Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Παπαδόπουλος για Απόλλων, Κούγια και πλέι-οφ!!

Για την νίκη επί του Απόλλων 1926, για τις δηλώσεις Κούγια, περί ντόπινγκ κοντρόλ αλλά και για τα πλέι-οφ, μίλησε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.
Αρχικά είπε για την αναμέτρηση: «Δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που ήθελε βαθμό ή βαθμούς και έδωσε όλο της το είναι. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Χωρίς ρυθμό, ηρεμία και κατοχή μπάλας. Φανήκαμε τυχεροί που προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ήμασταν πιο πιεστικοί στον άξονα που είχαμε πρόβλημα. Εύχομαι καλή πορεία στον Απόλλωνα και να σωθεί. Είναι μία ιστορική ομάδα της πόλης. Προέχει τώρα η ξεκούραση για εμάς. Να δούμε το επόμενο δύσκολο ματς σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη».
Σχετικά με τον Περόνε: «Ο Περόνε είναιβ ένας σπουδαίος και εξαιρετικός παίκτης. Δείχνει την ποιότητά του σε κάθε παιχνίδι. Λειτουργεί για το συμφέρον της ομάδας και όχι το δικό του. Και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο, αλλά και σε όσα μου έχει πει κατ” ιδίαν. Χαίρεται που σκοράρει άλλος παίκτης. Και αυτό μου λέει πολλά».
Για τα πλέι-οφ: «Θα έχουμε 8 ή 9 βαθμούς. Αυτό θα επιδιώξουμε. Μπαίνουμε με ένα καλό πλεονέκτημα. Από εμάς εξαρτάται το πώς θα είμαστε στα πλέι-οφ. Χωρίς προσπάθεια όμως δεν μπορείς να πάρεις τίποτα».
Σχετικά με τις δηλώσεις του Κούγια, περί ντόπινγκ κοντρόλ: «Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή ζήτησε ντόπινγκ κοντρόλ πριν από ένα μήνα. Θέλουμε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ. Δεν σχολιάζω τι λέει ο πρόεδρος άλλης ομάδας».
Σχετικά με τον Ρομάνο: «Η ενδεκάδα αλλάζει κατά τέσσερεις παίκτες  4ανα αγώνα. Ο Ρομάνο είναι βαρόμετρο. Αυτό που έκανε στο ματς με Λαμία, λέει πάρα πολλά. Βγήκε για να κάνει ζέσταμα, αν και τραυματίας, ενώ ήξερε ότι δεν θα παίξει. Μόνο και μόνο για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του και να μαζεύει τις μπάλες. Ήταν κάτι σπουδαίο. Από την Τετάρτη θα είναι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: