Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Χωρίς τον τιμωρημένο Σισέ στις Σέρρες - στην αποστολή Ανάκογλου, Κις!

Χωρίς τον τιμωρημένο Σισέ, αλλά και τους τραυματίες Γκαρσία, Πλεσί, Καρνέζη, Σεϊταρίδη και τον Μαυρία, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων, θα μεταβεί η αποστολή του Παναθηναϊκού στις Σέρρες, ενόψει της αναμέτρησης με τον τοπικό Πανσερραϊκό (3/4, 19:00).

Στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων» πριν το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τους Λουίς Γκαρσία και Νταμιάν Πλεσί να ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ οι Σεϊταρίδης και Καρνέζης εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Όσον αφορά το νεαρό Χάρη Μαυρία, ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην ομάδα Νέων κι έτσι δεν θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τον αρχηγό της ομάδας, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Στην αποστολή Ανάκογλου, Κις!
Οι Ανάκογλου και Κις συμπεριλαμβάνονται κανονικά στα πλάνα του Παύλου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στις Σέρρες (3/4, 19:00).

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους και από τη στιγμή που πήραν μέρος και στην κανονική προπόνηση της ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.

Αναλυτικά, η αποστολή των «λιονταριών»: Ράντμαν, Βαλσαμάκης, Μουσικάκης, Παπάζογλου, Πάρκερ, Νταλέ, Σίντζιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Ντιόγκο, Μάρκοβιτς, Γεωργιάδης, Σουμπίνιο, Ανάκογλου, Μπέλιτς, Παπαδόπουλος, Λεοζίνιο, Κόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: