Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Θεοδωρίδης: «Ας κοιτάξουν πώς θα φτιάξουν ομάδα»

Παραμύθια χαρακτήρισε τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού κάλεσε τους άλλους συλλόγους ν’ αφήσουν ήσυχο το ποδόσφαιρο και να φτιάξουν ομάδες.

Θεοδωρίδης: «Ας κοιτάξουν πώς θα φτιάξουν ομάδα»
Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Κέρκυρα (3-0) και διατεθειμένος να σχολιάσει τα παράπονα των άλλων ομάδων για τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μιλώντας στη NOVA, ο εκ των αντιπροέδρων των «ερυθρόλευκων» κάλεσε τους άλλους συλλόγους «ν’ αφήσουν τα παραμύθια για λόγους εντυπωσιασμού και να κοιτάξουν πώς θα φτιάξουν ομάδες».

Δεν παρέλειψε, δε, να τοποθετηθεί και για το θέμα Μανιάτη, εξηγώντας ότι θα εγχειριστεί στην Ιταλία κατόπιν δικής του επιλογής και όχι επειδή δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο ιατρικό τιμ της ομάδας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Θεοδωρίδης

«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι για εμάς. Η Κέρκυρα τον τελευταίο καιρό κάνει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και έχει συνέχεια νίκες. Παίξαμε ένα ημίχρονο πάρα πολύ καλό. Καταπληκτική κατοχή μπάλας, αλλαγή θέσεων παικτών, βάλαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε γρήγορα και τρίτο γκολ και από εκεί και πέρα ο προπονητής έκανε αλλαγές γιατί μην ξεχνάτε ότι αύριο φεύγουν εννιά παίκτες για τις Εθνικές τους ομάδες και απογυμνώνεται πάλι ο σύλλογος. Αυτό είναι πάρα πολύ κακό για εμάς γιατί είδατε ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε βρει τον ρυθμό μας. Ελπίζω τα παιδιά να γυρίσουν υγιή και να συνεχίσουμε την πορεία μας.

Ήθελα να πω και άλλα πολλά πράγματα. Δηλαδή για τον Μανιάτη που είναι ένα θέμα του Ολυμπιακού. Είχε ζητήσει και ο ίδιος, γιατί είχε παλιούς συμπαίκτες στον Ολυμπιακό τον Τοροσίδη, τον Μανωλά και τον Χολέμπας να πάει να κάνει την εγχείρηση στην Ιταλία. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ιατρικό μας τιμ, στο οποίο έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Τα ξεκαθαρίζω αυτά τα θέματα για να μην υπάρξουν στεναχώριες. Είναι επιλογή του Μανιάτη και του ευχόμαστε όλοι να γίνει καλά. Θα περάσει τουλάχιστον τρεις μήνες στην Ιταλία για να μην έχει μελαγχολία και να πάει εκεί να ευχαριστηθεί.

Ελπίζω ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή να εμφανιστεί πολύ καλύτερος. Για τις διάφορες διαιτησίες και τα παπαγαλάκια που είχα πει την προηγούμενη φορά, ευτυχώς διάβασα σε μία εφημερίδα μία συνέντευξη του ανθρώπου που εμφανίζεται κάθε Κυριακή στην αθλητική εκπομπή ενός ραδιοτηλεοπτικού σταθμού. Για τα διάφορα πέναλτι που διαμαρτύρονται και για να κοπεί πια αυτή η ιστορία, το σίγουρο πέναλτι ήταν αυτό που έκανε ο Ζέκα και το οποίο ο διαιτητής δεν σφύριξε γιατί επρόκειτο και για αποβολή του Ζέκα.

Ας αφήσουν τα παραμύθια για λόγους εντυπωσιασμού και ας κοιτάξουν πως θα φτιάξουν μια ομάδα. Ας αφήσουν το ποδόσφαιρο ήσυχο. Εμείς θα συνεχίσουμε ως Ολυμπιακός την πορεία μας και ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντέξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: