Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Έχει πολύ δρόμο μπροστά του!

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του ΟΦΗ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει ανάμεσα στον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα ή την εξαγορά ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ.

Έχει πολύ δρόμο μπροστά του

Η ομάδα υποβιβάστηκε τυπικά στη Football League, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρείται αδύνατο να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία με τα χρέη που βαραίνουν τον σύλλογο.

Ο Νίκος Μαχλάς υποστήριξε πως θα ψάξει για κάποιον επενδυτή, είτε από την Κρήτη είτε από άλλο μέρος. Ωστόσο, από την εκδήλωση των προθέσεων μέχρι την υλοποίησή τους ο δρόμος είναι μακρύς. Όσον αφορά τις φήμες για εξαγορά ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ (έχει ακουστεί της Επισκοπής) δεν είναι σημερινές, όμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό επί του θέματος αυτή την περίοδο.

Τέλος, υπάρχει η επιλογή της διάλυσης και της επανεκκίνησης που επέλεξαν ΑΕΚ, Άρης και Λάρισα, θα απαλλάξει μεν το σύλλογο από τις αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος.

Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό, η ΕΠΟ δρομολογεί-με τη συναίνεση της κυβέρνησης-την κατάργηση της διάταξης που επιτρέπει στις ομάδες να παίζουν στη Γ’ Εθνική «σβήνοντας» τα χρέη τους κι εφόσον αποφασιστεί το restart, θα πρέπει να γίνει από το τοπικό πρωτάθλημα, εκεί που ο ΟΦΗ έπαιζε μέχρι το 1959.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: