Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ:ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ Ο ΚΕΚΕΛΗΣ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Την ομάδα του Πανθρακικού στην Κομοτηνή αντιμετωπίζει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στην πρώτη αγωνιστική του νέου Πρωταθλήματος της Super League, με βάση τη σημερινή κλήρωση στην Αλεξανδρούπολη.

Το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 έχει ως εξής:


1η αγωνιστική: Πανθρακικός - Ηρακλής

2η αγωνιστική: Ηρακλής - Αρης

3η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ηρακλής

4η αγωνιστική: Ηρακλής - Λάρισα

5η αγωνιστική: Καβάλα - Ηρακλής

6η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Ηρακλής

7η αγωνιστική: Ηρακλής - Πανιώνιος

8η αγωνιστική: Λεβαδειακός - Ηρακλής

9η αγωνιστική: Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης

10η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ηρακλής

11η αγωνιστική: Ηρακλής - Ατρόμητος

12η αγωνιστική: Ηρακλής - Εργοτέλης

13η αγωνιστική: Πανιώνιος - Ηρακλής

14η αγωνιστική: Ηρακλής - Παναθηναϊκός

15η αγωνιστική: Ξάνθη - Ηρακλής

Την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησαν στην κλήρωση της Αλεξανδρόπουλης ο Αντιπρόεδρος, κ. Πολύκαρπος, ο Διοικητικός Σύμβουλος, κ. Χαϊτογλου και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Παπαβασιλάκης.

Δήμος Πολύκαρπος: 'Προγραμματίζουμε την ομάδα, με βάση και το νέο προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε τους πάντες και συνεπώς δεν είχε σημασία για εμάς η σειρά των αγώνων. Πάντως, σημαντικό είναι το γεγονός ότι αρχίζουμε εκτός έδρας και αυτό σημαίνει ένα άγχος λιγότερο σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κομοτηνής, μαζί με τον κόσμο μας, όπως και για όλο τον Μαραθώνιο του πρωταθλήματος'.

Νίκος Χαϊτογλου: 'Δεν μας απασχολεί η σειρά των αγώνων, καθώς θα αγωνιστούμε όλοι με όλους. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για μια καλύτερη σεζόν, που τόσο πολύ επιθυμούμε όλοι μας, με έναν καλύτερο και διαφορετικό Ηρακλή. Εκεί αποβλέπουν οι κινήσεις μας και με την βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.


Σχόλιο για την κλήρωση του Πρωταθλήματος έκανε ο τεχνικός του ΗΡΑΚΛΗ, κ. Oleg Protasov:
Το πιο δύσκολο σχόλιο, που καλείται να κάνει κανείς στο ποδόσφαιρο, είναι το σχόλιο για μια κλήρωση Πρωταθλήματος. Λογικό είναι ότι η κλήρωση μπορούσε να είναι καλύτερη, ή χειρότερη, πιο εύκολη ή πιο πολύπλοκη. Οταν η λογική είναι όλοι να αντιμετωπίσουν όλους, δεν μπορούμε να μπούμε σε ανάλυση. Δεχόμαστε το πρόγραμμα, που καλούμαστε να ακολουθήσουμε, όπως μας προέκυψε.

Να συγκεντρωθούμε στην δουλειά, που αρχίζουμε από Δευτέρα και να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και την δική μας ετοιμότητα. Οι αντίπαλοι, είναι βέβαιο ότι, θα κάνουν το καλύτερο για τους εαυτούς τους, οπότε και εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, μέσα από την εντατική και μεθοδική δουλειά, όχι μόνο για τον πρώτο αγώνα, αλλά για όλες τις υποχρεώσεις μας στη νέα περίοδο. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για όλα'.

Η επίσημη ‘πρώτη’ του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουλίου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στις 19:00.

Είναι η εκκίνηση μιας νέας προσπάθειας για την «κυανόλευκη» ομάδα και μια πρώτη ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στον Oleg Protasov και τους ποδοσφαιριστές του ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ, ενόψει μιας φιλόδοξης συνέχειας.

Η είσοδος του κόσμου θα γίνει από τις θύρες 4, 5 και επισήμων.

Το IRAKLIS F.C. SHOP θα είναι ανοικτό (ειδικά την Δευτέρα 06/07) από τις 11:00 έως και μετά τη λήξη της ‘πρώτης’, διαθέτοντας στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ προϊόντα του, ενώ κανονικά θα συνεχιστεί από την «κυανόλευκη» μπουτίκ και η διαδικασία διάθεση εισιτηρίων διαρκείας.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρώτη προσθήκη του Ηρακλή για τη νέα σεζόν είναι γεγονός. Ο Σπύρος Κέκελης συμφώνησε πριν από λίγο με τους κυανόλευκος και θα επιστρέψει στο Ιβανώφειο την επόμενη σεζόν.Σύντομα ίσως και ενός της ημέρας οι κυανόλευκοι έλθουν σε συμφωνία με έναν ακόμη παίκτη που είναι σε θέση να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: