Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ιταλοί, Γερμανοί, Άγγλοι και…ρούβλια !!

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τότε (το διάστημα μετά την πρωτοχρονιά μέχρι και το Καραϊσκάκη) που ο Νάτσο Σκόκο έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, το θέμα της παραχώρησης του το προσεχές καλοκαίρι δεν είχε κλείσει. Απλώς άνοιξε και πάλι για τα καλά, μετά από τον διασυρμό στο φαληρικό γήπεδο, αλλά κυρίως όσα ακολούθησαν με τα γκαζάκια αλλά και την βεβαίωση για την αδειοδότηση.

Όμως επί της ουσίας οι τάσεις φυγής του Σκόκο δεν «θάφτηκαν» ποτέ. Όπως επίσης και ποτέ δεν σταμάτησε να στριφογυρίζει στο μυαλό της διοίκησης της ΑΕΚ, πως το συμφέρον του ταμείου και της οικονομικής πολιτικής, θα είναι να παραχωρηθεί ο Αργεντινός το καλοκαίρι. Όπως επίσης και ο κύκλος των «μνηστήρων» όχι μόνο δεν κλείνει αλλά ανοίγει όλο και περισσότερο.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου διαβάσατε στο ThePlayer για το ενδιαφέρον της Ζενίτ για τον Σκόκο. Οι Ρώσοι έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον Αργεντινό και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Η προοπτική να μετακομίσει στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη για να αγωνιστεί στο ρωσικό πρωτάθλημα, δεν τρελαίνει τον Σκόκο. Όμως τα ρούβλια που έχουν για…ξόδεμα στην Ζενίτ είναι τόσα πολλά, που μπορούν να πείσουν τον Αργεντινό. Αλλά και την ΑΕΚ. Αφήστε που η Ζενίτ δεν είναι Ανζί.

Βεβαίως υπάρχουν και σύλλογοι από άλλα πρωταθλήματα που ασχολούνται με την υπόθεση Σκόκο. Για παράδειγμα οι άνθρωποι της Μπλάκμπερν που ήρθαν στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Μανωλά, έπαθαν… πλάκα με τον Αργεντινό. Αλλά είναι άγνωστο αν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν μια τέτοια μεταγραφή.

Επίσης υπάρχουν δυο ομάδες από το καμπιονάτο(καμία εξ αυτών δεν είναι η Πάρμα όπως έγραψαν οι Ιταλοί), που έχουν υπό παρακολούθηση τον Σκόκο. Άλλωστε ο Αργεντινός δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να μετακομίσει στην άλλη άκρη της Αδριατικής. Και την επιθυμία αυτή την έχει εκφράσει και στους μάνατζερ του, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει κάποιες διερευνητικές επαφές.

Προς το παρόν πάντως, όλα είναι…θεωρίες. Και για να περάσει οποιοδήποτε σενάριο μετακίνησης του Σκόκο από την θεωρία στην πράξη, θα πρέπει να φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: