Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«Βόμβα» με Ντουντού στον ΟΦΗ!

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Ντουντού Σεαρένσε, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, με σκοπό να υπογράψει στον ΟΦΗ! Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για τους Ζαουάντ Ζαϊρί και Άντριγια Ντελίμπασιτς!

«Βόμβα» με Ντουντού στον ΟΦΗ
Μια… ανάσα από την απόκτηση του Ντουντού Σεαρένσε βρίσκεται η διοίκηση του ΟΦΗ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος - που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα – έφτασε υπό άκρα μυστικότητα στο Ηράκλειο και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι πρότινος ο Ντουντού έπαιζε στην Γκοϊάς, με την οποία είχε 17 συμμετοχές το 2013, ενώ μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό είχε παίξει στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Από εκεί και πέρα, οι Κρητικοί φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις του Ζαουάντ Ζαϊρί και του Άντριγια Ντελίμπασιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι οικονομικά προσιτοί, ξέρουν την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει υπολογίσει όλα αυτά τα δεδομένα.

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ζαϊρί πήγε στην κυπριακή Ανόρθωση, όπου είχε 4 συμμετοχές και 2 γκολ, και στη συνέχεια έπαιξε στην Αλ Νασρ.

Όσον αφορά τον Ντελίμπασιτς, είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ από την Μαγιόρκα, σε 10 αγώνες είχε ένα γκολ και στη συνέχεια πήγε στην Μπέϊρα Μαρ, την Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Χέρκουλες. Από το 2010 μέχρι το 2013 ήταν στην Ράγιο Βαγεκάνο, όπου είχε παίξει σε 81 αγώνες και είχε σημειώσει 14 τέρματα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: