Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αμφίβολος για εθνική ο Στάριτζ!!

Πρόβλημα στο γοφό αντιμετωπίζει ο Ντάνιελ Στάριτζ, με τη συμμετοχή του στα ματς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας να θεωρείται αμφίβολη.
Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για τον Ρόι Χότζον στα «τρία λιοντάρια»...
Λίγη ώρα μετά από την είδηση πως ο Άνταμ Λαλάνα θα μείνει εκτός για τα παιχνίδια με Λιθουανία και Ιταλία, τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν πως αμφίβολος είναι και ο Ντάνιελ Στάριτζ!
Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, ο οποίος σκόραρε στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, αποκόμισε ένα πρόβλημα στο γοφό και πλέον ο Χότζον θα πρέπει να περιμένει να μάθει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το δύο επόμενα ματς της εθνικής ομάδας.
Εκτός του Λαλάνα, από την αποστολή έχουν ήδη αποκλειστεί οι Φόρστερ και Σο, με τον Άγλλο ομοσπονδιακό τεχνικό να καλεί τους Γκριν, Μπάτλαντ και Ρόουζ.
*Πηγή: England365.gr*

«Αφήστε με να τον καθαρίσω»! (vid)

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, εκτυλίχθηκε ένα φοβερό σκηνικό στο ντέρμπι του «Άνφιλντ», με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να συγκρατούν τον Μάριο Μπαλοτέλι ώστε να μη συνεχίσει τον τσαμπουκά με τον Κρις Σμόλινγκ!  
Ο δύο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν και έπεσαν μαζί στις διαφημιστικές πινακίδες στο δεύτερο ημίχρονο της ήττας (2-1) των «κόκκινων» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε μπει με... νεύρα στο γήπεδο.
Ο εκνευρισμός του, οδήγησε στο μικρό επεισόδιο με τον Σμόλινγκ, τον οποίο κράτησε απ' το πόδι βλέποντάς τον να σηκώνεται αμέσως μετά την πτώση τους σε μια φάση που θα μπορούσε να είναι πιο επικίνδυνη και να έχουν χτυπήσει και οι δυο τους.
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ που βρίσκονταν ακριβώς πίσω από τις πινακίδες, κράτησαν τον Ιταλό και τον συνέτισαν για να μη δοθεί συνέχεια!
Δείτε το βίντεο






*Πηγή: England365.gr*

Μετάνιωσε για το πέναλτι ο Ρούνεϊ!! (pic)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έπιασε καλή απόδοση στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ χάνοντας μάλιστα το πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και την ευκαιρία για το 3-1. Ο Άγγλος επιθετικός ευχαρίστησε τον κόσμο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, κάνοντας και την αυτοκριτική του για την αποτυχημένη προσπάθειά του.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Οι φίλαθλοί μας ήταν εκπληκτικοί. Τα γκολ του Μάτα υπέροχα. Έπρεπε να τον αφήσω να εκτελέσει αυτός το πέναλτι. Και ο οπαδός μας στο KOP φοβερός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρούνεϊ.

Ο Ρούνεϊ ολοκληρώνοντας το μήνυμά του, αναφέρθηκε στον οπαδό της Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ, ο οποίος σήκωσε το κασκόλ της Γιουνάιτεντ μέσα στην εξέδρα των οπαδών της Λίβερπουλ και φυσικά η φωτογραφία του κυκλοφόρησε αμέσως σε όλα τα social media.

*Πηγή: England365.gr*

Το TOP 10 της βραδιάς!! (video)

Τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς παρουσίασε το ΝΒΑ, με τους Σακραμέντο Κινγκς να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.
Απολαύστε το TOP 10:









*Πηγή: superbasket.gr*

Είπε «αντίο» ο Φωστήρας, μόνο με θαύμα... γλιτώνει ο Άλιμος!!

Δεν τα κατάφερε ο Φωστήρας. Η βαριά ήττα (4-1) απ’ την Καλλιθέα «έσπρωξε» το «Φονέα» στη Γ’ Εθνική, ενώ μόνο με… θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό και ο Άλιμος, μετά την ήττα του απ’ την Ερμιονίδα.

Είπε «αντίο» ο Φωστήρας, μόνο με θαύμα... γλιτώνει ο Άλιμος

Μετά την ήττα του απ’ την Καλλιθέα (4-1) ο «Φονέας» έχασε και μαθηματικά κάθε ελπίδα παραμονής και θα αγωνίζεται του χρόνου στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα το δεύτερο γκολ της Καλλιθέας ήταν απ' αυτά που δεν βλέπουμε συχνά, αφού ο Μπέλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Τη μάχη της παραμονής φαίνεται πως χάνει και ο Άλιμος, μετά την ήττα του (2-0) απ’ την Ερμιονίδα, η οποία όπως φαίνεται δεν θα μπει σε διαδικασία πλέι άουτ.

Μετά τον βαθμό που απέσπασε ο Ηρακλής Ψαχνών στην έδρα του Αχαρναϊκού, ο Άλιμος θα πρέπει να συνεχίσει με το «απόλυτο» για να ελπίζει σε παραμονή, όμως για να το καταφέρει θα πρέπει να επικρατήσει της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, η Ερμιονίδα ανέβηκε στην τέταρτη θέση, δύο βαθμούς πάνω απ’ τον ΑΟΧ και είναι στο χέρι της να κρατήσει την απευθείας παραμονή.

Η 24η αγωνιστική

Βόρειος όμιλος

Κυριακή, 22/3 (15:00)

Αιγινιακός-Λαμία 0-1
(50’ Φατιόν)

Ολυμπιακός Βόλου-Φωκικός 1-0
(23’ Μπαλντοβάλιεφ)

Εθνικός Σερρών-Πιερικός 3-0
(7’, 37’ Κρεββατάς, 76’ Τσολούλης)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Λάρισα 1-0
(77’ Πέεφ)

Ηρακλής-Απόλλων 1926 3-0
(32’ Ζιάμπαρης, 70’ Σιατραβάνης, 89’ Τσιλιανίδης)

Δευτέρα, 23/3

Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας 1-1
(18’ Κρολ - 58’ Στεφανίδης)

Ρεπό: Τύρναβος


Νότιος όμιλος

ΑΕΚ-Πανηλειακός (δεν ορίζεται)


Δευτέρα, 23/3

Επισκοπή-Παναιγιάλειος 0-0

Φωστήρας-Καλλιθέα 1-4
(33’ Γκατσέσα - 9’ Φράνγκος, 26’, 37’ Μπέλης, 53’ Ντουρμισάι)

Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Ερμιονίδα-Άλιμος 2-0
(82’ Συμελίδης, 85’ Κουτσοσπύρος)
Απόλλων Σμύρνης-Παναχαϊκή (18:00)

Ρεπό: Χανιά


Η επόμενη αγωνιστική:

Νότιος όμιλος

Παναχαϊκή-Χανιά
Καλλιθέα-ΑΕΚ
Άλιμος-Φωστήρας
Παναιγιάλειος-Ερμιονίδα
Επισκοπή-Απόλλων Σμύρνης
Ηρακλής Ψαχνών- Πανηλειακός (Δεν ορίζεται)

Βόρειος όμιλος

Λαμία-Απόλλων 1926
ΑΕΛ-Ζάκυνθος
Αγροτικός Αστέρας-Ηρακλής
Φωκικός-Τύρναβος
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Εθνικός Σερρών-Ολυμπιακός Βόλου *Πηγή: sport-fm.gr*

Κίνδυνος φυλάκισης για Μπαρτομέου και Ροσέλ!!


Ποινές φυλάκισης εισηγείται ο εισαγγελέας για τον νυν και τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ αντίστοιχα, για παρατυπίες στην υπόθεση μεταγραφής του Νεϊμάρ.

Κίνδυνος φυλάκισης για Μπαρτομέου και Ροσέλ!

Η εισαγγελική αρχή εισηγήθηκε να τιμωρηθεί ο πρώτος με φυλάκιση δύο χρόνια και τρεις μήνες και ο δεύτερος με επτά χρόνια και τρεις μήνες, όπως επίσης και πρόστιμο 33 εκατ. ευρώ για την Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Μπαρτομέου είναι υπεύθυνος για φοροδιαφυγή, ενώ ο Ροσέλ για το ίδιο αδίκημα αλλά και γι’ αυτό της απάτης.

Πλέον αναμένονται οι καταθέσεις και το δικαστήριο θα κρίνει το μέλλον των δύο ανδρών. Η συγκεκριμένη εξέλιξη πέραν όλων των άλλων πλήττει την υποψηφιότητα του Τζόρντι Μπαρτομέου για τις εκλογές που θα γίνουν για την προεδρία της «Μπάρτσα» στο τέλος της σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ασάφεια για τη ρύθμιση»

Νέο πρόβλημα για τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί, καθώς υπάρχουν ασάφειες στη ρύθμιση των 100 δόσεων που ψηφίστηκε την Παρασκευή στη Βουλή.

«Ασάφεια για τη ρύθμιση»

Εκείνο που προκύπτει από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι πως υπάρχει μία γενικότερη ασάφεια, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στους Θεσσαλονικείς, ώστε να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ στάθηκαν στο άρθρο 1 της νομοθετικής ρύθμισης των 100 δόσεων, όπου γίνεται λόγος για «απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής», χωρίς να υπάρχει πουθενά αναφορά στον όρο «πρόσθετοι φόροι», ο οποίος χρησιμοποιούνταν σε όλους τους φορολογικούς νόμους όλα τα προηγούμενα χρόνια, στις σχετικές αναφορές για… σβήσιμο προστίμων και προσαυξήσεων.

Στη συνέχεια, υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης με το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο δείχνει την πρόθεση να διορθώσει με νέα εγκύκλιό της, καθώς σε διαφορετική περίπτωση γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι πως δεν θα έχουν τα προσδοκώμενα έσοδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κάλεσε Βύντρα ο Μαρκαριάν!!


Κάποιες ενοχλήσεις του Χοσέ Χολέμπας ανάγκασαν τον Σέρχιο Μαρκαριάν να καλέσει για «κάλυψη» τον Λουκά Βύντρα. Ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Εθνικής στην Αυστρία ο έμπειρος μπακ.

Κάλεσε Βύντρα ο Μαρκαριάν!
Νέο αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε για την Εθνική. Ο Χοσέ Χολέμπας αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις κι ακόμη δεν είναι σαφές αν θα μπορεί να ενισχύσει την ελληνική ομάδα στον «τελικό» των προκριματικών του Euro 2016 απέναντι στην Ουγγαρία την προσεχή Κυριακή στη Βουδαπέστη (21:45).

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν για να είναι καλυμμένος έσπευσε να καλέσει τον Λουκά Βύντρα. Ο 34χρονος άσος κλήθηκε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής που βρίσκεται στην Αυστρία για ολιγοήμερη προετοιμασία και θα αρχίσει προπονήσεις το απόγευμα (19:30).

Ο άσος της Λεβάντε (17 συμμετοχές φέτος στην Primera Division) είναι δεξιός μπακ, ενώ στην ίδια θέση υπάρχουν οι Τοροσίδης (που έχει παίξει πολλές φορές και αριστερά) και Μπακάκης. Εφόσον δεν είναι διαθέσιμος ο Χολέμπας, μοναδικός κλασικός αριστερός οπισθοφύλακας στην ελληνική αποστολή είναι ο Σταφυλίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κράξιμο στην αποστολή της Ρεάλ!!

Αγανακτισμένοι οπαδοί της Ρεάλ υποδέχτηκαν με άγριες διαθέσεις την αποστολή της ομάδας στη Μαδρίτη ξημερώματα. Αποδοκιμασίες και ένταση με πρωταγωνιστές Ράμος, Μπέιλ και Χεσέ.

Κράξιμο στην αποστολή της Ρεάλ

Δεν έλειψαν και οι εντάσεις, με έναν οπαδό να επιτίθεται στον Γκάρεθ Μπέιλ που επιτάχυνε με την «Bentley» του (φωτο) και τον Χεσέ Ροντρίγκεθ να αντιδρά στις ύβρεις κατεβάζοντας το παράθυρο του αυτοκινήτου του για να απαντήσει. Ο Σέρχιο Ράμος ήταν εμφανώς απογοητευμένος θεωρώντας άδικη την επίθεση. «Τι τρέχει με σας; Πιστεύετε πως έτσι βοηθάτε την ομάδα;», είπε στο πλήθος.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανησυχία για Ντιέγκο Κόστα!!

Σε εξετάσεις θα προχωρήσει σήμερα ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα μετά τον τραυματισμό του στον δικέφαλο, στην νίκη της ομάδας του επί της Χαλ.

Ανησυχία για Ντιέγκο Κόστα
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Τσέλσι αλλά και της εθνικής Ισπανίας, καθώς στην κυριακάτικη αναμέτρηση των «Μπλε» απέναντι στην Χαλ, ο ισπανός διεθνείς επιθετικός, Ντιέγκο Κόστα, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού.

Έτσι σήμερα, ο επιθετικός των Λονδρέζων θα προχωρήσει σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος το τραυματισμού του, με τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ισπανίας να βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», ενόψει και των προκριματικών του Euro 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο «ησυχαστήριό» της η Εθνική!!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την Εθνική Ελλάδας, καθώς η αποστολή έφτασε στην Αυστρία και εκεί θα «χτιστούν» οι βάσεις για το… θαύμα της πρόκρισης στο Euro 2016.

Στο «ησυχαστήριό» της η Εθνική

Στόχος του κ. Μαρκαριάν και των συνεργατών, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός κατά την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» από την Αθήνα, είναι η τόνωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες έφτασαν στο κέντρο της Βιέννης και από εκεί θα μεταβούν οδικώς για Λίντσμπεργκ, μία περιοχή νότια της αυστριακής πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα κλασικό προπονητήριο, το οποίο θα είναι το ησυχαστήριο της Εθνικής, και θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αποστολή, με αλλαγή της τελευταίας στιγμής την παρουσία του Γιάννου αντί του τραυματία Μήτρογλου, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννου (Πανιώνιος), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Το ψάχνουν για Όγκαστ!

Ο Ζακ Όγκαστ που εντυπωσιάζει στο NCAA είναι στο στόχαστρο της ΕΟΚ, σύμφωνα με τη SportDay και δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ελληνικούς συλλόγους.

Το ψάχνουν για Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ, που εντυπωσιάζει στο NCAA και έχει φτάσει με το Νοτρ Νταμ στους «16» του κολεγιακού πρωταθλήματος, είναι-σύμφωνα με τη SportDay-στα υπόψη της ΕΟΚ. Ο Όγκαστ έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, αλλά η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο ίδιος έχει πάει σε ελληνορθόδοξο σχολείο. Ο 21χρονος άσος, που έχει ύψος 2,09μ., σπουδαία αθλητικά προσόντα και παίζει στις θέσεις «4» (κυρίως) και «5», φέρεται να έχει ελληνικό διαβατήριο και μένει να εξακριβωθεί αν αυτό ισχύει ή αν μπορεί να αποκτήσει τα χαρτιά για να γίνει Έλληνας και να μπορεί να παίξει στην Εθνική.

Στον τρίτο του χρόνο στο κολέγιο ο Όγκαστ έχει 12,6 πόντους (64,1% στις βολές, 60,4% στα δίποντα), 6,4 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ, 0,7 κλεψίματα και 0,7 τάπες σε 24,3 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν πως με αυτή την εξέλιξη θα είναι στο ντραφτ του 2016. Η περίπτωση Όγκαστ δεν αφήνει ασυγκίνητους και τους ελληνικούς συλλόγου. Εφόσον λογίζεται σαν Έλληνας ένας παίκτης με τις δικές του προοπτικές δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Σουάρες και η χαμένη ευκαιρία!!

Ο καταλανικός Τύπος αποθεώνει τον Λουίς Σουάρες, ενώ ο μαδριλένικος αναθεματίζει για τις χαμένες ευκαιρίες, την επομένη του «κλάσικο». Όλες όμως συμφωνούν πως το πρωτάθλημα… γέρνει προς Μπαρτσελόνα.

Ο Σουάρες και η χαμένη ευκαιρία

Οι προσκείμενες στους «μπλαουγκράνα» εφημερίδες αποθεώνουν τον Λουίς Σουάρες, ενώ αυτές στη «βασίλισσα» μιλούν για την πολύ καλή εικόνα του πρώτου μέρους, αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες που τελικά στοίχισαν. Κοινή συνισταμένη πως το +4 των Καταλανών φέρνει πιο κοντά στο πρωτάθλημα την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Sport: «Χτύπησε τη Ρεάλ και πάει για πρωτάθλημα. Ο Σουάρες πέτυχε ένα γκολ-μισό τίτλο. Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε να νικήσει μια πολύ δυνατή Ρεάλ».

inner

El Mundo Deportivo: «Μπάρτσα +4. Σε ένα κλάσικο με δύο διαφορετικές εικόνες, ο Ματιέ και ο Σουάρες έβαλαν κάτω τη Ρεάλ. Ο θρίαμβος της Μπαρτσελόνα αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς».

inner

Marca: «Μια πολύ καλή Ρεάλ κυριάρχησε απέναντι στην Μπαρτσελόνα για 45 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα και βρέθηκε στο τέλος με την πλάτη στα σχοινιά. Καλύτερο ποδόσφαιρο και μεγαλύτερο πάθος από τη βασίλισσα, αλλά η Μπαρτσελόνα τη χτύπησε με μια αντεπίθεση».

inner

As: «Τη συγχώρεσε και το πλήρωσε. Η Μπαρτσελόνα, χωρίς να είναι καλύτερη, νίκησε χάρη σε μια έμπνευση του Σουάρες. Η Ρεάλ κυριάρχησε όσο είχε δυνάμεις ο Μόντριτς. Ο Μπέιλ και πάλι κακός, ο Μπράβο ήταν καθοριστικός, ενώ ο Κριστιάνο είχε ένα γκολ κι ένα δοκάρι».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρκαριάν: «Πάμε από το μηδέν»

Έμφαση σε τακτική και ψυχολογία θα δώσει ο Σέρχιο Μαρκαριάν εν όψει του «τελικού» της Εθνικής με την Ουγγαρία. «Αρχίζουμε από το μηδέν», είπε κατά την αναχώρηση για τη μινι-προετοιμασία στη Βιέννη.

Μαρκαριάν: «Πάμε από το μηδέν»

Το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της «γαλανόλευκης» αναχώρησε για τη Βιέννη, όπου θα γίνει ολιγοήμερη προετοιμασία. Παρόντες ήταν μόνο οι παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς οι λεγεωνάριοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή επί αυστριακού εδάφους.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν λίγο πριν η αποστολή επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, έδωσε το στίγμα του. «Είναι πολύ κοντά το παιχνίδι. Είχαμε μερικές δυσκολίες με τραυματισμούς, αλλά πιστεύω πως τα παιδιά που είναι μαζί μας θα τα δώσουν όλα. Πιστεύω πως θα τις ξεπεράσουμε και θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν, γιατί κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και τα παιδιά πρέπει να τα δώσουν όλα για να κάνουν αυτό που πρέπει για την Εθνική», ανέφερε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για το πού θα εστιάσει σε αυτές τις λίγες μέρες που έχει στη διάθεσή του, ο Ουρουγουανός προπονητής είπε: «Θα δουλέψουμε στην τακτική και στην ψυχολογία. Θα κάνουμε 3-4 μίτινγκ σίγουρα, για να μιλήσουμε με τα παιδιά για το στόχο. Στο γήπεδο όμως θα κάνουμε μόνο τακτική».

Η αποστολή, με αλλαγή της τελευταίας στιγμής την παρουσία του Γιάννου αντί του τραυματία Μήτρογλου, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννου (Πανιώνιος), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Έχει πολύ δρόμο μπροστά του!

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του ΟΦΗ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει ανάμεσα στον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα ή την εξαγορά ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ.

Έχει πολύ δρόμο μπροστά του

Η ομάδα υποβιβάστηκε τυπικά στη Football League, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρείται αδύνατο να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία με τα χρέη που βαραίνουν τον σύλλογο.

Ο Νίκος Μαχλάς υποστήριξε πως θα ψάξει για κάποιον επενδυτή, είτε από την Κρήτη είτε από άλλο μέρος. Ωστόσο, από την εκδήλωση των προθέσεων μέχρι την υλοποίησή τους ο δρόμος είναι μακρύς. Όσον αφορά τις φήμες για εξαγορά ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ (έχει ακουστεί της Επισκοπής) δεν είναι σημερινές, όμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό επί του θέματος αυτή την περίοδο.

Τέλος, υπάρχει η επιλογή της διάλυσης και της επανεκκίνησης που επέλεξαν ΑΕΚ, Άρης και Λάρισα, θα απαλλάξει μεν το σύλλογο από τις αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος.

Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό, η ΕΠΟ δρομολογεί-με τη συναίνεση της κυβέρνησης-την κατάργηση της διάταξης που επιτρέπει στις ομάδες να παίζουν στη Γ’ Εθνική «σβήνοντας» τα χρέη τους κι εφόσον αποφασιστεί το restart, θα πρέπει να γίνει από το τοπικό πρωτάθλημα, εκεί που ο ΟΦΗ έπαιζε μέχρι το 1959.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Είχε έναν «Γκάλο», πολύ μεγάλο!

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι έκανε ρεκόρ καριέρας με 40 πόντους και οι Νάγκετς πέρασαν με 119-100 από το Ορλάντο. Επιμένουν για play offs οι Σανς, που νίκησαν τους Μάβερικς.

Είχε έναν «Γκάλο», πολύ μεγάλο
Ένας Ντανίλο Γκαλινάρι από τα… παλιά, οδήγησε τους Νάγκετς στο 119-100 μέσα στο Ορλάντο. Ο Ιταλός φόργουορντ έκανε ρεκόρ καριέρας με 40 πόντους και 6/13 τρίποντα. Πρόκειται για την πρώτη νίκη του Ντένβερ στην Ανατολή μετά τις 17 Νοεμβρίου!

Οι Σανς διατήρησαν τις ελπίδες τους για play offs νικώντας με 98-92 τους Μάβερικς, απέναντι στους οποίους μετρούν φέτος τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ο Τζέρεμι Λιν έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και με 29 πόντους ηγήθηκε των Λέικερς στο 101-87 επί των Σίξερς.

Αναλυτικά:

Σακραμέντο Κινγκς-Γουάσινγκτον Γουίζαρντς 109-86 Γκέι 26, Κάζινς 20, ΜάκΛεμορ 17, Κάσπι 14, ΜακΚόλουμ 13-Μπιλ 19, Νενέ 11, Γκούντεν 10.

Μπόστον Σέλτικς-Ντιτρόιτ Πίστονς 97-105 (κ.α. 88-88) Τέρνερ 23, Κράουντερ 19, Μπας 13, Ζέλερ 10, Μπράντλεϊ 10, Γερέμπκο 10-Κάλντγουελ-Πόουπ 27, Ντράμοντ 18 (22 ριμπ.), Τζάκσον 17 (11 ασίστ), Μικς 14, Μπάτλερ 12.

Ορλάντο Μάτζικ-Ντένβερ Νάγκετς 100-119 Ολαντίπο 21, Βούτσεβιτς 20, Νίκολσον 13, Γκριν 11, Ο’ Κουίν 10-Γκαλινάρι 40, Νέλσον 15, Φαρίντ 11, Νούρκιτς 11, Χίκσον 11, Μπάρτον 11.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σάρλοτ Χόρνετς 98-109 Ντιένγκ 16, Μάρτιν 15, Γουίγκινς 13, Πέιν 13, ΛαΒίν 11, Νιλ 11, Μπάντιντζερ 10-Γουίλιαμς 24, Τζέφερσον 18 (11 ριμπ.), Κιντ-Τζίλκριστ 18, Χέντερσον 17, Γουόκερ 16.

Φίνιξ Σανς-Ντάλας Μάβερικς 98-92 Μπλέντσο 20, Μαρκίφ Μόρις 19 (13 ριμπ.), Τάκερ 15, Μάρκους Μόρις 11 (11 ριμπ.), Λεν 10-Πάρσονς 19, Στούντεμαϊρ 16, Ρόντο 12, Έλις 11, Νοβίτσκι 11, Τζέφερσον 10.

Λος Άντζελες Λέικερς-Φιλαδέλφεια 76ερς 101-87 Λιν 29, Χιλ 12, Τζόνσον 10, Έλινγκτον 10, Μπράουν 10, Ντέιβις 8 (11 ριμπ.)-Ρόμπινσον 14, Εμπά α Μουτ 13, Κόβινγκτον 11, Τόμπσον 10.

Δείτε τις βαθμολογίες στο ΝΒΑ. *Πηγή: sport-fm.gr*

H γκολάρα του Ραφαέλοφ που έδωσε την κούπα στην Κλαμπ Μπριζ!! (video)

Με δραματικό τρόπο η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε 2-1 της Άντερλεχτ στο κλασικό βελγικό ντέρμπι στον τελικό του κυπέλλου και κατέκτησε το τρόπαιο.
Με το ματς να οδεύει προς το 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων  ο Λιόρ Ραφαέλοφ σημείωσε το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με ένα τρομερό βολέ πάνω στην κίνηση το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης  στον γκολκίπερ της  Σίλβιο Πρότο και χάρισε τη νίκη και το τρόπαιο  στην ομάδα του για 11η φορά στην  ιστορία της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ ήταν ανώτερη και δίκαια διαμαρτύρεται τόσο για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε όσο και ένα γκολ που δεν μέτρησε ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί  στο 12’ με το   Ντε Σουτέρ πριν οι πρωταθλητές φανεί ότι στέλνουν το ματς στην παράταση με το γκολ του Μίτροβιτς  στην παράταση πριν η γκολάρα του Ραφαέλοφ  …αποδώσει δικαιοσύνη.




*Πηγή: onsports.gr*

Αργεντινή: Κίτρινη επειδή χτυπήθηκε ο γκολκίπερ της Μπόκα!! (videos)

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο ισόπαλο εκτός έδρας ματς, 1-1, της Μπόκα Τζούνιορς με τη Σαν Μαρτίν με πρωταγωνιστή τον Αγκουστίν Οριόν.
Ο 33χρονος τερματοφύλακας αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 23ο λεπτό επειδή ο διαιτητής θεώρησε πως καθυστέρησε την επανέναρξη του αγώνα, όταν προσπάθησε να συνέλθει από χτύπημα από αντικείμενο που του πέταξε οπαδός των γηπεδούχων. Στο 78’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη προκαλώντας και τραυματισμό στον Κάρλος Μπουένο, ενώ στο μεσοδιάστημα η Σαν Μαρτίν ισοφάρισε σε 1-1. Από την πλευρά του, ο Τεό Γκουτιέρες έχασε πέναλτι, αλλά έδειξε αντανακλαστικά πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στο 1-0 της Ρίβερ Πλέιτ με τη Γοδόι Κρουζ.

Επίσης, ο πρώην μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Αντριάν Μπαστία, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στο 27ο λεπτό, αλλά η Ατλέτικο Ραφαέλα άντεξε και πήρε εντός έδρας 1-1 από τη Ροζάριο Σεντράλ, που στραβοπάτησε για πρώτη φορά μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Σε ισόπαλο 1-1 αρκέστηκε επίσης η Ρασίνγκ Κλουμπ στην έδρα της Ντεφένσα Χουστίσια, ενώ η Μπάνφιλντ άρπαξε 2-1 στην έδρα της Εστουντιάντες με δύο γκολ μετά το 89ο λεπτό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα…
Ατλέτικο Ραφαέλα - Ροζάριο Σεντράλ 1-1
Ντεφένσα Χουστίσια - Ρασίνγκ Κλουμπ 1-1
Εστουντιάντες - Μπάνφιλντ 1-2
Ρίβερ Πλέιτ - Γοδόι Κρουζ 1-0
Σαν Μαρτίν - Μπόκα Τζούνιορς 1-1
Oι βαθμολογίες
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Ροζάριο Σεντράλ
6
16
Μπόκα Τζούνιορς
6
14
Λανούς
6
12
Σαν Λορένζο
5
12
Ρίβερ Πλέιτ
6
12
Ιντεπεντιέντε
6
11
Νιούελς Ολντ Μπόις
6
11
Τίγκρε
6
11
Μπάνφιλντ
6
10
Μπελγκράνο
6
10
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
6
10
Ρασίνγκ Κλουμπ
6
9
Αρχεντίνος Τζούνιορς
6
9
Βελέζ Σάρσφιλντ
6
8
Ουρακάν
6
7
Ουνιόν
5
7
Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν
6
7
Ντεφένσα Χουστίσια
6
7
Γοδόι Κρουζ
6
7
Κίλμες
6
6
Σαρμιέντο
6
6
Αλδοσίβι
5
5
Χιμνάσια Λα Πλάτα
6
5
Τεμπέρλι
5
4
Άρσεναλ Σαραντί
6
3
Κολόν Σάντα Φε
6
3
Νουέβα Σικάγο
5
2
Κρουσέρο Ντελ Νόρτε
6
2
Ολίμπο
5
2
Ατλέτικο Ραφαέλα
6
2
-Οι πρώτοι δύο προκρίνονται στο Κόπα Λιμπερταδόρες του 2016.
-Οι ομάδες από την τρίτη μέχρι την έκτη θέση θα πάρουν μέρος σε τουρνουά για θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες του 2016.
-Οι ομάδες από την έβδομη μέχρι τη δέκατη όγδοη θέση θα πάρουν μέρος σε τουρνουά για θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα του 2016.

ΟΜΑΔΑ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
Ιντεπεντιέντε
1,760
Λανούς
1,712
Ρίβερ Πλέιτ
1,712
Νιούελς Ολντ Μπόις
1,643
Σαν Λορένζο
1,560
Μπόκα Τζούνιορς
1,554
Βελέζ Σάρσφιλντ
1,534
Αρχεντίνος Τζούνιορς
1,500
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
1,465
Ροζάριο Σεντράλ
1,444
Ρασίνγκ Κλουμπ
1,435
Μπελγκράνο
1,415
Ουνιόν
1,400
Χιμνάσια Λα Πλάτα
1,365
Άρσεναλ Σαραντί
1,356
Γοδόι Κρουζ
1,316
Μπάνφιλντ
1,200
Τίγκρε
1,188
Ατλέτικο Ραφαέλα
1,178
Ουρακάν
1,166
Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν
1,166
Ολίμπο
1,145
Κίλμες
1,118
Ντεφένσα Χουστίσια
1,080
Αλδοσίβι
1,000
Σαρμιέντο
1,000
Τεμπέρλι
0,800
Κολόν Σάντα Φε
0,500
Νουέβα Σικάγο
0,400
Κρουσέρο Ντελ Νόρτε
0,333
-Οι τελευταίες δύο ομάδες υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.











*Πηγή: onsports.gr*

MLS: Πρώτη νίκη για Ρεντ Μπουλς!! (videos)

Χάρη σε γκολ των Μπράντλι Ράιτ-Φίλιπς και Λόιντ Σαμ οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς επικράτησαν με 2-0 της Ντι Σι Γιουνάιτεντ.
Στο δεύτερο παιχνίδι τους στο φετινό MLS πέτυχαν την παρθενική νίκη τους οι ανανεωμένοι Νεοϋορκέζοι, που στην προκειμένη χρειάστηκαν γκολ από μέλη του περσινού ρόστερ τους. Στο άλλο σημερινό (23/03) ματς της βορειοαμερικανικής λίγκας οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς κέρδισαν με 2-1 τους Σικάγο Φάιρ, που γνώρισαν τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα…
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς - Ντι Σι Γιουνάιτεντ 2-0
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς - Σικάγο Φάιρ 2-1
Οι βαθμολογίες
ΑΝΑΤΟΛΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Νιου Γιορκ Σίτι
3
5
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
2
4
Ορλάντο Σίτι
3
4
Κολόμπους Κρου
2
3
Τορόντο
2
3
Ντι Σι Γιουνάιτεντ
2
3
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
3
2
Μόντρεαλ Ίμπακτ
2
1
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον
3
1
Σικάγο Φάιρ
3
0
ΔΥΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Ντάλας
3
9
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
3
6
Βανκούβερ Ουάιτκαπς
3
6
Λος Άντζελες Γκάλαξι
3
5
Χιούστον Ντάιναμο
3
4
Σιάτλ Σάουντερς
2
3
Πόρτλαντ Τίμπερς
3
3
Κολοράντο Ράπιντς
2
2
Ρέαλ Σολτ Λέικ
2
2
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
3
2
-Οι πρώτες έξι ομάδες από κάθε περιφέρεια προκρίνονται στα πλέι οφ.
*Πηγή: onsports.gr*

Να μη χαλάσει την εικόνα του…!

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για την κακή εικόνα στη Βέροια. Ελαφρυντικό η απογοήτευση των παικτών, αλλά καλούνται να… συνέλθουν εν όψει play offs. Νέο πρόβλημα με κάρτες. Τι γίνεται με... Μανέα.

Να μη χαλάσει την εικόνα του…

Ο προπονητής της ομάδας τούς αναγνωρίζει το ελαφρυντικό της κακής ψυχολογίας, αλλά αναμένεται να εστιάσει στο διάστημα της διακοπής (λόγω εθνικών ομάδων) στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν θέλει επ ουδενί να χαθεί η δεύτερη θέση και για να συμβεί αυτό, το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να μπει στα play offs με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τους διώκτες του. Αν άρχιζε τώρα το μινι-πρωτάθλημα που κρίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα είχαν από δύο βαθμούς, έναν ο Αστέρας Τρίπολης και κανέναν η Ξάνθη.

Διακοπή…

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι πλέον το επόμενο Σάββατο (4/4, 19:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Επανέρχονται οι Μπεργκ, Ζέκα και Δώνης που εξέτισαν την ποινή τους, αλλά συμπλήρωσαν δέκα και επτά κάρτες αντίστοιχα οι Ταυλαρίδης και Λαγός. Ο Γιάννης Αναστασίου θα αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα λείψουν οι δύο παίκτες (Αστέρα εντός, Πανθρακικό εκτός, Ξάνθη εντός και Κέρκυρα εκτός).

Άγνοια για τερματοφύλακα και Μανέα

Ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει τερματοφύλακα, παρά τα σενάρια για τον Ζοσέ Μορέιρα της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» θα πορευτούν με τον Στιλ πρώτη επιλογή, ενώ θα επιδιώξουν να ανανεώσουν με τον Κοτσόλη και να δώσουν ευκαιρίες στον Κότσαρη. Εξάλλου, από την ομάδα εκφράζεται άγνοια για τα περί ενδιαφέροντος για τον 18χρονο δεξιό μπακ της Βιτορούλ, Κριστιάν Μανέα. Πάντως ο Παναθηναϊκός αναζητεί παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Λούκα και ο… Κινγκ!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε τον Λούκα στον αγώνα της Κρισιούμα με τη Φιγκεϊρένσε και αρχίζει τις επαφές. Ο Τζος Κινγκ απασχόλησε την ΑΕΚ για την επίθεση. Με ελλείψεις κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο Λούκα και ο… Κινγκ
Δια ζώσης παρακολούθησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τον Λούκα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κρισιούμα με τη Φιγκεϊρένσε (0-0). Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα προχωρήσει σε συζητήσεις με την πλευρά του, χωρίς όμως να έχε (ακόμη) την εξουσιοδότηση να «κλείσει» τη μεταγραφή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» η ΑΕΚ ασχολήθηκε έντονα στο φινάλε του 2014 με τον Τζος Κινγκ. Ο 23χρονος Νορβηγός σέντερ φορ μένει ελεύθερος από την Μπλάκμπερν το καλοκαίρι (16 συμμετοχές, 4 γκολ φέτος) και στις συζητήσεις που έγιναν φαινόταν να υπάρχει έδαφος για την απόκτησή του παρά το υψηλό του κασέ. Τελικά η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε χρόνο και άφησε να εννοηθεί πως έχει επαφές με άλλους συλλόγους που προσφέρουν ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, ίσως και παραπάνω, στον ποδοσφαιριστή. Το θέμα «πάγωσε», αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά. Πάντως η «Ένωση» θα αποκτήσει σίγουρα έναν επιθετικό κλάσης.

Επιστροφή και… απουσίες

Μετά από τρεις μέρες ξεγνοιασιάς, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αρχίζοντας προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα, στο γήπεδο το Ταύρου. Στον αγώνα αυτό πέρα από τους τραυματίες Μάνταλο και Μπρέσεβιτς ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς Μπακάκη (Ανδρών), Τζανετόπουλο και Γροντή (Ελπίδων), ενώ λογικά δεν προλαβαίνει και ο Ζόριτς που έχει θλάση. Εξάλλου, ίσως μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί η απόφαση για την τιμωρία της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν τον βολεύει η διακοπή!!

Δεκατρείς απουσίες θα μετρήσει από σήμερα ο Γιώργος Γεωργιάδης, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις «ξεκοκαλίζει» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με φοροτεχνικούς.

Δεν τον βολεύει η διακοπή
Δεκατρείς παίκτες θα απουσιάζουν από σήμερα στον ΠΑΟΚ, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον Γιώργο Γεωργιάδη, αφού δεν μπορεί να δουλέψει με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, διορθώνοντας κάποιες από τις αδυναμίες της ομάδας.

Οι παίκτες που θα απουσιάσουν είναι διεθνείς Αθανασιάδης, Μακ, Νομπόα, Κάτσε, Κόστα, Κωνσταντινίδης, Κουλούρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, ενώ οι Σαλπιγγίδης, Μαντούρο και Τζανδάρης είναι τραυματίες και ο Γλύκος ανέτοιμος!

Αν και ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να δουλέψει με την ομάδα για να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια, αυτές οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι εξίσου δύσκολες.

Και την παραμικρή λεπτομέρεια

Στο προσκήνιο επανήλθε από την Παρασκευή το βράδυ το θέμα της αποπληρωμής των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με τη SportDay, οι υπεύθυνοι επί των οικονομικών στον σύλλογο (σε συνεργασία με φοροτεχνικούς) έχουν ξεκοκαλίσει τη ρύθμιση και ψάχνουν κάποια λεπτά σημεία ή παγίδες που την αφορούν.

Για παράδειγμα, από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχουν ήδη ζητήσει διευκρίνιση από το υπουργείο για το αν στο σβήσιμο των προστίμων και των προσαυξήσεων (σε όσους πληρώνουν στο 100%) περιλαμβάνονται και οι πρόσθετοι φόροι. Η λογική αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι ένα σημείο που πρέπει να ξεκαθαρίσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Κλείνει» Γιαννιώτα, εξελίξεις με Ρομπέρτο!

Το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός και η διοίκηση προχωράει την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Συμφωνία με Γιαννιώτα, στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ρομπέρτο.

«Κλείνει» Γιαννιώτα, εξελίξεις με Ρομπέρτο

Οι Πειραιώτες αύξησαν στους 9 βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (που έχασε στη Βέροια), ενώ έχουν έναν αγώνα λιγότερο (εκείνο με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή).

Το ευχάριστο για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως μετά από αρκετό καιρό πραγματοποίησαν μία αρκετά καλή εμφάνιση, προσφέροντας παράλληλα γκολ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τους νησιώτες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ικανοποίησης η διοίκησης φέρεται πως καταστρώνει ήδη από τώρα τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον Βίτορ Περέιρα να δουλέψει από την αρχή το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του.

Για αυτό τον λόγο γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας. Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, οι πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Εκτός από τον διεθνή άσο, ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» ήδη τον Μπεν της Βέροιας, ο οποίος πέτυχε χθες το νικητήριο γκολ με τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχουν πληροφορίες περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα της Skoda Ξάνθης, του Άλαν Πουλίδο του Λεβαδειακού, του Νίκολας Μαρτίνες και του Λούκας Βιγιαφάνες του Παναιτωλικού.

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται και ο μάνατζερ των Ρομπέρτο και Αλμπέρτο Μποτία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαριάνο Αγκιγιάρ ενδέχεται να συζητήσει για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό.

Τα πράγματα για τον Ισπανό στόπερ δεν είναι ξεκάθαρα, αλλά για τον 29χρονο τερματοφύλακα φημολογείται πως θα προταθεί νέο συμβόλαιο, το οποίο θα… κόψει την όρεξη στους επίδοξους «μνηστήρες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Η εκδίκηση του «Νόλε»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε ρεβάνς από τον Ρότζερ Φέντερερ για την ήττα του στο Ντουμπάι και νικώντας τον με 2-1 κατέκτησε το τουρνουά Indian Wells για τέταρτη φορά.

Η εκδίκηση του «Νόλε»
Τον τέταρτό του τίτλο στο Indian Wells και δεύτερο συνεχή κατέκτησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Σε έναν εξαιρετικό τελικό επικράτησε 2-1 του Ρότζερ Φέντερερ παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα του στο Ντουμπάι και ισοφαρίζοντας την επίδοση του 33χρονου αντιπάλου του που έχει επίσης τέσσερις τίτλους.

Ο Σέρβος τενίστας, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά είδε τον μεγάλο Ελβετό να απαντά παίρνοντας με 7-6 το δεύτερο. Στο τρίτο και καθοριστικό, όμως, ο «Νόλε» έδειξε να έχει πολύ περισσότερες δυνάμεις και επικράτησε με 6-2 φτάνοντας στη νίκη σε 2 ώρες και 17 λεπτά.

Αυτός ήταν ο 21ος τίτλους του Τζόκοβιτς σε τουρνουά της σειράς Masters και συνολικά τους 50 στην καριέρα του, μόλις στα 27 του χρόνια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σουάρες: «Το πιο σημαντικό μου γκολ»

Το πιο καθοριστικό του γκολ με την Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε αυτό που χάρισε τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ ο Λουίς Σουάρες.

Σουάρες: «Το πιο σημαντικό μου γκολ»
Ο Λουίς Σουάρες στάθηκε περισσότερο στη σημασία της νίκης παρά στο δικό του γκολ, αν και το χαρακτήρισε το πιο σπουδαίο που έχει πετύχει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Είναι το πιο σημαντικό γκολ που έχω πετύχει μέχρι τώρα με την Μπαρτσελόνα κι έχει ξεχωριστή αξία γιατί επετεύχθη απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη κα το πλεονέκτημα που μας δίνει. Υπάρχει ακόμη δρόμος και το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη διαφορά που έχουμε», δήλωσε ο Ουρουγουανός φορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ταουσιάνης: «Φάγαμε δύο γκολ σε κρίσιμα σημεία»

Στα δύο γκολ σε καθοριστικά σημεία στάθηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά την ήττα του Εργοτέλη από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ταουσιάνης: «Φάγαμε δύο γκολ σε κρίσιμα σημεία»
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων τόνισε πως οι παίκτες του κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί και απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να σκοράρουν νωρίτερα από τις καθυστερήσεις και θεωρεί πως πρέπει να «κυνηγήσουν» μέχρι τέλους την παραμονή και να παλέψουν για την ιστορία της ομάδας όσο μπορούν.

Αναλυτικά: « Σε ένα ματς κομβικής σημασίας σκοράραμε στο 90', ενώ είχαμε την δυνατότητα να είχαμε σημειώσει γκολ πολύ νωρίτερα. Στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ ότι δεχτήκαμε δύο γκολ σε κομβικά σημεία. Βρήκαμε σθένος να ισορροπήσουμε και να γίνουμε απειλητικοί, σε ένα ματς που δεν είχε τόσες πολλές φάσεις. Βρεθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου να χάνουμε με 2-0, χάρις σε μια αυστηρή απόφαση που μας έφερε σε δύσκολη θέση. Το τελευταίο από μόνο του δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε καλή προσπάθεια, γίναμε πιο επιθετικοί και καταφέραμε να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν τα καταφέρναμε στην τελική προσπάθεια. Ο Αστέρας σε όλο αυτό το διάστημα βρήκε τους χώρους και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο τρανζίσιον παιχνίδι. Έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολύ νωρίτερα.

Εύχομαι ο Αστέρας να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από εδώ, καθώς έχω εργαστεί. Έχουμε πέντε δύσκολα ματς στη συνέχεια και καλούμαστε να κάνουμε το ‘5 στα 5’. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας να το παλέψουμε.

Σαν επαγγελματίας, σέβομαι και αγαπάω τη δουλειά μου. Δεν θα έκανα κάτι αν δεν το πίστευα. Είμαστε υποχρεωμένοι να ‘κυνηγήσουμε’ τις ελπίδες μας. Θέλει πολλή δύναμη. Στη διάρκεια της σεζόν, έχουμε περάσει πολλές παρόμοιες δυσκολίες, αλλά πάντα δηλώναμε παρών. Χρειάζεται πίστη για να τα καταφέρουμε».

Ανάλυση αγώνα: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!! (pics)

Ο προπονητής και βραβευμένος συγγραφέας Αθανάσιος Τερζής αναλύει τακτικά για το gazzetta.gr το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
To gazzetta.gr συνεχίζει να εμβαθύνει τακτικά σε αναλύσεις ελληνικών και διεθνών αγώνων. Απολαύστε την ανάλυση του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Του Αθανασίου Τερζή
Ο Αθανάσιος Τερζής γεννήθηκε στην Δράμα. Είναι κάτοχος ποδοσφαιρικού πτυχίου UEFA B καθώς επίσης και πτυχίου καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα (master of science)  προπονητικής. Έχει γράψει έξι βιβλία σχετικά με την προπονητική του ποδοσφαίρου, από τα οποία τα τέσσερα έχουν εκδοθεί σε περισσότερες από μία γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά, ιαπωνικά, κορεάτικα). Το βιβλίο του ‘FC Barcelona 151 ασκήσεις για 34 τακτικές καταστάσεις’ έχει βραβευτεί από την Ιταλική ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με το βραβείο ‘Antonio Ghirelli’ ως καλύτερο βιβλίο προπονητικής για το 2014. Η επιλογή του βιβλίου έγινε από τον Arrigo Sacchi.
Σε συνεργασία με την ιστοσελίδα soccerteamtactics.com που ειδικεύεται σε τακτικές αναλύσεις ενώ περιέχει προς ανάγνωση άρθρα και ασκήσεις σχετικά με  την προπονητική του ποδοσφαίρου.
Τα ντέρμπυ της Premier League ανάμεσα στην Liverpool και την Manchester United ανέδειξε νικητές τους φιλοξενούμενους σε έναν αγώνα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από άποψη τακτικής.

1ο ημίχρονο: Οι τακτικές παρεμβάσεις της United αποδείχτηκαν πιο αποτελεσματικές  
Liverpool: Οι κόκκινοι της Liverpool παρατάχτηκαν με το σύνηθες 3-4-3. Ο Rogers επιδίωξε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή στα πλάγια ενώ οι ποιοτικοί πλάγιοι επιθετικοί Coutinho και Lallana που συνέκλιναν προς τα μέσα μπορούσαν να απειλήσουν και από τον άξονα, είτε με κάθετες μεταβιβάσεις, είτε με σουτ. Όσον αφορά την φάση της άμυνας βασικός στόχος ήταν η εξουδετέρωση της αριθμητικής υπεροχής της United στο κέντρο και ο περιορισμός του Carrick που ήταν ο ελεύθερος παίκτης των φιλοξενούμενων. Όταν δε η ομάδα αμύνονταν, το σχήμα γίνονταν 5-4-1 διατηρώντας 2 επιπλέον παίκτες στα μετόπισθεν έχοντας έναν πιο αμυντικό προσανατολισμό.


Manchester United: Ο Van Gaal από την πλευρά του παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3 και με επιθετικούς προσανατολισμούς. Οι Mata και Young παράμεναν τις περισσότερες φορές ψηλά και κοντά στους πλάγιους αμυντικούς Sakho και Can δημιουργώντας ένα 3 ν 3 μπροστά. Όσον αφορά το αριθμητικό μειονέκτημα στις πτέρυγες ο Van Gaal φρόντισε να το καλύψει με τις έξυπνες τοποθετήσεις του Carrick που ήταν και το σημείο κλειδί του αγώνα.

Και οι δυο τεχνικοί είναι λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου και στόχος τους στην διάρκεια του αγώνα είναι η κυριαρχία μέσα από τα υψηλά ποσοστά κατοχής. Σημαντικό λοιπόν στοιχείο ήταν πως η κάθε ομάδα θα κατάφερνε να αποκτήσει το πάνω χέρι, να έχει τα υψηλότερα ποσοστά κατοχής και να επιβάλει έτσι το παιχνίδι της. Η Liverpool είχε να καλύψει ένα αρνητικό match up στον χώρο του κέντρου με τρεις παίκτες της United εναντίον δύο. Ο παίκτης που έμενε ελεύθερος ήταν ο Carrick και ο Rogers επιδίωξε να το αντιμετωπίσει με δυο τρόπους. Όταν ο Carrick βρίσκονταν στην αδύνατη πλευρά αυτός που αναλάμβανε το μαρκάρισμα του ήταν ο πλάγιος επιθετικός της αδύνατης πλευρά που συνέκλινε αρκετά.

Αντίθετα όταν αυτός βρίσκονταν στην δυνατή πλευρά το μαρκάρισμα του το αναλάμβανε ο κοντινότερος κεντρικός μέσος (Allen ή Henderson)  με τις ανάλογες μετατοπίσεις των υπολοίπων.

Από την πλευρά της η United σκοπό είχε να εξουδετερώσει την αριθμητική υπεροχή στα πλάγια με τρεις παίκτες της Liverpool έναντι δύο. Επιπλέον επιδίωξη του Van Gaal ήταν να πιέσει ψηλά και να ‘χαλάσει’ το passing game των γηπεδούχων. Για να το καταφέρει αυτό έπρεπε ο Carrick να παίξει καλά τον ρόλο του. Την στιγμή που οι πλάγιοι Mata και Young ασκούσαν πίεση στους πλάγιους αμυντικούς Sakho και Can, οι αμυντικοί της United μετατοπίζονταν με την μορφή αλυσίδας χωρίς όμως να χάνεται η ισορροπία στην άμυνα. Σ’ αυτό συνέβαλε καθοριστικά ο Carrick που παίζοντας μπροστά από τους αμυντικούς οπισθοχωρούσε στο κέντρο της άμυνας διατηρώντας την αριθμητική υπεροχή.

Όταν δε αυτό δεν ήταν απαραίτητο μετατοπίζονταν κοντά στον πλάγιο επιθετικό της Liverpool Lallana ή Coutinho ώστε να μαρκάρει την προωθημένη πάσα.

Μεταξύ των δύο τεχνασμάτων πιο αποτελεσματικό αποδείχτηκε αυτό του Van Gaal που όχι μόνο εξουδετέρωσε κάθε επιθετική προσπάθεια της Liverpool αλλά πήρε και το πάνω χέρι στον αγώνα. Οι πλάγιοι επιθετικοί των γηπεδούχων δεν είχαν καλό συγχρονισμό και αναγκάστηκαν να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις για να μαρκάρουν τον Carrick, ενώ ο τελευταίος έβρισκε χρόνο με την μπάλα στα πόδια για να φτιάξει το παιχνίδι της United. Παράλληλα ο Fellaini κέρδιζε κάθε εναέρια μονομαχία και οι Mata και Young έμεναν συνήθως ψηλά περιμένοντας να εκμεταλλευτούν πιθανό κενο μεταξύ πλάγιων αμυντικών και μπακ χαφ. Η Liverpool είχε παθητικό ρόλο καθώς αμύνονταν με 5-4-1 και η United έφτανε με ευκολία έξω από την μεγάλη περιοχή.
Η στιγμή που περίμενε ο Mata έφτασε μετά από καλό passing game και κακή τοποθέτηση του Moreno, που σε συνδυασμό με την θέση του Sakho άφησε μεγάλο κενό στην διάταξη από τα αριστερά της Liverpool. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 0-1 συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι.
Ο Rogers σε μια προσπάθεια να περιορίσει τον Carrick και να κάνει πιο επιθετική την ομάδα έκανε μια παρέμβαση ανεβάζοντας τον Sterling πιο ψηλά. Πίσω πλέον υπήρχε μια διάταξη περισσότερο 4αρων που στην ανάπτυξη γίνονταν πάλι τρεις.

Η αλλαγή δεν είχε μεγάλη επίδραση όσον αφορά την μορφή του αγώνα πέρα από την μεγάλη ευκαιρία του Lallana μετά το σπάσιμο της μπάλας από τον Sturridge.
2o ημίχρονο: Καλή αμυντική οργάνωση από την United απέναντι στους 10 της Liverpool.
Όσα και να ήθελε να αλλάξει ο Rogers με την είσοδο του Gerrard στον αγώνα πήγαν περίπατο με την πολύ γρήγορη αποβολή του φυσικού αρχηγού της Liverpool. O Rogers άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-3-2 με στόχο να χτυπήσει στο 2 ν 2 το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της United Ενώ ο Moreno προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις προωθημένες θέσεις του Mata και να βγάλει overlap.

 Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τον χώρο που είχαν οι πλάγιοι αμυντικοί Valencia και Blind και να ελέγξουν τον ρυθμό. Το δεύτερο γκολ έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την Liverpool που προσπάθησε να βγάλει ενέργεια, μείωσε προσωρινά αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει την ροή του αγώνα.
Συμπέρασμα: Το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου. Ο Van Gaal έκανε ματ στον Rogers καθώς οι παίκτες του πραγματοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό πλάνο της United. Σημαντικό ρόλο έπαιξε τόσο η πολύ καλή απόδοση του Carrick που τακτικά έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, όσο και η αποβολή του Gerrard που στέρησε την ευκαιρία από τους συμπαίκτες του να επιδιώξουν την ανατροπή.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Χάρ(ά) με γκολ και καλή μπάλα!!

O Oλυμπιακός κέρδισε σαν... σε προπόνηση την Κέρκυρα και ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για τα επιπλέον «ερυθρόλευκα» κέρδη από το παιχνίδι αυτό!
Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό δεν ήταν φυσικά η νίκη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Αυτή ήταν σχεδόν δεδομένη (1,07 έδινε ο «άσος»…), λόγω της πολύ μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας. Το ζητούμενο ήταν η καλή εμφάνιση και οι ερυθρόλευκοι» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πήραν… άριστα στο κομμάτι αυτό.
Λένε, ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ο Ολυμπιακός, όπως στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε δυνατά. Πήρε την κατοχή της μπάλας, άρχισε να πιέζει και έψαχνε από νωρίς το γκολ. Αυτό ήρθε από τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Τσόρι, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια κάνει ότι θέλει τους αντιπάλους του. Σε κάθε αγώνα, βάζει την υπογραφή του και σε λίγο δεν θα υπάρχουν άλλα λόγια για να περιγράψουμε το μεγαλείο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
Ο οποίος βέβαια πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ (δεν είχαμε σκοπό να το αναφέρουμε, αλλά αν γίνει λάθος από βοηθό υπέρ του Ολυμπιακού, γίνεται ο κακός χαμός…).
Από τη στιγμή που έγινε το 1-0, το θέμα ήταν αφενός που θα σταματήσει το κοντέρ και αφετέρου το αν οι πρωταθλητές συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Κάτι που συνέβη, με καλή κυκλοφορία μπάλας, με πίεση ψηλά, με αρκετά όβερλαπ (κυρίως από την δεξιά πλευρά με τον Ομάρ) και με αποτέλεσμα τη δημιουργία αρκετών ευκαιριών και την επίτευξη ενός ακόμη γκολ με τον Μποτία.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Χάρα, ο οποίος αν μη τι άλλο δικαιούταν ένα γκολ. Τον Αργεντινό, μπορεί να τον βλέπουν με… μισό μάτι αρκετοί φίλοι της ομάδας (χωρίς ειλικρινά να μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σκάρτους δύο μήνες στον Πειραιά), ωστόσο και σε αυτό το παιχνίδι ήταν κινητικός και ακολουθούσε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή του.
Ο Χάρα δεν είναι στατικός επιθετικός, στιλ Μήτρογλου. Είναι παίκτης που θα βγει στα άκρα, θα ψάξει τις σέντρες, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του. Κι πέτυχε και ένα όμορφο γκολ, το οποίο θα του βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία του.
Ο Φορτούνης (έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο ταλέντο του), είχε ένα ακόμα καλό παιχνίδι στο ενεργητικό του και πλέον μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές. Μεταγραφή με μέλλον…
Ο Περέιρα τέλος, είχε την δυναότητα λόγω της εξέλιξης του αγώνα, να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα. Προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς και να κατακτήσει πανηγυρικά το νταμπλ…

*Πηγή: gazzetta.gr*

"Ναι, κάναμε σεξ, αλλά..."! (ΦΩΤΟ)

Φωτιές άναψε στον Αντίλ Ραμί της Μίλαν η Φραντσέσκα Τσιπριάνι, η οποία σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης δήλωσε πως "κάναμε σεξ, αλλά δεν ήξερα πως είχε φίλη"!ξίζει να σημειωθεί οτι σύντροφος του Ραμί είναι η σούπερ σέξι Σιντονί Μπιεμόν! Πάρτε μια γεύση από την Τσιπριάνι!





*Πηγή: sportdog.gr*