Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΙΛΑΝΟ-ΘΕΛΟΥΝΕ ΦΟΡ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Χάρτλευ οι κυανόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε ακόμα έναν παίκτη που θα πλαισιώσει την επιθετική γραμμή.Χθεσινές φήμες ήθελαν τον Ηρακλή να θέλει ένα καλό όνομα από την χώρα της Ουκρανίας.Αυτή την στιγμή ο Ηρακλής στην επιθετική γραμμή έχει: Γιάκομπ,Γιάντση,Βέλιο ακόμα και τον Παπαστεριανό που μπορεί να παίξει ένα ρόλο σαν κρυφός επιθετικός.Εχθές έφτασε τστην πόλη μας και ο αργεντίνος επιθετικός Μάουρο Μιλάνο που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει δυετές συμβόλαιο συνεργασίας με του κυανόλευκους.Σε ιστοσελίδα της Ισπανίας γινεται μεγάλη αναφορά για την απόκτηση του Ματίας Λέκι από τον Ηρακλή( http://www.goal.com.es/) .Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός Ματίας Λέκι, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν με τις φανέλες της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Θέλτα, θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο στην Ελλάδα και στον Ηρακλή. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με την ελληνική ομάδα και θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα. Ο Λέκι είχε αγωνιστεί στη Θέλτα την περίοδο 2007-08, όμως στη συνέχεια δεν είχε βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Εκτός από τη Θέλτα, ο Αργεντινός αμυντικός έχει αγωνιστεί στη Ροζάριο Σεντράλ, τη Ρίβερ Πλέιτ, την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λάτσιο».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Θ 10:Από την Τρίτη 30/6 όλοι οι σύνδεσμοι της Αυτόνομης Θύρας 10, διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας για το πέταλο του Καυτανζογλείου στην τιμή των 120€. Μαζί με την συμπλήρωση της αίτησης για την αγορά της κάρτας διαρκείας, θα υπάρχουν και αιτήσεις για την δωρεάν εγγραφή στον Γυμναστικό Σύλλογο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Θ 10 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:Η Αυτόνομη Θύρα 10 Χαλκιδικής καλεί τα μέλη της σε έκτακτη γενική συνέλευση στα γραφεία του συνδέσμου την Παρασκευή 3/7/09 και ώρα 21:00.Απαραίτητη η παρουσία όλων!!!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΕΥ:Την απόκτηση των Κώστα Προύσαλη και Λάμπη Μπαμπαλιούτα ανακοίνωσε σήμερα το ΤΑΠ Ηρακλής.«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ηρακλή. Υπήρχαν επαφές και στο παρελθόν με τη διοίκηση του Ηρακλή, αλλά για διάφορους λόγους δεν έγινε η μεταγραφή. Έγινε όμως φέτος σε μία χρονιά που οι στόχοι είναι μεγάλοι», δήλωσε, μέσω της επίσημης σελίδας των «κυανόλευκων» στο διαδίκτυο ο Μπαμπαλιούτας.Ο έμπειρος λίμπερο, που ανήκε πέρυσι στον Αρη, κατέληξε: «Πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε παρόμοιες επιτυχίες με εκείνες της πρώτης μου παρουσίας στον Ηρακλή. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Ηρακλή είναι πάντα κοντά. Πιστεύω ότι και φέτος ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια που θα κάνουμε και εμείς από τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να τους το ανταποδώσουμε».Ο Προύσαλης, πασαδόρος μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω στον Ηρακλή. Εύχομαι όλοι στην ομάδα να έχουμε την υγεία μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ηθελα να έρθω στον Ηρακλή για τον κόσμο του. Θέλω να παίξω σε γεμάτο γήπεδο, γιατί με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της».
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Πόλλοι φίλαθλοι του Ηρακλή είναι αυτοί που αναρωτιούνται το όνομα του επιθετικού.Ποιός να είναι....?
*Ο Ηρακλής μέχρι στιγμής απέκτησε(Ντίκα,Πιλότο,Γιάκομπ.Τούμα σήμερα Μιλάνο)και ψάχνει ακόμα για άλλες 2 μεταγραφές.
*Στον χώρο της επίθεσης ο Ηρακλής με την προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού θα τελειώσουν και οι μεταγραφές?Μπορεί και όχι.
*Μεγάλη αναφορά στα Ισπανικά ΜΜΕ για τον Λέκι ο οποίος θα είναι στην Θεσ/νίκη στις 10 Ιουλίου.
*Στο μπάσκετ είμαστε σε αναμονή για ανακοινώσεις με το όνομα του Κέκελη να είναι προ των πυλών



Δεν υπάρχουν σχόλια: