Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

«Κλείνει» Γιαννιώτα, εξελίξεις με Ρομπέρτο!

Το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός και η διοίκηση προχωράει την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Συμφωνία με Γιαννιώτα, στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ρομπέρτο.

«Κλείνει» Γιαννιώτα, εξελίξεις με Ρομπέρτο

Οι Πειραιώτες αύξησαν στους 9 βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (που έχασε στη Βέροια), ενώ έχουν έναν αγώνα λιγότερο (εκείνο με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή).

Το ευχάριστο για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως μετά από αρκετό καιρό πραγματοποίησαν μία αρκετά καλή εμφάνιση, προσφέροντας παράλληλα γκολ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τους νησιώτες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ικανοποίησης η διοίκησης φέρεται πως καταστρώνει ήδη από τώρα τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον Βίτορ Περέιρα να δουλέψει από την αρχή το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του.

Για αυτό τον λόγο γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας. Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, οι πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Εκτός από τον διεθνή άσο, ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» ήδη τον Μπεν της Βέροιας, ο οποίος πέτυχε χθες το νικητήριο γκολ με τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχουν πληροφορίες περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα της Skoda Ξάνθης, του Άλαν Πουλίδο του Λεβαδειακού, του Νίκολας Μαρτίνες και του Λούκας Βιγιαφάνες του Παναιτωλικού.

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται και ο μάνατζερ των Ρομπέρτο και Αλμπέρτο Μποτία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαριάνο Αγκιγιάρ ενδέχεται να συζητήσει για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό.

Τα πράγματα για τον Ισπανό στόπερ δεν είναι ξεκάθαρα, αλλά για τον 29χρονο τερματοφύλακα φημολογείται πως θα προταθεί νέο συμβόλαιο, το οποίο θα… κόψει την όρεξη στους επίδοξους «μνηστήρες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: