Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ανανέωσε η "καψούρα"

Kάτοικος Κάμπου για μια ακόμη σεζόν θα παραμείνει ο Τουμέρ Μετίν πρός τέρψιν των φιλάθλων της ΑΕΛ, αφού πρόκειται για τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή.




Ο τούρκος άσος βρέθηκε σήμερα (1/7) στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της λαρισινής ομάδας Κώστα Πηλαδάκη στα γραφεία των επιχειρήσεών του στην Γλυφάδα, όπου μετά από λίγη ώρα επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη μια σεζόν!

Πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν τα είχε βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή στο πρόσφατο ταξίδι που είχε κάνει στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, επειδή η περίπτωση του Τουμέρ ήταν ιδιάζουσα η πόρτα δεν έκλεισε ποτέ για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Ετσι, μετά το νέο ραντεβού που έγινε την Τετάρτη, επί αθηναϊκού εδάφους τούτη τη φορά, οι "βυσσινί" συμφώνησαν με τον τούρκο άσο και έτσι, ο Τουμέρ θα ενισχύσει την ΑΕΛ και την επόμενη περίοδο. Η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του τούρκου θα βγει την Πέμπτη (2/7) απο την ΠΑΕ, ενδεχομένως μαζί με εκείνη που θα αφορά την απόκτηση του Αρκάντιους Μάλαρτζ.

Αυτή η είδηση σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στους φιλάθλους της ΑΕΛ, καθώς, όπως έχουμε αναφέρει πρόκειται για τον αγαπημένο παίκτης της κερκίδας των λαρισαίων. Ο Τουμέρ θα αναχωρήσει το βράδυ για την Τουρκία και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στο Ομπερστάουφεν της Γερμανίας την προσεχή Κυριακή (5/7).

Δυνατά για Φερνάντεζ

Η περίπτωση του Ντάριο Φερνάντεζ "παίζει" πολύ δυνατά, πλέον για την ΑΕΛ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι "βυσσινί" έχουν επανέλθει για τον 31χρονο αργεντίνο χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Πανιώνιο και πέρυσι έπαιξε στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Οι ισραηλινοί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και εκεί "πατάει" η λαρισινή ομάδα, προκειμένου να τους πείσει να χαμηλώσουν τις αρχικές τους απαιτήσεις. Επιπλέον παίζει και το ενδεχόμενο του δανεισμού του με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Το θέμα είναι ότι ο παίκτης θέλει να φύγει από την Μπεϊτάρ, που του έχει προτείνει μείωση αποδοχών και επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα. Ετσι, είναι πολύ πιθανό μέσα στα προσεχή 24ωρα να έχουμε ευτυχή κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα και ο Φερνάντεζ να ντυθεί στα βυσσινί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: