Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Κύπρος: Χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι

Στην Πάφο, ο Εθνικός Άχνας «ίδρωσε», αλλά τελικά κατάφερε να αποδράσει με τον τρίποντο χάρη στη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΠ και να κάνει άλλο ένα βήμα για παραμονή στην κατηγορία. Το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε ο Ιβανόφσκι με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πογιατζή στο 77ο λεπτό.

Εκτός έδρας νίκη και για την Αλκή με 2-1 επί του Ερμή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μπασόφ που πέτυχε δύο γκολ (37` και 77`), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους ο Μαχράντζε στο 59ο λεπτό.

Πλέι άουτ
Α.Ε.Πάφος - Εθνικός Άχνας: 0-1
(77` Ιβανόφσκι)

Ερμής - Αλκή: 1-2
(59` Μαχράντζε - 37`, 77` Μπασόφ)

Στο β` γκρουπ της φάσης των πλέι οφ, ΑΕΛ και Απόλλων έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της Λεμεσού. Οι δύο ομάδες φυλούσαν το καλύτερο για το τέλος, με την ΑΕΛ να δείχνει να «αγκαλιάζει» τη νίκη στο 80ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φρέντι, αλλά τον Μιρτάκοβιτς να «κλέβει» τον βαθμό της ισοπαλίας 6 λεπτά αργότερα.

Χωρίς νικητή έληξε και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας με την ΕΝΠ στο ΓΣΠ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 12ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλτοβάλιεφ. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς, είχε σοκάρι με τον Ζοάο Πάολο στο 31` και τελικά κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Αλκιβιάδη στο 68`, εκμεταλλευόμενος και την αποβολή του Αλεξ Ντα Σίλβα στο τέλος του πρώτου μέρους.

Θέσεις 5-8
ΑΕΛ - Απόλλων Λεμεσού: 1-1
(80` πέν. Φρέντι - 86` Μιρτάκοβιτς)

Ολυμπιακός Λευκωσίας - ΕΝΠ: 1-1
(68` Αλκιβιάδης - 12` Μπαλτοβάλιεφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: