Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τόσο κοστίζει ή τόσα τους λείπουν;

Τρία εκ. ευρώ ζητάει ο Παναθηναϊκός για τoν Τζόρβα, σύμφωνα με όσα βγάζουν προς τα έξω οι πράσινοι, την ώρα που ξέρουν ότι θα είναι επιτυχία αν πωληθεί με το 30-35% αυτού του ποσού!
Τόσο κοστίζει ή τόσα τους λείπουν;
Το "φλερτ" που έχει προκύψει μεταξύ του Έλληνα τερματοφύλακα με τον ιταλικό σύλλογο, φαίνεται ότι ενεργοποίησε τους πράσινους.

Το ζήτημα, όμως, είναι ότι μέσα στην πρεμούρα τους να βάλουν λεφτά στο ταμείο, ζητούν τον ουρανό με τα άστρα για την παραχώρησή του Τζόρβα. Ανεπίσημα τουλάχιστον. Χρήματα που δεν πρόκειται να τους δώσει καμία ομάδα, πολύ περισσότερο η Τζένοα που δεν έχει πίσω της κάποιον σεΐχη, για παράδειγμα.

Ο "σκύλος" έκανε μία βόλτα στην πιάτσα των ατζέντηδων για το θέμα και έμαθε ότι τα δεδομένα στην υπόθεση του Τζόρβα, εκ των πραγμάτων οριοθετούν την τιμή του σε πολύ χαμηλότερα ποσά.
Το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο για παράδειγμα, είναι πολύ σημαντικό. Ρόλο, φυσικά, παίζει και η θέση του. Ένας καλός τερματοφύλακας δεν θα πωληθεί ποτέ όσο ένας καλός εξτρέμ ή επιθετικός. Έστω, όσο ένας αμυντικός μέσος.

Επίσης, το γεγονός ότι πέρασε μία μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος φέτος, δεν περνάει από κανένα απαρατήρητο. Ειδικά τα οργανωμένα κλαμπ του εξωτερικού προσέχουν όλες αυτές τις παραμέτρους, που στους Έλληνες παράγοντες ίσως φαίνονται αστείες.
"800 χιλιάρικα αν πιάσουν πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Ειδικά αν καταφέρουν να φτάσουν στο εκατομμύριο, θα πρέπει να δώσουν και μπόνους σε όποιον κάνει τις διαπραγματεύσεις", έλεγε μία παλιά καραβάνα στην πιάτσα των μάνατζερ πρόσφατα και ο "σκύλος" έτυχε να το ακούσει σε μία βόλτα του.

Το ζήτημα είναι για ποιον λόγο από τον Παναθηναϊκό αφήνουν να βγει προς τα έξω ότι ο παίκτης παραχωρείται με τρία εκ. ευρώ;
Διαπραγματευτική αποτυχία θα φανεί αν τελικά πωληθεί ο Τζόρβας με 800-900 χιλ., δεν το αντιλαμβάνονται; Και είναι δεδομένο ότι το «τριφύλλι» θα ψαχτεί να τον δώσει. Δεν είναι δηλαδή ότι θέλει να κόψει τον δρόμο σε φιλόδοξους μνηστήρες και διαρρέει τέτοια ποσά.
Εκτός αν τα 3 εκ. εκφράζουν ευσεβή πόθο και όχι αυτά που προσδοκούν πραγματικά από την πώλησή του.
  Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: