Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο Λούκα και ο… Κινγκ!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε τον Λούκα στον αγώνα της Κρισιούμα με τη Φιγκεϊρένσε και αρχίζει τις επαφές. Ο Τζος Κινγκ απασχόλησε την ΑΕΚ για την επίθεση. Με ελλείψεις κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο Λούκα και ο… Κινγκ
Δια ζώσης παρακολούθησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τον Λούκα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κρισιούμα με τη Φιγκεϊρένσε (0-0). Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα προχωρήσει σε συζητήσεις με την πλευρά του, χωρίς όμως να έχε (ακόμη) την εξουσιοδότηση να «κλείσει» τη μεταγραφή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» η ΑΕΚ ασχολήθηκε έντονα στο φινάλε του 2014 με τον Τζος Κινγκ. Ο 23χρονος Νορβηγός σέντερ φορ μένει ελεύθερος από την Μπλάκμπερν το καλοκαίρι (16 συμμετοχές, 4 γκολ φέτος) και στις συζητήσεις που έγιναν φαινόταν να υπάρχει έδαφος για την απόκτησή του παρά το υψηλό του κασέ. Τελικά η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε χρόνο και άφησε να εννοηθεί πως έχει επαφές με άλλους συλλόγους που προσφέρουν ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, ίσως και παραπάνω, στον ποδοσφαιριστή. Το θέμα «πάγωσε», αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά. Πάντως η «Ένωση» θα αποκτήσει σίγουρα έναν επιθετικό κλάσης.

Επιστροφή και… απουσίες

Μετά από τρεις μέρες ξεγνοιασιάς, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αρχίζοντας προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα, στο γήπεδο το Ταύρου. Στον αγώνα αυτό πέρα από τους τραυματίες Μάνταλο και Μπρέσεβιτς ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς Μπακάκη (Ανδρών), Τζανετόπουλο και Γροντή (Ελπίδων), ενώ λογικά δεν προλαβαίνει και ο Ζόριτς που έχει θλάση. Εξάλλου, ίσως μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί η απόφαση για την τιμωρία της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: