Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

«Ασάφεια για τη ρύθμιση»

Νέο πρόβλημα για τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί, καθώς υπάρχουν ασάφειες στη ρύθμιση των 100 δόσεων που ψηφίστηκε την Παρασκευή στη Βουλή.

«Ασάφεια για τη ρύθμιση»

Εκείνο που προκύπτει από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι πως υπάρχει μία γενικότερη ασάφεια, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στους Θεσσαλονικείς, ώστε να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ στάθηκαν στο άρθρο 1 της νομοθετικής ρύθμισης των 100 δόσεων, όπου γίνεται λόγος για «απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής», χωρίς να υπάρχει πουθενά αναφορά στον όρο «πρόσθετοι φόροι», ο οποίος χρησιμοποιούνταν σε όλους τους φορολογικούς νόμους όλα τα προηγούμενα χρόνια, στις σχετικές αναφορές για… σβήσιμο προστίμων και προσαυξήσεων.

Στη συνέχεια, υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης με το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο δείχνει την πρόθεση να διορθώσει με νέα εγκύκλιό της, καθώς σε διαφορετική περίπτωση γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι πως δεν θα έχουν τα προσδοκώμενα έσοδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: