Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

In your face!! (vid)

davis
Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις της χθεσινής (26/01) βραδιάς στο ΝΒΑ, όπου κυριαρχεί το θεαματικό κάρφωμα του Ντέιβις στην αναμέτρηση των Πέλικανς κόντρα στους Μάτζικ.








Πηγή: arenafm.gr

«Αέρας» η Νίκη Βόλου!!

Στο ματς που έπεφτε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής για τη Football League, η Νίκη Βόλου πέρασε «αέρα» από την έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με 3-1, και δεν βλέπει την ώρα για ν’ ανέβει στη Σούπερ Λιγκ

«Αέρας» η Νίκη Βόλου!
Ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδεχόταν τη Νίκη Βόλου ,στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμαριάς, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνει την 17η αγωνιστική για το βόρειο όμιλο της Football League.

Στόχος των γηπεδούχων ήταν να πετύχουν την 4η σερί νίκη τους και να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, ενώ, από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να διατηρήσουν το αήττητο των 6 αγωνιστικών και να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Νίκη Βόλου, ωστόσο, δεν είχε καμία διάθεση για αστεία! Παρόλο που έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με το γκολ του Πόποβιτς στο 1’, ανέτρεψε την κατάσταση, πριν το ημίχρονο, με τα γκολ των Ανιέτε στο 4’, Ακασού στο 41’.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Χρήστος Τζιώρας στο 61', με τον ίδιο να φτάνει τα 5 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και να είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Ανιέτε.

Έτσι, η Νίκη Βόλου, με τη σημερινή της επιτυχία, έφτασε τους 35 βαθμούς, διατηρείται στη δεύτερη θέση και σε τροχιά ανόδου, αφήνοντας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στους 25 πόντους και την 7η θέση.

Νωρίτερα, η Παναχαϊκή υποδεχόταν τον Φωκικό στην Πάτρα, τον οποίο και νίκησε με 3-0.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

Κυριακή 26/1

Γλυφάδα-Φωστήρας 0-0

Αστέρας Μαγούλας-Παναιγιάλειος 1-2
(23’ Κανελλόπουλος – 60’ Μπούνας, 68’ Σκαρτσίλας)

Ηρακλής Ψαχνών-Αχαρναϊκός 0-0

Πανηλειακός-Καλλιθέα 1-0
(85’ Κυργιάκος)

Βύζας Μεγάρων-Επισκοπή 0-3
(6’ Δελήμπασης, 22’ Γιακουμάκης, 55’ Δρακάκης)

Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά 2-1
(1' Πάγκαλος - 46' Παπατζίκος, 60' Ντινοπαπάς)

Δευτέρα 27/1 (16:00)

Παναχαϊκή-Φωκικός 3-0
(45'+2΄,66', 88΄ Πάτο)

Βόρειος όμιλος

Παρασκευή 24/1

Αναγέννηση Καρδίτσας-Τύρναβος 2005 0-0

Κυριακή 26/1 (15:00)

Αιγινιακός-Βατανιακός 3-0
(7’ Κουτσοσπύρος, 9’ Πέντα, 70’ Δερμιτζόγλου)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ηρακλής 0-1
(44’ Ζαχόρα)

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 2-0
(39’, 70’ Καραδέμητρος)

Εθνικός Γαζώρου-Καβάλα 1-1
(84’ Καπνίδης - 86' Νατσιόπουλος)

Δευτέρα 26/1

Πιερικός-Ζάκυνθος 2-0
(13'Ελευθεριάδης, 15΄Μανίκας)

Απόλλων 1926-Νίκη Βόλου 1-3
( 1' Πόποβιτς- Ανιέτε 4', Ακασού 41', Τζιώρας 61')

Επόμενη αγωνιστική (18η)

Νότιος όμιλος

Παρασκευή 31/1 (16:00)
Φωστήρας-Αστέρας Μαγούλας

Κυριακή 2/2 (16:00)
Αχαρναϊκός-Βύζας Μεγάρων
Επισκοπή-Γλυφάδα
Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών
Φωκικός-Ολυμπιακός Βόλου
Καλλιθέα-Παναιγιάλειος

Δευτέρα 3/2 (16:00)
Χανιά-Πανηλειακός

Βόρειος όμιλος
Κυριακή 2/2 (16:00)
Καβάλα-Πιερικός
Νίκη Βόλου-Αιγινιακός
Ηρακλής-Βατανιακός
Δόξα Δράμας- Απόλλων 1926
Ζάκυνθος- Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δευτέρα 3/2 (16:00)

Εθνικός Γαζώρου- Αναγέννηση Καρδίτσας

Τύρναβος-ΚέρκυραΠηγή: sport-fm.gr

Γκσπούρνινγκ και επίσημα στον ΠΑΟΚ!

Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Οι απολαβές του 32χρονου Αυστριακού γκολκίπερ για φέτος θα είναι 100.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ανανεώσει το συμβόλαιο του με το Δικέφαλο θα φτάσουν τις 220.000 ευρώ ετησίως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο 32χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.
Ο Γκσπούρνινγκ ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Αούστρια Βιέννης, ωστόσο στην ομάδα της πρωτεύουσας δεν αγωνίστηκε ποτέ. Παραχωρήθηκε το 2001 στην Λέομπεν στην οποία έμεινε για τρεις σεζόν πριν υπογράψει στην Πάσινγκ. Ούτε εκεί, όμως, πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Η αναγνώριση και η καταξίωση του υψηλόσωμου τερματοφύλακα ήρθε στην Ελλάδα.
Το 2007 η Ξάνθη τον εμπιστεύτηκε για να υπερασπιστεί την εστία της και ο Γκσπούρνινγκ άρπαξε την ευκαιρία. Στην ακριτική ομάδα δεν άργησε να γίνει βασικός, απέκτησε το παρατσούκλι «κέρβερος» για την ικανότητά του στα πέναλτι και κέρδισε την κλήση του στην Εθνική Αυστρίας.

Το καλοκαίρι του 2011 δεν συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ξάνθη κι έχασε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Εμεινε μέχρι τα μισά της σεζόν και παρότι είχε μεγάλη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, επέλεξε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μεγάλη πρόκληση. Ηταν ο άνθρωπος που θα αναλάμβανε να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα «σύμβολο» για τις ΗΠΑ, τον Κέισι Κέλερ.

Ο Γκσπούρνινγκ δεν δίστασε μπροστά στην πρόκληση. «Ξέρω ότι ο Κέισι ήταν εδώ, αλλά κάποιος έπρεπε να… πάρει τη δουλειά. Αν δεν ήμουν εγώ, θα ήταν κάποιος άλλος», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη μεταγραφή του στους Seattle Sounders.

Η προσαρμογή του ήταν άμεση, όπως και η επιτυχία του στην ομάδα του Σιάτλ. Ο Αυστριακός “γέμισε” τα γάντια του Κέλερ και αγαπήθηκε άμεσα από τον κόσμο της ομάδας. Αναδείχτηκε τρίτος καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος και τρίτη καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς, ενώ τελείωσε τη σεζόν έχοντας το καλύτερο ποσοστό γκολ ανά αγώνα σε όλο το MLS. Ηταν μάλιστα, ο πρώτος μη Αμερικανός τερματοφύλακας που πέτυχε αυτή τη διάκριση. Δεχόταν 0,73 γκολ ανά αγώνα, επίδοση που ακόμα και σήμερα των κατατάσσει στην τρίτη θέση όλων των εποχών στις ΗΠΑ.

Η συμπαίκτες του τον περιγράφουν ως έναν ιδιαίτερα ευχάριστο άνθρωπο που αστειεύεται συνεχώς «σαν να είναι 15 χρονών» και είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Την γυναίκα του Καταρίνα, την τετράχρονη κόρη του Μέλια που γεννήθηκε στην Ελλάδα και τον μικρό του γιο, ο οποίος είδε το πρώτο του φως στο Σιάτλ."

Super3: «Η παρωδία συνεχίζεται»

Mε αφορμή τα όσα έγιναν στην Λιβαδειά, ζητώντας από τους παίκτες να κερδίσουν την Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση ο σύνδεσμος του Άρη Super 3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα όσα συνεπάγονται της επιστροφής του << Σωτήρα του ΑΡΗ>> τα είχαμε τονίσει επανειλημμένα πολλές φορές. Οπαδοί του ΑΡΗ αποφάσισαν λοιπόν να ξεκινήσουν την Κυριακή νωρίς το πρωί για Λιβαδειά , αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Μετά το ντελίριο ανδρισμού και υποσχέσεων για κυνήγια και άλλα χόμπι και αφού κατάφερε να μην γίνει κανονική εκδρομή σε ένα γήπεδο….. ησυχαστήριο, δεν έδωσε την παραμικρή σημασία για οπαδούς του ΑΡΗ που ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ για αστείους λόγους.

Κυνηγητά σε όλη την Λειβαδιά από ΟΠΚΕ και ασφάλεια και ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Αδέρφια από το Νότο μπόρεσαν να δώσουν το παρών μαζί με ελάχιστους από Θεσσαλονίκη που κατάφεραν να μπουν την ίδια ώρα που οι γαύροι ήταν αφρός στην Ξάνθη……………

Προφανώς ο πόλεμος συνεχίζεται………

Υ.Γ. Το τελικό αποτέλεσμα, παίκτες του ΑΡΗ μας αναγκάζει να απαιτήσουμε την Νίκη με την Ξάνθη…… Κερδίστε για να ?μαστε όλοι καλά……

26 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ SUPER 3»

Μιχαλήτσος στο Metropolis: «Έπαιξε έδρα ο διαιτητής, όχι όμως και τον καθοριστικό ρόλο»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιάννης Μιχαλήτσιος για την χθεσινή αναμέτρηση του Άρη στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την διαιτησία και κατά πόσο επηρέασε: «Φαινόταν ότι ήθελε να παίξει έδρα ο διαιτητής αλλά δεν ήθελε να παίξει καθοριστικό ρόλο με αποφάσεις οι οποίες θα ήταν πρώτο θέμα στα κανάλια. Αυτό έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι, καθώς στο κόρνερ που δεν είναι κόρνερ ο Άρης δέχεται γκολ. Εκείνη την ώρα, όμως, οι παίκτες συγκεντρωμένοι στις διαμαρτυρίες. Αν ήταν σωστά τα μαρκαρίσματα, όμως, δεν θα έμπαινε γκολ, γιατί κόρνερ ήταν, δεν ήταν πέναλτι».

Για τους λόγους που ο Άρης έχασε τον αγώνα: «Ο Άρης έχει μεγάλη πίεση και βγαίνει σε όλους, όπως και υπερβολικό ενθουσιασμό όταν βάζει το γκολ. Όταν ο Άρης κάνει το σκορ 3-1 και έχει απέναντί του έναν πεθαμένο Λεβαδειακό δεν υπάρχει το καθαρό μυαλό σε κανέναν. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν μέσα ψηλά παιδιά, και μπήκαν ο Κύργιας με τον Ηρακλή δεν υπάρχουν μαρκαρίσματα στα κόρνερ και μπαίνουν γκολ από το πουθενά. Όλες οι ομάδες πλην Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ όταν χάνουν με δύο γκολ διαφορά δεν έχουν την ψυχολογία να παίξουν ποδόσφιαρο και περιμένουν από κάποιο κόρνερ ή κάποιο στημένο μήπως κερδίσουν κάτι. Ο Άρης δεν είχε το καθαρό μυαλό και την ηρεμία και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η απόφαση του διαιτητή για το κόρνερ που δεν ήταν. Ο Άρης χθες έκανε τέσσερις φάσεις και έβαλε τρία καταπληκτικά γκολ. Όταν το κάνεις αυτό δεν γίνεται να μην πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Δεν έκανες 15 ευκαιρίες, έκανες τέσσερις. Είναι αδικαιολόγητο αυτό που έγινε».

Για την χρησιμοποίηση των πέντε από τους έξι νεοαποκτηθέντων: «Έχει την θετική και την αρνητική του πλευρά. Προφανώς επειδή είχαν προηγηθεί πολλά αρνητικά αποτελέσματα ο προπονητής θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να αλλάξει το κλίμα. Μην ξεχνάμε ότι τα δύο γκολ τα έβαλε ένας καινούργιος παίκτης ο Μπακασέτας. Αν ήταν κάποιος από τους παλιούς στη θέση του μπορεί να μην το κατάφερνε με το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί Από την άλλη πλευρά, τα συγκεκριμένα παιδιά δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και δεν μπορούσαν να αντέξουν 90 λεπτά. Ότι βοήθησαν βοήθησαν όμως ήταν δύσκολο να αντέξουν για 90 λεπτά. Η κούραση φάνηκε χαρακτηριστικά στα τελευταία λεπτά, όπου φυσικά έπαιξε ρόλο και η αποβολή». Πηγή: metrosport.gr

Πολατιάν στο Metropolis: «Έχει συμβεί ξανά ανάλογη περίπτωση με τον Αγκάνθο»

Ο παλαίμαχος διαιτητής και πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη Λάζαρος Πολατιάν φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για τις αμφισβητούμενες φάσεις του χθεσινού αγώνα στην Λιβαδειά, όπως και για φημολογούμενη συνομιλία του διαιτητή Ιωαννίδη με τον Σούλη Παπαδόπουλου για τον Αγκάνθο.

Αναλυτικά:

Για τις χθεσινές φάσεις και τα παράπονα των ανθρώπων του Άρη: «Φοβερά παράπονα δεν μπορώ να πω πως μπορεί να έχει η ομάδα, θεωρώ απλά ότι έγιναν λάθη. Όταν λέμε ότι η διαιτησία διαμορφώνει ένα αποτέλεσμα, πάει να πει πως ακυρώνεται ένα γκολ, μπαίνει ένα γκολ υπό αμφισβήτηση κλπ. Στο χθεσινό παιχνίδι δόθηκε ένα λάθος κόρνερ, όπως δεν δόθηκαν κάποιες κάρτες, αλλά μετά από κόρνερ υπήρξε μια ολιγωρία στην άμυνα του Αρη και έτσι ήρθε το γκολ. Για παράδειγμα όταν δίνεται ένα πλάγιο λανθασμένα και μπαίνει γκολ, αυτό δεν διαμορφώνει αποτέλεσμα, διότι προηγείται φάση. Στο χθεσινό παιχνίδι έγιναν λάθη, εις βάρος του Άρη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κρίθηκε το αποτέλεσμα».

Για την φημολογούμενη συμβουλή του Ιωαννίδη στον Παπαδόπουλο για αλλαγή του Αγκάνθο:«Εάν το είπε ο διαιτητής, πάει να πει πως ο Αγκάνθο τους δημιουργούσε προβλήματα. Στην ουσία με αυτή την κίνηση ο διαιτητής προφύλαξε τον Αγκάνθο, διότι αν συνέχιζε ίσως να είχε αποβληθεί. Και παλαιότερα υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις, δεν είναι απειλή, είναι μια μορφή προειδοποίησης με τον λόγο, γιατί αν ήθελε ο διαιτητής να τον καθαρίσει, θα τον έβγαζε κόκκινη. Και σε μένα είχε τύχει, στο περσινό παιχνίδι με τα Γιάννενα, μου είχε πει ο Σπάθας, τι κάνει αυτός; Θα τον πετάξω έξω αν συνεχίσει έτσι. Στην συνέχεια δεν βγήκε αλλαγή αλλά του μιλήσαμε και του εξηγήσαμε πως θα πρέπει να ηρεμήσει».

Στην συνέχεια τόνισε για τον Ισπανό επιθετικό:«Το περιβραχιόνιο του αρχηγού το δίνει για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, γιατί έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες όπως και για άλλους λόγους. Ο Αγκάνθο δεν ξέρω γιατί έχει αυτή την θέση, είναι λίγο επιρρεπείς, είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει. Μπορεί σε κάποιο σημείο του αγώνα να αντιδράσει και να φάει ακόμα και κόκκινη κάρτα. Δεν μπορείς λοιπόν να κατηγορήσεις τον προπονητή σε αυτή την περίπτωση, γιατί τον έβαλε μέσα να παίξει».

Τέλος ανέφερε: «Τα όποια λάθη έχουν γίνει μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ψυχολογία της ομάδας. Έγιναν λάθη στο χθεσινό ματς, αλλά αυτό όπως είπα δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο διαπίστωσα έναν πανικό στις τάξεις των παικτών, κυρίως από τις ανατροπές που έγιναν στο παιχνίδι».Πηγή: metrosport.gr

Κατάπτωση εγγυητικής από τον Κωφίδη!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΕΕΑ κατάπτεσε την εγγυητική της κυανόλευκης ΠΑΕ μετά από αίτηση του Σάββα Κωφίδη.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Αίτηση του αθλητή Σπύρου Γκάγκα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 10-2-2014.

2.Αίτηση του προπονητή Σάββα Κωφίδη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

3.Αίτηση του αθλητή Κων/νου Παγώνη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από την αίτηση.

4.Αίτηση του αθλητή Ρικάρντο Ροιμ Μιτσιέλι περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΑ Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από την αίτηση.

5.Αίτηση του αθλητή Γκόραν Ιβάνκοβιτς περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΑ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

6.Αίτηση των αθλητών Ευστάθιου Ντονά, Γκιγιόμ Σαμικά, Βασιλείου Μηνούδη και Αθανάσιου Ψάρρα περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΑ Α.Ο. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 10-2-2014.

7.Αιτήσεις επανεξέτασης των, από 18-12-2013, αποφάσεων της Επιτροπής περί επιβολής προστίμου, από τις κάτωθι ΠΑΕ Α΄ Εθνικής κατηγορίας:
- ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αίτημα επανεξέτασης επιβολής προστίμου
- ΠΑΕ ΟΦΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αίτημα επανεξέτασης επιβολής προστίμου
- ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗ απόφασης επιβολής προστίμου
8. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

(α) Άδειες 69Α
- ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ 2013
Vandekerkhof Carlo 100% ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 10-02-2014 και ώρα 12.00″

Τι είχες Μάκη, τι είχα πάντα…!

Νέα διακοπή στη δίκη του Ψωμιάδη μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστήριο. Καταγγελίες μάρτυρα κατά του πρώην ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, που ζητούσε να του κάνει μήνυση.

Τι είχες Μάκη, τι είχα πάντα…
Επεισοδιακή και με διακοπή, όπως… πάντα δηλαδή, ήταν η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη με την κατηγορία υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η διαδικασία άρχισε με έναν μάρτυρα να καταθέτει πως έκανε έλεγχο στην ΠΑΕ μετά από εντολή των Ντέμη Νικολαΐδη και Τάκη Κανελλόπουλου και διαπίστωσε πως περίπου 20 εκατ. ευρώ από τηλεοπτικά συμβόλαια, συγκεκριμένα 9,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Netmed και άλλα 10 από τον Alpha Digital, χρήματα που έπρεπε να εισπραχθούν από την ΠΑΕ, δεν μπήκαν ποτέ στα ταμεία της.

Ο Μάκης Ψωμιάδης θίχτηκε από τις κατηγορίες και φώναζε στους δικηγόρους του να κάνουν μήνυση στο μάρτυρα. Όμως κάπου εκεί υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, το δικαστήριο εκκενώθηκε για να γίνει έλεγχος και μένει να φανεί πότε θα συνεχιστεί η πολύκροτη δίκη.
Πηγή: sport-fm.gr

Τηλεφωνική κόντρα Μελισσανίδη-Σαρρή!!

Έντονη λογομαχία φέρεται να είχε το αφεντικό της ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, μετά την ανακοίνωση της ποινής της ΑΕΚ, για τον αγώνα με το Αιγάλεω

Τηλεφωνική κόντρα Μελισσανίδη-Σαρρή
Μετά την ανακοίνωση για την ποινή που επιβλήθηκε στην «Ένωση» για τα επεισόδια του αγώνα με το Αιγάλεω, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, σε μια συνομιλία που μόνο ήρεμη δεν ήταν. Υπήρξε ένταση κυρίως από την πλευρά του «Τίγρη» ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έθιξε και άλλα θέματα που αφορούν το περιβάλλον του ποδοσφαίρου, το αφεντικό της ΑΕΚ.

Από την πλευρά της ΕΠΟ, γίνεται λόγος, για μια αναμενόμενη, μεν, αντίδραση από την πλευρά της ΑΕΚ, αλλά δεν περίμεναν τόσο υψηλούς τόνους και τόνιζαν πως η ποινή επιβλήθηκε με βάση τους κανονισμούς.Πηγή: sport-fm.gr

Σενάρια για ΑΕΚ και Βέλλιο!!

Ένα ακραίο σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου αποκαλύπτει βρετανική ιστοσελίδα.

Σενάρια για ΑΕΚ και Βέλλιο
Έτοιμος να αποχωρήσει από την Έβερτον παρουσιάζεται ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος φέρεται να απασχολεί «ζεστά» την ΑΕΚ.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ιστοσελίδα «sportsdirectnews», η οποία όμως αναφέρει ότι η «Ένωση» θέλει να πάρει τον 22χρονο επιθετικό πριν τελειώσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Το θέμα είναι ότι ο «Δικέφαλος» κινείται από τώρα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ το καλοκαίρι, ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη η ομάδα του χρόνου που θα παίξει στη Football League.

O διεθνής με την Ελπίδων άσος φέρεται να επιθυμεί να φύγει από την Έβερτον, αφού δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει μόλις μία συμμετοχή τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Premier League.

Τα «ζαχαρωτά» ετοιμάζονται να πάρουν ως δανεικό τον Λασινά Τραορέ, ο οποίος πήγε από την Ανζί στη Μονακό πριν από μερικές μέρες. Πηγή: sport-fm.gr

Καμαρωτός!!

Ο Παναιτωλικός έκανε… σεφτέ στις νίκες μακριά από την έδρα του, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Ο Ανρί Καμαρά σκόραρε το «χρυσό» γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους Αγρινιώτες.

Καμαρωτός!
Ο Παναιτωλικός νικά και μακριά από το Αγρίνιο!

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, χάρη σε ένα τέρμα του Ανρί Καμαρά, πέρασε από το Ηράκλειο, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη, κάνοντας σεφτέ στις νίκες του, μακριά από την έδρα του.

Σε ένα παιχνίδι με πολλή βροχή, λίγες καλές στιγμές και πολλά λάθη στο κέντρο, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και κράτησαν μέχρι το φινάλε το σκορ, πανηγυρίζοντας το τρίποντο.

Με το… αριστερό το ντεμπούτο του Ουζουνίδη στον πάγκο του Εργοτέλη, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το ματς

Η νίκη ήταν βάλσαμο για όποιον ερχόταν. Ο Εργοτέλης, στο ντεμπούτο του Ουζουνίδη έψαχνε το τρίποντο, την στιγμή που ο Παναιτωλικός αγνοούσε τη νίκη μακριά από το Αγρίνιο. Το παιχνίδι εμφάνιζε αυτό ακριβώς… Το άγχος και των δύο ομάδων για να φτάσουν στο γκολ, χωρίς να αφήσουν κενά στην αμυντική τους γραμμή. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν… σχεδόν ανύπαρκτες.

Η κατάσταση χειροτέρεψε από την στιγμή που οι ουρανοί άνοιξαν στο Ηράκλειο. Το νερό που έπεφτε δυσκόλευε τους παίκτες των δύο ομάδων, ωστόσο την στιγμή που παρουσιάστηκε η μόνη και σημαντική ευκαιρία, η οποία ήταν για τον Παναιτωλικό, ήρθε και το γκολ. Ο Γκάλο άνοιξε ωραία στον Καμαρά, εκείνος έκανε το γκολ και οι Αγρινιώτες μπήκαν στη θέση του οδηγού, στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Διαμαντάκο να περνάει στη θέση του Μπουχαλάκη και τον Εργοτέλη να γίνεται πολύ πιο επιθετικός. Οι Κρητικοί, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ανέβασαν αρκετά ψηλά την πίεσή τους. Δημιούργησαν κάποιες φάσεις μπροστά από την εστία του Ράφαελ, ωστόσο η ισοφάριση δεν ερχόταν. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός, έχοντας οπισθοχωρίσει αρκετά, έβρισκε χώρους στην κόντρα με τους ταχύτατους Καμαρά και Μπακάκη, κυρίως.

Τα λεπτά κύλησαν, ο Εργοτέλης προσπάθησε να πιέσει λίγο παραπάνω, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι το φινάλε. Δεν άλλαξε κάτι, ούτε μετά τις κινήσεις που έγιναν από τον Ουζουνίδη, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του... «μαύρο». Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε μια νίκη εκτός έδρας, την πρώτη του για το φετινό πρωτάθλημα, την στιγμή που ο Εργοτέλης έμενε χωρίς νίκη για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Αζίζ, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Μπουχαλάκης (46’ Διαμαντάκος), Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Χαντί (71’ Κούμπικ), Αναστασάκος (84’ Βερπακόφσκις).

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Κοζορώνης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Άνεν, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Ζούνιορ, Μπακάκης (82’ Κουτρομάνος), Θεωδορίδης (77’ Νταλμά), Καμαρά (86’ Μπούντιμιρ), Σφακιανάκης.

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Μελισσάς, Μπόγιοβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Καμπούρης (Εύβοιας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο Πηγή: sport-fm.gr

Γλέντι Θρύλου στην Τούμπα: 0-4 τον ΠΑΟΚ!! (ΦΩΤΟ)

"Σκυλίσια Μέρα" με τη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ, από τον Ολυμπιακό! Η κριτική του αγώνα από τον Τύπο της εποχής και για ποιο λόγο υπήρξε 5λεπτη διακοπή. Ήταν 27 Ιανουαρίου 1965 όταν ο Ολυμπιακός υποχρέωνε στη βαρύτερη εντός έδρας ήττα του τον ΠΑΟΚ με 4-0. Έντεκα χρόνια μετά, όμως, το 1976, ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε τη δική του ρεβάνς στο "Καραϊσκάκη" με 4-0, στη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού.
Σαν σήμερα, λοιπόν, έγινε στην Τούμπα το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-4 και μ΄ αυτή την ευκαιρία ας θυμηθούμε δημοσιεύματα της εποχής.
Διαβάζουμε, λοιπόν, στα Νέα στις 28.1.1965 ότι "ο Ολυμπιακός εθαυμάσθη νικώντας χθες τον ΠΑΟΚ με 4-0!".
Ας πάμε, όμως, και στην κριτική του αγώνα από την εφημερίδα:
"Καταπληκτικός στην κυριολεξία ο Ολυμπιακός, συνέτριψε χθες τον ΠΑΟΚ με 4-0 και απέδειξε πως διανύει περίοδο λαμπρής φόρμας. Το ματς, πλουσιότατο σε φάσεις, διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 26.000 θεατών που είχαν κατακλύσει το γήπεδο του ηττηθέντος.
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, κατά το οποίο ο ΠΑΟΚ έχασε δυο βέβαια γκολ, στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν και υποχρέωσαν σε απεγνωσμένη άμυνα τους αντιπάλους τους.
Ιδιαίτερα στο β΄ μέρος ο αγώνας ήταν μια συναρπαστική μονομαχία μεταξύ των κυνηγών του Ολυμπιακού και της άμυνας του ΠΑΟΚ, η οποία επανειλημμένα διασπάσθηκε από τους ταχύτητους συνδυασμούς των Γιούτσου, Σιδέρη και Αγανιάν".
Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Μποτίνος στο 20΄, Γιούτσος στο 47΄ (οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αγώνα, και επιτέθηκαν κατά του επόπτη Βελιζιώτη με συνέπεια να γίνει 5λεπτη διακοπή), Αγανιάν στο 56΄ και Σιδέρης στο 74΄.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γερμανός Μάλκα. Κόπηκαν 17.309 εισιτήρια, με εισπράξεις 353.018 δρχ.


 
Πηγή: sportdog.gr

Οι Σανς της ανατροπής!!

Το Φίνιξ ήταν πίσω με 18 πόντους στο ημίχρονο, αλλά επικράτησε 99-90 των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ. Πίκραναν τους Σέλτικς Πιρς και Γκαρνέτ. Μεγάλη εμφάνιση Κάρι για Ουόριορς.

Οι Σανς της ανατροπής
Οι Καβαλίερς έδειχναν ικανοί να προσφέρουν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη στους Σανς, αλλά οι Ήλιοι, κατόρθωσαν να επιστρέψουν σε μια κιόλας περίοδος. Η ομάδα του Κλίβελαντ, δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά με 20 και τελικά πήγαν στα αποδυτήρια με +18. Στο 3ο δεκάλεπτο έκαναν αρνητικό ρεκόρ πόντων σε μια περίοδο, για την φετινή σεζόν με 6 και μόλις 2/22 σουτ για να μπουν στο 4ο δωδεκάλεπτο, με έναν πόντο πίσω. Ο Μαρκίφ Μόρις είχε 27 πόντους, ενώ ο Τσάινινγκ Φράι είχε 16 με τέσσερα τρίποντα στο δεύτερο μέρος και άλλους 15 ο Ντράγκιτς. Από τους ηττημένους Ίρβινγκ με 24 και Ντενγκ με 18 ήταν οι πρώτοι σκόρερς.

Ντερμπάκι μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου, ήταν το ματς του Ντάλας με τους Πίστονς αλλά οι Μάβερικς κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη με 116-106, με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να σημειώνει 28, ενώ από την άλλη ο Μπράντον Τζένινγκς είχε 26.

Οι Πιρς και Γκαρνέτ επέστρεψαν ως αντίπαλοι στο TD Garden, όπου μεγαλούργησαν χαρίζοντας τον τελευταίο τίτλο στους Σέλτικς, αλλά στενοχώρησαν τους οπαδούς των «Κελτών», μιας και οι Νετς επικράτησαν με 85-79, με τον Μπλάτσε να σημειώνει 17 πόντους, ενώ οι δύο πρώην «άσοι» της Βοστώνης είχαν από 6. Από τους Σέλτικς 17 σημείωσε ο Μπράντον Μπας.

Τέλος οι Πέλικανς με τους Έβανς και Ντέιβις να σημειώνουν 23 και 22 αντίστοιχα, επικράτησαν 100-92, απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ με 100-92.

Ο Στίβεν Κάρι είχε 38 πόντους, 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ και οι Ουόριορς έπαιξαν καλή άμυνα νικώντας 103-88 τους Μπλέιζερς.

Τέλος, οι Νάγκετς με 27 πόντους του Τάι Λόσον πέρασαν με 125-117 από το Σακραμέντο.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Φίνιξ Σανς 90-99
Ίρβινγκ 24, Ντενγκ 18, Τόμπσον 17 (13ριμπ.), Μάιλς 12 – Μόρις 27, Φράι 16, Ντράγκιτς 15, Τάκερ 13 (10ριμπ.)

Νιου Ορλίνς Πέλικανς – Ορλάντο Μάτζικ 100-92
Έβανς 23, Ντέιβις 22 (19ριμπ.), Ρόμπερτς 15, Γκόρντον 14 – Αφλάλο 25, Ολαντίπο 18, Χάρις 17, Νέλσον 15

Μπόστον Σέλτικς – Μπρούκλιν Νετς 79-85
Μπας 17, Ρόντο 13, Γουάλας 12, Τζόνσον 12 – Μπλατς 17, Κιριλένκο 11, Άντερσον 11

Ντάλας Μάβερικς – Ντιτρόιτ Πίστονς 116-106
Νοβίτσκι 28,Καλντερόν 17, Χάρις 14, Κάρτερ 13, Έλις 11 – Τζένινγκς 26, Σμιθ 25, Μονρό 20, Στάκεϊ 11

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 103-88
Καρι 38, Λι 17 (12 ριμπ.), Τόμπσον 17, Ιγκουοντάλα 12 (10 ριμπ.)-Μάθιους 21, Λίλαρντ 16, Όλντριτζ 10 (11 ριμπ.), Λόπεζ 10.

Σακραμέντο Κινγκς-Ντένβερ Νάγκετς 117-125
Τόμας 22, Θόρντον 19, Μάκλελορ 18, Τόμπσον 13 (10 ριμπ.), Ουίλιαμς 12, Άουτλο 10-Λόσον 27, Τσάντλερ 20, Φαρίντ 15 (11 ριμπ.), Μοζγκόφ 14, Φόι 12, Χίκσον 8 (10 ριμπ.). Πηγή: sport-fm.gr

Έτοιμοι για… wild card!!

Εβδομάδα κρίσης αυτή που άρχισε για την απόκτηση της πολυπόθητης wild card που θα επιτρέψει τη συμμετοχή της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ. Αισιοδοξία στην ΕΟΚ, τα δεδομένα για τους «αντιπάλους».

Έτοιμοι για… wild card
Σε μια εβδομάδα από σήμερα θα διεξαχθεί η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και όλοι εύχονται σε αυτό να είναι παρούσα και η Ελλάδα. Η συμμετοχή της στην κληρωτίδα θα κριθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής της FIBA στη Βαρκελώνη.

Στις τάξεις της ΕΟΚ υπάρχει αισιοδοξία πως η «επίσημη αγαπημένη» θα είναι μια από τις τέσσερις χώρες που θα πάρει τη wild card. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο και περιμένουμε την απόφαση της FIBA. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και αισιοδοξούμε πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης.

Η ελληνική υποψηφιότητα είναι η ισχυρότερη σε ό,τι αφορά τα αντικειμενικά κριτήρια, καθώς έχει σταθερή και καλή παρουσία στα μεγάλα ραντεβού του μπάσκετ, το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το σπορ είναι τεράστιο, διαθέτει παίκτες με μεγάλο όνομα που αποτελούν πόλο έλξης για το κοινό, ενώ δεν έχει πάρει ποτέ wild card σε αντίθεση με τους βασικούς ανταγωνιστές της.

Το μεγάλο ερώτημα είναι, ωστόσο, αν η FIBA θα αποφασίσει λαμβάνοντας περισσότερο υπόψη αυτά τα κριτήρια κι όχι τα οικονομικά. Η παγκόσμια ομοσπονδία έχει καλέσει τις ενδιαφερόμενες ομοσπονδίες να κάνουν δωρεά (με τιμή… εκκίνησης που φέρεται να είναι 500.000 ευρώ) στο ίδρυμά της αφήνοντας να εννοηθεί πως οι «πλειοδότες» θα έχουν καλύτερη τύχη. Η ΕΟΚ με τις συνεχείς περικοπές στις επιχορηγήσεις δεν έχει πολλά περιθώρια να διαθέσει μεγάλο ποσό σε αντίθεση με άλλες χώρες όπως η Ρωσία ή η Τουρκία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Βραζιλία (που δεν έχει λείψει ποτέ από Μουντομπάσκετ και έχει μεγάλη κοινότητα ομογενών στην Ισπανία) και η Κίνα (που αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη) είναι οι δύο χώρες που σίγουρα θα πάρουν wild card, ενώ για τις υπόλοιπες δύο θα δώσουν μάχη Ελλάδα, Τουρκία και Ρωσία, με τις δύο πρώτες να φέρονται οι επικρατέστερες.

Σημειώνεται πως από την εξασφάλιση ή μη της wild card θα κριθούν και πολλά για το μέλλον της Εθνικής. Αν λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ, τότε όλα ή σχεδόν όλα τα αστέρια της (μεταξύ αυτών πιθανότατα και οι ΝΒΑερ Κουφός, Καλάθης και Αντετοκούνμπο) θα κατέβουν στη διοργάνωση και θα παρουσιάσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με νέο προπονητή στη θέση του Αντρέα Τρινκιέρι, που θα είναι-όπως όλα δείχνουν-Έλληνας. Αν η Εθνική δεν λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ, θα αναγκαστεί να παίξει το καλοκαίρι προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ του 2015 στην Ουκρανία αντιμετωπίζοντας ως επί το πλείστον ομάδες χαμηλής δυναμικότητας. Σε αυτή την περίπτωση θα έχει επίσης νέο προπονητή (λέγεται έντονα πως θα είναι ο Κώστας Μίσσας) και ριζικά ανανεωμένη σύνθεση για να προετοιμάσει μία ομάδα για το μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως στο Μουντομπάσκετ εξασφαλισμένη παρουσία πέρα από την οικοδέσποινα Ισπανία και την χρυσή ολυμπιονίκη ομάδα των ΗΠΑ έχουν άλλες 18 ομάδες: Γαλλία, Λιθουανία, Κροατία, Σλοβενία, Ουκρανία και Σερβία από την Ευρώπη, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή και Δομινικανή Δημοκρατία από την Αμερική, Ανγκόλα, Αίγυπτος και Σενεγάλη από την Αφρική, Ιράν Φιλιππίνες και Κορέα από την Ασία, καθώς και Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία από την Ωκεανία.Πηγή: sport-fm.gr

Με φόντο Μάλαγα και… Λο!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στην Α1 μπάσκετ, έχοντας στο μυαλό την κόντρα με τη Μάλαγα και το τι μέλει γενέσθαι με τον Λο.

Με φόντο Μάλαγα και… Λο
Το ματς στη Βιτόρια και η εμφατική νίκη κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα ανήκουν στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, που σήμερα επιστρέφει στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», στο ματς που ολοκληρώνεται την 15η αγωνιστική (19:15 NovaΣπορ Fm, ΔΤ) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα, με όσο το δυνατόν πιο εύκολο και… γρήγορο τρόπο. Στόχος, να ξεκουράσουν βασικούς ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλαγα την Πέμπτη (30/1) στο ΣΕΦ και για να δώσουν χρόνο συμμετοχής στον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά με την φανέλα τους.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που ήταν στη δωδεκάδα αλλά δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πριν μία εβδομάδα, θα αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει αγωνιστικό ρυθμό, ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος με την έναρξη του δεύτερου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, αρκετό χρόνο θα πάρει και ο Μάρντι Κόλινς που πλέον έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, ενώ η σκέψη που υπήρχε να κάνει ντεμπούτο ο Ανδρέας Χριστοδούλου που πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής χωρίς να πιάνει θέση ξένου, πήρε παράταση.

Ξεκαθαρίζει για Λο

Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες (26/1) το βράδυ ο Έισι Λο, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να έχει την καθοριστική για το μέλλον του συνάντηση με την ΚΑΕ. Ο Αμερικανός γκαρντ, θα ανακοινώσει στη διοίκηση την απόφασή του για το πώς θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και ανάλογα με το ποιά θα είναι αυτή, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για το πώς και αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. Πηγή: sport-fm.gr

«Η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα»

Πεπεισμένος πως η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση και την ήττα του Άρη, με 4-3, στην έδρα του Λεβαδειακού, εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός των «κιτρίνων», Κυριάκος Μπιμπισίδης.

«Η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα»
Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης, σε δηλώσεις στον Arena Fm, υποστήριξε πως η διαιτησία ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα του έχασε από τον Λεβαδειακό, καθώς υπήρχε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Συν τοις άλλοις, δεν παρέλειψε να εκφράσει την πεποίθησή του πως ο σύλλογος θα καταφέρει να μην υποβιβαστεί στην Football League, καθώς, όπως δήλωσε, η ομάδα αποτελείται από νικητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μπιμπισίδης στον Arena Fm:

Για την απίστευτη εξέλιξη του Λεβαδειακός – Άρης:

“Σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής πρώτη φορά βλέπω τέτοια εξέλιξη παιχνιδιού. Στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όλα φέτος θα τα υποστεί ο Άρης. Είμαι πολύ πικραμένος από διάφορα και ελπίζω όλα αυτά που περνάμε να μας δώσουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να είμαστε νικητές. Το δυστύχημα είναι ότι τα πιο πολλά παιδιά είναι σε μια τέτοια ηλικία χρειάζονται μεγάλες εμπειρίες και σε κάθε παιχνίδι πληρώνουμε ατομικά λάθη. Το κάθε λάθος το πληρώνουμε με βαθμούς. Αν υπήρχε μεγαλύτερη εμπειρία η ομάδα θα βρισκόταν πιο ψηλά. Τα τρία γκολ που πετύχαμε ήταν ποιοτικά. Από τα τρία γκολ καταλαβαίνεις την προσπάθεια που γίνεται στην προπόνηση. Κρίμα για τα παιδιά που δεχθήκαμε φθηνά γκολ και χάθηκε μια εξαιρετική προσπάθεια των 82? λεπτών”.

Για το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα μετά την ήττα:

“Όταν πας από τον παράδεισο στην κόλαση είσαι εκτός εαυτού και δεν σκέφτεσαι τίποτα. Προσπαθείς όσο το δυνατό μπορείς να βοηθήσεις τους παίκτες να συνεχίσουν την προσπάθεια. Είναι κρίμα εκεί που γίνεται το 3-1 αρχίζεις και ελπίζεις και είσαι έτοιμος να πας στο επόμενο παιχνίδι με άλλη ψυχολογία. Εκείνη την στιγμή όλοι είχαν λυγίσει αλλά ο προπονητής δεν χάνει τον τσαμπουκά του. Όλο το τιμ που έχουμε, έχει πονέσει την ομάδα και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα συνεχίσουμε την μάχη μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Νομίζω πως με την στήριξη του εκπληκτικού κόσμου, ο Άρης θα σωθεί στο τέλος. Για ακόμα μια φορά θα τα καταφέρουμε”.

Για την διαιτησία του αγώνα:

“Η διαιτησία με τις αποφάσεις από το πρώτο λεπτό αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Από το πρώτο λεπτό υπάρχουν διάφορες αποφάσεις. Είχε μπει η μπάλα μέσα στο γήπεδο κατά λάθος και δεν σφύριξε διακοπή ο διαιτητής. Η μπάλα είχε μπει κατά λάθος από έναν εκνευρισμένο φροντιστή που κλότσησε την μπάλα. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο μας είπαν πως δεν θα παίξει για πολύ ο Αγκάνθο και αναγκαστήκαμε να τον βγάλουμε αλλαγή. Το πώς θα διαμορφώσουμε την τακτική μας πλέον μας το λένε οι διαιτητές! Αυτός ο φόβος που υπάρχει και φοβούνται τον Άρη μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε. Δεν πρέπει όλη η ομάδα και όλο ο κόσμος να αφήνουμε να παίζουν πάνω στο πτώμα αυτής της ιστορικής ομάδας. Το κομμάτι διαιτησία είναι ίσως η μεγαλύτερη ασθένεια στα Ελληνικά πρωταθλήματα. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να διδάξουν τις λέξεις ηθική και δικαιοσύνη. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν ένα λειτούργημα στο παιχνίδι και πρέπει όπως διδάσκουν την ηθική και την δικαιοσύνη στο σπίτι τους να την διδάξουν και στο γήπεδο”.

Για την συσπείρωση που χρειάζεται η ομάδα:

“Από την ώρα που ήρθε ο Λάμπρος Σκόρδας θέλουμε την συσπείρωση όλων των Αρειανών. Η έλευση των οπαδών που ήρθε στο ξενοδοχείο και αυτά που είπαν στα παιδιά μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε. Απλά πρέπει να παίζουμε επί ίσης όροις. Δεν γίνεται αυτό που γίνεται στα τελευταία παιχνίδια”.

Για την συνέχεια της ομάδας:

“Τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια είναι όλο το πρωτάθλημα και όλη η σωτηρία. Αν δεν πάρουμε 10 – 12 βαθμούς θα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον τρεις νίκες και να χτυπήσουμε και στο Αγρίνιο το παιχνίδι”.

Για την διαφορά που θα υπήρχε αν είχαν δοθεί νωρίτερα τα δελτία:
“Φάνηκε τι διαφορά θα είχε η ομάδα αν είχαμε πάρει τα δελτία νωρίτερα. Η ομάδα είχε τρομερή διαφορά και πιστεύω πως αν είχαμε τα παιδιά στα προηγούμενα παιχνίδια θα είχαμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών και θα είχαμε περισσότερες ελπίδες από την συνέχεια. Έκανε τεράστια προσπάθεια ο Λάμπρος Σκόρδας και όλη η διοίκηση για τα δελτία κάτι που πρέπει να το αναφέρουμε. Εγώ θέλω να πω πως πρέπει να αφήσουν τον Άρη. Κάτω τα χέρια από την ομάδα. Εχθρούς έχουμε από παντού. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί καθώς μονό ενωμένοι θα τα καταφέρουμε”.

Για την σημασία της κόκκινης του Μπουγαίδη:

“Όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο βλέπει πως βγάζουμε τα ματάκια μας και μόνοι μας. Αυτό που έγινε ήταν απίστευτο. Βέβαια άλλαξαν όλα τα δεδομένα με την αποβολή. Εκεί που πήγαμε να βάλουμε ένα ακόμα στόπερ δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα. Στην συνέχεια φάγαμε και γκολ και αυτό βοήθησε ψυχολογικά τον αντίπαλο”.

Για την αδυναμία της ομάδας στις στημένες φάσεις:

“Δουλεύουμε πέντε βδομάδες τις στημένες φάσεις. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε συνεχώς φθηνά τέρματα”.

Χαλάρωμα στον Αστέρα...!

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και προπόνηση για τους υπόλοιπους παίκτες, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης.

Χαλάρωμα στον Αστέρα...
Η ισοπαλία με τον ΟΦΗ αποτελεί παρελθόν για τον Αστέρα Τρίπολης, που πλέον σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι με την Καλλονή.

Σε σχέση με τον αγώνα με τους Κρητικούς, ο Στάικος Βεργέτης μπορεί να υπολογίζει και πάλι τον Γιώργο Ζησόπουλο, που εξέτισε την τιμωρία του, αλλά από την άλλη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χερόνιμο Μπαράλες που συμπλήρωσε επτά κάρτες και δηλώθηκε να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια με Καλλονή και Ατρόμητο.

Στη σημερινή προπόνηση, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαρτολίνι, Ναβάρο, Ερνάντεζ. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη, καθώς αύριο Τρίτη υπάρχει ρεπό. Πηγή: sport-fm.gr

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Γκσπούρνινγκ!!

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα γίνει εκτός απροόπτου ο Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, καθώς είναι στη Θεσσαλονίκη, ώστε να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Γκσπούρνινγκ!
Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα (27/1) o αυστριακός τερματοφύλακας, Μίχαελ Γκσπούρνινγκ και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα επικυρωθεί η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο θέμα συνδέεται όπως φαίνεται με αυτό του Σανθ Χακομπο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ο 31χρονος πορτιέρο είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, διότι από το 2007 και για μια πενταετία αγωνίστηκε στη Skoda Ξάνθη, πραγματοποιώντας 89 εμφανίσεις, ενώ είναι και τρεις φορές διεθνής. Στη συνέχεια πήγε στους Σιάτλ Σάουντερς των ΗΠΑ, αλλά πρόσφατα έμεινε ελεύθερος.Πηγή: sport-fm.gr

«Χοντρό» επεισόδιο Κούγια – Σουροβίκη!

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Χοντρό» επεισόδιο Κούγια – Σουροβίκη
Αλέξης Κούγιας και Στέργιος Σουροβίκης είχαν φραστικό επεισόδιο και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, αν δεν έμπαιναν στη μέση άνδρες της αστυνομίας.

Το συμβάν έγινε, στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που έχει κάνει ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης, κ. Καυμενάκης, κατά του κ. Κούγια, για όσα έχει υποστηρίξει εναντίον του ο γνωστός δικηγόρος.

Σύμφωνα με το arcadiasports, όλα άρχισαν όταν ο κ. Κούγιας επιτέθηκε φραστικά στον κ. Σουροβίκη. «Είσαι ένας τιποτένιος δικηγόρος που έρχεται να υπερασπιστεί τον Αστέρα. Σιχαμένε, θα σου γαμ@... το σπίτι. Έρχεσαι να υπερασπιστείς τα λαμόγια. Γλύφεις για πελατεία. Ντροπή σου», είπε!

Σε εκείνο το σημείο κ. Κούγιας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του δικηγόρου της ομάδας της Αρκαδίας, αλλά χάρη στους άνδρες της αστυνομίας το σκηνικό δεν πήρες διαστάσεις. Στη συνέχεια, ο κ. Κούγιας αποχώρησε, όπως και οι υπόλοιποι και άπαντες αναμένουν αν το θέμα θα έχει συνέχεια δικαστικώς…Πηγή: sport-fm.gr

«Βόμβα» με Ντουντού στον ΟΦΗ!

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Ντουντού Σεαρένσε, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, με σκοπό να υπογράψει στον ΟΦΗ! Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για τους Ζαουάντ Ζαϊρί και Άντριγια Ντελίμπασιτς!

«Βόμβα» με Ντουντού στον ΟΦΗ
Μια… ανάσα από την απόκτηση του Ντουντού Σεαρένσε βρίσκεται η διοίκηση του ΟΦΗ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος - που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα – έφτασε υπό άκρα μυστικότητα στο Ηράκλειο και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι πρότινος ο Ντουντού έπαιζε στην Γκοϊάς, με την οποία είχε 17 συμμετοχές το 2013, ενώ μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό είχε παίξει στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Από εκεί και πέρα, οι Κρητικοί φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις του Ζαουάντ Ζαϊρί και του Άντριγια Ντελίμπασιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι οικονομικά προσιτοί, ξέρουν την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει υπολογίσει όλα αυτά τα δεδομένα.

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ζαϊρί πήγε στην κυπριακή Ανόρθωση, όπου είχε 4 συμμετοχές και 2 γκολ, και στη συνέχεια έπαιξε στην Αλ Νασρ.

Όσον αφορά τον Ντελίμπασιτς, είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ από την Μαγιόρκα, σε 10 αγώνες είχε ένα γκολ και στη συνέχεια πήγε στην Μπέϊρα Μαρ, την Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Χέρκουλες. Από το 2010 μέχρι το 2013 ήταν στην Ράγιο Βαγεκάνο, όπου είχε παίξει σε 81 αγώνες και είχε σημειώσει 14 τέρματα.Πηγή: sport-fm.gr

Υπογράφει ο Σαμπάτ!!

Λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο Πανθρακικός είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Μπεν Σαμπάτ.

Υπογράφει ο Σαμπάτ
Στο ρόστερ του Πανθρακικού αναμένεται να ενσωματωθεί σήμερα (27/1) ο Μπεν Σαμπάτ, αφού όπως όλα δείχνουν άφησε καλές εντυπώσεις στον τεχνικό της ομάδας, Άκη Μάντζιο.

Ο 25χρονος αμυντικός της Χάποελ Νιρ δοκιμάζεται από την ομάδα της Κομοτηνής το τελευταίο διάστημα με τον Έλληνα τεχνικό να είχε εκδηλώσει εξ αρχής την επιθυμία να τον αποκτήσει.

Στα αγωνιστικά, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μετά την νίκη τους με 4-1 επί του Πανιωνίου.Πηγή: sport-fm.gr

Γκολ μετά από… 1.233 μέρες!

Πολλούς λόγους να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στη χθεσινή νίκη επί της Βέροιας, το οποίο πέτυχε ο ίδιος είχε Χέντβιχες Μαντούρο.

Γκολ μετά από… 1.233 μέρες
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατάφερε να πανηγυρίσει ο Χέντβιχες Μαντούρο στη χθεσινή επικράτηση με σκορ 4-1 επί της Βέροιας.

Ο Ολλανδός μέσος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του «Δικεφάλου του Βορρά» και αυτό ήταν το πρώτο του μετά τις 11 Σεπτεμβρίου 2010, όταν είχε σκοράρει στη νίκη (1-0) της Βαλένθια επί της Σανταντέρ.

Επομένως, το χαμόγελό του έγινε ακόμη πιο πλατύ διότι είχε να βρει δίχτυα κοντά στα 3,5 χρόνια. Δηλαδή, χρειάστηκε να περάσουν… 1.233 μέρες.Πηγή: sport-fm.gr

Έμεινε στην ιστορία!

Ξεχωριστή είναι η χθεσινή νίκη του Λεβαδειακού επί του Άρη για τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν οι Βοιωτοί και τις μεγάλες ανατροπές που σημειώνουν στην έδρα τους.

Έμεινε στην ιστορία
Χωρίς αμφιβολία το τελικό αποτέλεσμα της νίκης του Λεβαδειακού κόντρα στον Άρη, σε συνδυασμό με τον τρόπο που αυτό ήρθε, καθιστούν από μόνα τους εντυπωσιακό το συγκεκριμένο ματς.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να σημειώσει τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο στην Α’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι πολλές οι φορές που οι Βοιωτοί κατάφεραν να σημειώσουν περισσότερα από τρία τέρματα σε ένα ματς, όμως όταν αυτό είχε συμβεί μοιράστηκαν στα δύο ημίχρονο.

Μόνο στο 3-2 επί του Ολυμπιακού, στις 30/4/2006, είχε φτάσει κοντά (πέτυχε και τα τρία γκολ μέχρι το 17'), αλλά στη συνέχεια έβαλε... φρένο.

Όσον αφορά τώρα την ανατροπή, θύμισε αρκετά το 4-3 του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ, στις 22 Απριλίου 2012 (με γκολ του Ναπολεόνι στο 90' και του Μαχαίρα στο 93').

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ιστορικό Ολυμπιακός - ΟΦΗ 4-5, στις 27 Μαΐου 1990, τα τρία τελευταία γκολ των Κρητικών σημειώθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο (85' Μπατσινίλας, 87' Βέρα, 90' Βάβουλας).

Πιο αργά, δηλαδή, από τα τρία χθεσινά του Λεβαδειακού.Πηγή: sport-fm.gr

«Κλείνει» Κυβρακίδη ο Ατρόμητος!

Τη μεταγραφή του Κυριάκου Κυβρακίδη από τον Αιγινιακό αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα ο Ατρόμητος. Πρόβλημα με Φυτανίδη εν όψει Ολυμπιακού.

«Κλείνει» Κυβρακίδη ο Ατρόμητος
Τη δεύτερη μεταγραφή του Ατρομήτου θα αποτελέσει ο Κυριάκος Κυβρακίδης. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, καθώς το deal έχει «κλείσει» με τον παίκτη και τον Αιγινιακό.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στη Football League με την ομάδα της Κατερίνης, που τον είχε αποκτήσει αρχικά δανεικό από τον Ηρακλή και στη συνέχεια πήρε τα δικαιώματά του.

Στροφή στο Κύπελλο

Ο Ατρόμητος προετοιμάζεται για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (20:00). Πρόβλημα υπάρχει με τον Σωκράτη Φυτανίδη, που ταλαιπωρείται από ίωση και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Πηγή: sport-fm.gr

Ανακοινώνει Πετράκη ο ΠΑΣ!

Μέσα στη μέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη. Πιάνει άμεσα δουλειά και κάνει ντεμπούτο στον πάγκο με τον Λεβαδειακό.

Ανακοινώνει Πετράκη ο ΠΑΣ
Ο Γιάννης Πετράκης θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα. Χθες είχε νέα επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Χριστοβασίλη, και όλα δείχνουν πως σήμερα θα επικυρωθεί η συμφωνία και ίσως και μέσα στη μέρα ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη και του ΟΦΗ να βρίσκεται στην πόλη της Ηπείρου για να πιάσει δουλειά.

Η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες ξεκινά με καλά νέα, καθώς Λίλα και Τζημόπουλος επιστρέφουν στη διάθεση του τεχνικού τιμ, σε αντίθεση με τον Βίλα που παραμένει εκτός, ενώ αναμένεται να λείψουν και οι Ντάσιος-Σονγκό. Πηγή: sport-fm.gr

Μποζίνοφ και Γκσπούρνινγκ!

Παρά τις διαψεύσεις από τον Βαλερί Μποζίνοφ, η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως προχωρά μέσω… Βρύζα. Έντονη φημολογία για τον Γκσπούρνινγκ για τη θέση του τερματοφύλακα.

Μποζίνοφ και Γκσπούρνινγκ
Λίγες μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία ακόμη προσθήκη.

Το θέμα του Βαλερί Μποζίνοφ φαίνεται πως προχωρά και ο Βούλγαρος φορ είναι πολύ πιθανό να υπογράψει. Ο Ζήσης Βρύζας, που υπήρξε συμπαίκτης του στη Φιορεντίνα, χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι ο 28χρονος φορ, που είναι ελεύθερος, έχει να παίξει σε επίσημο αγώνα από ένα φιλικό της Βουλγαρίας με το Καζακστάν τον περασμένο Ιούνιο. Εφόσον δεν βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο στην αγορά, τότε παρά τους ενδοιασμούς είναι πιθανό να αποκτηθεί ο Μποζίνοφ μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης που θα εξαρτηθεί από την απόδοσή του.

Σενάρια για Γκσπούρνινγκ

Από την Αυστρία (και σύμφωνα με κάποιες πηγές από το περιβάλλον του ίδιου του παίκτη) προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στον Μίχαελ Γκσπούρνινγκ. Ο 32χρονος γκολκίπερ, που είχε πολύ καλή παρουσία στην Ξάνθη από το 2007 μέχρι το 2012, είναι ελεύθερος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τους Σιάτλ Σάουντερς στις ΗΠΑ, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητεί μία επιπλέον λύση αφού μετά τον παραγκωνισμό του Χακόμπο υπάρχει ο Αστέριος Γιακουμής που δεν έχει πολλές παραστάσεις.

Πάει Αιγινιακό ο Κωνσταντινίδης

Δανεικός στον Αιγινιακό αναμένεται να δοθεί ως το τέλος της σεζόν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο 19χρονος μπακ έχει μόλις πέντε εμφανίσεις φέτος και στη Football League θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την ομάδα της Κατερίνης.Πηγή: sport-fm.gr

Η τιμή του Βάις και τα σενάρια για Παρί!

Μπόλικο παρασκήνιο φαίνεται πως κρύβει η μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεχβίγια του Κατάρ, η οποία φέρεται να έδωσε περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Τι ρόλο έχει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η τιμή του Βάις και τα σενάρια για Παρί
Περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ (!) φέρεται να έδωσε η Λεχβίγια στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος πάει στο Λιμάνι ως ελεύθερος από την Πεσκάρα.

Δεν αποκλείεται, όμως, το ενδεχόμενο το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός να φοράει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Από χθες ο διεθνής άσος ανήκει στον σύλλογο του Κατάρ, ο οποίος έχει την ίδια ιδιοκτησία με τους Παριζιάνους, τον Νασέρ Κελαϊφί.

Ο 24χρονος παίκτης είχε προξενήσει καλή εντύπωση στους Γάλλους από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όταν είχε κάνει… γιο-γιο την άμυνα των πολλών εκατομμυρίων της ομάδας του Λοράν Μπλαν.

Ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που παίζει στην Παρί, κατάφερε να πείσει τον Βάις πως αυτή είναι η καλύτερη λύση για την καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από αυτή τη μεταγραφή οι Πειραιώτες θα πάρουν περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο Βάις για τα επόμενα δύο χρόνια θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 4 εκατ. ευρώ.
Πηγή: sport-fm.gr

Κοντά σε Γιαχία ο Πλατανιάς!

Ο Αντάρ Γιαχία βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται να αποτελέσει το νέο απόκτημα του Πλατανιά, προσφέροντας λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Το πλούσιο βιογραφικό του 32χρονου άσου.

Κοντά σε Γιαχία ο Πλατανιάς
Με τον Αντάρ Γιαχία αναμένεται να ενισχυθεί ο Πλατανιάς. Ο 32χρονος Γαλλοαλγερινός αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τους Κρητικούς και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.

Είναι 53 φορές διεθνής με την Αλγερία έχοντας 6 γκολ (σταμάτησε από την εθνική το 2012), ενώ στην καριέρα του έχει περάσει από Ίντερ, Σοσό, Μπαστιά, Νις, Μπόχουμ, Αλ Νασρ, Καϊζερσλάουτερν, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Εσπεράνς της Τυνησίας.

Η καριέρα του με αριθμούς (συμμετοχές-γκολ)

1999/00: Σοσό 0/0
2000/01: Ίντερ 0/0
2001/02: Μπαστιά 6/0
2002/03: Μπαστιά 23/0
2003/04: Μπαστιά 18/0
2004/05: Μπαστιά 31/2
2005/06: Νις 21/0
2006/07 (α): Νις 9/0
2006/07 (β): Μπόχουμ 16/1
2007/08: Μπόχουμ 33/2
2008/09: Μπόχουμ 24/1
2009/10: Μπόχουμ 18/1
2010/11: Μπόχουμ 28/2
2011/12 (α): Αλ Νασρ 13/1
2011/12 (β): Καϊζερσλάουτερν 11/0
2012/13 (α): Καϊζερσλάουτερν 2/0
2012/13 (β): Εσπεράνς 11/0
2013/14: Εσπεράνς 1/0
Πηγή: sport-fm.gr

Τώρα… Ζέκα και Αμπέντ!

Μετά την παραμονή του Τάσου Λαγού, επόμενοι στην ατζέντα του Παναθηναϊκού είναι οι Ζέκα και Αμπέντ.

Τώρα… Ζέκα και Αμπέντ
Να θωρακίσει τη μεσαία του γραμμή και να δημιουργήσει τις βάσεις για έναν κορμό πολλών ετών έχει σαν στόχο ο Παναθηναϊκός. Έτσι μετά την παραμονή του Τάσου Λαγού, που χθες συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», επόμενο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας είναι να κρατήσουν για αρκετά χρόνια ακόμη τους Ζέκα και Αμπέντ.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2015, ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά ακόμη δεν του έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση, κάτι που όμως θα συμβεί μετά την επίλυση του θέματος του Λαγού. Εξελίξεις αναμένονται μετά το Μάρτιο, αφού προέχει να βγάλει το «τριφύλλι» το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του.

Όσο για τον Μεχντί Αμπέντ, ο νεαρός Αλγερινός παρουσιάζεται όλο και καλύτερος, με συμμετοχή στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στην επίθεση όπου με πέντε γκολ είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Μπεργκ. Ο 22χρονος μέσος είναι δανεικός από τη Νιούκαστλ, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι το 2016. Θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να τον αγοράσει, αφού η αγγλική ομάδα σίγουρα δεν θα τον δώσει… τσάμπα, αλλά είναι εφικτή η παράταση του δανεισμού του. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, φαίνεται πως αποτελεί και επιθυμία του ίδιου του παίκτη, καθώς με τη Νιούκαστλ είχε ελάχιστες συμμετοχές, ενώ με τον Παναθηναϊκό μετρά ήδη 19 εμφανίσεις και αποκτά ελπίδες ακόμη και για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν ήταν τόσο σημαντικά τα λάθη στη Λειβαδιά»

Στη διαιτησία του Λεβαδειακός-Άρης, όπου υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους Θεσσαλονικείς, στάθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, αναλύοντας την παρουσία των διαιτητών στην 21η αγωνιστική στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν ήταν τόσο σημαντικά τα λάθη στη Λειβαδιά»
Τα λάθη που έγιναν στον χθεσινό αγώνα του Λεβαδειακού με τον Άρη δεν ήταν καταλυτικά στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος (4-3), όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0

Διαιτητές: Ηλίας Σπάθας, Δημήτριος Τάτσης, Στυλιανός Τσολάκης
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης

«Στο 15ο λεπτό έχουμε μία ανόητη ενέργεια του Δεληζήση, ο οποίος δίνει αγκωνιά σε αντίπαλο και σωστά τον αποβάλει ο Σπάθας. Σε γενικά γραμμές καλή η διαιτησία του Σπάθα»

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

Διαιτητές: Γεώργιος Δασκαλόπουλος, Παναγιώτης Σταθόπουλος, Χρυσούλα Κουρομπύλια
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης

«Καλή παρουσία είχαν ο Δασκαλόπουλος και οι βοηθοί του»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0

Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Δημήτριος Γκάγκας, Γεώργιος Γεωργιάδης
4ος Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

«Υπάρχει ένα πέναλτι το οποίο ζητάει ο Παναθηναϊκός, σε ένα τράβηγμα του Καρέλη από τον αμυντικό, κανονικά έπρεπε να καταλογιστεί. Και εδώ ο Σιδηρόπουλος μπορούσε να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και στην περίπτωση που ήταν φάουλ έξω από την περιοχή, θα έπρεπε να αποβληθεί ο συγκεκριμένος παίκτης. Η δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στον Βλαχοδήμο ήταν σωστή, όμως έπρεπε να πάρει και κάρτα ο Τριανταφυλλόπουλος που πήγε πάνω του».

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 4-3

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Χρήστος Σωτηρόπουλος, Φλώριος Ελευθερίου
4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος

«Εδώ έχουμε κάποιες φάσεις που γίνονται λάθη, όμως δεν είναι καταληκτικά. Υπάρχει στο 2-1 αντί για πλάγιο και στη συνέχεια μπαίνει γκολ. Μετά υπάρχει στο 3-3, ο βοηθός αντί για άουτ δίνει κόρνερ και στη συνέχεια ισοφάρισε ο Λεβαδειακός. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωαννίδης χάρισε μία δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στον Αγκάνθο. Η δεύτερη κίτρινη του Μπουγαΐδη είναι απευθείας αποβολή».

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η. 0-0

Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Αθανάσιος Ταρανάς, Δημήτριος Βερρής
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς

«Πολύ καλή και άνετη διαιτησία από τον Παπαπέτρου. Σωστοί και οι βοηθοί του».

Π.Α.Ο.Κ. – ΒΕΡΟΙΑ 4-1

Διαιτητές: Σταύρος Τριτσώνης, Ιωάννης Σίπκας, Βασίλειος Καραβασίλης
4ος Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

«Κάθε διαιτητής εύχεται να είναι 3-0 από το πρώτο 15λεπτο. Ο πρώτος βοηθός μόνο έκανε μία λάθος υπόδειξη οφσάιντ σε επίθεση της Βέροιας. Καλή η διαιτησία του Τριτσώνη».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1

Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Λάζαρος Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Ποντίκης
4ος Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

«Έκανε ακόμη ένα καλό ματς ο Κάκος, όπως και οι βοηθοί του που ήταν άριστοι και βοήθησαν να γίνει ένα εντυπωσιακό παιχνίδι».

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

Διαιτητές: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Μιχαήλ Καρσιώτης, Πολυχρόνης Κωσταράς
4ος Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος

«Καλή διαιτησία από τον Αρετόπουλο, χωρίς να κάνει κάποιο σοβαρό λάθος. Καλή εφαρμογή στον πειθαρχικό έλεγχο. Σωστή η αποβολή του Ντε Γκούζμαν. Για την αποβολή του Χολέμπας, δεν έχουμε καθαρή εικόνα για τη φάση. Ο βοηθός, όμως, είναι μπροστά και υπέδειξε στον διαιτητή τι ακριβώς έγινε».

Αποφασίζουν για τον αντι-Βάις!

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό για τον διάδοχο του Βλάντιμιρ Βάις. Φήμες για επιστροφή Κολοβού, άμεση ένταξη Λεζάρ και αναφορές στην Ισπανία για Ρέγες, Λεόν.

Αποφασίζουν για τον αντι-Βάις
Η μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεχβίγια αναγκάζει τον Ολυμπιακό να κινηθεί για την απόκτηση μεσοεπιθετικού, λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μετά τη νίκη (2-0) των Πειραιωτών στην Ξάνθη ο Μίτσελ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός με την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Αυτό, όμως, θα αποφασιστεί σήμερα, αφού έχει προγραμματιστεί σύσκεψη κορυφής στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, με τον Μίτσελ και τη διοίκηση να αποφασίζουν πως θα κινηθούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από χθες, πάντως, ακούγεται έντονα πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να «ενεργοποιήσουν» άμεσα τη συμφωνία με τον Τζόναθαν Λεζάρ, με τον οποίο φέρονται να έχουν συμφωνήσει εν όψει του καλοκαιριού.

Ωστόσο, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι θα επιστρέψει στου Ρέντη ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο και έχει παίξει σε 25 ματς τη φετινή σεζόν (6 γκολ και 1 ασίστ).

Παράλληλα, στην Ισπανία έχουν ακόμη δύο ονόματα που ενδεχομένως να συζητηθούν στη σημερινή σύσκεψη του Μίτσελ με τους παράγοντες της ομάδας. Το πρώτο είναι του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Ο Ισπανός εξτρέμ της Σεβίλλης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον 51χρονο προπονητή, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την μεταγραφή του.

Επίσης, ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του Πέδρο Λεόν, τον οποίο ήθελε ο Μίτσελ το καλοκαίρι και οι επαφές δεν ευδοκιμήσαν. Από την πλευρά της, η διοίκηση τονίζει πως ο προπονητής δεν έχει ζητήσει ακόμη κάποιον ποδοσφαιριστή και πολύ περισσότερο δεν έχει πει όνομα.

Από χθες, όμως, υπάρχει και το σενάριο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση του Κάμπελ για το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι βρετανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και η «δουλειά» μπορεί να γίνει με 4-5 εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Λαγός: «Στην ομάδα που αγαπώ»

Ευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό δήλωσε στη SportDay ο Τάσος Λαγός. «Έμεινα στην ομάδα που αγαπώ, αν και είχα προτάσεις από το εξωτερικό», τόνισε.

Λαγός: «Στην ομάδα που αγαπώ»
Ο Τάσος Λαγός συμφώνησε χθες να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Το νέο τριετές συμβόλαιο θα υπογραφεί όταν έρθει ο μάνατζέρ του από τη Γερμανία. Ο ίδιος μιλώντας στη SportDay δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη, επιβεβαίωσε πως είχε προτάσεις από το εξωτερικό, ενώ αναφέρθηκε και στο τι τον κράτησε τον Παναθηναϊκό.

«Έμεινα στην ομάδα που αγαπώ. Είχα καλές προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δεν ήμουν έτοιμος να κάνω το βήμα. Συμφώνησα να μείνω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό και να βοηθηθώ μέσω του συλλόγου στο μέλλον», τόνισε ο 22χρονος άσος.

«Φιλοδοξία μου είναι να συνεχίσω να παίζω και να προσφέρω στον σύλλογο για να πετύχει τους στόχους του», πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείς για το τι άλλο τον κράτησε απάντησε: «Ο προπονητής. Έπαιξε σημαντικό ρόλο».

«Ο ρέφερι είπε να βγάλω τον Αγκάνθο»

Στην συγκεκριμένη καταγγελία, προέβη ο τεχνικός του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

«Ο ρέφερι είπε να βγάλω τον Αγκάνθο»
Με παρέμβαση του, στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Goal» ο Σούλης Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, Κώστας Ιωαννίδης, προέτρεψε τον τεχνικό του Άρη να βγάλει τον Αγκάνθο από το ματς, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τον απέβαλλε. Ακόμα ο τεχνικός των «κίτρινων» ισχυρίστηκε πως “και ο τέταρτος μας το λεγε συνέχεια γιατί μιλάνε και ο πρώτος το είπε στο ημίχρονο στους ανθρώπους του Άρη! Μου είπαν ότι πρέπει να γίνει αλλαγή ο Αγκάνθο γιατί θα τον αποβάλλει… Τελικά απέβαλλε τον Μπουγαϊδη που έχει φάει πρώτη κάρτα στο 10’…”.

Μπακασέτας: «Ας κερδίζαμε κι ας μην έβαζα τα γκολ»

Για πρωτόγνωρη εμπειρία στην καριέρα του, μίλησε ο νεαρός επιθετικός, αναφερόμενος στην ανατροπή που υπέστη η ομάδα του

Μπακασέτας: «Ας κερδίζαμε κι ας μην έβαζα τα γκολ»
Τα δύο γκολ που σημείωσε, στην παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα του Άρη, δεν ήταν αρκετά για να δώσουν καν τον βαθμό στον Άρη. Ο Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας στην κάμερα της nova, ήταν φανερά απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα στην Λειβαδιά: «Μέσα σε δέκα λεπτά να δεχθούμε τρία γκολ είναι απίστευτο πράγμα, πρωτόγνωρο στα 3-4 επαγγελματικά χρόνια που παίζω μπάλα. Εμείς τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε πιο δυνατά» και αναφερόμενος στα δύο γκολ που σημείωσε είπε: «Σίγουρα είναι ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Αρη, αλλά όπως είπα μακάρι να μην είχα βάλει γκολ και να είχαμε νικήσει. Από την στιγμή που η ομάδα χάνει δεν μπορώ να χαρώ και εγώ τα γκολ που πέτυχα».

Θέλοντας να δώσει την εξήγηση του για την καθίζηση των τελευταίων λεπτών ανέφερε: «Πέτυχαν νωρίς το 2-3, με τα δύο στημένα έκαναν το 3-3 και στο τέλος με ένα τυχερό σουτ που κόντραρε η μπάλα έκαναν το 4-3. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι. Δεν έχει ευθύνη ούτε ο Γουναρίδης, ούτε ο Μπακασέτας, ούτε κανένας. Ολοι πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας». ?Για τη συνέχεια: «Σίγουρα υπάρχει και συνέχεια. Αν παίρναμε το “Χ” και το κρατούσαμε στο 3-3, δεν θα υπήρχε πρόβλημα γιατί ήρθαμε για το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα, όπως είπα πρέπει να βάλουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε».

Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο άνετα!

Ο σκόρερ του 3ου τέρματος του Πανθρακικού, απέναντι στον Πανιώνιο, Δημήτρης Χασομέρης, αναφέρθηκε στην δύναμη της έδρας της ομάδας της Κομοτηνής

Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο άνετα
Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, o 25χρονος επιθετικός, που σημείωσε το 2ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Επιβάλαμε το παιχνίδι μας, καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο έστω και με κακό αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε και πολλά γκολ.

Μας βοηθάει η έδρα μας, παίζουμε καλύτερα εδώ πέρα αν και εκτός αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε πάρει πιο πολλούς βαθμούς.Όταν το ματς είναι στην ισοπαλία και η ώρα περνάει προσπαθείς να δώσεις κάτι παραπάνω για να πετύχεις το γκολ. Νομίζω δεν σταματήσαμε λεπτό και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.Όσο πιο ψηλά είμαστε παίζουμε πιο άνετα. Ο στόχος των πλέι οφ είναι πολύ μακρινός για μας. Πρώτα να σωθεί η ομάδα και μετά βλέπουμε».

Από την πλευρά του ο αμυντικός, Διονύσης Μακρυδημήτρης, επισήμανε: «Ο Κάσες είναι σημαντική απουσία εχει αποδείξει ότι είναι σπουδαίο παίχτης, όμως η ομάδα έχει ομοιογένεια, παίζουμε όλοι για την ομάδα, σήμερα νομίζω ήμασταν καλύτεροι , ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το κάτι παραπάνω και φτάσαμε στη νίκη με ευρύ σκορ».

Τρί-Πατο η Παναχαϊκή!!

Δεν κρατιέται η Παναχαϊκή! Με χατ-τρικ του εντυπωσιακού Πάτο οι Πατρινοί σάρωσαν 3-0 τον Φωκικό και συνεχίζοντας το αήττητο έξι αγωνιστικών, ανέβηκαν στα ψηλότερα πατώματα της Football League.

Τρί-Πατο η Παναχαϊκή!
Με τον Πάτο να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνει τρία γκολ, η Παναχαϊκή επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Φωκικού και μπήκε πλέον σε τροχιά πλέι-οφ.

Με το τρίποντο αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 27 βαθμούς και έπιασαν στην τέταρτη θέση του νοτίου ομίλου την Επισκοπή και τον Παναιγιάλειο. Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κούτση μετά τις δυο σερί νίκες παρέμειναν στους 26 πόντους και την έβδομη θέση.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Πατρινών άνοιξε το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο του τέρμα το πέτυχε στο 66΄,για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα στο 88΄και να συμπληρώσει το χατ-τρικ.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

Κυριακή 26/1

Γλυφάδα-Φωστήρας 0-0

Αστέρας Μαγούλας-Παναιγιάλειος 1-2
(23’ Κανελλόπουλος – 60’ Μπούνας, 68’ Σκαρτσίλας)

Ηρακλής Ψαχνών-Αχαρναϊκός 0-0

Πανηλειακός-Καλλιθέα 1-0
(85’ Κυργιάκος)

Βύζας Μεγάρων-Επισκοπή 0-3
(6’ Δελήμπασης, 22’ Γιακουμάκης, 55’ Δρακάκης)

Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά 2-1
(1' Πάγκαλος - 46' Παπατζίκος, 60' Ντινοπαπάς)

Δευτέρα 27/1 (16:00)

Παναχαϊκή-Φωκικός 3-0
(45'+2΄,66', 88΄ Πάτο)

Βόρειος όμιλος

Παρασκευή 24/1

Αναγέννηση Καρδίτσας-Τύρναβος 2005 0-0

Κυριακή 26/1 (15:00)

Αιγινιακός-Βατανιακός 3-0
(7’ Κουτσοσπύρος, 9’ Πέντα, 70’ Δερμιτζόγλου)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ηρακλής 0-1
(44’ Ζαχόρα)

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 2-0
(39’, 70’ Καραδέμητρος)

Εθνικός Γαζώρου-Καβάλα 1-1
(84’ Καπνίδης - 86' Νατσιόπουλος)

Δευτέρα 26/1

Πιερικός-Ζάκυνθος 2-0
(13'Ελευθεριάδης, 15΄Μανίκας)

Απόλλων 1926-Νίκη Βόλου (18:00)

Επόμενη αγωνιστική (18η)

Νότιος όμιλος

Παρασκευή 31/1 (16:00)
Φωστήρας-Αστέρας Μαγούλας

Κυριακή 2/2 (16:00)
Αχαρναϊκός-Βύζας Μεγάρων
Επισκοπή-Γλυφάδα
Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών
Φωκικός-Ολυμπιακός Βόλου
Καλλιθέα-Παναιγιάλειος

Δευτέρα 3/2 (16:00)
Χανιά-Πανηλειακός

Βόρειος όμιλος
Κυριακή 2/2 (16:00)
Καβάλα-Πιερικός
Νίκη Βόλου-Αιγινιακός
Ηρακλής-Βατανιακός
Δόξα Δράμας- Απόλλων 1926
Ζάκυνθος- Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δευτέρα 3/2 (16:00)

Εθνικός Γαζώρου- Αναγέννηση Καρδίτσας

Τύρναβος-Κέρκυρα Πηγή: sport-fm.gr

Έχει σφυγμό!!

Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Πιερικός που επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ζακύνθου και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην υπόθεση παραμονής στη Football League.

Έχει σφυγμό!
Ο Πιερικός αντιμετώπιζε στην έδρα του, την ομάδα της Ζακύνθου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League.

Η ομάδα της Κατερίνης επικράτησε 2-0 των φιλοξενούμενων και με την νίκη αυτή έδειξε ότι έχει… σφυγμό για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Γιώργος Καμπερίδη ήθελαν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και το έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού με το τέρμα του Ελευθεριάδη στο 13΄. Δυο λεπτά αργότερα ο Μανίκας έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Με την νίκη αυτή οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 16 βαθμούς και ξέφυγαν από τις θέσεις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική. Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Τζιανλούκα Κολονέλο έμειναν στους 22 πόντους και πλέον κινδυνεύουν.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

Κυριακή 26/1

Γλυφάδα-Φωστήρας 0-0

Αστέρας Μαγούλας-Παναιγιάλειος 1-2
(23’ Κανελλόπουλος – 60’ Μπούνας, 68’ Σκαρτσίλας)

Ηρακλής Ψαχνών-Αχαρναϊκός 0-0

Πανηλειακός-Καλλιθέα 1-0
(85’ Κυργιάκος)

Βύζας Μεγάρων-Επισκοπή 0-3
(6’ Δελήμπασης, 22’ Γιακουμάκης, 55’ Δρακάκης)

Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά 2-1
(1' Πάγκαλος - 46' Παπατζίκος, 60' Ντινοπαπάς)

Δευτέρα 27/1 (16:00)
Παναχαϊκή-Φωκικός

Βόρειος όμιλος

Παρασκευή 24/1

Αναγέννηση Καρδίτσας-Τύρναβος 2005 0-0

Κυριακή 26/1 (15:00)

Αιγινιακός-Βατανιακός 3-0
(7’ Κουτσοσπύρος, 9’ Πέντα, 70’ Δερμιτζόγλου)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ηρακλής 0-1
(44’ Ζαχόρα)

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 2-0
(39’, 70’ Καραδέμητρος)

Εθνικός Γαζώρου-Καβάλα 1-1
(84’ Καπνίδης - 86' Νατσιόπουλος)

Δευτέρα 26/1

Πιερικός-Ζάκυνθος 2-0
(13'Ελευθεριάδης, 15΄Μανίκας)

Απόλλων 1926-Νίκη Βόλου (18:00)

Επόμενη αγωνιστική (18η)

Νότιος όμιλος

Παρασκευή 31/1 (16:00)
Φωστήρας-Αστέρας Μαγούλας

Κυριακή 2/2 (16:00)
Αχαρναϊκός-Βύζας Μεγάρων
Επισκοπή-Γλυφάδα
Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών
Φωκικός-Ολυμπιακός Βόλου
Καλλιθέα-Παναιγιάλειος

Δευτέρα 3/2 (16:00)
Χανιά-Πανηλειακός

Βόρειος όμιλος
Κυριακή 2/2 (16:00)
Καβάλα-Πιερικός
Νίκη Βόλου-Αιγινιακός
Ηρακλής-Βατανιακός
Δόξα Δράμας- Απόλλων 1926
Ζάκυνθος- Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δευτέρα 3/2 (16:00)

Εθνικός Γαζώρου- Αναγέννηση Καρδίτσας

Τύρναβος-Κέρκυρα
Πηγή: sport-fm.gr

Πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ...!!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει στο blog του για τα 40... αξέχαστα, για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λεπτά όπου πανηγύρισαν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι γκολ!!!
Ήταν μία ημέρα με στατιστικό απρόοπτο, αφού τόσα γκολ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αποκλείεται να έχει πανηγυρίσει κανένας οπαδός στον πλανήτη.
Τα πάντα ξεκίνησαν στις 16.45 και ολοκληρώθηκαν στις 17.25. Σε σαράντα λεπτά, πανηγυρίστηκαν έξι γκολ από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τρία στη Λειβαδιά και τρία στη Τούμπα.
Το ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρία γκολ μέσα σε διάστημα 12 λεπτών σε κάνει να αναρωτιέσαι. «Μα ποιος είσαι ρε πο@στη; Ο Λεβαδειακός»; Φέτος, δεν ξανάγινε ποτέ κάτι ανάλογο με τον ΠΑΟΚ να γράφει ουσιαστικά εννέα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια. Και το ερώτημα είναι, τι άλλαξε;
Το είπε και ο Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου πως η παρουσία του διδύμου Μαντούρο - Κάτσε έχει βοηθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Και εγώ λέω πως βοηθά και σε μία άλλη, βλέποντας τον Τζιόλη να μπαίνει σε ένα παιχνίδι που είναι 4-1 και να τρέχει σαν σκυλί. Αντιδρά καλά στον ανταγωνισμό που αυτομάτως δημιουργείται.
Από την άλλη βέβαια, τα εννέα γκολ ήρθαν απέναντι σε μία ομάδα που παίζει μία κατηγορία κάτω και μία που έχει αλλάξει δεν ξέρω πόσους προπονητές και καταφέρνει να τρώει στη πλάτη της 50άρα μπαλιά στο 20΄΄ δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.
Ο Κάτσε με τον Μαντούρο όντως προωθούν πιο γρήγορα το παιχνίδι και πιέζουν πιο ψηλά, αλλά δεν είναι το μόνο που έχει αλλάξει. Οι φορ σκοράρουν για παράδειγμα. Το έβαλε ο Κλάους την Τετάρτη, το έβαλε και ο Σάλπι τώρα.
Το γκολ που βάζει σήμερα ο Μαντούρο, είναι από αυτά που σπάνια βγαίνουν στον ΠΑΟΚ. Από παίκτη πίσω ζώνης, με σουτ έξω από την περιοχή. Καλό δείγμα και αυτό, απλά χρειαζόμαστε περισσότερη συνέπεια εκτέλεσης και από εκεί.
Το ότι η ομάδα κάθεται μετά το 3-0 είναι κάτι που ασυναίσθητα συμβαίνει. Όταν γνωρίζεις πως έχεις σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη, οι ρυθμοί πέφτουν. Όταν μάλιστα η Βέροια μείωσε, βρήκε ο ΠΑΟΚ τον τρόπο να της κόψει τον αέρα αμέσως μετά.
Στα πρόσωπα, δύο είναι που θέλω να σταθώ ακόμη. Το γεγονός πως ο Σπυρόπουλος έχει βρει ρυθμό, είναι πολύ σημαντικό γιατί και αξιόπιστη λύση είναι και μοιράζεται παιχνίδια με τον Λίνο που στα 37 του δεν θα μπορούσε να τραβήξει το περυσινό λούκι.
Το άλλο, είναι ο Ολίσε, ο οποίος πάλι σκοράρει σε παιχνίδι που ξεκινά βασικός - όπως με την Καλλονή - βρίσκει δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δείχνει πως αρχίζει και βοηθά την ομάδα.
Αν ο Ολίσε θεωρεί πως πρέπει να ξεκινά αυτός αντί του Στοχ, δεν έχω και πολλά επιχειρήματα να πω πως έχει άδικο ή πως είναι τρελός.
Τέλος, ο Σκόνδρας έπαιξε στόπερ γιατί ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη αλλά θα μπορούσε να παίξει και ο Μαντούρο που την κράτησε μια χαρά τη θέση αφού βγήκε ο Κατσουράνης των τριών ασίστ σήμερα.
Το ότι έπαιξε ο Σκόνδρας τη θέση, έχει να κάνει με την Βέροια και τους κοντούς μεσοεπιθετικούς που έχει. Χωρίς καθαρό φορ και με τους Καλτσά, Μπεν και Μπαρκάν να είναι μπροστά, ο Σκόνδρας ήταν ο καταλληλότερος.
ΥΓ Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη θύρα 4, είχαν μία διαμαρτυρία σήμερα και μπήκαν στο γήπεδο στο 15΄, έχοντας βέβαια χάσει τρία γκολ.
Το θέμα της διαμαρτυρίας τους είναι σοβαρό και γνωρίζω παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης πλέον με αυτή την τακτική των αρχών να επιβάλλουν σε όσους εκκρεμούν δίκες την παρουσία τους στο τμήμα σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ.
Φανταστείτε, πως σε όλα αυτά τα αθλήματα, ο ΠΑΟΚ έπαιζε και Ευρώπη, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορούν να βρούνε μία δουλειά για να ζήσουν.
Μιλάμε για ανθρώπους που δεν έχουν καταδικαστεί - πάνω από 200 - και που δεν μπορούνε να βρούνε δουλειά που να βολεύει στα ωράρια.
Μία ακόμη απάνθρωπη, ηλίθια και προκλητική στάση των αρχών απέναντι σε πολίτες.
Ξέρω, θα πεταχτούν διάφοροι και θα γράψουν τη βλακεία τους και τους προτείνω απλά πρώτα να γνωρίσουν ένα παιδί που βγάζει ένα τέτοιο λούκι και μετά να το ανοίξουν.  
Πηγή: gazzetta.gr

Αυτοκαταστροφικός...!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την...ολική καταστροφή στην Λιβαδειά και την σωτηρία που ξεμακραίνει όλο και περισσότερο, ενώ ως το 84 του αγώνα ήταν πιο κοντά από ποτέ.
Όταν στο 84 είσαι μπροστά στο σκορ με 1-3 και η Μπαρτσελόνα να είναι απέναντί σου παλεύεις για να κερδίσεις και έχεις 10 λεπτά για να το κάνεις. Όταν απέναντί σου έχεις τον Λεβαδειακό, χωρίς τον Μάντζιο και τελικά όχι μόνο δεν κερδίζεις, αλλά χάνεις με 4-3 δεν σου φταίει ούτε ο διαιτητής, ούτε κανένας άλλος.
Πράγματι ο Ιωαννίδης και οι βοηθοί του έπαιξαν όλο το παιχνίδι έδρα. Ήταν εμφανέστατο ότι με την πρώτη ευκαιρία θα αποβληθεί παίκτης του ΑΡΗ, όπως και έγινε με τον Μπουγαίδη, αλλά για την σημερινή ήττα φταίει ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ.
Το 1-2 γίνεται γιατί οι παίκτες διαμαρτύρονται για ένα φάουλ (που όντως δεν υπήρχε) στο χώρο του κέντρου. Το 2-3 γίνεται από κόρνερ που δεν υπάρχει, αλλά ο Ιντζίδης σκοράρει μόνος του στο κέντρο της άμυνας. Το 3-3 γίνεται με τον Γουναρίδη να κάνει την… έξοδο του Μεσολλογίου και να επιβεβαιώνει όπως και στον ΟΦΗ ότι έχει – όπως και ο Διούδης- μεγάλο πρόβλημα στις εξόδους. Τελικά στο τέλος η μοίρα σε χτυπάει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και δεν παίρνεις ούτε βαθμό σε ένα ματς που στο 84 κέρδιζες 1-3.
Δυστυχώς αυτά είναι συμπτώματα ομάδας που ήδη βρίσκεται στην επόμενη κατηγορία. Ο ΑΡΗΣ φυσικά και οφείλει να παλέψει ως το τέλος και πρέπει να το κάνει. Πρέπει οι παίκτες του να βρουν κουράγιο και να παλέψουν για την σωτηρία, όσο και αν πλέον δε νομίζω κανείς άλλος στην Ελλάδα εκτός από τους φίλους του ΑΡΗ, να πιστεύουν ότι μπορεί να σωθεί η χρονιά.
Ο Αρειανός βέβαια θέλει και το πιστεύει. Και μερικές φορές από τέτοιες καταστάσεις ανάβει μία σπίθα και γίνεται το θαύμα. Με τέτοια αποτελέσματα όμως και τον τρόπο, που έρχονται δεν ξέρω αν και ένα θαύμα μπορεί να είναι αρκετό.
ΥΓ1 Αν δεν υπήρχε η κατάληξη στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα γίνονταν λόγος για το υποδειγματικό κοουτσάρισμα από τον Σούλη Παπαδόπουλο. Εκ του αποτελέσματος θα γίνει τώρα δέκτης κριτικής του γιατί έβαλε τον ένα ή δεν έβαλε τον άλλο. Σε  τέτοιες περιπτώσεις σχεδόν πάντα η κριτική είναι άκαιρη για τα… αγωνιστικά. Αυτό που θα σημειώσω είναι ότι σε αυτό το ματς που βλέπεις ότι ο ρέφερι και οι βοηθοί σφυρίζουν έδρα,  προσπαθείς να ηρεμήσεις τους παίκτες σου και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν έγινε και ο ΑΡΗΣ το πλήρωσε με μία καταστροφική ήττα.
ΥΓ2 Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια καθώς ο ΑΡΗΣ ήταν τραγικός επιθετικά απέναντι σε μία κάκιστη ομάδα. Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ και το κόμπλεξ απέναντι στον σύλλογο που έχει 21 τίτλους έναντι 7 του συμπολίτη στο συγκεκριμένο άθλημα. Τόσα και τόσα χρόνια είναι φυσιολογικό να αφήνουν κατάλοιπα…
ΥΓ3 Η κάθε δράση σε σχέση με ΕΠΟ και ΦΑΕ φέρνει και αντίδραση. Ο ΑΡΗΣ δικαιώθηκε χάρη στον χειρισμό του εξαίρετου νομικού Γιώργου Γιαννόπουλου, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το δημόσιο που είχε συναινέσει για το 99, είναι ξεκάθαρα απέναντί σου και όλοι μπορούν να αντιληφθούν το γιατί. Όσο για την ΕΠΟ; Δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Όχι τον τελευταίο μήνα, αλλά εδώ και χρόνια. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, όταν απειλείς θα πρέπει να είσαι σε θέση να κάνεις πράξη τις απειλές. Και είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι ο ΑΡΗΣ μόνο ικανός να απειλεί δεν είναι σήμερα. Δυστυχώς ο όρος... διπλωματία έχει εκλείψει με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή.
Πηγή: gazzetta.gr

Ο Αρης που πέφτει και τα... στημένα!!

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τα 10 διαφορετικά σκορ που γράφτηκαν ως «στημένα» στο ματς Λεβαδειακός – Αρης και τους κίτρινους που πέφτουν γιατί απλά δεν μπορούν...
Εφτανε να γίνει το 0-1 από τον Μπακεσέτα για να διαβάσεις τα πάντα στα social media. Το στημένο “διπλό” του Αρη στην Λιβαδειά κόντεψε να γίνει παγκόσμιο trend στο twitter.Ακολούθησαν ουκ' ολίγα ανάλογα σχόλια όταν έγινε το 0-2, όπως το ότι “κονόμησε ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού” και άλλα παρόμοια και ελληνικά.
 
Ακολούθως όταν έγινε το 1-2 ξεκίνησε ο θόρυβος για το πόσο δίνει η ανατροπή, μέχρι που έγινε το 1-3 μετά το 80' και όσοι είχαν... επενδύσει στο “διπλό” ξεσάλωσαν με τα γνωστά υπονοούμενα “μα είναι δυνατόν να μην τον βλέπετε μπαμ έκανε ότι το ματς ήταν δοσμένο στον Αρη από τον Λεβαδειακό”.
 
Μετά όλοι αυτοί οι “σίγουροι” για το “δοσμένο διπλό” εξαφανίστηκαν και εμφανίστηκαν οι γνωστοί και ως “διπλό ημίχρονο, άσος τελικό”. Αν κρίνεις με βάση τα σχόλια στο twitter η μισή Ελλάδα το ήξερε ότι θα έρθει έτσι το ματς και λογικά οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες αυτό το μήνα θα περάσουν καλύτερα γιατί οι μισοί Ελληνες έβγαλαν ένα έξτρα μηνιάτικο με την ανατροπή του Λεβαδειακού. Χώρια δε που υπήρξαν αρκετοί που υποστήριξαν ότι έκανε μπαμ ότι το ματς ήταν στημένο για 4-3!!! Προσωπικά επειδή το έβλεπα το ματς, ομολογώ ότι έπεσα έξω. Στημένο μου φαίνονταν αλλά για 5-4 και με το 5ο γκολ του Λεβαδειακού να είναι προγραμματισμένο να μπει στο 96'. Επεσα έξω...
 
Ολα αυτά τα έγραψα για να δείξω το μέγεθος της αξιοπιστίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Ενα παιχνίδι που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο θα χαρακτηρίζονταν ματς της χρονιάς και θα γράφονταν ύμνοι για το σασπένς του και τα συναισθήματα που δημιούργησε, στην Ελλάδα κινήθηκε μόνο στη σφαίρα του “στημένου” και του Ελληνα ξερόλα που τα ξέρει όλα και κανείς δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει και έβγαλε λεφτά και με το 1-3 στο 83' και με το 4-3 στο 95'. Ολα τα ήξερε ο... μπαγάσας ο Ελληνας.
 
Το αφήνω στην άκρη όμως αυτό και πάω στο δράμα του Αρη. Διότι πρόκειται για δράμα. Δεν υποστηρίζω ότι αν νικούσε τον Λεβαδειακό θα έμενε στην κατηγορία. Και πάλι δύσκολο θα ήταν. Δεν λέω καν ότι έπαιξε καλά και με βάση την εικόνα του ματς έπρεπε να νικήσει. Λέω όμως, ότι όταν παίζεις το τελευταίο χαρτί σου για να μείνεις στην κατηγορία, είσαι τέτοιο μέγεθος όπως ο Αρης και έστω και χωρίς να το αξίζεις κάνεις στο 83' το 3-1 και κόβεις τον βήχα του αντιπάλου σου, πραγματικά θέλει πολύ προσπάθεια για να το χάσεις αυτό το ματς. Και όλα λάθος να τα κάνεις δύσκολα προλαβαίνεις να φας 3 γκολ μετά το 85'.
 
Ο Αρης το... κατάφερε και αυτό και μοιραία μετά από αυτό το ματς υποβιβάζεται. Υποβιβάζεται γιατί είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως γιατί δεν βρήκε σε καμία φάση της χρονιάς την ηρεμία να διαχειριστεί τις δυσκολίες. Με συνεχόμενες αλλαγές στην διοίκηση, με προπονητές που πάνε και έρχονται ανά δύο μήνες και με ποδοσφαιριστές που επίσης πάνε και έρχονται, το να σωθείς όταν είσαι και ο χειρότερος είναι σχεδόν αδύνατο.

Πηγή: gazzetta.gr

Η περίπτωση Γκεγιέ και ο Κολοβός!

Ο Μαγκαγιέ Γκεγιέ της Έβερτον απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία. Στα υπ' όψιν η περίπτωση άμεσης ένταξης του Δημήτρη Κολοβού στο ρόστερ.
Αφότου έκλεισε το μέτωπο στόπερ για τον Ολυμπιακό υπάρχει το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο αναζήτησης του αντί-Βάις. Στο πλαίσιο αυτό εκτός από το όνομα του Λεγκεάρ που διαβάσατε στο Gazzetta, υπάρχει και εκείνο του 23χρονου Γκεγιέ της Έβερτον.
Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως ο νεαρός διεθνής χαφ που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και έχει παίξει και στις μικρές Εθνικές της Γαλλίας αλλά και στην U-23 της Σενεγάλης, παρακολουθείται στενά από τον Ολυμπιακό. Γίνεται λόγος για πολύ έντονο ενδιαφέρον και επικείμενη πρόταση στον σύλλογό του.
Από την Γαλλία μάλιστα τονίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικές πιθανότητες να κάνει δικό του τον παίκτη τον Γενάρη. Τον Γκεγιέ έχουν στην λίστα τους και πολλές γαλλικές ομάδες από την πρώτη και την δεύτερη κατηγορία. Ο Γκεγιέ παίζει στην Έβερτον από το 2010 με ένα... διάλειμμα το 2013, όταν και ήταν δανεικός στην Μπρεστ.
Υπάρχει πάντα βέβαια η εύκολη, απλή, προσιτή και γρήγορη περίπτωση του Δημήτρη Κολοβού. Ενός παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό, ωστόσο στον προγραμματισμό είναι να βρεθεί το καλοκαίρι στου Ρέντη. Τώρα μετά τα νέα δεδομένα ίσως ενταχθεί στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών από Γενάρη. Εάν απαιτηθεί μία επιπρόσθετη λύση από τα χαφ τότε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου δεν αποκλείεται να... επιστρατευθεί άμεσα.
Έτσι θα μπορέσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας να έχουν μία ακόμα λύση για τα χαφ. Όλα αυτά βέβαια θα φανούν και θα κριθούν από την Δευτέρα και μετά και αναλόγως από το πως θα κυλήσουν οι συζητήσεις του τεχνικού επιτελείου με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.
Πηγή: gazzetta.gr