe", την επιθυμία να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. "Έχω πάρει την απόφασή μου, θέλω να φύγω" τονίζει χαρακτηριστικά ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός και προσθέτει: "Θα είναι η Ρεάλ ή τίποτα".

Aξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι οι διοικούντες τους Βαυαρούς έχουν επανειλημμένα δηλώσει πως δεν παραχωρείται ο 26χρονος άσος, ο οποίος αποκτήθηκε το 2007 από τη Μαρσέιγ.

Λεονάρντο: «Θα παίξω στην ΑΕΚ»

leonardo2.jpgΤην αισιοδοξία του και παράλληλα την σιγουριά του ότι αργά ή γρήγορα θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ, εξέφρασε ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος άσος του Λεβαδειακού δεν ανησυχεί για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του στην «Ένωση», παρότι η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς αναγκάστηκε να «παγώσει» για κάποιες μέρες τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Βοιωτίας. Στο μικροσκόπιο του Σέρβου τεχνικού ο 21χρονος Βραζιλιάνος μπακ Ζενίσον.

Σίγουρος ο Λεονάρντο

Δεν δείχνει να ανησυχεί για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο, ο οποίος μιλώντας στη «SportDay» για αυτό το θέμα ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για το τι θα γίνει, αλλά αργά ή γρήγορα πιστεύω ότι θα παίζω στην ΑΕΚ. Ισως συμφωνήσω μαζί της τον Ιανουάριο, ίσως γίνει κάτι τώρα. Ο πρόεδρος θα αποφασίσει. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μόνο η ΑΕΚ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για μένα, με θέλει ο προπονητής της και θέλω κι εγώ να συνεχίσω εκεί».

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΑΕΚ μπορεί να έχει «παγώσει» το τελευταίο διάστημα τις διαπραγματεύσεις για τον 22χρονο Βραζιλιάνο μέσο, ωστόσο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τόσο εύκολα αυτή την υπόθεση. Στην «Ένωση» θεωρούσαν ότι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης θα είχε μικρότερες απαιτήσεις, καθώς πίστευαν ότι έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στον μάνατζερ του Λεονάρντο.

Παρόλα αυτά το αφεντικό του Λεβαδειακού δεν αποδέχεται το παραπάνω και θέλει να πάρει το μάξιμουμ από την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Από την πλευρά της η «Ένωση» δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει πολλά χρήματα από την στιγμή μάλιστα που μπορεί να αποκτήσει δωρεάν τον παίκτη τον Ιανουάριο. Την ίδια ώρα πάντως, ο ίδιος ο Λεονάρντο πιέζει διακριτικά την ομάδα του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Εστουντιάντες προκρίθηκε στον τελικό



Οι παίκτες της Εστουντιάντες πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες Η Εστουντιάντες έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες. Το συγκρότημα από την Αργεντινή νίκησε 2-1 στο "Σεντενάριο" του Μοντεβιδέο τη Νασιονάλ και με συνολικό σκορ 3-1 πήρε το "εισιτήριο" για τον τελικό.

Εκεί η Εστουντιάντες θα αντιμετωπίσει το νικητή του βραζιλιάνικου "εμφυλίου" ανάμεσα στη Γκρέμιο και την Κρουζέιρο. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Μάουρο Μποσέλι (53', 90'+2'), ενώ οι 40.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν τον Αλεξάντερ Μεντίνα να ισοφαρίζει προσωρινά για τους Ουρουγουανούς στο 76'.

Η Κορίνθιανς κατέκτησε το Κύπελλο


Ο Ροπνάλντο και η παρέα του πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Η Κορίνθιανς κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο Βραζιλίας και εξασφάλισε την έξοδό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης χρονιάς. Η ομάδα από το Σάο Πάουλο απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Ιντερνασιονάλ στο Πόρτο Αλέγκρε και, με συνολικό σκορ 4-2, έφτασε για τρίτη φορά στην κατάκτηση του τροπαίου μετά το 1995 και το 2002.

Η Κορίνθιανς προηγήθηκε 2-0 με τους Ζόρζε Ενρίκε (20') και Αντρέ Σάντος (28'), ενώ η Ιντερνασιονάλ ισοφάρισε με τα τέρματα του Αλεξάντρο (71', 75').

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αντρές Ντ' Αλεσάντρο (Ιντερνασιονάλ) με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 78' και του Ελίας (Κορίνθιανς) με δεύτερη κίτρινη στο 83'.

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΙΛΑΝΟ-ΘΕΛΟΥΝΕ ΦΟΡ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Χάρτλευ οι κυανόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε ακόμα έναν παίκτη που θα πλαισιώσει την επιθετική γραμμή.Χθεσινές φήμες ήθελαν τον Ηρακλή να θέλει ένα καλό όνομα από την χώρα της Ουκρανίας.Αυτή την στιγμή ο Ηρακλής στην επιθετική γραμμή έχει: Γιάκομπ,Γιάντση,Βέλιο ακόμα και τον Παπαστεριανό που μπορεί να παίξει ένα ρόλο σαν κρυφός επιθετικός.Εχθές έφτασε τστην πόλη μας και ο αργεντίνος επιθετικός Μάουρο Μιλάνο που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει δυετές συμβόλαιο συνεργασίας με του κυανόλευκους.Σε ιστοσελίδα της Ισπανίας γινεται μεγάλη αναφορά για την απόκτηση του Ματίας Λέκι από τον Ηρακλή( http://www.goal.com.es/) .Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός Ματίας Λέκι, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν με τις φανέλες της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Θέλτα, θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο στην Ελλάδα και στον Ηρακλή. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με την ελληνική ομάδα και θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα. Ο Λέκι είχε αγωνιστεί στη Θέλτα την περίοδο 2007-08, όμως στη συνέχεια δεν είχε βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Εκτός από τη Θέλτα, ο Αργεντινός αμυντικός έχει αγωνιστεί στη Ροζάριο Σεντράλ, τη Ρίβερ Πλέιτ, την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λάτσιο».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Θ 10:Από την Τρίτη 30/6 όλοι οι σύνδεσμοι της Αυτόνομης Θύρας 10, διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας για το πέταλο του Καυτανζογλείου στην τιμή των 120€. Μαζί με την συμπλήρωση της αίτησης για την αγορά της κάρτας διαρκείας, θα υπάρχουν και αιτήσεις για την δωρεάν εγγραφή στον Γυμναστικό Σύλλογο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Θ 10 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:Η Αυτόνομη Θύρα 10 Χαλκιδικής καλεί τα μέλη της σε έκτακτη γενική συνέλευση στα γραφεία του συνδέσμου την Παρασκευή 3/7/09 και ώρα 21:00.Απαραίτητη η παρουσία όλων!!!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΕΥ:Την απόκτηση των Κώστα Προύσαλη και Λάμπη Μπαμπαλιούτα ανακοίνωσε σήμερα το ΤΑΠ Ηρακλής.«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ηρακλή. Υπήρχαν επαφές και στο παρελθόν με τη διοίκηση του Ηρακλή, αλλά για διάφορους λόγους δεν έγινε η μεταγραφή. Έγινε όμως φέτος σε μία χρονιά που οι στόχοι είναι μεγάλοι», δήλωσε, μέσω της επίσημης σελίδας των «κυανόλευκων» στο διαδίκτυο ο Μπαμπαλιούτας.Ο έμπειρος λίμπερο, που ανήκε πέρυσι στον Αρη, κατέληξε: «Πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε παρόμοιες επιτυχίες με εκείνες της πρώτης μου παρουσίας στον Ηρακλή. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Ηρακλή είναι πάντα κοντά. Πιστεύω ότι και φέτος ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια που θα κάνουμε και εμείς από τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να τους το ανταποδώσουμε».Ο Προύσαλης, πασαδόρος μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω στον Ηρακλή. Εύχομαι όλοι στην ομάδα να έχουμε την υγεία μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ηθελα να έρθω στον Ηρακλή για τον κόσμο του. Θέλω να παίξω σε γεμάτο γήπεδο, γιατί με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της».
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Πόλλοι φίλαθλοι του Ηρακλή είναι αυτοί που αναρωτιούνται το όνομα του επιθετικού.Ποιός να είναι....?
*Ο Ηρακλής μέχρι στιγμής απέκτησε(Ντίκα,Πιλότο,Γιάκομπ.Τούμα σήμερα Μιλάνο)και ψάχνει ακόμα για άλλες 2 μεταγραφές.
*Στον χώρο της επίθεσης ο Ηρακλής με την προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού θα τελειώσουν και οι μεταγραφές?Μπορεί και όχι.
*Μεγάλη αναφορά στα Ισπανικά ΜΜΕ για τον Λέκι ο οποίος θα είναι στην Θεσ/νίκη στις 10 Ιουλίου.
*Στο μπάσκετ είμαστε σε αναμονή για ανακοινώσεις με το όνομα του Κέκελη να είναι προ των πυλών



Προς την έξοδο ο Αμπάρης;


Ο Γιώργος Αμπάρης Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Αμπάρης. Πληροφορίες από την πόλη της Αρκαδίας, αναφέρουν ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας ειδοποιήθηκε από την διοίκηση της ομάδας να αναζητήσει άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον παίκτη μάλιστα ζητήθηκε να φέρει και ισόποση προσφορά από άλλη ομάδα, προκειμένου ο Αστέρας να του δώσει την ελευθερία του.

Στη Ρωσία ο Ογκουνσότο, πήρε Ρουμπάκη


Ο Μανώλης Ρουμπάκης στην πρώτη προπόνησή του με τον Εργοτέλη Μία ημέρα μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Εργοτέλη, δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός ζήτησε να κάνει χρήση της ρήτρας στο συμβόλαιό του και να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Σπάρτακ Νίλτσικ της Ρωσίας. Η ομάδα του έδωσε άδεια τεσσάρων ημερών.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: "Η ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης ενημερώνει ότι χορηγήθηκε άδεια τεσσάρων ημερών στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να κάνει χρήση της ρήτρας που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του. Ο επιθετικός της ομάδας μας θα μεταβεί στην Ρωσία για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Σπάρτακ Νάλτσικ.

Παρά το απρόοπτο που δημιούργησε στην ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής μια ημέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, η διοίκηση ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη ότι ήδη κινείται για μεταγραφές με στόχο την καλύτερη ενίσχυση της ομάδας μας".

Παράλληλα όμως, η ΠΑΕ του Ηρακλείου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μανώλη Ρουμπάκη: "Η ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Μανόλη Ρουμπάκη για τα επόμενα δύο χρόνια".

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή του Εργοτέλη που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους, καθρέπτης για όλους μας είναι το γήπεδο", δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίκτης.

Ανακοίνωσε... Μπόκα και Αραβίδη o Άρης!

bokatzoynior.jpgΗ φημισμένη Μπόκα Τζούνιορς, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του πλανήτη, πρόκειται να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στις 5 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Στα «κίτρινα» και ο Αραβίδης!

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης η ΠΑΕ Άρης ανακοινώσε ότι ήρθε σε συμφωνία για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα κόντρα στην Boca Juniors στις 5 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Η ομάδα της Αργεντινής αναμένεται στην Θεσσαλονίκη στις 3 Αυγούστου και θα παραμείνει στην πόλη μέχρι τις 6 Αυγούστου, ως επίσημη προσκεκλημένη του Άρεως στα πλαίσια της σύσφιξης σχέσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους και φυσικά την διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού αγώνα.


Παράλληλα η ΠΑΕ ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο ακόμα φιλικών αγώνων στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Μαζίνιο θα υποδεχθεί στις 10 Αυγούστου την Πάρμα , ενώ στις 13 Αυγούστου θα φιλοξενήσει την Ουντινέζε.
Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.


Πήρε Αραβίδη

Στο μεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο διεθνής Έλληνας μέσος συμφώνησε και το πρωί της Πέμπτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του.


Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.gr ο Χρήστος Αραβίδης επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Σίγουρα το γεγονός ότι θα αγωνίζομαι με την ομάδα του ΑΡΗ με γεμίζει με ευθύνες.

Θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου. Για μένα η συνεργασία μου με τον ΑΡΗ αποτελεί ία τεράστια πρόκληση για την καριέρα μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Να μπορέσω να προσφέρω αυτά που μπορώ και να δώσουμε μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες χαρές στον κόσμο του ΑΡΗ που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Κλέιτον: «Δεν κρατάω κακία»

cleyton_alkazar.jpgΑπογοητευμένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, χωρίς πάντως να αφήσει κάποια αιχμή για άνθρωπο του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova sport-fm» ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι αναζητεί το καλύτερο για την καριέρα του, ενώ ευχήθηκε στο «τριφύλλι» να κατακτήσει τον τίτλο.


- Για την κατάσταση που διαμορφώθηκε
«Δεν είναι εύκολα για έναν παίκτη όταν δεν τον υπολογίζει ο κόουτς. Ο παίκτης πρέπει να παίζει. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε καλά. Σίγουρα ποτέ δεν περιμένεις τέτοια πράγματα. Στο ποδόσφαιρο πολλά πράγματα που γίνονται έτσι. Δεν μετανιώνεις για κάτι. Απλά πιστεύω ότι είναι τα πράγματα έτσι όπως ήρθαν όταν δεν έχεις χρόνο συμμετοχής, να παίζεις, να δημιουργείς, παιχνίδια πάνω σου, να πάρεις αριθμό, είναι δύσκολα για τον παίκτη»

- Για το μέλλον του
«Είμαι έτοιμος. Ψάχνω το καλύτερο για μένα. Αυτό θα κοιτάξω από εδώ και πέρα. Ακόμη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Περιμένω. Εντάξει. Βλέπουμε κάποιες προτάσεις. Περιμένω να έρθουν οι προτάσεις στα χέρια μας και να πάρουμε την σωστή απόφαση. Όλα τα πρωταθλήματα είναι καλά. Άμα πας στην Γερμανία πρωταθλήματα δυνατά».

- Για Χενκ Τεν Κάτε
Είναι επιλογή του προπονητή. Το σέβομαι και τέλος. Είναι επιλογή. Όπως δουλεύει ο προπονητής. Είμαι επαγγελματίας, δουλεύω, όμως αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Σίγουρα όταν δεν έχεις μία συνέχεια είναι δύσκολο να δείχνεις αυτά που μπορείς. Ο προπονητής αποφασίζει και παίρνει από τον παίκτη, αυτά που αξίζει.

- Για την αντιμετώπισή του από τους φιλάθλους
Είναι ευχάριστα πράγματα που ακούω συνέχεια από τον κόσμο ότι θέλουν να μείνω. Σε κάθε γωνία στην πόλη, που θα συναντήσω έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού που λέει καλά λόγια για μένα»

- Για το αν κρατάει κακία
«Όχι δεν έχω καθόλου πικρία. Τίποτα. Οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί, ευγενικοί, και πολύ καλό κλίμα. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για την ομάδα».

- Για τις πιθανότητες παραμονής
«Δεν ξέρω. Είναι κάτι δύσκολο. Αν κάτσεις εδώ και δεν σε χρησιμοποιεί ο προπονητής. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

- Για τα όσα πέρασε στον Παναθηναϊκό
«Είχα καλές στιγμές, όπως η παρουσία μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρασα καλές στιγμές»

- Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού
«Είναι πολύ καλές μεταγραφές. Πήγαν καλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Θα μπούνε δυνατά για το πρωτάθλημα. Για τον Παναθηναϊκό θέλω μόνο να προχωρήσει καλά, να πάρει πρωτάθλημα και να είναι καλά».

-Για το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική
«Είναι άλλο κομμάτι. Είναι κάτι που δεν έχω ακόμη τίποτα. Δεν μου έχει έρθει κανένας για να το πω αυτό. Είμαι έξι χρόνια εδώ. Γνωρίζω αρκετά καλά. Δεν θα είχα καθόλου πρόβλημα στο να παίξω στην Εθνική».

Στη φυλακή ο Τζέι Αρ Σμιθ!

smithjr_denvernuggets.jpgΤον Ιούνιο του 2007 ο Τζέι Αρ Σμιθ, οδηγώντας το τζιπ του, είχε κάνει το μοιραίο λάθος να περάσει με υπερβολική ταχύτητα ένα απαγορευτικό και να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο, προκαλώντας τον θάνατο του 21χρονου φίλου και συνεπιβάτη του, Αντρέ Μπελ. Δύο χρόνια μετά ο γκαρντ των Νάγκετς οδηγήθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!



Τότε το δικαστήριο είχε αποφύγει να ασκήσει δίωξη στον Σμιθ, που βρέθηκε, ωστόσο, αντιμέτωπος με πέντε οδικά παραπτώματα, ανάμεσά τους και η επικίνδυνη οδήγηση. Ο ίδιος δήλωσε ένοχος κι έτσι δέχθηκε ποινή φυλάκισης 90 ημέρων. Μία ποινή η οποία με διακανονισμό «έπεσε» στις 30 μέρες και 500 ώρες κοινωνικής εργασίας, βοηθώντας παιδιά σε νοσοκομεία, και η οποία άρχισε να μετρά από το βράδυ της Τρίτης, όταν και οδηγήθηκε στη δημοτικές φυλακές του Τρέντον στο Νιου Τζέρσεϊ...

«Χρυσή» η Κοκλώνη

kokloni.jpgΜε τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισε την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, η Γεωργία Κοκλώνη στους Αγώνες της Πεσκάρας. Λίγα λεπτά μετά την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τον τελικό των 100μ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα της μιας ανάσας.

Η Κοκλώνη σημείωσε χρόνο 11.41, αφήνοντας στη 2η θέση την Μίριαμ Σουμαρέ (Γαλλία) με 11.46 και στην 3η την Αγιοντελέ Ικουεσάν (Γαλλία) με 11.55. Τέταρτη τερμάτισε η Ελένη Αρτυματά (Κύπρος) επίσης με 11.55.

Αυτό ήταν το δεύτερο χρυσό για την ελληνική ομάδα, μετά από αυτό της Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ, και το 6ο συνολικά στο στίβο.

Τον.... χαβά τους για Κρουζ

cruz-inter.jpgΜπορεί στον Παναθηναϊκό να μην ασχολούνται πλέον με τον Χούλιο Κρουζ, ωστόσο οι Ιταλοί επιμένουν πως οι «πράσινοι» κατέθεσαν νέα πρόταση που ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του δύσκολα θα ξεπεράσουν αυτή την προσφορά.


Αν και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χούλιο Κρούζ έχει ατονίσει, οι Ιταλοί συνεχίζουν τα σενάρια και κάνουν λόγο πως οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση που ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την «πράσινη» ΠΑΕ. Η Νάπολι έχει μπει δυνατά για την απόκτησή του, ωστόσο... δυσκολεύεται να του δώσει τα χρήματα που θέλει ο Αργεντίνος φορ.

Συμπλοκές στην Θεσσαλονίκη

paok_exedra2.jpgΟι φόβοι ημερών επιβεβαιώθηκαν! Οι... κοινές «πρώτες» του ΠΑΟΚ και του Άρη έδωσε την αφορμή για συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στις περιοχές Βούλγαρη και Κηφισιά. Έγιναν πέντε προσαγωγές και δεκατρείς έλεγχοι από την αστυνομία.



Αυτό που δεν ήθελε κανείς σήμερα στην Θεσσαλονίκη τελικά έγινε... Τις περιοχές Βούλγαρη και Κηφισιά επέλεξαν φίλαθλοι των ΠΑΟΚ και Άρης για να... λύσουν τις διαφορές τους. Τ' αποτέλεσμα ήταν πέντε προσαγωγές και δεκατρείς ελέγχοι.

Εκτός αυτού υπήρξε επίθεση στον Σύνδεσμο Super 3 στον Εύοσμο. Τα γραφεία υπέστησαν υλικές ζημιές ενώ ένας φίλαθλος χτύπησε αλλά όχι σοβαρά. Απ' την αστυνομία πάντως εφράζονται φόβοι για νέες συμπλοκές τις επόμενες ώρες.