Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Λεονάρντο: «Θα το πανηγυρίσω εαν κερδίσουμε»

Αποφασισμένος να πανηγυρίσει αν η Ίντερ καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μίλαν είναι ο Λεονάρντο, παρά το γεγονός ότι έχει γράψει ιστορία με τους «Ροσονέρι».

Ο Βραζιλιάνος κόουτς που υπηρέτησε για χρόνια την Μίλαν ως παίκτης αλλά και σαν προπονητής, πλέον βρίσκεται στους «Νερατζούρι» και στόχος του είναι όπως δήλωσε... «Η  νίκη που θα μας δώσει τεράστια ώθηση».

«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά αν κερδίσει η Ίντερ θα το πανηγυρίσω. Είμαι αφοσιωμένος στην Ίντερ και δουλεύουμε για να κερδίσουμε το ντέρμπι. Σε ψυχολογικό επίπεδο η νίκη θα μας δώσει τεράστια ώθηση, αλλά δεν πρόκειται να εξασφαλίσει στη νικήτρια ομάδα το πρωτάθλημα αφού υπάρχουν και άλλα ματς. Τα συναισθήματα που με διακατέχουν είναι πολλά, αλλά δεν είναι τα πιο σημαντικά στο ντέρμπι. Έζησα πολλές καλές στιγμές και δεν ξεχνάω τίποτα από αυτά που έζησα. Η πρόκληση στο ντέρμπι είναι μεγάλη καθώς θα αγωνιστούν δύο εξαιρετικές ομάδες και αυτό είναι που μετράει. Ο προπονητής έχει σημαντικό ρόλο, αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι το ντέρμπι θα περιστραφεί γύρω από εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: