Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Επικίνδυνη εξόρμηση για Μπαρτσελόνα!!

Την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από κορυφή έχει η Ρεάλ Μαδρίτης που θεωρητικά έχει εύκολο έργο κόντρα στη Σπόρτινγκ Χιχόν. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να μην επικρατήσει η Μπαρτσελόνα στο δύσκολο εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ…

Η 30η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν διεξάγεται εξ ολοκλήρου την Κυριακή, καθώς οι μάχες σε κορυφή, ουρά, αλλά και θέσεις για Ευρώπη, κορυφώνονται.

Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Βιγιαρεάλ, χωρίς να έχει στις τάξεις της τους Πουγιόλ και Μέσι, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Χιχόν, ελπίζοντας το «κίτρινο υποβρύχιο» να της κάνει μια… μεγάλη χάρη.

Η Βαλένθια θα προσπαθήσει να επανακάμψει μέσα στην έδρα της Χετάφε, καθώς σε περίπτωση στραβοπατήματος της Βιγιαρεάλ μένει μόνη 3η, ενώ μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει για την προνομιούχο 5η θέση, με τρεις ομάδες να τη διεκδικούν επί ίσοις όροις. Η Σεβίλλη που ξεπέρασε την «κοιλιά» που έκανε υποδέχεται τη Ρεάλ Σαραγόσα, ενώ η σκληροτράχηλη Αθλέτικ Μπιλμπάο θα ψάξει τη νίκη και μόνο στην έδρα της ουραγού Αλμερίας. Η 5η αυτή τη στιγμή Εσπανιόλ φιλοξενεί την αδιάφορη Σπόρτινγκ Χιχόν και θέλει επίσης μόνο το τρίποντο για να μείνει πάνω από τους διώκτες της.

Την ίδια ώρα, η Οσασούνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να τη φτάσει στη βαθμολογία, ενώ η Μάλαγα θα συνεχίσει την προσπάθεια της για παραμονή στην έδρα της αδιάφορης (αλλά για πόσο;) Λεβάντε.

Τέλος, η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την επίσης ουραγό Έρκουλες, ενώ η Λα Κορούνια, η οποία μετά τον κάκιστο δεύτερο γύρο βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αναζητεί τη νίκη και μόνο κόντρα στη Μαγιόρκα.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Σεβίλλη – Σαραγόσα
Χετάφε - Βαλένθια
Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα
Αλμερία – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Χιχόν
Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Έρκουλες
Εσπανιόλ – Ρασίνγκ Σανταντέρ
Λεβάντε – Μάλαγα
Λα Κορούνια – Μαγιόρκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: