Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Μιλούν για τραμπουκισμούς οι Δραμινοί!!

Για τραμπουκισμούς από μπράβους μετά το τέλος του αγώνα με την Ηλιούπολη, μιλούν οι άνθρωποι της Δόξας Δράμας. Οι «μαυραετοί» έκαναν λόγο για αήθη και απρόκλητη επίθεση στους Μιχάλη Γρηγορίου (προπονητής), Αντώνη Κασδοβασίλη (γενικός αρχηγός), αλλά και στους παίκτες, Σέρεμετ, Λίμα και Γκονζάλες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταμίας της Δόξας, Μάκης Νικητίδης, φέρεται να επικοινώνησε άμεσα τηλεφωνικά με τον Δραμινό στην καταγωγή Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρήστο Αηδόνη, μεταφέροντας τα γεγονότα.

Μετά από μικρό χρονικό διάστημα με εντολή του στρατηγού της ΓΑΔΑ έφτασε έξω από τα αποδυτήρια των «Μαυραετών» διμοιρία των ΜΑΤ και δεν υπήρξε συνέχεια στην ένταση, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Αθανάσιο Σάμιο να κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο δεύτερο μέρος, προτρέποντας τους παίκτες να μην φοβούνται.

Νίκη - ανάσα για τη Μπρέσια!!

Εντός έδρας νίκη που την έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε η Μπρέσια, επικρατώντας με 3-1 της Μπολόνια.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο, με τον πρώην άσο της ΑΕΚ, Χετεμάι, να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό και τον Ζόμπολι να τον μιμείται 5 λεπτά αργότερα.

Ο... συνήθης ύποπτος, Ντι Βάιο, μείωσε στο 30`, αλλά ο Καρατσιόλο σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων  - για τους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Κονέ - με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 66`.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:
Σάββατο (02/04)
Μπρέσια - Μπολόνια: 3-1
(4` Χετεμάι, 9` Ζόμπολι, 66` πέν. Καρατσιόλο - 30` Ντι Βάιο)

21:45GR Μίλαν - Ιντερ

Κυριακή (03/04)
13:30GR Νάπολι - Λάτσιο
16:00GR Κατάνια - Παλέρμο
16:00GR Τσεζένα - Φιορεντίνα
16:00GR Κίεβο - Σαμπντόρια
16:00GR Τζένοα - Κάλιαρι
16:00GR Λέτσε - Ουντινέζε
16:00GR Πάρμα - Μπάρι
21:45GR Ρόμα - Γιουβέντους

«Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0 στην Κηφισιά από την αδιάφορη βαθμολογικά τοπική ομάδα και τερμάτισε τέταρτος στην κανονική περίοδο, πηγαίνοντας με μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ κόντρα στον πρώτο Ηρακλή.
«Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα δεν μπήκαν στο πνεύμα του αγώνα και το πλήρωσαν με την ήττα που τους ρίχνει στην τέταρτη θέση.
Πλέον ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον Ηρακλή, με την ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες να παίρνει το εισιτήριο για τους τελικούς και το Τσάμπιονς λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Ο ΠΑΟΚ θα έχει μειονέκτημα έδρας σε αυτή τη σειρά που θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου.
Τα σετ: 25-23, 25-22, 25-23
Πηγή: paok24.gr

Η γκολάρα του Ρικάρντο Ολιβέιρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρικάρντο Ολιβέιρα παίζει ακόμα ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Αλ Τζαζίρα.
Η γκολάρα του Ρικάρντο Ολιβέιρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Απολαύστε το γκολ του Βραζιλιάνου άσου στο ματς με την Αλ Αχλί!


























Αγκαλιά με την 3η θέση ο ΠΑΟΚ (66-52 Ηλυσιακό)

Τις βάσεις για την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο της Α1 ανδρών στο μπάσκετ έθεσε σήμερα ο ΠΑΟΚ επικρατώντας, 66-52, του Ηλυσιακού, στην Πυλαία για την 23η αγωνιστική.
Σε συνδυασμό με την ήττα του Αμαρουσίου από τον Άρη και της Καβάλας από τον Ίκαρο, ο «Δικέφαλος» απομακρύνθηκε περισσότερο από τους διεκδικητές του, με τον Άρη να είναι ο μόνος σε απόσταση… δύο βαθμών τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.
Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού ο Ηλυσιακός, ισόβαθμος με την ΑΕΚ που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Τα δεκάλεπτα: 17-10, 34-31, 50-43, 66-52
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μάρσαλ, Αράπης, Αποστολίδης, Δέδας, Ντόζιερ, Στίγκερς, Καλλές, Γκετσέφσκι, Σαββίδης, Καζάκος, Σπυρόπουλος
Ηλυσιακός (Κώστας Φλεβαράκης): Καρύδας, Γουέμπ, Κυρίτσης, Χατζής, Παπαντωνίου, Κανονίδης, Κουκουλάς, Τόντιτς, Κασελάκης, Γαλιώτος, Ντόσον, Ντέιβις
Γήπεδο: PAOK Sports Arena
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Βαρδάλος
Κομισάριος: Δροσόπουλος

Κατέστρεψαν τη Μαζεράτι του Μπαλοτέλι!!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί για εξωαγωνιστικούς λόγους. Λίγες ώρες αφού είδε το φώς της δημοσιότητας το άσχημο χτύπημά του στον Κάρλος Τέβες, έγινε γνωστό ότι χρειάστηκε να πάει τη Μαζεράτι του για επισκευή έπειτα από βανδαλισμό!

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Sun αναφέρει ότι άνθρωπος του Μπαλοτέλι πήγε το πολυτελές αυτοκίνητο του άσου της Μάντσεστερ Σίτι σε συνεργείο μετά τις φθορές που προκάλεσε κάποιος που είχε... προηγούμενα με τον παίκτη.

«Προφανώς ο Μάριο τσάντισε κάποιον στο Μάντσεστερ και αυτός για εκδίκηση του διέλυσε το αυτοκίνητο. Ένας από τους υπαλλήλους του συνεργείου είπε ότι είχε χτυπήματα από λοστό παντού. Σημάδια που το αποδεικνύουν βρέθηκαν στην αριστερή πλευρά, την οροφή και το πίσω μέρος, καθώς και μικροζημιές στο μπροστινό μέρος», αναφέρει πηγή της εφημερίδας.

Τις επισκευές στο αυτοκίνητο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της Σίτι: «Επισκεύασε το αμάξι του μετά τις καταστροφές που υπέστη».

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο Μπαλοτέλι δεν υπέβαλε μήνυση.

Φέργκιουσον: «Παίξαμε σαν πρωταθλητές»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη με ανατροπή κόντρα στη Γουέστ Χαμ (4-2). Ο Σκωτσέζος τόνισε πως αυτή ήταν εμφάνιση πρωταθλήτριας…

«Παίξαμε σαν αληθινοί πρωταθλητές σήμερα (σ.σ Σάββατο). Ακόμα και όταν βρεθήκαμε με δύο γκολ πίσω στο σκορ δεν χάσαμε ούτε στιγμή την πίστη στις δυνατότητες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο υπερτερήσαμε σε όλους τους τομείς και φτάσαμε σε μια σημαντική από θέμα βαθμολογίας και ψυχολογίας νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Τσιώλης: «Ο Άρης παίζει μόνο για την νίκη»

Ο Άρης ετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο προπονητής των κίτρινων Σάκης Τσιώλης παραδέχθηκε τις δυσκολίες του παιχνιδιού.
«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για τους δικούς τους διαφορετικούς στόχους. Στόχος μας είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης κι σε αυτό το παιχνίδι και σε όλα» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη στη γραπτή του δήλωση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για να συμπληρώσει: «Ο Άρης είναι μία ομάδα που πάντα πρέπει να παίζει για τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε κόντρα στην ομάδα του Αστέρα που είναι ένα δυνατό σύνολο και καίγεται-όπως και εμείς- για τους τρεις βαθμούς».
 
Οριστικά νοκ άουτ ο Μπομπαντίγια
 
Με μία πρωινή προπόνηση  ολοκληρώθηκε η  προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σάκης Τσιώλης  στην συνέχεια επέλεξε 18 παίκτες για την αποστολή.
 
Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Σακάτα, Κόκε, Μίσελ, Φατί, Τσέζαρεκ, Κουλουχέρης, Οριόλ, Ντανίλο, Κασναφέρης, Πορτίγια και Καστίγιο. 
 
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες  Σηφάκης, Μπομπαντίγια, Πρίττας, Αγτζίδης, ο τιμωρημένος Νέτο και οι Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Τσεσνάουσκις, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Μπουγαίδης, Αγγελούδης.

Ντεμπούτο για Βέλλιο!!

Την πρώτη του  παρουσία σε αγώνα της Premier Leaugue, με τη φανέλα της Εβερτον έκανε ο Απόστολος Βέλλιος , καθώς μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Αστον Βίλα.


Ο Βέλλιος έγινε ο νεαρότερος έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην Premier League και μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο 81 της αναμέτρησης. Δυο λεπτά αργότερα τα «Ζαχαρωτά» κέρδισαν πέναλτι και ισοφάρισαν σε 2-2.

Θα πρέπει να σημειωθει ότι από την στιγμή που θα συμπληρώσει δέκα παρουσίες στην Εβερτον τότε θα μπουν στα ταμεία του Ηρακλή, ως μπόνους άλλες 150 χιλιάδες ευρώ.

Ήττα για Ηρακλή στην Αθήνα!!

Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής στην Αθήνα από την ΑΕΚ (81-74), σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με συχνές αλλαγές στο σκορ. Πλέον οι ελπίδες για παραμονή του Ηρακλή στην Α1 είναι ελάχιστες, εφόσον όμως μαθηματικά υπάρχουν στον «Γηραιό» ελπίζουν…
Για την ΑΕΚ ξεχώρισαν οι… παλιοσειρές Νικολαίδης, Ντικούδης, Δορκοφίκης, ενώ για το Ηρακλή προσπάθεια στο παρκέ κατέλαβαν οι Κόλεμαν και Πέτροβιτς που πέτυχαν 24 και 18 πόντους, αντίστοιχα.
Στο 27’ υπήρξε ένα αναπάντεχο γεγονός. Το ρεύμα στο κλειστό έπεσε και ενώ το σκορ ήταν 47-48. Η αναμέτρηση διακόπηκε προσωρινά και συνεχίστηκε σε… ημίφως! Ο Ηρακλής δεν επηρεάστηκε από την απρόοπτη εξέλιξη. Προηγήθηκε 52-47 στο 28΄ και έδειξε ότι μπορεί να δραπετεύσει με το «διπλό», φτάνοντας μέχρι και στο 61-54. Ωστόσο με «τρίποντη» αντεπίθεση των… αρχηγών (Δορκοφίκη, Νικολαίδη) η ΑΕΚ μείωσε 60-61 στο 33΄, ενώ ο Καστλ ξαναέβαλε την γηπεδούχο στη θέση του οδηγού στο 34΄(63-62). Ο Νικολαίδης έγραψε με τρίποντο το 66-62 και «έβαλε φωτιά» στο γήπεδο, με το τελικό 81-74 να δικαιώνει την ΑΕΚ.
Τα δεκάλεπτα: 17-15, 37-35, 52-56, 81-74.
ΑΕΚ (Κορωνιός): Καστλ 5, Κοχαντάρεβιτς, Νικολαίδης 18 (4), Χαρτ 13 (2), Ντικούδης 18 (2), Δορκοφίκης 8 (2), Καλλινικίδης 4, Κάρι 1, Μάντιτς 14 (2).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Χουγκάζ): Πάρκερ 9 (1), Δεμερτζής, Αγγελακόπουλος 8 (1), Μαρμαρινός 2, Πέτροβιτς 18 (2), Δέσπος, Κόλεμαν 24(6), Ηλιάδης, Εϊτουταβίτσιους 2.

Με Τσιρίλο και Βιερίνια κόντρα στη Λάρισα!!

Με τους Τσιρίλο και Βιερίνια στην αποστολή και τον Κρέσιτς εκτός ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Λάρισα. Ο Ιταλός επέστρεψε στην Ελλάδα, ο δεύτερος έβγαλε το πρόγραμμα, ενώ ο Κροάτης τραυματίσθηκε στο καρπό και στην αποστολή μπήκε και ο Γιακουμής.
Ο Μπρούνο Τσιρίλο επέστρεψε από την πατρίδα του όπου βρέθηκε μετά τον θάνατο του πατέρα του και στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά με τον Μάκη Χάβο αφού πρώτα μίλησε μαζί του το συμπεριέλαβε στην αποστολή για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Ο
Βιερίνια στην τελευταία δοκιμασία έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας με τον Έλληνα τεχνικό να του δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει στην αποστολή. Τώρα κατά πόσο Πορτογάλος θα πάρει χρόνο συμμετοχής θα εξαρτηθεί από την έκβαση του αγώνα.
Ο Ντάριο Κρέσιτς τραυματίστηκε στον καρπό του αριστερού του χεριού, για το λόγο αυτό στην αποστολή βρίσκεται και ο Αστέριος Γιακουμής.
Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έττο, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σναουτσνερ, Βιερίνια και Βιτόλο.

Κύπρος: Χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι

Στην Πάφο, ο Εθνικός Άχνας «ίδρωσε», αλλά τελικά κατάφερε να αποδράσει με τον τρίποντο χάρη στη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΠ και να κάνει άλλο ένα βήμα για παραμονή στην κατηγορία. Το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε ο Ιβανόφσκι με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πογιατζή στο 77ο λεπτό.

Εκτός έδρας νίκη και για την Αλκή με 2-1 επί του Ερμή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μπασόφ που πέτυχε δύο γκολ (37` και 77`), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους ο Μαχράντζε στο 59ο λεπτό.

Πλέι άουτ
Α.Ε.Πάφος - Εθνικός Άχνας: 0-1
(77` Ιβανόφσκι)

Ερμής - Αλκή: 1-2
(59` Μαχράντζε - 37`, 77` Μπασόφ)

Στο β` γκρουπ της φάσης των πλέι οφ, ΑΕΛ και Απόλλων έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της Λεμεσού. Οι δύο ομάδες φυλούσαν το καλύτερο για το τέλος, με την ΑΕΛ να δείχνει να «αγκαλιάζει» τη νίκη στο 80ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φρέντι, αλλά τον Μιρτάκοβιτς να «κλέβει» τον βαθμό της ισοπαλίας 6 λεπτά αργότερα.

Χωρίς νικητή έληξε και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας με την ΕΝΠ στο ΓΣΠ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 12ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλτοβάλιεφ. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς, είχε σοκάρι με τον Ζοάο Πάολο στο 31` και τελικά κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Αλκιβιάδη στο 68`, εκμεταλλευόμενος και την αποβολή του Αλεξ Ντα Σίλβα στο τέλος του πρώτου μέρους.

Θέσεις 5-8
ΑΕΛ - Απόλλων Λεμεσού: 1-1
(80` πέν. Φρέντι - 86` Μιρτάκοβιτς)

Ολυμπιακός Λευκωσίας - ΕΝΠ: 1-1
(68` Αλκιβιάδης - 12` Μπαλτοβάλιεφ)

Ματσάρι: «Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει στο Μίλαν-Ίντερ»

Αποφασισμένος να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Λάτσιο είναι ο τεχνικός της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το τι αποτέλεσμα προτιμά να δει στο ντέρμπι του Μιλάνου, τόνισε πως τον ενδιαφέρει μόνο η ομάδα του…

«Αλήθεια δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει στο Μίλαν-Ίντερ. Μαζί με τους παίκτες μου είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το δικό μας παιχνίδι. Κρατάμε την τύχη στα δικά μας χέρια και εξαρτόμαστε μόνο από τους ίδιους μας τους εαυτούς και κανέναν άλλον.

Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε από την αρχή της σεζόν. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Κοντεύουμε στο τέλος και τα πάμε καλά. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη και πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Ό,τι είναι να γίνει στα άλλα ματς θα γίνει», δήλωσε ο Ματσάρι.

SPL: Αυτοκτόνησαν οι Ρέιντζερς!

Τη μεγάλη ευκαιρία να περάσουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχασαν οι Ρέιντζερς, οι οποίοι γνώρισαν ήττα-σοκ από τη Νταντί Γιουνάιτεντ και μάλιστα μέσα στην έδρα τους με 3-2!

Οι πρωταθλητές είχαν στα χέρια τους την ευκαιρία να προσπεράσουν για πρώτη φορά φέτος τη Σέλτικ -αφού η δική της αναμέτρηση με την Ινβερνές αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου- όμως την... κλώτσησαν. Παρότι προηγήθηκαν δύο φορές (1-0 και 2-1)... κατάφεραν να χάσουν, με τον Γκούντγουϊλι να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 89΄ και να γίνεται ο ήρωας της Νταντί.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:
 
Ινβερνές-Σέλτικ         (αναβλήθηκε)
  
Μάδεργουελ-Αμπερντίν      2-1
  
Ρέιντζερς-Νταντί Γιουν.   2-3
  
Σεντ Τζόνστον-Κιλμάρνοκ   0-0
  
Σεντ Μίρεν-Χάμιλτον       3-1
  
Χιμπέρνιαν-Χαρτς          3/4

ΠΑΟΚ-Ο Καμπάνης… επέστρεψε!

Μέσα σε όλα στον ΠΑΟΚ έκανε την επανεμφάνιση του ο… Γιαννούλης Καμπάνης.
Ο Καμπάνης… επέστρεψε!
Ο εφοπλιστής (;) είχε ενδιαφερθεί το 2006 για την απόκτηση της ΠΑΕ και με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FM 100, τόνισε ότι το ενδιαφέρον του ισχύει…
«Εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι για τον ΠΑΟΚ και ισχύει η πρόταση που έκανα προ τετραετίας. Ο σχετικός φάκελος έχει κατατεθεί στον ερασιτέχνη. Eκείνο που θέλω για να αναλάβω είναι η εκμετάλλευση της Τούμπας. Αρχικά ο κ. Κατσαρής είχε συμφωνήσει και μετά υπαναχώρησε.
Τον θεωρώ αναξιόπιστο συνομιλητή. Ελπίζω να μην αρχίσουν πάλι τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα τώρα που αναθερμαίνω το ενδιαφέρον μου. Θεωρώ και τον Ζαγοράκη υπεύθυνο για όσα...τρομοκρατικά συνέβησαν τότε», είπε ο Γιάννης Καμπάνης.

Συλλήψεις οπαδών στην Ιταλία

Αρκετές ώρες πριν από το πρώτο σφύριγμα του Αντρέα Ριτσόλι, φαίνεται πως το ντέρμπι του Μιλάνου έχει ξεκινήσει. Ένας οπαδός της Μίλαν συνελήφθη, καθώς βρέθηκαν πάνω του εκρηκτικοί μηχανισμοί και διάφορα άλλα αντικείμενα μάχης.
Οι αστυνομικές αρχές της Ιταλίας, προχώρησαν σε μία σύλληψη οπαδού των «ροσονέρι». Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ο Μάρκο Ριγκέτο, ήταν ικανός να προκαλέσει κάποιον θάνατο με τα αντικείμενα που είχε πάνω του. Αυτά ήταν μία μίξη από εκρηκτικά, αλλά και αρκετά όπλα όπως είναι τέσσερα μαχαίρια ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και ένα σπρέι αναισθησίας.

Έλαμψε πάλι η Ντόρτμουντ

Οι Βεστφαλοί με δύο γκολ του Λούκας Μπάριος κέρδισαν με 4-1 το Ανόβερο για την 28η Αγωνιστική της Bundesliga, επιστρέφοντας στις νίκες. Από την άλλη, σημαντικές νίκες σημείωσαν Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΝΟΒΕΡΟ 4-1
Στις νίκες επέστρεψε η Ντόρτμουντ μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς επικράτησε με 4-1 επί του Ανόβερο στο «Σίγκναλ Ιντρούνα Παρκ» πιάνοντας τους 65 βαθμούς. Το Ανόβερο προηγήθηκε στο 57′ όταν ο Πίντο επιχείρησε σέντρα-σουτ από τα αριστερά, και ο Αμπντελαουέ με προβολή έκανε το 0-1. Η Ντόρτμουντ γύρισε το ματς σε πέντε λεπτά, κάνοντας το 2-1. Αναλυτικά στο 59′ ο Γκέτσε με δεξί σουτ ισοφάρισε, ενώ στο 64′ ο Πίζτσεκ σέντραρε από τα αριστερά για τον Λούκας Μπάριος, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Φρόμλοβιτς. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσαν οι Μπάριος στο 74′ με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι και Γκροτσέους στο 83′με κοντινό πλασέ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Ντόρτμουντ.
Οι συνθέσεις:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Φαιτενφέλερ, Πίζτσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς (80′ Σαντάνα), Σμέχλερ, Μπέντερ, Σαχίν, Γκέτσε (84′ Ντα Σίλβα), Γκροτσέους, Λεβαντόφσκι (70′ Μπλαζικόφσκι), Λούκας Μπάριος.
ΑΝΟΒΕΡΟ: Φρόμλοβιτς, Τσερούντολο, Χαγκουϊ, Πόγκαδετς, Σούλτς (61′ Τσάχεντ), Σμίκερμπακ (76′ Καρλίτος), Πίντο, Στίντλ, Ράους (46′ Σλάουντραφτ), Κόναν, Αμπντελαουέ.
ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 0-1
Στο -7 από την Ντόρτμουντ έμεινε η Λεβερκούζεν, καθώς κέρδισε με 1-0 την Καϊζερσλάουτερν στο «Φρίτς Βάλτερ Στάντιον» φθάνοντας τους 58 βαθμούς. Η Καϊζερσλάουτερν «φλέρταρε» με το γκολ στο 11′ όταν ο Τίφερτ πάσαρε στον Χλούσεκ, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Άντλερ. Η Λεβερκούζεν απείλησε στο 24′ με τον Ντερτιγιόκ να σουτάρει άστοχα από την μικρή περιοχή, ενώ στο 31′ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 0-1 όταν Βιντάλ και Μπάλακ συνδυάστηκαν και ο πρώτος πλάσαρε τον Τραπ, αλλά ο γκολκίπερ της «Λάουτερν» έδιωξε σε κόρνερ. Η Λεβερκούζεν πήρε την νίκη στο 74′ όταν ο Ντερτιγιόκ τροφοδότησε τον Σαμ, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-1.
Οι συνθέσεις:
ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Τραπ, Ντικ, Άμπελ, Ρόντνι, Γιέσεν, Τίφερτ, Μπίλεκ (60′ Πέτσος), Κίρτς, Χλούσεκ (76′ Ρίβιτς), Νέμετς (56′ Χόφερ), Λάκιτς.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Άντλερ, Μπάλιτς, Σκάαμπ, Ράϊνχαρτ, Κάντλετς (71′ Μπέντερ), Βιντάλ, Ρόλφες, Σαμ (90+4′ Γκεόρκενσεν), Μπάλακ, Μπαρνέτα (66′ Κίσλινγκ), Ντερτιγιόκ.
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-0
Την ουραγό του πρωταθλήματος αντιμετώπιζε η Μπάγερν Μονάχου στην «Αλιάντζ Αρένα» και οι Βαυαροί ήλπιζαν σε ένα εύκολο απόγευμα. Ωστόσο η ομάδα του Λούσιεν Φαβρ, εμφανίστηκε πολύ σκληρή, χάνοντας τελικά με 1-0 στα τελευταία λεπτά.
«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ ήταν ο Άριεν Ρόμπεν στο 77’. Με αυτή τη νίκη οι Βαυαροί ανέβηκαν και πάλι στη 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα μείωσαν από τη Λεβερκούζεν στους επτά βαθμούς. Σε ότι αφορά τη Γκλάντμπαχ δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται με το ένα πόδι στην Τσβάιτελιγκα.
Οι συνθέσεις:
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Κραφτ, Λαμ, Λουίς Γκουστάβο, Μπάντστουμπερ, Πράνιτς, Κρόος (72’ Οτλ), Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Μέλερ (72’ Κλόσε), Ριμπερί, Γκόμεζ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Μπέιλι, Γιάντσκε, Στραντζλ, Ντάντε, Ντάεμς, Χερμάν (63’ Ματμούρ), Νόισταντερ (86’ Μπρούερς), Νόρντβαϊτ, Αράνγκο, Ράους, Χάνκε (72’ Ιντρίσου)
MAINTZ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 1-1
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Φράιμπουργκ στο «Μπρούχβεγκ» απέναντι στη Μάιντς, καθώς στο 1’ πήρε το προβάδισμα με τον Παπίς Σισέ ο οποίος σημείωσε το 19ο τέρμα του για τη φετινή σεζόν.
Ωστόσο η ομάδα του Τόμας Τούχελ έφτασε στην ισοφάριση με τον Αλάγκουι στο 74’. Έτσι παρέμεινε στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και συνεχίζει να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο.
Οι συνθέσεις:
ΜΑΪΝΤΣ: Βέτκλο, Μπούνγκερτ, Σβένσον, Νοβέσκι, Φουκς, Φατχί (58’ Ρίισε), Πολάνσκι, Ίβανσιτς, Σούρλε (81’ Σλίσκοβιτς), Χόλτμπι, Έλερ (66’ Αλάγκουι)
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Μούντζα (78’ Νίκου), Κρμας, Τόπρακ, Μπάστιανς, Σούστερ, Καλιγκιούρι, Φλουμ, Μακιάντι, Ρόσενθαλ (46’ Πούτσιλα), Σισέ (64′ Γιάνο)
*Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Βέρντερ με την Στουτγάρδη.

Μεγάλη νίκη και 4άδα για τον Αρη (71-82)

Κόντρα στην παράδοση ο Άρης πέτυχε σπουδαία νίκη στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με 82-71. Η ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς έχοντας καθαρό μυαλό και πίστη για τη νίκη, την κατέκτησε, και έκανε άλμα εισόδου στην τετράδα.
Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Άρης ήταν κυρίαρχος, με το Μαρούσι να πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της τη φετινή περίοδο. Σημαντική ήταν η βοήθεια που πήρε ο Άρης από την γραμμή των τριών πόντων, παίρνοντας σημαντική βοήθεια από τον Μπάβτσιτς, τον Σλούκα και τον Χαραλαμπίδη.
Τα δεκάλεπτα: 16-27, 28-45, 44-60, 71-82.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Αλεξανδρής): Σούμπτερ 6, Νοέας 2, Μπάγκαριτς 1,Ακεψιμαΐδης 9 (1), Μπάσντεν 11 (1), Χαριτόπουλος 12(3), Γκαγκαλόύδης 13 (1), Κλεμέντε 10,Κογιαντίνοβιτς 7 (1)
ΑΡΗΣ (Σούμποτιτς): Μπράουν 14 (2), Τσαϊρέλης 11, Χαραλαμπίδης 18 (1), Σκορδίλης 4, Κουμπούρας, Μπάβτσιτς 18 (2), Χρυσικόπουλος, Σλούκας 11(1), Τόμας 6.

Κούγιας : «Να δωθούν εξηγήσεις»

Νέες βολές από τον Αλέξη Κούγια με δηλώσεις του στον FM 100 όπου αναφέρθηκε σε Μαρινάκη, Πατέρα και Δαλούκα
"Ο Δαλούκας και η σύζυγος του θέλουν τη νομική μου συνδρομή ως πολιτικοί ενάγοντες στο σκάνδαλο της παράγκας Νο2", αποκάλυψε στον FM100 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος επιβεβαίωσε ότι ο Βολιώτης διαιτητής τον επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του και ζήτησε την βοήθειά του. "Θα σκεφτώ τι θα κάνω.Ισως τη Δευτέρα του δώσω έναν συνεργάτη μου", δήλωσε ο κ.Κούγιας, που επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Ν.Πατέρα:

"Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Εγώ ουδέποτε τηλεφώνησα σε διαιτητή πριν το ματς. Ο κ.Πατέρας το έκανε και αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου για να αποκαλύψουμε την παράγκα Νο2. Το ίδιο κύκλωμα δεν πουλούσε υπηρεσίες στον κ.Πατέρα πέρσι, τότε που άλωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο;"

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Ο εισαγγελέας έπρεπε να καλέσει και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Για να ξεκαθαριστεί σε ποιον Βαγγέλη αναφέρεται ο Μπέος".

Και κατέληξε: "Διαχρονικά τις παράγκες τις δημιούργησαν και τις συντήρησαν το Filmnet και ο ΟΠΑΠ

Γκέλαραν Τσέλσι και Τότεναμ, πήρε εκδίκηση ο Χόντγκσον

Γκέλες επεφύλασσε για τα φαβορί η 31η αγωνιστική της Premier League. Η Τσέλσι απέδειξε για άλλη μία φορά ότι οι θεωρητικά «μικρές» ομάδες δεν της πάνε, μένοντας στο 1-1 με τη Στόουκ Σίτι εκτός έδρας, ενώ και η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην 4η θέση αφήνοντας 2 βαθμούς στο DW Στέιντιουμ απέναντι στη Γουίγκαν. Ήττα με... ανατροπή για τη Λίβερπουλ, 1-2 από τη Γουέστ Μπρομ του Ρόι Χόντγκσον.

Παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά μέτρια εικόνα, η Τσέλσι άφησε άλλους 2 πολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας, μένοντας στο 1-1 με τη Στόουκ Σίτι εκτός έδρας. Ο Γουόλτερς «πάγωσε» τους «μπλε» ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Ντρογκμπά να απαντά στο 33` φέρνοντας το ματς στα ίσα, χωρίς, όμως, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα στη συνέχεια.

Γκέλα και για την Τότεναμ που έμεινε σε «ρηχά νερά» απέναντι στη Γουίγκαν στο DW Στέιντιουμ και δεν κατάφερε να φύγει με κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας, με τις δύο ομάδες να μένουν «άσφαιρες».

Εκδίκηση για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Λίβερπουλ πήρε ο Ρόι Χόντγκσον που, όντας τώρα στον πάγκο της Γουέστ μπρομ, πήρε την εντός έδρας νίκη με  2-1, μην επιτρέποντας στους Reds να πλησιάσουν στην πρώτη 5άδα. Ο Σκρτελ είχε καταφέρει να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στο 50`, αλλά ο Μπραντ, με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 62` και το 89` χάρισε στην ομάδα του τη νίκη - ανατροπή.

Τα ματς της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 2/4 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4
(11΄, 25΄ Noμπλ πεν / 65΄, 73΄79΄πεν Ρούνεϊ, 85΄Ερνάντεζ)

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ: 2-1
Γουίγκαν-Τότεναμ: 0-0
Έβερτον-Άστον Βίλα: 2-2
Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον: 2-1
Νιούκαστλ-Γουλβς: 4-1
Στόουκ-Τσέλσι: 1-1
Άρσεναλ-Μπλάκμπερν (19:30)

Κυριακή, 3/4

Φούλαμ-Μπλάκπουλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ (18:00)

Νέα επίθεση στο θέατρο τέχνης

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υπήρξε επίθεση στο Θέατρο Τέχνης όπου φιλοξενείται η παράσταση ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό , άγνωστοι δράστες έσκισαν την υφασμάτινη πινακίδα όπου αναγράφονταν η λέξη ΠΑΟΚ , ενώ έγραψαν και υβριστικά συνθήματα στους τοίχους.
Πλέον η κατάσταση έχει προβληματίσει τους υπεύθυνους της παράστασης , από την στιγμή που ο κόσμος φοβάται να πάει στο θέατρο να παρακολουθήσει την παράσταση και υπάρχουν πολλές σκέψεις.
 

Γουέιν λαμπρός την οδηγεί!

Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να κάνει …όργια και τον Ερνάντεζ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, η Γιουνάιτεντ πέρασε από το «Άπτον Παρκ» επικρατώντας της Γουέστ Χαμ με 2-4 στο ματς που «άνοιξε» την αυλαία της 31 αγωνιστικής ημέρας της Πρέμιερ Λιγκ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Λονδρέζους που προηγήθηκαν 2-0 με την συμπλήρωση 25 λεπτών. Μόλις στο 11΄ο Πατρίς Εβρά, χρησιμοποίησε αντί-κανονικά το χέρι του μέσα στην περιοχή. Ο Νόμπλ εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αβραάμ Γκραντ. Στο 25΄με τον ίδιο τρόπο, η Γουέστ Χαμ διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Κόουλ ανατράπηκε από τον Βίντιτς, ίσως και εκτός περιοχής και ο Νομπλ έγραψε το 2-0 από τα έντεκα βήματα.   

Στο δεύτερο 45λεπτο, τα «σφυριά» δεν «μπήκαν ποτέ» στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα του Φέργκιουσον (που βρισκόταν στην κερκίδα για δεύτερο ματς) «γύρισε» τελείως το ματς. Στο 65΄ο Ρούνεϊ με άψογη εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1.

Στο 73΄πάλι ο Άγγλος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τους «κόκκινους διαβόλους». Το 2-3 έκανε και πάλι ο Γουέιν Ρούνεϊ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 79΄, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο νεοεισελθόντας Ερνάντεζ με προβολή από κοντά μετά από τραγικό λάθος της Λονδρέζικης άμυνας.  

Πολύ σημαντικό τρίποντο για τη Γιουνάιτεντ που διατηρείτε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού η Γουέστ Χαμ. 

Τα ματς της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 2/4 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4
(11΄, 25΄Noμπλ πεν / 65΄, 73΄79΄πεν Ρούνεϊ, 85΄Ερνάντεζ) 

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ
Γουίγκαν-Τότεναμ
Έβερτον-Άστον Βίλα
Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον
Νιούκαστλ-Γουλβς
Στόουκ-Τσέλσι
Άρσεναλ-Μπλάκμπερν (19:30)

Κυριακή, 3/4

Φούλαμ-Μπλάκπουλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ (18:00)

«Πέταξαν» οι «μαύροι αετοί»

Σημαντική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η Δόξα Δράμας στην Ηλιούπολη, επί της ομώνυμης ομάδας στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Μακεδόνες ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους. Στο 24΄ο Χλωρός έκανε το 0-1 μετά από πολύ καλή ομαδική προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Δέκα λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έκανε ένα γκελ και «ξεγέλασε» με την πορεία της τον γκολκίπερ της Ηλιούπολης και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι παρά των προσπαθειών της ομάδας του Θύμιου Γεωργούλη και η Δράμα πήρε σπουδαίο «διπλό».  


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-2

(24', 34' Χλωρός σουτ)

Ηλιούπολη (Θύμιος Γεωργούλης): Μαράμας, Λεοντίου (66' Σικαλιάς), Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Στεφανίδης, Θάνος, Ηλιόπουλος, Νιάρος, Κατεμής (51' Κρητικός).

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας, Χλωρός (88' Βέρτζος), Γκονζάλες (73' Μοσχάκης), Ντε Φαρία, Λίμα, Καρακώστας, Χατζηπαντελίδης (58' Μαραγκός).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζής (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κασσαβέτης, Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Kατεμής, Δημήτρης, Στεφανίδης - Χατζηπαντελίδης, Μαραγκός
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Φώτο ημέρας!!!

Πάμελα Καμάσα. Το καυτό μοντέλο είναι γεννημένο στο Πράτο της Ιταλίας, ένα προάστιο της Τοσκάνης περιοχή όπου εδρεύει και η Σιένα. Η Ιταλίδα έχει γεννθεί στις 22 Απριλίου του 1984 και  γνωστή στην «showbiz» έγινε το 2002, όταν και συμμετείχε στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Υφήλιος» με τον τίτλο της «Miss Italia». Έχει πάθος με τη γυμναστική, ίσως κι επειδή έχει αντίστοιχα «πάθη» στο φαγητό: λατρεύει την πίτσα, τις περιεκτικές σαλάτες του Καίσαρα, τη σοκολάτα και τη σαντιγί.  Ιδιαίτερη αγάπη έχει και για το πόκερ και δη το Strip πόκερ!!!

Τόσο κοστίζει ή τόσα τους λείπουν;

Τρία εκ. ευρώ ζητάει ο Παναθηναϊκός για τoν Τζόρβα, σύμφωνα με όσα βγάζουν προς τα έξω οι πράσινοι, την ώρα που ξέρουν ότι θα είναι επιτυχία αν πωληθεί με το 30-35% αυτού του ποσού!
Τόσο κοστίζει ή τόσα τους λείπουν;
Το "φλερτ" που έχει προκύψει μεταξύ του Έλληνα τερματοφύλακα με τον ιταλικό σύλλογο, φαίνεται ότι ενεργοποίησε τους πράσινους.

Το ζήτημα, όμως, είναι ότι μέσα στην πρεμούρα τους να βάλουν λεφτά στο ταμείο, ζητούν τον ουρανό με τα άστρα για την παραχώρησή του Τζόρβα. Ανεπίσημα τουλάχιστον. Χρήματα που δεν πρόκειται να τους δώσει καμία ομάδα, πολύ περισσότερο η Τζένοα που δεν έχει πίσω της κάποιον σεΐχη, για παράδειγμα.

Ο "σκύλος" έκανε μία βόλτα στην πιάτσα των ατζέντηδων για το θέμα και έμαθε ότι τα δεδομένα στην υπόθεση του Τζόρβα, εκ των πραγμάτων οριοθετούν την τιμή του σε πολύ χαμηλότερα ποσά.
Το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο για παράδειγμα, είναι πολύ σημαντικό. Ρόλο, φυσικά, παίζει και η θέση του. Ένας καλός τερματοφύλακας δεν θα πωληθεί ποτέ όσο ένας καλός εξτρέμ ή επιθετικός. Έστω, όσο ένας αμυντικός μέσος.

Επίσης, το γεγονός ότι πέρασε μία μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος φέτος, δεν περνάει από κανένα απαρατήρητο. Ειδικά τα οργανωμένα κλαμπ του εξωτερικού προσέχουν όλες αυτές τις παραμέτρους, που στους Έλληνες παράγοντες ίσως φαίνονται αστείες.
"800 χιλιάρικα αν πιάσουν πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Ειδικά αν καταφέρουν να φτάσουν στο εκατομμύριο, θα πρέπει να δώσουν και μπόνους σε όποιον κάνει τις διαπραγματεύσεις", έλεγε μία παλιά καραβάνα στην πιάτσα των μάνατζερ πρόσφατα και ο "σκύλος" έτυχε να το ακούσει σε μία βόλτα του.

Το ζήτημα είναι για ποιον λόγο από τον Παναθηναϊκό αφήνουν να βγει προς τα έξω ότι ο παίκτης παραχωρείται με τρία εκ. ευρώ;
Διαπραγματευτική αποτυχία θα φανεί αν τελικά πωληθεί ο Τζόρβας με 800-900 χιλ., δεν το αντιλαμβάνονται; Και είναι δεδομένο ότι το «τριφύλλι» θα ψαχτεί να τον δώσει. Δεν είναι δηλαδή ότι θέλει να κόψει τον δρόμο σε φιλόδοξους μνηστήρες και διαρρέει τέτοια ποσά.
Εκτός αν τα 3 εκ. εκφράζουν ευσεβή πόθο και όχι αυτά που προσδοκούν πραγματικά από την πώλησή του.
  Πηγή: sportdog.gr

Πρωταπριλιά όλο το χρόνο..



- Μ. Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ είναι ικανή για πρωτάθλημα».
- Α. Βγενόπουλος: «Είμαι διατεθειμένος μαζί με την ομάδα μου να αγοράσω τον Παναθηναϊκό».
- Β. Μαρινάκης: «Σήμερα διδάξαμε ήθος και αρχές».
- Γ. Κόντης: «Στηρίζουμε τον Κούπερ».
- Θ. Ζαγοράκης: «Πάμε για πρωτάθλημα».
- Π. Μπιτσαξής: «Η Πολιτεία δεν μπορεί να χρηματοδοτεί τη βία, ούτε ο ΟΠΑΠ μπορεί να διαφημίζεται μέσω αυτού του τρισάθλιου θεάματος».
- Σ. Πιλάβιος: «Δεν γνωρίζω τι υπάρχει. Άλλοι λένε 3, 4, 16 κασέτες. Δεν γνωρίζω».
- Σ. Γιαννακόπουλος: «Θα αποχωρούν οι ποδοσφαιριστές σε κάθε περίπτωση επεισοδίων».
- Α. Μπέος: «Μπορεί να είναι ο Περπινιάδης».
- Χ. Πανόπουλος: «Ναι στην κεντρική διαχείριση».
- Κ. Θάνου: «Δε θυμάμαι πως έγινε το τροχαίο».
Και για το τέλος αν, και όχι αθλητικό, το καλύτερο όλων..
- Γ. Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν».. Επιμελεια Πετρος  Πετρουσης

Τραμπουκισμοί Δ. Γιαννακόπουλου στο gazzetta!!

Την ώρα που η οικογένεια Γιαννακόπουλου δόξαζε τον Παναθηναϊκό σε όλη την Ευρώπη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εισέβαλλε μανιασμένος στο gazzetta απειλώντας και προκαλώντας φθορές! Αναζητείται πλέον από το Αυτόφωρο!
Τραμπουκισμοί Δ. Γιαννακόπουλου στο gazzetta!
Ένα πρωτοφανές περιστατικό που ξεπερνά τα όρια και της πιο νοσηρής φαντασίας έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του gazzetta. Μόλις 12 ώρες μετά την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague, κι ενώ τα εκατομμύρια πράσινων φιλάθλων γιόρταζαν, ο υιός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, σε κατάσταση αλλοφροσύνης έφτασε στα γραφεία του gazzetta και με αλαλαγμούς απειλούσε τις οικογένειες και τα παιδιά (!!!) εργαζομένων στο site αλλά και την σωματική ακεραιότητα των ιδίων!
Εξύβρισε οτιδήποτε… επουράνιο και επίγειο βρέθηκε στο διάβα του, προκάλεσε φθορές και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο όπου τον περίμεναν οι συνοδοί του, απείλησε ότι θα ξανάρθει όχι μόνο στο κτίριο του gazzetta αλλά και στα σπίτια των δημοσιογράφων! Δικαίως θα αναρωτηθείτε τώρα το… γιατί!
Από τηλεφωνικές επικοινωνίες που προηγήθηκαν προκύπτει ότι η αφορμή ήταν ένα comment αναγνώστη, το οποίο μάλιστα διεγράφη μόλις έγινε αντιληπτό και πριν έρθουν οι απρόσκλητοι επισκέπτες…
«Απολύστε τον αλλιώς...»
Σε ό,τι αφορά τις αιτίες… άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, ωστόσο οι απειλές που είχαν εκτοξευθεί τις προηγούμενες ημέρες, μπορούν να βάλουν σε σκέψεις κάθε υγιώς σκεπτόμενο νου. Ήταν η ανάρτηση της είδησης (που δεν προβλήθηκε από την πλειοψηφία των Media) για το πανό που σήκωσε η Θύρα 13 στο ΟΑΚΑ την Τρίτη; Ήταν το blog του Νικόλα Βασιλαρά «Αυτό φταίει» για το οποίο ζήτησε την απόλυσή του και από το gazzetta ειδάλλως θα έγραφε συκοφαντικά δημοσιεύματα για ανθρώπους του gazzetta (πράγμα που όντως συνέβη αφού φυσικά δεν απολύθηκε ο Βασιλαράς…); Ήταν άλλου είδους απωθημένα; Είναι κάτι που πιθανότατα θα μάθουμε λίαν συντόμως…
Για λόγους ηθικής δεν θα προχωρήσουμε στην πλήρη καταγραφή των απειλών που εκτοξεύθηκαν διά ζώσης αλλά και τηλεφωνικά. Απειλές που προκαλούν ανατριχίλα.
Αναζητείται από την αστυνομία
Η υπόθεση εξάλλου, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παραπέμπονται ήδη στη δικαιοσύνη καθώς από χθες το απόγευμα εκκρεμεί η αυτόφωρη διαδικασία και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ο ιδιοκτήτης της DPG Media Group αναζητείτο από την αστυνομία χωρίς αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να καταγγείλουμε το περιστατικό – για το οποίο έχουν ήδη υποβληθεί μηνύσεις - προκειμένου κυρίως να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση ανθρώπων που μπορούν να απειλούν, να σπάνε και να εξυβρίζουν, αλλά και να συκοφαντούν επειδή δεν υποκύπτουμε σε πιέσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Θεωρούμε πάντως, χρέος μας να ξεκαθαρίσουμε προς αποφυγή άλλων παρεξηγήσεων, ότι ο επίσημος και ανεπίσημος Παναθηναϊκός ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιστατικό. Η παρουσία των αδελφών Γιαννακόπουλων δε – ανθρώπων που έχουν τον απεριόριστο σεβασμό μας - αποτελεί ευεργεσία για τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ και η 40χρονη προσφορά και το ήθος τους δε μπορούν ούτε στο ελάχιστο να συνδεθούν με τέτοιες συμπεριφορές. Ο καθένας γράφει τη δική του ιστορία και το κριτήριο του κοινού είναι αλάθητο…
ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Στοιχημα με τον Redoto_BET

γεια σας αδερφια....
μια τριαδα ακομα θα προτιμησω στην οποια ειμαι κιολας αρκετα ζεστος.παμε να την δουμε γρηγορα γρηγορα.....
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝ-ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ 1,5  ΓΚΟΛ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΤΟ 1,55
η καλυτερη επιθεση απεναντι στην χειροτερη αμυνα της μπουντεσλιγκα.μεσα ειναι οι ρομπεν,ριμπερι,γκομεζ,μιλερ,σβαιστανγκερ και το βλεπω πολλα με λιγα καθως η πιεση στην μπαγερν ειναι μεγαλη και θελει μονο νικη και μαλιστα ανετη.....
ΛΙΛ-ΚΑΕΝ=1 ΣΤΟ 1,33
χαμηλος αλλα πολυ πιθανος ο ασσος.κομπλε η ΛΙΛ και με καλη φορμα σε καταμεστο γηπεδο απεναντι στην πολυ λαβωμενη  ΚΑΕΝ που εχει εκτος τους δυο πορτιερο και αλλους 4 μεσοαμυντικους βασικους.δυσκολα αν γλυτωσει.....
ΑΕΚ-ΗΡΑ= ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΑΕΚ ΣΤΟ -6,5 ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΕΤ365 ΣΤΟ 1,61
το ματς ειναι τελικος και ουσιαστικα με νικη η  ΑΕΚ καθαριζει την μπουγαδα και απεναντι στον σχεδον διαλυμενο ΗΡΑ νομιζω θα τα καταφερει.με πολυ κοσμο και καλη ψυχολογια η ΑΕΚ και ο ΓΗΡΑΙΟΣ  αντιθετως πολυ κακο κλιμα και η ομαδα με προβληματα και σαφως επηρεασμενη απο τα επεισοδια που εγιναν την προηγουμενη αγωνιστικη σχεδο το εχει πει το ποιημα και δεν βλεπω να εχει ψυχικα αποθεματα να κανει την ανατροπη.......
η τριαδα αυτη την πονταρω με 50 μοναδ στην βετ365


υ.γ. 1  ειχαμε 1735 μειον 50 υπολοιπο 1685
υ.γ. 2 στη φωτο η Τζεσικα Ντος Αντος απο την Βραζιλια
χαιρετω μαγκες!

«Θα πεθάνεις» λένε στον Βοργιά!!

Απειλητικά τηλεφωνήματα υποστηρίζει πως δέχεται ο άνθρωπος που αποκάλυψε το κασέτα-gate, Σωτήρης Βοργιάς.

«Θα πεθάνεις» λένε στον Βοργιά!
Από τη στιγμή που σιγά σιγά πέφτει φως στην υπόθεση κασέτα-gate ήταν αναμενόμενο να αρχίσουν και οι απειλές στους ανθρώπους που την έφεραν στη δημοσιότητα.
Ένας από αυτούς είναι και ο Σωτήρης Βοργιάς που τις τελευταίες μέρες δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα με τους αγνώστους να του λένε «θα πεθάνεις» και διάφορα άλλα τέτοια.
Ο πρώην διαιτητής θορυβήθηκε σίγουρα, αλλά όπως λέει στο περιβάλλον του δεν τρομοκρατήθηκε και θα πάρει τα μέτρα του. Προφανώς θα επικοινωνήσει με την αστυνομία, για να αναφέρει το γεγονός και δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω στην όλη ιστορία.
ΠΗΓΗ: leoforos.gr

Γκολάρα Αμαλφιντανό από τα 40 μέτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μόργκαν Αμαλφιντανό "παίζει" γερά για τον Ολυμπιακό. Είναι Γάλλος, 26 ετών και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Λοριάν. Δεν σκοράρει συχνά, αλλά όταν το κάνει τα γκολ του είναι εντυπωσιακά. Όπως αυτά που βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε…
Γκολάρα Αμαλφιντανό από τα 40 μέτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε ένα ακόμα παρακάτω όπου ο Αμαλφιντανό σκοράρει με όμορφο "τσίμπημα" της μπάλας.












Η επιστροφή του Αμπιντάλ!(video)

Δείτε το βίντεο με τις συγκινητικές στιγμές στο «Καμπ Νου», όταν ο Ερίκ Αμπιντάλ επισκέφτηκε την προπόνηση της Μπαρτσελόνα μετά την εγχείρηση στο ήπαρ!
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα στην προπόνηση, αφού τους επισκέφθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ για να τους εμψυχώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δυο εβδομάδες με την επέμβαση για αφαίρεση όγκου στο συκώτι, ο Γάλλος έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, με τις στιγμές να είναι συγκινητικές. Όλοι οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν δίνοντας του κουράγιο και με τον Αμπιντάλ να ανυπομονεί να μπει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι 7 πιο επικίνδυνες συμμορίες χούλιγκανς!!

Περιστατικά που έσπειραν τον τρόμο, συγκλόνισαν το βρετανικό ποδόσφαιρο και εν τέλει οδήγησαν στην πάταξη των κρουσμάτων βίας και εξάρθρωσης των μελών τους.
Οι 7 πιο επικίνδυνες συμμορίες χούλιγκανς!
Ο χουλιγκανισμός στο «Νησί» μπορεί να έχει παταχθεί σε μεγάλο βαθμό, όμως ακόμη υφίστανται σύνδεσμοι που σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο σε αντίπαλους οπαδούς. Ιδού η λίστα με τις επτά διαβόητες ομάδες χούλιγκανς στην Αγγλία.
1. Μίλγουολ Μπουσγουόκερς
Πρόκειται για τους πλέον σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Μίλγουολ. Δανείστηκαν το όνομα τους, από τον εμφύλιο Πόλεμο των ΗΠΑ (1861-1865). Ουδείς θα ήθελε να πέσει θύμα επίθεσης από τους συγκεκριμένους χούλιγκανς.
Διαθέτουν το δικό τους όπλο που ονόμασαν Millwall Brick και το οποίο κατασκευάζεται από παχύ στρώμα εφημερίδων στις οποίες τοποθετούν αιχμηρά αντικείμενα.
Οι Μπουσγουόκερς προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση στο βρετανικό ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ‘80 λόγω των ακραίων μεθόδων τους κάτι για το οποίο κανείς δεν θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος.
Το 2001 χάραξαν στο πρόσωπο δύο οπαδούς της Γουλβς, ενώ το 2002 στο περιθώριο της αναμέτρησης για τα πλέι οφ, κόντρα στη Μπέρμιγχαμ έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια τα οποία πεπειραμένοι αστυνομικοί τα χαρακτήρισαν ως τα χειρότερα στην καριέρα τους!
2. Μπέρμιγχαμ Ζούλους
Πίσω στη δεκαετία του ‘70, οι ιαχές «Ζούλου, Ζούλου» στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ έμοιαζαν με προειδοποίηση μάχης. Οι «Ζulu Warriors» ήταν έτοιμοι να τα κάνουν γυαλιά καρφιά. Επρόκειτο για όνομα με ετερόκλητο εθνικό υπόβαθρο που αποτελούσε πονοκέφαλο στις αστυνομικές αρχές.
Οι βίαιες συγκρούσεις με οπαδούς της «αιώνιας» αντιπάλου Άστον Βίλα βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη. Η κατάσταση εκτραχύνθηκε όταν το 2001 στο Κάρντιφ καταστράφηκε μία παμπ μετά από την εισβολή των θερμοκέφαλων οπαδών.
Αποτέλεσμα 9 άνθρωποι να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Το 2006, τουλάχιστον 200 οπαδοί της Μπέρμιγχαμ γκρέμισαν έναν προστατευτικό φράχτη που τους χώριζε από τους υποστηρικτές της Στόουκ σε αγώνα για το Κύπελλο. Επακολούθησε κομφούζιο. Η αστυνομία χαρακτήρισε το συμβάν ως ακραίας μορφής βία!
3. Άστον Βίλα Χάρντκοουρ
Πρόκειται για έναν ακόμη διαβόητο σύνδεσμο από το Μπέρμιγχαμ. Τα μέλη του αποκαλούνταν «The Villains» (σ.σ.: σε ελεύθερη μετάφραση 'σκληροί τύποι').
Πλέον έχουν τεθεί στο περιθώριο, όμως στο παρελθόν είχαν προλάβει να προκαλέσουν πανδαιμόνιο με την ακραία συμπεριφορά τους. Το 2002 οι σοβαρές αναταραχές σε ντέρμπι με την Μπέρμιγχαμ είχαν ως συνέπεια να πραγματοποιηθούν 15 συλλήψεις.
Το 2005, ο Στίβεν Φάουλερ μέλος των «Χάρντκοουρ» καταδικάστηκε για δεύτερη φορά σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για εκτεταμένα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα το 2004 με τους «Xέντχαντερς» της Τσέλσι.
Επίσης το 2004 συμμορίες οπαδών της Άστον Βίλα είχαν έρθει στα χέρια με οπαδούς της ΚΠΡ, όπου ένας φροντιστής του γηπέδου έχασε τη ζωή του.
4. Ίντερ Σίτι Φερμ
Πρόκειται για μία συμμορία χούλιγκανς που έδρασε από τη δεκαετία του ‘70 μέχρι και το '90. Η «Iντερ Σίτι» είχε ισχυρούς δεσμούς με τη Γουέστ Χαμ.
Πήραν το όνομα τους από τα τρένα με τα οποία ταξίδευαν για τα εκτός έδρας ματς. Τα μέλη της «Ίντερ Σίτι» συνήθιζαν να αφήνουν μία κάρτα στο σώμα εκείνων που είχαν ξυλοκοπήσει γράφοντας. «Συγχαρητήρια, μόλις συναντήσατε την Ίντερ Σίτι».
Παρά τις εξτρεμιστικές πρακτικές που ακολουθούσαν, ο Κας Πέναντ ένας έγχρωμος Λονδρέζος που είχε διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στη συμμορία ισχυρίστηκε πως σε αντίθεση με άλλα γκρουπ οπαδών, η Ίντερ Σίτι δεν κατηγορήθηκε ποτέ για ρατσιστική ή νεο-Ναζιστική στάση.
Οι μεγαλύτερες κόντρες τους ήταν με τους Μίλγουολ Μπούσγουοκερς.
5. «6.57 Κρου»
Οπαδοί της Πόρτσμουθ, ονομάστηκαν «6.57» από το τρένο στο οποίο επιβιβάζονταν στις 6.57 κάθε Κυριακή στον σταθμό Waterloo. Από τις πλέον διαβόητες συμμορίες στη δεκαετία του ‘80 έσπερναν τον όλεθρο και την καταστροφή στη χώρα.
Το 2001 σε ματς της Πόρτσμουθ με την Κόβεντρι έσπασαν καρέκλες και εκτόξευαν δεκάδες φωτοβολίδες προς τους αντιπάλους τους. Το 2004, τουλάχιστον 94 μέλη τους συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένα επεισόδια στο ματς με την Σαουθάμπτον.
Έσπασαν και λεηλάτησαν καταστήματα, ενώ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένα 10χρονο αγόρι. Περισσότεροι από 100 χούλιγκανς της Πόρτσμουθ αποκλείστηκαν από το Μουντιάλ του 2006 της Γερμανίας λόγω βεβαρημένου παρελθόντος.
6. Ρεντ Άρμι
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συνδέσει το όνομα της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες βρετανικών συλλόγων στην Ευρώπη. Αντιστοίχως η Red Army θεωρείται ως ο σύνδεσμος που προκάλεσε τεράστια προβλήματα στους «μπέμπηδες» σε ότι αφορά τον χουλιγκανισμό.
Ονομάστηκε έτσι λόγω των χρωμάτων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα μέσα της δεκαετίας του ‘70 αποτελούσαν συνώνυμο των ταραχών στα γήπεδα.
Τη σεζόν 1974-75 όταν η Γιουνάιτεντ είχε υποβιβαστεί στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, οι βίαιες αντιδράσεις των μελών της Red Army αποτελούσαν σύνηθες φαινόμενο με συνέπεια να καταγραφούν περιστατικά που μόνο δεν τιμούν το αγγλικό ποδόσφαιρο.
Μάλιστα οι ενέργειες τους, οδήγησαν την αγγλική ομοσπονδία να τοποθετήσει φράκτες σε όλα τα στάδια της χώρας. Στο ντοκιμαντέρ «Χούλιγκαν» που γυρίστηκε το 1985 παρουσιάζονται κυνικά οι μάχες της Red Army με τους χούλιγκανς της Γουέστ Χαμ «Inter City» στα περίχωρα του Μάντσεστερ.
7. Τσέλσι Χεντχάντερς
Μόνο το όνομα του διαβόητου συνδέσμου της Τσέλσι αρκεί για να αντιληφθεί κανείς τις διαθέσεις των μελών του. Ρατσιστική συμπεριφορά, στενοί δεσμοί με το Εθνικό Μέτωπο, αλλά και ακροδεξιές και παραστρατιωτικές οργανώσεις συνθέτουν το προφίλ του συγκεκριμένου γκρουπ.
Ο πρώην υποστηρικτής των Χεντχάντερς, ονόματι Κέβιν Γουίτον καταδικάστηκε σε φυλάκιση το 1985 καθώς κρίθηκε ένοχος για ένα από τα σοβαρότερα κρούσματα χουλιγκανισμού.
Έπειτα από μία ήττα των «blues» ο Γουίτον αλλά και άλλοι «συναγωνιστές» του εισέβαλαν σε παμπ κραυγάζοντας «πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος». Λίγα λεπτά αργότερα ο Αμερικανός ιδιοκτήτης του μαγαζιού κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του. «Καταραμένοι Αμερικανοί έρχεστε εδώ και μας παίρνετε τις δουλειές», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση οπαδός των Χεντχάντερς.
Πηγή: sport24.gr

Στους 10 «προδότες» προπονητές ο Μπάγεβιτς!!

Η ιστοσελίδα «goal.com» συμπεριέλαβε στην λίστα με τους 10 προδότες προπονητές της Ευρώπης και το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Στους 10 «προδότες» προπονητές ο Μπάγεβιτς!
«Ο Σέρβος τεχνικός έγινε το σύμβολο της προδοσίας για τους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι συνήθιζαν να τον προσκυνούν», ξεκινάει το αφιέρωμα της ιστοσελίδας και προσθέτει: «Το 1996 δέχτηκε μια μεγάλη οικονομική προσφορά από τον πιο μισητό αντίπαλο της ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό».
Στο άρθρο δεν λείπουν οι αναφορές για τα μπουκάλια, τα αυγά και τα πλαστά χαρτονομίσματα που δεχόταν ο Μπάγεβιτς. Επίσης, εξιστορείται η επιστροφή του στην ΑΕΚ το 2002, η δεύτερη επιστροφή του στον Ολυμπιακό και η τρίτη στους «κιτρινόμαυρους», μην ξεχνώντας την επίθεση που δέχθηκε ο Σερβοέλληνας τεχνικός από τους οπαδούς στην Καλλιθέα.
«Ποιες είναι οι πιθανότητες να επιστρέψει στον Ολυμπιακό;», αναρρωτιέται ο συντάκτης, ο οποίος κλείνει το αφιέρωμα σημειώνοντας ότι «ο Μπάγεβιτς κατάφερε και ήταν προπονητής σε δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ και των Αρη των οποίων οι οπαδοί μισιούνται…».
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Μπάγεβιτς στην λίστα βρίσκονται και οι: Ράντομιρ Άντιτς, Ζντένεκ Ζέμαν, Φέλιξ Μάγκαθ, Τζορτζ Γκράχαμ, Γουόλτερ Τζένγκα, Μπέλα Γκούτμαν, Φάμπιο Καπέλο, Χάρι Ρέντναπ, και Μπράιαν Κλαφ.

Πρωταθλητές στο… οffside!!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία του… οffside αναδεικνύεται στα προκριματικά του Euro 2012 η Εθνική μας ομάδα! Διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία της UEFA.
Το πρώτο μισό των αγώνων της προκριματικής φάσης του Euro 2012 έχει ολοκληρωθεί, και τα στατιστικά που έχουν διαμορφωθεί ήδη παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η Εθνική μας ομάδα μάλιστα πρωτεύει στην κατηγορία του offside, ενώ ο προκριματικός μας όμιλος είναι αυτός με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες!
Πρώτοι με… βοήθεια «Σάλπι»
Η μόνη κατηγορία στην οποία η Εθνική μας ομάδα είναι στην πρώτη θέση μεταξύ των 51 Εθνικών ομάδων είναι τα offside όπου με 20 συνολικά (τα 9 από τον Σαλπιγγίδη) προσπερνάμε τις Μολδαβία, Ουγγαρία, Καζακστάν που έχουν 19 και τις Ιταλία, Γαλλία, Αλβανία με 18. Το περισσότερα κόρνερ τα έχει κερδίσει η Τσεχία (48), ενώ πρώτη στα γκολ είναι η Ολλανδία με 21 (16 περισσότερα από την Εθνική μας…).
Μαυροβούνιο η… νέα Ελλάδα!
Η μόνη Εθνική ομάδα που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ είναι του Μαυροβουνίου, ενώ η Ελλάδα με τα δύο που έχει παθητικό είναι στις καλύτερες άμυνες των προκριματικών. Όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες, πρώτη είναι η Σερβία με 17, με τη χώρα μας να έχει 11. Αξίζει να θυμίσουμε πως στο Euro του 2004, η Εθνική μας ήταν πρώτη σε κίτρινες και τάκλιν!
Οι σκόρερ και οι... σκληροί
Πρώτος σκόρερ της προκριματικής φάσης είναι ο Κλόζε με τον Χούντελαρ που έχουν από 8 γκολ, ενώ στις ασιστ ισοβαθμούν στις 4 οι Κάλστρομ, Σνάιντερ, Οζίλ, Λάρσον, Ροζίτσκι, Τζούτζακ. Τα περισσότερα φάουλ τα έχει κάνει ο Έντμουντσον από τα Νησιά Φερόε μαζί με τον Βέλγο Τίμι Σίμονς, ενώ τα περισσότερα κερδισμένα είναι από τον Φαν Μπόμελ. Τέλος, ο Σαλπιγγίδης είναι πρώτος στα οφσάιντ (μαζί με τον Μπενζεμά) «βοηθώντας» έτσι την Ελλάδα στην… πρωτιά της!
Η… κόντρα των ομίλων
Ο πιο… παραγωγικός όμιλος είναι ο 5ος με την παρουσία Ολλανδίας, Σουηδίας και Ουγγαρίας όπου έχουν μπει 63 γκολ (στον δικό μας όμιλο δεν έχουν μπει ουτε τα μισά…) την ώρα που ο όμιλος της Εθνικής μας ομάδας μπορεί να… καυχιέται πως είναι ο πιο… σκληρός καθώς στους αγώνες του έχουν τιμωρηθεί 66 φορές παίκτες με κίτρινη κάρτα, αριθμός ρεκόρ! Πάντως οι περισσότερες κόκκινες (τέσσερις στον αριθμό) έχουν βγει στον 4ο όπου έχει και τρεις ομάδες από τα Βαλκάνια (Βοσνία, Ρουμανία, Αλβανία) οπότε μοιάζει μάλλον… φυσιολογικό.

Ο πρωταθλητής...καταπίνει τους πρωταθλητές!!

Κι όμως η παράδοση συνεχίστηκε και ουσιαστικά ανέδειξε το "μέταλλο" αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται Παναθηναϊκός. Με μοναδική εξαίρεση τον ημιτελικό του φάιναλ φορ του 2005 στη Μόσχα, όταν ηττήθηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (που ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης από το 2004 και... ξανάγινε το 2005) ο Παναθηναϊκός ρίχνει στο... καναβάτσο εν δυνάμει πρωταθλήτριες Ευρώπης κάθε φορά που τις αντιμετωπίζει σε αγώνα, ή σειρά αγώνων που κρίνεται κάτι: Πρόκριση ή τίτλος!

- Το 1994, στα πλέι οφ για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 2-1 στης νίκες της Λιμόζ, της ομάδας δηλαδή που το 1993 είχε κατακτήσει το τρόπαιο στο φάιναλ φορ του ΣΕΦ

-Το 2002 στη Μπολόνια, ο Παναθηναϊκός πρώτα απέκλεισε την πρωταθλήτρια Σουπρολίγκα του 2001, Μακάμπι Τελ Αβίβ στον ημιτελικό και στη συνέχεια πήρε το τρόπαιο με αντίπαλο στον τελικό την πρωταθλήτρια Ευρωλίγκα του 2001, Βίρτους Μπολόνια. Είχε προηγηθεί η χρονιά του διχασμού με δύο διοργανώσεις και ο Παναθηναϊκός για να φθάσει στο τρόπαιο τις είχε νικήσει και τις δύο!

- Το 2007 στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2006 (στο φάιναλ φορ που είχε γίνει στην Πράγα) ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

- Το 2009 στο Βερολίνο, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2008 (στο φάιναλ φορ που είχε γίνει στη Μαδρίτη) ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πάλι!

- Το 2011 και στα πλέι οφ για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο σε βάρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2010 (στο φάιναλ φορ που είχε γίνει στο Παρίσι) Μπαρτσελόνα με 3-1 νίκες αν και δεν είχε το πλεονέκτημα έδρας.

Όπως αποδεικνύεται τίποτα δεν είναι τυχαίο... Κι επίσης σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. 

«Sold out» στις… αιτήσεις!!

Παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση ο αριθμός  αιτήσεων άγγιξε τις 12,149,425 ,ξεπερνώντας κατά 17% την ζήτηση των εισιτηρίων στο EURO 2008. Οι ιθύνοντες στην  ΟΥΕΦΑ,  είναι πλέον αναγκασμένοι να κάνει κλήρωση για την διανομή των εισιτηρίων.

Οι διοργανωτές Πολωνοί και Ουκρανοί κατέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό αιτήσεων . με  88%, ενώ οι Γερμανοί με 2,82%, οι Ρώσοι 1,16% και οι Ελβετοί με 1% έδειξαν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν το ΕURO 2012 από κοντά.

Χωρίς Φυτανίδη με Αρη!!!

Ο Σωκράτης Φυτανίδης δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Αρη στην Τρίπολη (3/4, 19:00), καθώς έμεινε εκτός αποστολής.

Αντιθέτως, στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη επιστρέφουν οι Λαδάκης, Πουλίδο και Αργυρόπουλος, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην ομάδα της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, η αποστολή των Αρκάδων: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ρούμπιλ, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Λαδάκης, Μπαστία, Κερ, Μάρτινς, Φορτούνης, Μαρσέλο, Τσαμπούρης, Ουντότζι, Αρσενίεβιτς, Ματούσιακ, Παπάζογλου, Φρανκού.

Όνειρα… γλυκά για τον Μόγιες!!

Στα «ζαχαρωτά» του Νησιού, ονειρεύεται το μέλλον του ο Νταβιντ Μόγιες. Ο έμπειρος τεχνικός κοινοποίησε την πρόθεση του να παραμείνει στο τιμόνι της Έβερτον. Ο νυν προπονητής της ομάδας έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο, αλλά όπως δηλώνει θα τον ευχαριστούσε η επέκτασης τους:

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συζητάμε από τώρα για το συμβόλαιό μου. Θα κάνω μία κουβέντα με τη διοίκηση στο τέλος της σεζόν να δούμε πως βλέπουμε τα πράγματα και τι χρειάζεται για να βελτιωθούμε. Μπορεί ακόμη να εξελιχθεί σε μία μέτρια και όχι άσχημη χρονιά για μας η φετινή. Θα μου άρεσε να σκεφτώ ότι το μέλλον μου βρίσκεται εδώ τα επόμενα χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι διαφορετικά».

Νάνι: «Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε»!!

Αποφασιστική για την πορεία τους στην εφετινή Πρέμιερ Λιγκ, θα είναι σύμφωνα με τον Νάνι, η νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Ο Πορτογάλος άσος μιλώντας για την αναμέτρηση, σε βρετανικά μέσα, επισήμανε:

«Η επίσκεψή μας στη Γουέστ Χαμ είναι από αυτές που αποφασίζουν αν θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε, αν θέλουμε να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές. Ο μήνας αυτός θα είναι καθοριστικός για εμάς, αλλά όλα είναι στα δικά μας χέρια».

Αναβολή για το Ινβερνές-Σέλτικ!!!

Δεν θα διεξαχθεί, τουλάχιστον για σήμερα Σάββατο, ο εκτός έδρας αγώνας της Σέλτικ για το πρωτάθλημα Σκωτίας, αφού το γήπεδο της Ινβερνές πλημμύρισε από τη βροχόπτωση και κρίθηκε ακατάλληλο.

Ο αγώνας ηταν προγραμματισμένος για το μεσημέρι του Σαββάτου, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης πήρε την οριστική απόφαση της διακοπής. Πλέον, οι δύο ομάδες θα μάθουν σύντομα από την Ομοσπονδία τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ματς.

Πίστη για τον τίτλο απο Γουόλκοτ!!

Την βεβαιότητα του ότι η Άρσεναλ θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε με δηλώσεις του στην «The Sun» ο Θίο Γουόλκοτ.


Ο εξτρέμ των Λονδρέζων μίλησε για την «μάχη» της Premier League και έκανε σαφές πως άπαντες στον σύλλογο πιστεύουν στον τίτλο. «Νομίζω πως την χρονιά αυτή έχουμε την εμπειρία από τις αποτυχίες του παρελθόντος. Θα κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ. Υπάρχει αυτοπεοίθηση στην ομάδα και πιστεύω πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πραγματικά το πιστεύω. Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση τότε δεν μπορείς να ελπίζεις σε τίποτα. Εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση και θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Άγγλος άσος.

Ράφα vs Νόλε!!!

Ο Ράφαελ Ναδάλ (Νο 1 )«έστειλε» για μια ακόμη φορά εφέτος τον Ρότζερ Φέντερερ (Νο3) νικώντας τον 6-3, 6-2 στα ημιτελικά του Miami Masters και την Κυριακή (21:30) ετοιμάζεται να κάνει το πραγματικό crash test απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Οι δυο τους έχουν ξανασυναντηθεί μόλις πριν λίγες μέρες στην Καλιφόρνια και αυτό που κατάφερε ο Ισπανός ήταν να… συνεχίσει το ρεκόρ του Σέρβος που μετράει πλέον 23 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος. Με τρεις συνεχόμενους τίτλους (Μελβούρνη, Ντουμπάι, Indian Wells) με νίκες επί των Ρότζερ Φέντερερ (3 φορές) και Ναδάλ (Καλιφόρνια).

Στα ημιτελικά του Μαϊάμι ο «Νόλε» (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη) απέκλεισε εύκολα, με 6-3, 6-1 τον Αμερικανό, Μάρντι Φις (Νο 14).

Λεονάρντο: «Θα το πανηγυρίσω εαν κερδίσουμε»

Αποφασισμένος να πανηγυρίσει αν η Ίντερ καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μίλαν είναι ο Λεονάρντο, παρά το γεγονός ότι έχει γράψει ιστορία με τους «Ροσονέρι».

Ο Βραζιλιάνος κόουτς που υπηρέτησε για χρόνια την Μίλαν ως παίκτης αλλά και σαν προπονητής, πλέον βρίσκεται στους «Νερατζούρι» και στόχος του είναι όπως δήλωσε... «Η  νίκη που θα μας δώσει τεράστια ώθηση».

«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά αν κερδίσει η Ίντερ θα το πανηγυρίσω. Είμαι αφοσιωμένος στην Ίντερ και δουλεύουμε για να κερδίσουμε το ντέρμπι. Σε ψυχολογικό επίπεδο η νίκη θα μας δώσει τεράστια ώθηση, αλλά δεν πρόκειται να εξασφαλίσει στη νικήτρια ομάδα το πρωτάθλημα αφού υπάρχουν και άλλα ματς. Τα συναισθήματα που με διακατέχουν είναι πολλά, αλλά δεν είναι τα πιο σημαντικά στο ντέρμπι. Έζησα πολλές καλές στιγμές και δεν ξεχνάω τίποτα από αυτά που έζησα. Η πρόκληση στο ντέρμπι είναι μεγάλη καθώς θα αγωνιστούν δύο εξαιρετικές ομάδες και αυτό είναι που μετράει. Ο προπονητής έχει σημαντικό ρόλο, αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι το ντέρμπι θα περιστραφεί γύρω από εμένα».

Χωρίς τον τιμωρημένο Σισέ στις Σέρρες - στην αποστολή Ανάκογλου, Κις!

Χωρίς τον τιμωρημένο Σισέ, αλλά και τους τραυματίες Γκαρσία, Πλεσί, Καρνέζη, Σεϊταρίδη και τον Μαυρία, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων, θα μεταβεί η αποστολή του Παναθηναϊκού στις Σέρρες, ενόψει της αναμέτρησης με τον τοπικό Πανσερραϊκό (3/4, 19:00).

Στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων» πριν το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τους Λουίς Γκαρσία και Νταμιάν Πλεσί να ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ οι Σεϊταρίδης και Καρνέζης εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Όσον αφορά το νεαρό Χάρη Μαυρία, ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην ομάδα Νέων κι έτσι δεν θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τον αρχηγό της ομάδας, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Στην αποστολή Ανάκογλου, Κις!
Οι Ανάκογλου και Κις συμπεριλαμβάνονται κανονικά στα πλάνα του Παύλου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στις Σέρρες (3/4, 19:00).

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους και από τη στιγμή που πήραν μέρος και στην κανονική προπόνηση της ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.

Αναλυτικά, η αποστολή των «λιονταριών»: Ράντμαν, Βαλσαμάκης, Μουσικάκης, Παπάζογλου, Πάρκερ, Νταλέ, Σίντζιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Ντιόγκο, Μάρκοβιτς, Γεωργιάδης, Σουμπίνιο, Ανάκογλου, Μπέλιτς, Παπαδόπουλος, Λεοζίνιο, Κόντος.

Ράκοβιτς: «Θα μιλάμε για την πρόκριση για 20 χρόνια»

Για δυο δεκαετίες, θα μιλάει για την  πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Μίλοβαν Ράκοβιτς, όπως δήλωσε δημόσια ο ίδιος.

 Σε συνέντευξή του στη «Sportski Zurnal» ο Σέρβος σέντερ, που υπήρξε καταλυτικός κάτω από τη ρακέτα, υποστήριξε πως η ομάδα του αιφνιδίασε τους Πειραιώτες» μιλώντας  με τα… καλύτερα λόγια για τους «πράσινους» και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που αποτελούν τον επόμενο σκόπελο τον Ιταλών.

«Θα μιλάμε για την πρόκριση για 20 χρόνια»

«Ο Ολυμπιακός χτίστηκε για να πάει στο Final 4. Έχει κορυφαίο προπονητή και παίκτες, αλλά ξέραμε τι να περιμένουμε. Αυτό που έγινε στο πρώτο ματς δεν μπορεί να το εξηγήσει κανένας. Απλώς ήταν μία κακή μέρα για όλους τους παίκτες μας. Δεν είχα χάσει ποτέ με τόσο μεγάλη διαφορά, ούτε στα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ. Ήταν μία ιστορική ήττα. Όμως ίσως ο Ολυμπιακό να έκανε εκεί το μεγαλύτερο λάθος. Δεν περίμενε πως θα αντιδράσουμε τόσο δυναμικά.

Και μετά το δεύτερο ματς πιθανώς να πίστευαν πως απλώς έτυχε να κερδίσουμε. Δείξαμε όμως και στη Σιένα την αξία μας και προκριθήκαμε δίκαια στο Final 4. Ανασυνταχτήκαμε αμέσως, ξεχάσαμε την ήττα και αντιμετωπίσαμε διαφορετικά το δεύτερο ματς. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις ένα σύνολο με τόσο σπουδαίες ομάδες, αλλά καταφέραμε. Θα μιλάμε για τα επόμενα 20 χρόνια για αυτή την πρόκριση. Πρώτη φορά στη ζωή μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η Σιένα είναι μια μικρή πόλη, όλοι είναι σαν μια οικογένεια και δεν τους απογοητεύσαμε. Οπαδοί μας ήρθαν ακόμη και στα αποδυτήρια για να μας συγχαρούν».

«Κόντρα στα προγνωστικά»

«Κανείς δεν περίμενε πως θα φτάναμε ως εδώ. Η ομάδα είναι νέα, αλλά γρήγορα απέκτησε χημεία, κάθε παίκτης είναι 100% αφοσιωμένος σε αυτή και τα αποτελέσματα μάς δικαιώνουν. Σε κάθε αγώνα ξεπηδά κι ένας νέος πρωταγωνιστής στην επίθεση, ενώ στην άμυνα όλοι βοηθούν εξίσου.

Προσωπικά δεν ονειρευόμουν πως θα έφτανα τόσο μακριά. Ήρθα στη Σιένα αποκλειστικά και μόνο για να λάβω μέρος στην Ευρωλίγκα και την καλή δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στο σύλλογο, αλλά δεν περίμενα να φτάσω να παίζω στο Final 4 της κορυφαίας διοργάνωσης. Όμως παρουσιάστηκε η ευκαιρία και την εκμεταλλευτήκαμε. Είναι ένα όνειρο και μου δίνει επιπλέον κίνητρο».

«Θέλουμε περισσότερα»

«Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Η πρόκριση στο Final 4 είναι μια μεγάλη επιτυχία, αλλά θέλουμε περισσότερα. Υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά όχι εφησυχασμός στην ομάδα. Πάμε στη Βαρκελώνη για να καταφέρουμε κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά στην ιστορία της η ομάδα μας.

 Τι να πω, ίσως είναι στη μοίρα μας να αντιμετωπίζουμε ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι ήταν άτυχος και αποκλείστηκε νωρίς, αλλά φέτος διανύει από τις καλύτερες χρονιές του. Ότι και να πω για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι λίγο. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Δεν θέλω να δώσω προβάδισμα σε κάποια από τις δύο ομάδες, γιατί δεν έχουμε αναμετρηθεί ξανά φέτος. Πάντως ανυπομονώ».

Ο Γιάριτς και ο ΜακΚάλεμπ

«Ο Μάρκο είναι φοβερός τύπος. Τον γνώρισα όταν ήρθε στην ομάδα, αλλά συνεργαζόμαστε πολύ καλά και αυτό φέρνει αποτελέσματα στην ομάδα. Ο ΜακΚάλεμπ είναι πλέον υγιής, αλλά του λείπει λίγο η αυτοπεποίθηση. Έμεινε για καιρό εκτός γηπέδων και δούλευε κυρίως χωρίς την μπάλα. Όμως θα είναι έτοιμος στο Final 4».

Με Κατόνγκο, χωρίς Πόι, Στιούαρτ!!

Στην αποστολή για το Πανθεσσαλικό, συμπεριέλαβε τον Κρίστοφερ Κατόνγκο ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ από την κυριακάτικη αναμέτρηση της Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, θα απουσιάσουν οι Πόι και Στιούαρτ.

Ο τεχνικός των Ακριτών, αποφάσισε να αφήσει εκτός 20άδας τους δύο τελευταίους ποδοσφαιριστές, καθώς αμφότεροι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Αντίθετα, ο Κατόνγκο θα ταξιδέψει στο Βόλο, αν και στις τελευταίες προπονήσεις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, ο τραυματισμός του υποχώρησε κι έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Τέλος, απόντες από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και οι Φλίσκας (τιμωρημένος), Αλτιπαρμακόφσκι, Μπούγκα, Βρονταράς, Καθάριος και Ζαρόπουλος.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος: Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Γκσπούρινγκ, Τζάγκι, Ζεάν, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Γκλέισον, Κιντάνα, Βάλλας, Βασιλακάκης, Καζάκης, Κομεσίδης, Κωστούλας, Λυμπερόπουλος, Μάνταλος, Μπέρτος, Σουάνης, Σταθάκης, Τσουμάνης.

Διαψεύδει η Τότεναμ για Γουίκαμ και Κλόζε!!!

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν την Τότεναμ να έχει καταθέσει επίσημες προτάσεις για την απόκτηση τόσο του Κόνορ Γουίκαμ (Ίπσουιτς ) όσο και του Μίροσλαβ Κλόζε (Μπάγερν Μονάχου) έβαλε με δηλώσεις του ο Χάρι Ρέντναπ.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων εξήγησε ότι μέχρι στιγμής η ομάδα του σε καμία περίπτωση δεν έχει κινηθεί ούτε για τον 18χρονο φορ αλλά ούτε και για τον σταρ της Μπάγερν Μονάχου.
«Δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει το θέμα του Γουίκαμ. Ζητάνε 10 εκ λίρες για την παραχώρησή του και δεν σκοπεύουμε να προσφέρουμε τόσα. Όσο για τον Κλόζε είναι καλός παίκτης όμως δεν κινηθήκαμε επίσημα ακόμη για την απόκτησή του».

Οι ...τελικοί του Αντσελότι!!!

Την άποψη του πως η Τσέλσι πρέπει να αντιμετωπίσει σαν ...τελικούς τους 9 εναπομείναντες αγώνες που έχει να δώσει στην Premier League, προκειμένου να έχει ελπίδες για τον τίτλο, εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής είπε για την «μάχη» που δίνουν οι  «Μπλε» για το πρωτάθλημα: «Για να έχουμε ελπίδες, πρέπει να νικήσουμε και στα εννιά παιχνίδια που μας έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα. Αυτό θα πρέπει να είναι ο μοναδικός μας στόχος. Οι 9 νίκες. Η Γιουνάιτεντ έχει 8 παιχνίδια. Το ένα είναι εναντίον μας. Αν νικήσει στα 7 ή στα 8 θα είναι αυτή η πρωταθλήτρια. Μέχρι τότε όμως θα προσπαθούμε. Η Στόουκ είναι το πρώτο από τα εννιά παιχνίδια και πρέπει να εστιάσουμε εκεί».

Video ημέρας (top-10 NBA)!!!

Ήρθε και πάλι η ώρα για σούπερ θέαμα με το ΤΟΡ-10 του ΝΒΑ. Όλο δικό σας!