Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τσιώλης: «Ο Άρης παίζει μόνο για την νίκη»

Ο Άρης ετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο προπονητής των κίτρινων Σάκης Τσιώλης παραδέχθηκε τις δυσκολίες του παιχνιδιού.
«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για τους δικούς τους διαφορετικούς στόχους. Στόχος μας είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης κι σε αυτό το παιχνίδι και σε όλα» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη στη γραπτή του δήλωση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για να συμπληρώσει: «Ο Άρης είναι μία ομάδα που πάντα πρέπει να παίζει για τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε κόντρα στην ομάδα του Αστέρα που είναι ένα δυνατό σύνολο και καίγεται-όπως και εμείς- για τους τρεις βαθμούς».
 
Οριστικά νοκ άουτ ο Μπομπαντίγια
 
Με μία πρωινή προπόνηση  ολοκληρώθηκε η  προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σάκης Τσιώλης  στην συνέχεια επέλεξε 18 παίκτες για την αποστολή.
 
Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Σακάτα, Κόκε, Μίσελ, Φατί, Τσέζαρεκ, Κουλουχέρης, Οριόλ, Ντανίλο, Κασναφέρης, Πορτίγια και Καστίγιο. 
 
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες  Σηφάκης, Μπομπαντίγια, Πρίττας, Αγτζίδης, ο τιμωρημένος Νέτο και οι Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Τσεσνάουσκις, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Μπουγαίδης, Αγγελούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: