Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Λεονάρντο: «Θα παίξω στην ΑΕΚ»

leonardo2.jpgΤην αισιοδοξία του και παράλληλα την σιγουριά του ότι αργά ή γρήγορα θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ, εξέφρασε ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος άσος του Λεβαδειακού δεν ανησυχεί για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του στην «Ένωση», παρότι η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς αναγκάστηκε να «παγώσει» για κάποιες μέρες τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Βοιωτίας. Στο μικροσκόπιο του Σέρβου τεχνικού ο 21χρονος Βραζιλιάνος μπακ Ζενίσον.

Σίγουρος ο Λεονάρντο

Δεν δείχνει να ανησυχεί για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο, ο οποίος μιλώντας στη «SportDay» για αυτό το θέμα ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για το τι θα γίνει, αλλά αργά ή γρήγορα πιστεύω ότι θα παίζω στην ΑΕΚ. Ισως συμφωνήσω μαζί της τον Ιανουάριο, ίσως γίνει κάτι τώρα. Ο πρόεδρος θα αποφασίσει. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μόνο η ΑΕΚ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για μένα, με θέλει ο προπονητής της και θέλω κι εγώ να συνεχίσω εκεί».

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΑΕΚ μπορεί να έχει «παγώσει» το τελευταίο διάστημα τις διαπραγματεύσεις για τον 22χρονο Βραζιλιάνο μέσο, ωστόσο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τόσο εύκολα αυτή την υπόθεση. Στην «Ένωση» θεωρούσαν ότι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης θα είχε μικρότερες απαιτήσεις, καθώς πίστευαν ότι έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στον μάνατζερ του Λεονάρντο.

Παρόλα αυτά το αφεντικό του Λεβαδειακού δεν αποδέχεται το παραπάνω και θέλει να πάρει το μάξιμουμ από την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Από την πλευρά της η «Ένωση» δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει πολλά χρήματα από την στιγμή μάλιστα που μπορεί να αποκτήσει δωρεάν τον παίκτη τον Ιανουάριο. Την ίδια ώρα πάντως, ο ίδιος ο Λεονάρντο πιέζει διακριτικά την ομάδα του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΕΛΙΟ........ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.....ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ.....