Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ερχεται η ώρα (για) πα-ΝΤΟΥ!!!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για την εύκολη νίκη της ΑΕΚ του Δέλλα και την ΕΠΟ που θα καθαρίσει...  
Το πιο ευχάριστο μαντάτο για την ΑΕΚ, έπειτα από ότι αφορά το θέμα του νέου γηπέδου της στην Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν αυτή η τιμωρία της με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Αιγάλεω με οπαδούς κάποιας ομάδας... Και θα εξηγηθώ!

Επρεπε να γίνει αυτό για να εμπεδώσει αυτό που ήξερε μεν αλλά δεν είχε ζήσει καιρό τώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πως η ΕΠΟ δεν υπολογίζει καν την ΑΕΚ και της συμπεριφέρεται ακόμη και στην Γ΄ εθνική κατηγορία όπως σε καμία άλλη ομάδα. Οι αποφάσεις της έχουν πάντα δυο μέτρα και δυο σταθμά και φυσικά πάντα σε βάρος της Ενωσης. Καλύτερα έτσι όμως.

Ηδη στην ΕΠΟ και δη ο ίδιος ο πρόεδρός της Σαρρής έχουν εμπεδώσει το μέγεθος της οργής της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη. Και γνωρίζουν ότι έχει δίκιο το αφεντικό της Ενωσης. Εννοείται πως η τιμωρία για όσα έγιναν στο γήπεδο του Αιγάλεω είναι απόλυτα σωστή, αλλά όταν τηρείται για ΟΛΟΥΣ! Κάτι που όλοι γνωρίζουν ότι δεν ισχύει στην Ελλάδα...

Το θέμα είναι όχι να επιβληθεί ένα νέο... αφεντικό στην ΕΠΟ τώρα που έρχεται η ώρα της επιστροφής της ΑΕΚ. Αλλά να καθαρίσει αυτό το πράγμα για να υπάρχει έστω αχτίδα φωτός και μικρή ελπίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ευτυχώς στόχος του Μελισσανίδη αυτός είναι. Να καθαρίσει αυτό το πράγμα που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην έχει ''αφεντικά''!

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε αυτό, ότι δηλαδή επιθυμία και στόχος του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ είναι να σπάσει το... απόστημα. Είχε καιρό να ασχοληθεί ο Μελισσανίδης με όλα αυτά και η επιστροφή του στην Ενωση και όσα διαπιστώνει να γίνονται παρασκηνιακά κάνουν πολύ καλό στην ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι του προκαλούν εκνευρισμό, απίστευτο εκνευρισμό και τον κάνουν έξαλλο και αποφασισμένο να τους εξαφανίσει... Γι αυτό και δεν άσκησε έφεση η ΑΕΚ, δεν είναι αυτός ο σκοπός, άλλος είναι!

Μην αγχώνεστε, λοιπόν, δήθεν (και της στιγμής) ''αφεντάδες'' του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάντε ότι μπορείτε τώρα, όμως πλέον το ξέρετε καλύτερα απ' όλους πως έρχεται η ώρα, πλησιάζει το τέλος σας! Το έχετε καταλάβει ΟΛΟΙ πλέον: η ΑΕΚ έρχεται με φόρα πα-ΝΤΟΥ...

Κι επειδή διάβασα κάπου ότι ο Μελισσανίδης φέρεται να έλεγε για τα αγόρια στην ΕΠΟ ότι «αν δεν φύγουν θα τους διώξω εγώ», να σημειώσω κάτι εδώ: δεν λέει θα τους διώξει, αλλά θα τους ισοπεδώσει, γι' αυτό είμαι βέβαιος...

Αλλωστε όπως είδαμε όλοι το +10 της ΑΕΚ από την κορυφή που της το έκαναν +7 έγινε μέσα σε δυο μέρες ξανά +9! Τόσο απλά και καθαρά, παντελονάτα – αγωνιστικά! Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα απέδειξε αυτό που τόσο καιρό γράφουμε. Οτι θα κάνει περίπατο στην κατηγορία και πως επί της ουσίας έχει εξασφαλίσει προτού καν αρχίσει αυτή η τραγική σεζόν την άνοδό της στην Β΄ κατηγορία.

Ο Μπρέσεβιτς έβαλε τρία γκολ και σύμφωνα με τις μαρτυρίες θα μπορούσε να είχε σημειώσει άλλα δυο σίγουρα, το ίδιο και ο Πλατέλλας που σημείωσε δυο γκολ, έφτιαξε ένα και κέρδισε πέναλτι (ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης και της σεζόν για την ΑΕΚ), ενώ και οι Ντακόλ, Ανάκογλου και Γροντής είχαν από μία φάση να σκοράρουν. Η Ενωση του Δέλλα σκόραρε 5 φορές σε ένα ημίχρονο κάτι που αποδεικνύει και τη διαφορά στο επίπεδο δουλειάς που γίνεται στα Σπάτα (και) στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Λογικό, η ΑΕΚ είναι επαγγελματική ομάδα και οι υπόλοιπες ερασιτεχνικές!

Υγ: Απίθανα πράγματα στο ματς Λεβαδειακός – Αρης και ήττα για τους φιλοξενούμενους που ισοδυναμεί με σφαλιάρα υποβιβασμού! Το θέμα για τον Αρη είναι η επόμενη μέρα και όχι η πορεία του στη διάρκεια της φετινής σεζόν στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα τους έπρεπε να υποβιβαστεί από την περσινή περίοδο και όσο κι αν με βρίζουν αυτό το γνωρίζουν καλύτερα κι από μένα! Το θέμα λοιπόν είναι το... αύριο γιατί το σήμερα είναι δεδομένο και θα έχει εξευτελιστικό τέλος για την ομάδα του Αρη. Πρέπει να υπάρξει επόμενη μέρα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου του χρόνου να είναι ανταγωνιστική στην Β΄ κατηγορία όπου ενδέχεται να... ανταμώσουμε ξανά! Ετσι πρέπει να γίνει γιατί εμείς θέλουμε εκδίκηση απ' όλους, όπου κι αν τους βρίσκουμε, αλλά να είναι έστω ανταγωνιστικοί και όχι ζωντανοί – νεκροί! Καλή αντάμωση λοιπόν σύντομα...

Υγ2: Απαράδεκτη η ήττα της ΑΕΚ στο ανδρικό βόλεϊ από τον Παναθηναϊκό. Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...!!! Και ευθύνη έχουν πάντα αυτοί που είναι τα αφεντικά του τμήματος και όσα έκαναν στον προηγούμενο προπονητή της ομάδας. Γενικά στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ κάτι δεν πάει καλά, ακόμη δεν έχουν ειπωθεί – σημειωθεί πολλά από τα κακώς καμωμένα στην ''Μάνα ΑΕΚ'' αλλά αυτό θα γίνει άμεσα, πολύ άμεσα για να ξέρουμε και πού βαδίζουμε...!!! Διότι όταν δεν μπορούμε και δεν μας παίρνει αφήνουμε τα λόγια και τις... καρέκλες. Θα επανέλθω σύντομα!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: