Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Άρπαξε την αλβανική σημαία από τον εισβολέα ο Σέρβος γκολκίπερ!! (video)

Λίγο έλειψε να προκαλέσει θερμό επεισόδιο  στον αγώνα της Απολόνια  Φίερ με τα Τίρανα για τη Σούπερ Λιγκ της Αλβανίας τόσο η εισβολή  στον αγωνιστικό χώρο  του γηπέδου «Λόνι Παπουτσίου» ενός οπαδού  ο οποίος κρατούσε τη σημαία της Αλβανίας όσο και η αντίδραση του γκολκίπερ γηπεδούχου, Βίλσον Κάκοβιτς που του την άρπαξε από τα χέρια.
Το  επεισόδιο έγινε στο 23ο λεπτό του  αγώνα  όταν είχε με το σκορ να μην έχει ανοίξει ακόμα  καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ  της φιλοξενούμενης ομάδας.
Και ενώ  οι πρωτευουσιάνοι ετοιμάζονταν να εκτελέσουν την υπέρ τους εσχάτη των ποινών με τον Μορίνα  μπήκε ένας οπαδός στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε μπροστά στην εστία της γηπεδούχου κρατώντας την σημαία της Αλβανίας. Ο  Κάκοβιτς  έσπευσε και του την άρπαξε από τα χέρια αλλά ενώ κατέφθαναν αστυνομικοί για να βάλουν τέλος στο επεισόδιο συμπαίκτες και αντίπαλοι του Σέρβου τερματοφύλακα αντέδρασαν και την πήραν  με τη σειρά τους από τα δικά του.  Για να πεάσει ξανά  σ’ εκείνα του εισβολέα οπαδού, ο οποίος  μάλιστα με χειρονομία υπέδειξε στον τερματοφύλακα να σωπάσει.
Για να ρίξει τους τόνους ο τεχνικός της Απολόνια, Αρτάν Μεργκίσι, αντικατέστησε αμέσως τον Κάκοβιτς και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Μορίνα να αξιοποιεί το πέναλτι για το 0-1 πριν ολοκληρωθεί η νίκη της ομάδας των Τιράνων με  το 2ο γκολ του Μούτσα 11 λεπτά πριν από το φινάλε.
Το επεισόδιο αυτό ήρθε να προστεθεί στα ουκ ολίγα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια  λόγω των  άσχημων σχέσεων που διατηρούν  Αλβανία και Σερβία μ' αφορμή το Κόσοβο.  Και σ’ ότι αφορά στο ποδόσφαιρο αποτελεί μία μικρή συνέχεια των θλιβερών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο Βελιγράδι, στις 14 του περασμένου Νοεμβρίου στην αναμέτρηση των εθνικών ομάδων  των δύο γειτονικών βαλκανικών χωρών για τα προκριματικά του Euro 2016.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: