Σάββατο 2 Απριλίου 2011

«Πέταξαν» οι «μαύροι αετοί»

Σημαντική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η Δόξα Δράμας στην Ηλιούπολη, επί της ομώνυμης ομάδας στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Μακεδόνες ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους. Στο 24΄ο Χλωρός έκανε το 0-1 μετά από πολύ καλή ομαδική προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Δέκα λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έκανε ένα γκελ και «ξεγέλασε» με την πορεία της τον γκολκίπερ της Ηλιούπολης και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι παρά των προσπαθειών της ομάδας του Θύμιου Γεωργούλη και η Δράμα πήρε σπουδαίο «διπλό».  


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-2

(24', 34' Χλωρός σουτ)

Ηλιούπολη (Θύμιος Γεωργούλης): Μαράμας, Λεοντίου (66' Σικαλιάς), Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Στεφανίδης, Θάνος, Ηλιόπουλος, Νιάρος, Κατεμής (51' Κρητικός).

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας, Χλωρός (88' Βέρτζος), Γκονζάλες (73' Μοσχάκης), Ντε Φαρία, Λίμα, Καρακώστας, Χατζηπαντελίδης (58' Μαραγκός).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζής (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κασσαβέτης, Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Kατεμής, Δημήτρης, Στεφανίδης - Χατζηπαντελίδης, Μαραγκός
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: