Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Eπιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.

 Ενδιαφέρον δείχνει να είναι το πρόγραμμα τού Σαββατοκύριακου, με την Κυριακή να μου αρέσει περισσότερο.Αρκετά τα παιχνίδια πολλές οι επιλογές, ας ελπίσουμε να είναι καί πολλά τα κέρδη μετά το πέρας των αγώνων.Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά να δούμε τι θα παίξει η στήλη.


Wigan - Tottenham  (2)

Νίκησε ναί μεν την περασμένη αγωνιστική η Wigan αλλά παραμένει όμως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.Η γενική της φόρμα δεν λέει καί πολλά , αλλά καί πως να πεί, αφού έχει μόλις 6 νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα.Δύσκολα τα πράμματα γιά τούς γηπεδούχους καθώς αντιμετοπίζουν μία από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Δεν είναι καί στα πολύ μεγάλα κέφια της η Tottenham καθώς δεν έχει νίκη γιά 3 σερί αγώνες.Πάντως βαθμολογικά βρίσκεται σε καλή φάση καθώς αν νικήσει θα μπεί ίσως σε καλή φάση διεκδίκισεις με της υπόλοιπες ομάδες γιά την έξοδο στο CHL. καί στην πρώτη τετράδα

Δεν τίθεται θέμα το πιά είναι η καλύτερη ομάδα, μπορεί να μήν είναι στα πάνω της η Tottenham αλλά όπως καί νά΄χει με την ποιότητα πού διαθέτει σε σχέση με την Wigan μπορεί κάλιστα να κερδίσει το παιχνίδι.Μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Real έχει η Tottenham, αλλά αυτό δεν με πτοεί καθόλου καθώς πιστεύω στην ανωτερώτητα της.

Θα επιλέξω το διπλό της Tottenham σε απόδοση (2,40) νομίζω πως αξίζει προσοχής η τιμή.



West Brom - Liverpool  (2)

Μας δικαίωσε την περασμένη αγωνιστική η Liverpool, καί όπως τα είπαμε τα πράμματα μας δικαίωσε καί η απόδοση όταν μας την έδωσαν σε τιμή αουτσάιντερ.

 Η West Brom μάχεται γιά την παραμονή της καθώς βρίσκεται σε πολύ δύσολη θέση αφού απέχει μόλις 1 βαθμό από την ομάδα που πέφτει.Είναι σε καλούτσικη κατάσταση τελευταία καί θα μας ζορίσει πολύ μα πάρα πολύ.

Μού αρέσει η τιμή στο διπλό, είπαμε με τέτοιου βελενηκούς ομάδες όπως καί νάχει σε ότι κατάσταση είναι η δεν είναι η Liverpool,  είναι το φαβορί.Είναι ρε παιδί μου από της ομάδες πού σκέφτεσαι δύσκολα ώστε να την κοντράρεις, έχει μέταλο καί φανέλα η ομάδα πως να το κάνουμε.

Εξαιρετική είναι η παράδοση για τη Liverpool,  η οποία έχει κερδίσει και στις 9 αναμετρήσεις σε επίπεδο Premier League τη West Brom. Επιπλέον, έχουν καταφέρει να μην δεχτούν ούτε γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Τέλος, τελευταία φορά που η West Brom νίκησε τη σημερινή της αντίπαλο ήταν το Φεβρουάριο τού 1981 !!

Θα επιλέξω το διπλό της Liverpool σε απόδοση (2,45)


Arles -Monaco   (2)

Τελειωμένη υπόθεση η παραμονή γιά την Arles η οποία έχει κουνήσει μαντίλη εδώ καί καιρό στην κατηγορία.Με 1 νίκη σε 28 παιχνίδια ως τώρα είναι η τρανή απόδειξη ότι ήταν ο σάκος τού μπόξ στην κατηγορία.

Καίγεται καί τσορουφλίζεται η Monaco στο αποψινό παιχνίδι καθώς βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού.Θεωρώ σαφώς πιό ανώτερη ομάδα την Μοnaco η οποία διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία σε σχέση με την Arles.Μονόδρομος η νίκη γιά τούς φιλοξενούμενος πού θα τα δώσουν όλα γιά την επικράτηση.

Επιλογή το διπλό της Monaco σε απόδοση (2,05)


Olimpo - Velez   (2)

Σε σχετικά καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο καιρό η Olimpo.Σε πολύ καλύτερη όμως κατάσταση από την άλλη πλευρά είναι η Velez, η οποία με 3 σερί νίκες έφτασε κοντά πλέον προς στις πρώτες θέσεις.Γενικώς η Velez είναι πολύ πιο δυνατό σύνολο έχει την εμπειρία καί είναι πολύ πιό ανώτερη ομάδα, αυτό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση.

Δύσκολη υπόθεση το διπλό αλλά θα το παλέψουμε.Πάμε με την καλύτερη ομάδα η οποία είναι καί σε φόρμα.


Διπλό Velez θα παίξω σε απόδοση (2,40)



Beira Mar - Braga   (2)

Άξια συγχαρητήριων είναι η Braga καθώς πρόκειται γιά μιά δυνατή καί συγκροτιμένη ομάδα.Τα πάει περίφημα τόσο στο πρωτάθλημα όσο καί στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα την πρόκριση επί της Liverpool γιά το θεσμό τού Europa League.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 3 σερί νίκες καί βρίσκεται σε θέση πού οδηγεί Ευρώπη.Δικαίως είναι το φαβορί καθώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, η ομάδα δείχνει να ρολάρι έχει ψυχολογία καί θεωρώ πως μπορεί να μας χαρίσει το δύσκολο ομολογουμένος διπλό.

Θα ρισκάρω στην καλύτερη καί πιό φορμαρισμένη ομάδα.Επιλογή το διπλό της Braga σε απόδοση (2,20)


Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα ...Tottenham - Liverpool - Monaco - Velez - Braga.


Καλά να είστε καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: