Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Στη Ρωσία ο Ογκουνσότο, πήρε Ρουμπάκη


Ο Μανώλης Ρουμπάκης στην πρώτη προπόνησή του με τον Εργοτέλη Μία ημέρα μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Εργοτέλη, δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός ζήτησε να κάνει χρήση της ρήτρας στο συμβόλαιό του και να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Σπάρτακ Νίλτσικ της Ρωσίας. Η ομάδα του έδωσε άδεια τεσσάρων ημερών.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: "Η ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης ενημερώνει ότι χορηγήθηκε άδεια τεσσάρων ημερών στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να κάνει χρήση της ρήτρας που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του. Ο επιθετικός της ομάδας μας θα μεταβεί στην Ρωσία για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Σπάρτακ Νάλτσικ.

Παρά το απρόοπτο που δημιούργησε στην ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής μια ημέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, η διοίκηση ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη ότι ήδη κινείται για μεταγραφές με στόχο την καλύτερη ενίσχυση της ομάδας μας".

Παράλληλα όμως, η ΠΑΕ του Ηρακλείου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μανώλη Ρουμπάκη: "Η ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Μανόλη Ρουμπάκη για τα επόμενα δύο χρόνια".

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή του Εργοτέλη που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους, καθρέπτης για όλους μας είναι το γήπεδο", δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίκτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: