Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Το Μιλάνο έχει την τιμητική του!!

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ στο «Σαν Σίρο» δεσπόζει στην 31αγωνιστική ημέρα του Καμπιονάτο. «Ροσονέρι» και «νερατζούρι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το φετινό Σκουντέτο. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Ρώμης, Ρόμα-Γιουβέντους.

Στο ντέρμπι του Μιλάνου επικεντρώνονται τα βλέμματα των Ιταλών. Το ματς Μίλαν-Ίντερ θα κρίνει κατά πολύ τον φετινό τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας και γι αυτό όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί. Πολύ σημαντική η απουσία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πρωτοπόρο ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι. Δείτε εδώ το αφιέρωμα του ThePlayer, για το μεγάλο ματς.

Παιχνίδι μεγάλης σημασίας γίνεται στο «Σαν Πάολο», εκεί όπου η Νάπολι φιλοξενεί την Λάτσιο σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά. Οι «παρτενοπέι», με ήττα της Μίλαν ανεβαίνουν στην πρώτη θέση και μπαίνουν γερά στη διεκδίκηση του τίτλου. Αντίθετα, οι Ρωμαίοι με το «διπλό», θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ακόμα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σπουδαίο ματς με δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου γίνεται στο «Ολίμπικο». Εκεί, η έκτη στη βαθμολογία Ρόμα υποδέχεται τη έβδομη Γιουβέντους, σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς. Οι «τζιαλορόσι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, ενώ οι «μπιανκονέρι» να μειώσουν θέλουν μόνο το τρίποντο για να αναρριχηθούν στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όλα τα ματς της 31ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο :    
 
Σάββατο 2/4/2011

Μπρέσια-Μπολόνια  (19.00)
Μίλαν-Ίντερ  (21.45)

Κυριακή 3/4/2011

Νάπολι-Λάτσιο  (13.30)
Πάρμα-Μπάρι  (16.00)
Τζένοα-Κάλιαρι  (16.00)
Τσεζένα-Φιορεντίνα (16.00)
Κατάνια-Παλέρμο (16.00)
Κιέβο-Σαμπντόρια  (16.00)
Λέτσε-Ουντινέζε  (16.00)
Ρόμα-Γιουβέντους  (21.45)

Δεν υπάρχουν σχόλια: