Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Με Τσιρίλο και Βιερίνια κόντρα στη Λάρισα!!

Με τους Τσιρίλο και Βιερίνια στην αποστολή και τον Κρέσιτς εκτός ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Λάρισα. Ο Ιταλός επέστρεψε στην Ελλάδα, ο δεύτερος έβγαλε το πρόγραμμα, ενώ ο Κροάτης τραυματίσθηκε στο καρπό και στην αποστολή μπήκε και ο Γιακουμής.
Ο Μπρούνο Τσιρίλο επέστρεψε από την πατρίδα του όπου βρέθηκε μετά τον θάνατο του πατέρα του και στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά με τον Μάκη Χάβο αφού πρώτα μίλησε μαζί του το συμπεριέλαβε στην αποστολή για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Ο
Βιερίνια στην τελευταία δοκιμασία έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας με τον Έλληνα τεχνικό να του δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει στην αποστολή. Τώρα κατά πόσο Πορτογάλος θα πάρει χρόνο συμμετοχής θα εξαρτηθεί από την έκβαση του αγώνα.
Ο Ντάριο Κρέσιτς τραυματίστηκε στον καρπό του αριστερού του χεριού, για το λόγο αυτό στην αποστολή βρίσκεται και ο Αστέριος Γιακουμής.
Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έττο, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σναουτσνερ, Βιερίνια και Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: