Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Κλέιτον: «Δεν κρατάω κακία»

cleyton_alkazar.jpgΑπογοητευμένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, χωρίς πάντως να αφήσει κάποια αιχμή για άνθρωπο του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova sport-fm» ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι αναζητεί το καλύτερο για την καριέρα του, ενώ ευχήθηκε στο «τριφύλλι» να κατακτήσει τον τίτλο.


- Για την κατάσταση που διαμορφώθηκε
«Δεν είναι εύκολα για έναν παίκτη όταν δεν τον υπολογίζει ο κόουτς. Ο παίκτης πρέπει να παίζει. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε καλά. Σίγουρα ποτέ δεν περιμένεις τέτοια πράγματα. Στο ποδόσφαιρο πολλά πράγματα που γίνονται έτσι. Δεν μετανιώνεις για κάτι. Απλά πιστεύω ότι είναι τα πράγματα έτσι όπως ήρθαν όταν δεν έχεις χρόνο συμμετοχής, να παίζεις, να δημιουργείς, παιχνίδια πάνω σου, να πάρεις αριθμό, είναι δύσκολα για τον παίκτη»

- Για το μέλλον του
«Είμαι έτοιμος. Ψάχνω το καλύτερο για μένα. Αυτό θα κοιτάξω από εδώ και πέρα. Ακόμη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Περιμένω. Εντάξει. Βλέπουμε κάποιες προτάσεις. Περιμένω να έρθουν οι προτάσεις στα χέρια μας και να πάρουμε την σωστή απόφαση. Όλα τα πρωταθλήματα είναι καλά. Άμα πας στην Γερμανία πρωταθλήματα δυνατά».

- Για Χενκ Τεν Κάτε
Είναι επιλογή του προπονητή. Το σέβομαι και τέλος. Είναι επιλογή. Όπως δουλεύει ο προπονητής. Είμαι επαγγελματίας, δουλεύω, όμως αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Σίγουρα όταν δεν έχεις μία συνέχεια είναι δύσκολο να δείχνεις αυτά που μπορείς. Ο προπονητής αποφασίζει και παίρνει από τον παίκτη, αυτά που αξίζει.

- Για την αντιμετώπισή του από τους φιλάθλους
Είναι ευχάριστα πράγματα που ακούω συνέχεια από τον κόσμο ότι θέλουν να μείνω. Σε κάθε γωνία στην πόλη, που θα συναντήσω έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού που λέει καλά λόγια για μένα»

- Για το αν κρατάει κακία
«Όχι δεν έχω καθόλου πικρία. Τίποτα. Οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί, ευγενικοί, και πολύ καλό κλίμα. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για την ομάδα».

- Για τις πιθανότητες παραμονής
«Δεν ξέρω. Είναι κάτι δύσκολο. Αν κάτσεις εδώ και δεν σε χρησιμοποιεί ο προπονητής. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

- Για τα όσα πέρασε στον Παναθηναϊκό
«Είχα καλές στιγμές, όπως η παρουσία μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρασα καλές στιγμές»

- Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού
«Είναι πολύ καλές μεταγραφές. Πήγαν καλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Θα μπούνε δυνατά για το πρωτάθλημα. Για τον Παναθηναϊκό θέλω μόνο να προχωρήσει καλά, να πάρει πρωτάθλημα και να είναι καλά».

-Για το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική
«Είναι άλλο κομμάτι. Είναι κάτι που δεν έχω ακόμη τίποτα. Δεν μου έχει έρθει κανένας για να το πω αυτό. Είμαι έξι χρόνια εδώ. Γνωρίζω αρκετά καλά. Δεν θα είχα καθόλου πρόβλημα στο να παίξω στην Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: