Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Στον δρόμο της επιστροφής ο Λέκι!!

Η συμφωνία με τον Ματίας Λέκι για τον διακανονισμό των χρημάτων που του οφείλονται ίσως αποτελέσει μόνο την αρχή για μια νέα συνεργασία με τους «κυανόλευκους». Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αυτό το διάστημα αγωνίζεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Λας Πάλμας, όμως φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ηρακλή. Η αλήθεια είναι ότι έχει μετανιώσει για την επιλογή του να φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα με αποτέλεσμα να βρει ομάδα μόλις τον προηγούμενο Γενάρη.
Στις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες «έπεσε» η ιδέα της επιστροφής του στην ομάδα και ο λατινοαμερικάνος έδειξε να είναι θετικός. Έτσι, το θέμα δείχνει να έχει αρκετές πιθανότητες να έχει αίσιο τέλος. Οι συζητήσεις αναμένεται να υπάρξουν το επόμενο διάστημα από την στιγμή που θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και του Λέκι με την Λας Πάλμας.
Άλλωστε, το καλοκαίρι η ομάδα θα πρέπει να αναζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό και ο Ματίας Λέκι είναι ένας παίκτης που γνωρίζουν πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Έτσι, από την στιγμή που υπήρξε η συμφωνία για τον διακανονισμό, δείχνει να ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής στην ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: